Zon Tattoo Betekenis

Er is niet slechts één zonnetattoo betekenis, maar veel. Er zijn mensen die de zonnetattoo gewoon krijgen vanwege de vele cool uitziende iteraties, maar het feit is dat er een vrij goede kans is dat iedereen een zonnetattoo kan vinden, wat betekent dat ze dolgraag zouden zijn. Op deze pagina zullen we een aantal van die geweldige zonnetattoo-betekenissen bekijken en waarom mensen al zo lang op hun eigen manier van de zon genieten.

De zon is het oudste onderwerp van aanbidding in de menselijke geschiedenis en prehistorie vanwege zijn veeleisende aanwezigheid aan de hemel en zijn levengevende eigenschappen. In zekere zin voelen zelfs mensen die de zon niet actief “aanbidden” er een sterke band mee, omdat het zo’n grote impact op hun leven heeft.
Dit is de standaard zon tattoo betekenis, maar er zijn er nog veel meer die je er ook aan kunt toevoegen. Het is gewoon belangrijk om in gedachten te houden dat de reden waarom zonaanbidding al sinds het begin der tijden bestaat, is omdat we erop vertrouwen en het altijd aanwezig is.

Zonlicht is absoluut essentieel voor alle levende wezens op Aarde en is een van de meest voorkomende symbolen van het leven. Dit is een zonnetattoo, wat betekent dat mensen kunnen gebruiken wanneer ze het meeste uit hun leven willen halen, of zelfs wanneer ze een constante herinnering nodig hebben dat het leven speciaal is. Dit is ook een fantastische zonnetattoo die betekenis heeft voor degenen die een slechte plek in hun leven hebben bereikt en ze willen de dingen omdraaien. In veel van deze zonnetattoos zullen mensen de zon een gezicht en misschien een glimlach geven om het als een levend wezen te laten zien.

Een andere geweldige zonnetattoo betekenis is geluk. Er zijn heel veel mensen die hun humeur hebben verhoogd elke keer dat ze zien dat het buiten zonnig is. Het geeft ons warmte en lijkt onze stemmingen op te vrolijken, dus het is een geweldig symbool van geluk. Als je de gelukszon tattoo betekenis gebruikt, kun je de betekenis veel duidelijker maken door een grote glimlach op het gezicht van je zon te toveren. Je kunt ook een paar andere afbeeldingen toevoegen die vreugde vertegenwoordigen als je een groter tattoo-ontwerp wilt. Natuurlijk kun je ook gewoon een groter, gedetailleerd zonnebeeld krijgen.

Er zijn niet veel krachtigere dingen dan de zon, daarom gebruiken sommige mensen de betekenis van de “kracht” zonnetattoo. Er zijn veel tatoeagesymbolen die kunnen worden gebruikt in plaats van de zon, maar de zon is misschien de beste keuze als je geen flitsende afbeelding wilt gebruiken. Je hoeft niets speciaals te doen met je zonnetattoo om het kracht te laten vertegenwoordigen, maar het is een goed idee om wat opvallende stralen toe te voegen en misschien een landschap eronder om een sterker beeld te schetsen. Een andere eenvoudige manier om deze betekenis duidelijker te maken, is door een kroon op de zon te zetten.

Omdat de zon licht geeft aan de wereld, is het het ultieme symbool van de schepping, religieus, evolutionair of geen van beide. Mensen die deze zonnetattoo willen gebruiken, zijn degenen die van de natuur houden en degenen die gewoon het belang van de zon in de wereld erkennen. Nogmaals, je hoeft echt geen andere tattoo-ontwerpen toe te voegen om mensen de betekenis te laten herkennen die je gebruikt, maar als je wilt dat het duidelijk is, wil je misschien nog een paar “creatie” -afbeeldingen in of rond je zonnetattoo uitkiezen.

Veel oude beschavingen hebben de zon de status van een godheid gegeven en deze woedend aanbeden. Sommigen zagen het bijvoorbeeld als een symbool van vruchtbaarheid, terwijl anderen er gewoon bang voor waren omdat ze de kracht ervan herkenden. Als je besluit om te gebruiken op de meer oude zon tattoo betekenissen, wil je misschien wat extra detail toevoegen om het een verouderde look te geven.

In het oude Egypte bestaan veel zonnegodinnen; Wadjet, Sekhmet en Nut. Deze godinnen worden vaak afgebeeld met zonnekronen en worden geassocieerd met de vele dochters van de zonnegod Ra, waardoor ze belangrijke figuren zijn in het Egyptische ritueel. Zoals je zou verwachten, is dit het type zonnetattoo dat meestal een zeer bekwame hand vereist. Als u uw ontwerp eenvoudiger wilt houden, kunt u een ontwerp in standbeeldstijl krijgen met een meer eenvoudige zonnekroon.

Naast deze zonnegodinnen regeert de Japanse zonnegodin Amaterasu samen met haar broer, de maangod. Ze is vredig en geweldloos, maar heeft het vermogen om de zon voor het universum te verbergen als ze van streek is. Deze botsing van persoonlijkheidskenmerken kan gemakkelijk worden weergegeven in tattoo-vorm door een maan toe te voegen aan je zonnetattoo. Het is eigenlijk een geweldige zonnetattoo, wat betekent dat je het type persoon bent dat meestal gelukkig is, maar de neiging heeft om te knappen als je wordt geprovoceerd.

Ra, de belangrijkste zonnegod en belangrijkste god van de Egyptenaren, vertegenwoordigde leven en groei omdat hij de schepper was van vele dingen, waaronder vele andere goden en godinnen van de hemel en de aarde. Zonder Ra, vertegenwoordigd door de zon, zouden er geen planten groeien en geen mensen overleven, waardoor hij een essentiële figuur in het menselijk bestaan zou zijn. Dit zorgt eigenlijk voor een uitstekend tattoo-ontwerp als Ra heeft een slappe kop en de zon boven hem.

Net als Ra is Surya een zonnegod in het hindoeïsme die overdag een strijdwagen bestuurt die door zeven paarden, de dagen van de week, door de lucht wordt getrokken. Als de zon verlicht hij de dagen van de week en vertegenwoordigt hij het zicht, een almacht en autoriteit. Als je van deze zonnetattoo houdt en een grotere tatoeage wilde, dan kun je dit klassieke beeld krijgen met Surya die naar voren wordt gedreven door paarden met de zon op de achtergrond.

In de oude Griekse mythologie is Helios (Sol in de Romeinse mythologie) de personificatie van de zon en de zoon van een titaan en titanes. Hij werd belast met het besturen van de strijdwagen, de zon, elke dag door de lucht om daarna de nacht te brengen. Later nam de Griekse Olympische god Apollo voornamelijk de plaats van Helios in en werd toen geassocieerd met een overvloed aan oorsprongsverhalen en verschillende kwaliteiten, maar is altijd de god van zon en licht gebleven, evenals een orakel.

In tientallen oude religieuze mythologieën werd het beeld van zonnegoden vaak afgebeeld met strijdwagens of schuiten die hen door de lucht vervoeren. Zoals met veel van de andere voorbeelden op deze pagina, zijn dit geweldige zonnetattoo-betekenissen als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een groter stuk. Natuurlijk wil je werken met een artiest die je de stijl van tatoeage kan geven waarnaar je op zoek bent.

Wat geweldig is aan deze zonnetattoo-betekenissen, is dat ze goed werken voor zowel mannen als vrouwen. Dit is zeker een van die uniseks tattoo-ontwerpen, omdat de zon er echt fantastisch uitziet, ongeacht op wie hij staat. Ja, je kunt een mannelijkere of meer vrouwelijke versie van de zonnetattoo krijgen, maar beide geslachten kunnen exact dezelfde betekenissen gebruiken, ongeacht het ontwerp. Dat is slechts een van de vele redenen waarom de zonnetattoo wordt beschouwd als een van de meest populaire ontwerpen die er zijn.

Een ander voordeel dat je hebt met de zonnetattoo ten opzichte van andere ontwerpen, is dat het een tatoeage is die zowat overal op het lichaam kan worden geplaatst. Als je een geweldige vingertattoo wilt, kun je een klein zonneontwerp krijgen dat daar perfect werkt. Als je een ontwerp wilt dat zinvol is en een of twee voet lang kan zijn, kun je ook een geweldige zonnetattoo voor die delen van je lichaam krijgen.

Zoals je kunt zien, zijn er een heleboel zonnetattoo-betekenissen die er zijn en veel mensen die er trots op zouden zijn om ze te gebruiken. Als je van plan bent om een zonnetattoo te laten zetten, zorg er dan voor dat je de tijd neemt om betekenissen te kiezen die je wilt gebruiken. Neem ook de tijd voor het ontwerpproces en werk alleen met vertrouwde tattoo-artiesten die uw zonnetattoo voor u kunnen laten werken, zodat u er nog jaren trots op kunt zijn.

Zon Tattoo Betekenis 1
Zon Tattoo Betekenis 2
Sun Tattoo Betekenis 3
Zon Tattoo Betekenis 4
Zon Tattoo Betekenis 5
Sun Tattoo Betekenis 7
Zon Tattoo Betekenis 8
Sun Tattoo Betekenis 9
Zon Tattoo Betekenis 11
Zon Tattoo Betekenis 12
Sun Tattoo Betekenis 14
Sun Tattoo Betekenis 15
Zon Tattoo Betekenis 16
Sun Tattoo Betekenis 18
Sun Tattoo Betekenis 19
Sun Tattoo Betekenis 20
Zon Tattoo Betekenis 21
Zon Tattoo Betekenis 22
Zon Tattoo Betekenis 23
Sun Tattoo Betekenis 24
Zon Tattoo Betekenis 26
Zon Tattoo Betekenis 27
Sun Tattoo Betekenis 28
Sun Tattoo Betekenis 29
Sun Tattoo Betekenis 30
Zon Tattoo Betekenis 31
Sun Tattoo Betekenis 32
Sun Tattoo Betekenis 33
Zon Tattoo Betekenis 35
Zon Tattoo Betekenis 36
Sun Tattoo Betekenis 37
Zon Tattoo Betekenis 38
Zon Tattoo Betekenis 39
Sun Tattoo Betekenis 40
Zon Tattoo Betekenis 41
Zon Tattoo Betekenis 42
Zon Tattoo Betekenis 43
Zon Tattoo Betekenis 44
Zon Tattoo Betekenis 45
Zon Tattoo Betekenis 46
Zon Tattoo Betekenis 47
Zon Tattoo Betekenis 48
Zon Tattoo Betekenis 49