Laser Tattoo verwijderen voor en na: Ultieme gids

Of die tatoeage er nu niet geweldig meer uitziet, of slechte herinneringen oproept, het zal in je gedachten zijn om het te laten verwijderen. En daar is niets mis mee. Je moet je gelukkig voelen met je lichaam – of dat nu betekent dat je tatoeages moet toevoegen of verwijderen.

Dus, hoe ga je precies te werk om tatoeages te verwijderen? Welnu, we hebben deze gids gemaakt zodat u erachter kunt komen. Van legitieme methoden voor het verwijderen van tatoeages tot veelgestelde vragen en zorgen.

Laten we de achtervolging inzetten, te beginnen met de meest populaire manier om een tatoeage te verwijderen: lasertattoo verwijderen.

Laser Tattoo Verwijderen: Uw beste optie

Laser tattoo verwijderen is het proces van het afvuren van lasers op uw huid om een tatoeage te verwijderen. Maar raak niet in paniek – er komen geen James Bond-schurkenlasers op je af en je hoeft ook niet aan een tafel te worden vastgebonden.

In feite is de lasertattoo-verwijdering vergelijkbaar met IPL (intense pulsed light) ontharingsbehandeling en andere laserontharingsmethoden.

U boekt gewoon een sessie in een kliniek die lasertattoo’s verwijdert en komt opdagen voor uw afspraak. Er is geen grote operatie nodig (hoewel een operatie een optie is voor het verwijderen van tatoeages – zie hieronder).

Hoe werken de lasers?

Hoe werken de lasers
Opgeslagen Tattoo

De lasers dringen je huid binnen tot in de dermislaag, waar de tatoeage-inkt werd afgezet. Maar maak je geen zorgen – in tegenstelling tot tatoeagenaalden dringt de laser niet echt door je huid.

In plaats daarvan vuurt de laser natuurlijk infrarood licht af op verschillende golflengten. De inkt absorbeert het licht en breekt af van een halfvaste toestand naar een vaste toestand. Kortom, het licht verandert de inkt van grote, permanente deeltjes in kleinere en kleinere deeltjes.

Zodra de inkt in zeer kleine deeltjes is gebroken, kan je immuunsysteem aan het werk. Je lichaam zal van nature proberen de ‘vreemde’ inktdeeltjes weg te spoelen die voorheen te groot waren om aan te pakken. Macrofagen (speciale witte bloedcellen die werken voor het immuunsysteem) verwijderen de inkt langzaam via je bloed.

Het klinkt een beetje eng, maar laser tattoo verwijderen is volledig veilig. Het is eigenlijk de aanbevolen methode voor het verwijderen van tatoeages door de FDA, en veel laser tattoo-verwijderingsapparatuur wordt ook gecontroleerd en goedgekeurd door de FDA.

Golflengten

Golflengten
Tegoed: Instagram

De benodigde golflengten zijn afhankelijk van de kleur van de inkt. Sommige kleuren absorberen meer licht en breken gemakkelijker af, terwijl andere kleuren hardnekkiger zijn.

 • 1064nm – donkere inkten, waaronder zwart en blauw. De meest effectieve golflengte.
 • 532nm – heldere en warme kleuren, waaronder rood en oranje. Alleen effectief voor deze kleuren.
 • 694nm – zeer heldere blauwen en groenen. Deze golflengte wordt niet vaak gebruikt.

Over het algemeen zijn donkere inkten en zwarte lijnen het gemakkelijkst te verwijderen. Donkere kleuren absorberen licht effectief. Lichtere kleuren en vooral ‘sunset’ kleuren zijn moeilijker te verwijderen.

Maar hoe dan ook, jij kunnen verwijder een tatoeage volledig met de lasermethode. Sommige tatts vereisen gewoon meer sessies dan andere.

Wat kost het verwijderen van tatoeages?

De kosten variëren. Het hangt af van de persoon die de service aanbiedt – een modieuze gezondheidskliniek in Beverly Hills gaat natuurlijk meer kosten.

Maar het hangt ook af van je tatoeage.

Hoe meer sessies je nodig hebt, hoe meer het kost. Over het algemeen is het in lijn met de kosten van het krijgen van de tatoeage in de eerste plaats. Een kleine zwarte omtrek van een hart op je duim kostte bijvoorbeeld niet veel om geïnkt te worden, en het kost niet veel om te worden verwijderd, omdat er maar één kleur is en het een klein ontwerp is.

Aan de andere kant zal een grote hoes met elke kleur van de regenboog veel langer duren om te verwijderen, met behulp van vele sessies en verschillende golflengten om alles effectief te verwijderen.

Over het algemeen kost een tattoo-verwijderingssessie tussen de $ 500 en $ 1000. Je zou een of twee sessies nodig kunnen hebben, maar de grootste en meest kleurrijke tatoeages kunnen tot 20 duren. Uw maximale uitgaven moeten dus ongeveer $ 20.000 zijn.

U kunt meer lezen over de kosten voor het verwijderen van tatoeages, evenals wie wel en wie geen lasertattoo’s moet laten verwijderen, in deze gids.

Wat is tattoo verwijdering pijn zoals?

Wat is tattoo verwijdering pijn zoals
Tegoed: Instagram

Het laserpistool vuurt korte lichtpulsen af – dit is belangrijk. De korte puls van intens licht zal de inkt afbreken, maar zal de omliggende huidcellen niet beschadigen.

Dat betekent dat het totale proces niet zo pijnlijk is. De lichtflitsen zijn niet lang genoeg om ernstige schade en pijn te veroorzaken … maar dat betekent niet dat het geen pijn zal doen.

Het laten verwijderen van een tatoeage is vergelijkbaar met het aanbrengen van wrijving op zonnebrand. Dat is dus goed nieuws. Als je dapper genoeg was om een tatoeage te laten zetten, ben je zeker dapper genoeg om het te laten verwijderen. Het is ongemakkelijk, maar het is niet zo pijnlijk als het krijgen van de tatt in de eerste plaats en het is een stuk sneller. De meeste sessies duren slechts een paar minuten.

Veel klinieken zullen vooraf ook een verdovende crème aanbrengen, om de pijn verder te verminderen.

Tattoo verwijderen voor en na

Ja, je ziet het echt zo werken! Er zijn tal van video’s online waarin je tatoeages laat zien die via laser worden verwijderd – het is helemaal geen groot geheim in de industrie. Sterker nog, als een tattoo removal specialist Niet vertel of laat je zien welke apparatuur ze gebruiken en hoe het werkt, dat is een slecht teken. Ze moeten altijd vooraf zijn.

Op deze foto kun je zien hoe de tatoeage vervaagt over meerdere sessies. Deze tatoeage bestond uit zeer dikke en zware zwarte lijnen, die eigenlijk een van de gemakkelijkste en snelste kleuren zijn om te verwijderen. Na vier sessies kun je zien dat de tatoeage echt aan het vervagen is.

Dit benadrukt het belang van meerdere sessies. Als u slechts voor één of twee sessies kunt betalen, zult u waarschijnlijk niet tevreden zijn met de resultaten. Je moet je committeren!

Tattoo Verwijdering Nazorg Tips

Hoewel het verwijderen van lasertattoo’s niet-invasief is, zijn er soms bijwerkingen. Roodheid, zwelling en ongemak komen vrij vaak voor (nogmaals, zoals een zonnebrand), maar je kunt ook wat lichte korstjes of blaren hebben die zich vormen.

Gelukkig zijn littekens door het verwijderen van lasertattoo’s tegenwoordig bijna ongehoord. Lasertechnologie is veel geëvolueerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over permanente littekens zodra de tatoeage is verwijderd. Als u zich zorgen maakt over littekens, neem dan contact op met de kliniek of professional die de tatoeage verwijdert. Ontdek welke laser ze gebruiken en doe wat onderzoek – als het een moderne laser is, hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Zodra uw tattoo-verwijderingssessie voorbij is, kunt u deze stappen volgen voor nazorg.

 • Dag 1 t/m 3 – houd het gebied gesteriliseerd met antibiotische zalven en bedekt met medisch gaas.
 • Dag 3 t/m 7 – verwijder het gaas en houd het gebied schoon en droog. Week het gebied niet , maar bevochtig het voorzichtig en maak het schoon met milde zeep. Dep droog.
 • Dag 7+ – het gebied schoon en droog te blijven houden. Week het niet in water totdat het volledig is genezen. Zalven met vitamine E kunnen het genezingsproces helpen.

Tijdens het genezingsproces moet je het gebied niet blootstellen aan de zon. UV-stralen zijn niet goed voor je huid omdat deze geneest. Bedek het gebied dus met gaas en verbanden wanneer je naar buiten gaat, en als je eenmaal de eerste week bent gepasseerd, kun je in plaats daarvan zonnebrandcrème aanbrengen.

Zodra je huid volledig genezen is, is het tijd voor een nieuwe sessie onder de laser.

Houd er rekening mee dat de genezingstijd niet alleen afhangt van de grootte van de tatoeage en inktkleuren, maar ook van uw immuunsysteem. Sommige mensen genezen sneller dan anderen.

Lees meer: Laser Tattoo Verwijdering Nazorg Instructies (5 algemene instructies en 7 even belangrijke tips)

DIY Laser Tattoo Verwijderen

Met lasertattooverwijderingssessies die zoveel kosten, is het begrijpelijk dat zoveel mensen hun tatoeages thuis willen verwijderen. Dit is dus waar de doe-het-zelf lasertattoo-verwijderingsindustrie ingrijpt.

Er zijn een paar opties die er zijn, van het kopen van uw eigen laserverwijderingsmachine tot het proberen van enkele van de beschikbare crèmes en zalven (meer over waarom u deze hieronder NIET zou moeten gebruiken).

Er zijn enkele belangrijke dingen om op te merken:

 • De meeste professionele lasers kunnen alleen worden gekocht door gecertificeerde professionals,
 • U moet veiligheid serieus nemen – dat betekent het dragen van oogbescherming, het lezen van de handleiding, enz.
 • Koop nooit een apparaat, crème, lotion of een ander product dat beweert tatoeages te verwijderen tenzij het is gecontroleerd en goedgekeurd door de FDA.

Over het algemeen is het altijd het beste om te betalen voor een professional om uw tatoeage te verwijderen. Ze weten wat ze doen. en je bent verzekerd van een geweldig resultaat. Het is worth sparen voor!

Oh, en als je je tatoeage nog moet krijgen, maar je zorgen maakt over de kosten van het verwijderen ervan als je het niet leuk vindt, blijf dan scrollen. We hebben hieronder een sectie over tijdelijke tatoeages die je zult vinden erg interessant.

Hoe een lasertattoo-verwijderingsmachine te kopen

Hoe een lasertattoo-verwijderingsmachine te kopen
Tegoed: Instagram

Hier is uw checklist met dingen om te overwegen wanneer u een laser tattoo verwijderingsmachine wilt kopen:

 • Het is getest en goedgekeurd door de FDA,
 • Het heeft werkelijk beoordelingen van klanten die het hebben gebruikt,
 • Het is gemaakt van het verwijderen van tatoeages, niet van andere cosmetische doeleinden,
 • Heeft een hoog energieniveau (j/cm2 of mj),
 • Heeft een geschikte spotgrootte – de juiste maat voor uw tatoeage.

U zult ook willen zoeken naar de standaard dingen waar u altijd naar moet zoeken – een gerenommeerde verkoper, een fatsoenlijk retourbeleid, productgarantie, enz.

Alle laser tattoo verwijderingsmachines komen neer op twee soorten:

Q-switched Nd: YAG lasers – het oudere type, maar nog steeds effectief. Ze hebben vaak beperkte golflengten, dus controleer of het de juiste instellingen heeft voor uw tatoeagekleuren.

Picoseconde lasers – het moderne type dat over het algemeen krachtiger en effectiever is dan Q-switched… maar dat maakt ze natuurlijk ook veel duurder.

En tot slot de kosten. We weten dat dit de grootste koopfactor voor u zal zijn. Onze lijst met de beste laser tattoo verwijderingsmachines laat zien dat ze overal kunnen variëren van $ 100 tot $ 100.000.

De meeste tatoeagelasermachines zijn gemaakt voor herhaald gebruik in klinieken, daarom kosten ze zoveel. Maar je gebruikt het slechts voor een handvol sessies. Daarom kan het vaak goedkoper uitpakken om sessies te boeken met een professionele tattoo remover.

Waarom je tattoo removal cream niet zou moeten gebruiken

Waarom je tattoo removal cream niet zou moeten gebruiken
Tegoed: Instagram

Gewoon niet doen.

Nee, serieus. Doe het niet.

Tatoeageverwijderingscrèmes zijn ineffectief en in het slechtste geval gevaarlijk. Ze kunnen je huid beschadigen, permanente littekens achterlaten en er is geen garantie dat ze zelfs je tatoeage zullen verwijderen.

Als u ons niet gelooft, vraag het dan gewoon aan de FDA. Ze stellen dat er geen klinisch bewijs is dat ze werken en dat ze helemaal geen doe-het-zelf crèmes / zalven hebben goedgekeurd.

“zalven en crèmes voor het verwijderen van tatoeages kunnen onverwachte reacties veroorzaken, zoals huiduitslag, branderigheid, littekens of veranderingen in huidpigmentatie in het proces”

Laat je dus niet verleiden door deze producten. Ze zijn misschien goedkoop, maar ze zijn nog steeds een verspilling van uw geld. Zorgwekkend is dat ze op grote schaal beschikbaar zijn op Amazon en elders online. Maar laat je niet verleiden om ze te proberen en zorg ervoor dat je het woord verspreidt naar andere mensen die ze overwegen!

U kunt altijd gevaarlijke producten, zorgen of opgemerkte bijwerkingen melden aan de FDA. Ze zullen het onderzoeken, andere consumenten waarschuwen of zelfs het product volledig laten verwijderen.

Lees meer: Werken tattoo-verwijderingscrèmes? Hier is alles wat u moet weten

En waarom natuurlijke tattoo-verwijdering nog erger is!

En waarom natuurlijke tattoo-verwijdering nog erger is!
Tegoed: Instagram

Als je dacht dat tatoeageverwijderingscrème slecht was, zijn deze “natuurlijke” methoden voor het verwijderen van tatoeages nog erger. Hier zijn enkele van de gevaarlijkste (en pijnlijkste) manieren om proberen om een tatoeage te verwijderen:

 • Schuurpapier – extreem pijnlijk en zal de inkt niet effectief verwijderen. Je kunt niet schuren tot aan de dermislaag van je huid zonder overal te bloeden en veel pijn te veroorzaken.
 • Aloë vera – dit mooie ingrediënt kalmeert ontstekingen en zal geweldig aanvoelen op je huid. Maar het heeft geen enkele invloed op je tatoeage. Dit is zonde van de tijd!
 • Salabrasie – het is net als de schuurpapiermethode, maar dan met zout. Het is ineffectief, zeer pijnlijk en zal leiden tot een infectie. Oh, en je hebt nog steeds een tatoeage aan het einde ervan.
 • Citroensap – niet alleen zal het doen niets voor je tatoeage, maar het zal je huid irriteren. Als u overboord gaat met het citroensap, kan het zelfs blaarvorming en zwelling veroorzaken bij blootstelling aan zonlicht.

Al deze methoden zijn dwaas of ronduit gevaarlijk. Je zult veel mensen zien die ze online aanbevelen, maar neem het van iemand die een tatoeage heeft laten verwijderen – laser is de enige manier om te gaan.

Lees ons artikel ‘Kan een tatoeage op natuurlijke wijze worden verwijderd?’ voor meer informatie over wat te doen (en wat te vermijden).

Lees ook: Een tatoeage verwijderen met zout: werkt het?

Andere opties voor het verwijderen van tatoeages

Tot nu toe hebben we ons echt gericht op het verwijderen van lasertattoo’s, omdat dit de beste is! Dat valt niet te ontkennen. Maar er liggen ook nog twee opties op tafel als je een tattoo hebt die je niet meer leuk vindt. Dit zijn chirurgische tatoeages verwijderen en nog meer inkt krijgen!

Chirurgische tattoo verwijderen

Chirurgische tattoo verwijderen
Tegoed: Instagram

Hoewel het verwijderen van lasertattoo’s het beste is, zijn er nog steeds enkele omstandigheden waarin chirurgische verwijdering een betere optie is.

 • Je moet een tatoeage onmiddellijk verwijderen, niet over meerdere sessies,
 • Uw tatoeage bevat inktkleuren die niet gemakkelijk door laser kunnen worden verwijderd,
 • Uw huid reageert slecht op laserbehandeling,
 • U wilt niet de pijn en het ongemak dat gepaard gaat met het verwijderen van lasertattoo’s.

Een operatie ondergaan lijkt misschien extreem, maar het is eigenlijk sneller en gemakkelijker dan het verwijderen van lasertattoo’s. De procedure wordt uitgevoerd met lokale verdoving, wat betekent dat het tatoeagegebied gevoelloos is (u zult geen pijn voelen), maar u bent nog steeds bij bewustzijn tijdens de operatie.

Voor de meeste kleine en middelgrote tatoeages kan de operatie ’s ochtends worden uitgevoerd en bent u ’s middags weer thuis. Als het klaar is, is het klaar.

De operatie om de tatoeage te verwijderen verwijdert eigenlijk lagen van uw huid. Zodra de geïnkte huid is verwijderd, wordt de omliggende huid uitgerekt en aan elkaar genaaid. Een andere optie is om een huidtransplantatie op het gebied te krijgen. Beide opties laten een litteken achter, maar elk spoor van de inkt wordt verwijderd.

Als uw tatt zich op een echt bot deel van uw lichaam bevindt, kunt u de operatie mogelijk niet krijgen.

Cover-Up Tatoeages

Cover-Up Tatoeages
Tegoed: Instagram

Vind je je inkt niet mooi? Misschien kun je het verdoezelen. Maar niet met make-up, met meer inkt. Ga terug naar je favoriete tatoeëerder en bedenk een nieuw ontwerp om het oude te bedekken.

Dit is moeilijk met grote tatoeages, maar niet onmogelijk. Het werkt het beste voor kleine en middelgrote tatts. Je hebt ook nodig dat je nieuwe tatoeage vet, donker of kleurrijk is om ervoor te zorgen dat deze de inkt verbergt.

Cover-Up Tatoeages Voet
Tegoed: Instagram

Sommige tatoeëerders kunnen heel slim zijn met het maken van ontwerpen die de tatoeage vervormen of ‘corrigeren’ in plaats van deze volledig te bedekken. Misschien moet je echter een beetje extra onderzoek doen om een tatoeëerder te vinden die hiertoe in staat is.

Wat betreft de kosten van het bedekken van een tatoeage, het is hetzelfde als het krijgen van een tatoeage in de eerste plaats. Lees onze ultieme gids voor tatoeages voor meer informatie over tattoo-kosten.

Lees ook:

5 vreemd interessante feiten over het verwijderen van tatoeages

Wedden dat je deze feiten over het verwijderen van tatoeages niet kende!

1. Hoe de Ouden tatoeages verwijderden

Net zoals de kunst van tatoeages eeuwen teruggaat, geldt dat ook voor de taak om ze te verwijderen. De meest gebruikelijke manier om tatoeages te verwijderen was ze af te branden! Het aanbrengen van een witgloeiend strijkijzer op je huid laat een vreselijk litteken achter… maar het verwijdert de tatoeage effectief.

Tijdens de vroege 20Þ eeuw, in plaats daarvan werd zuur gebruikt. We zijn zo blij dat dit niet langer gebruikelijk is!

2. Tattoo verwijderen groeit

De vraag naar het verwijderen van tatoeages groeit. Volgens Compare Camp is de vraag naar diensten voor het verwijderen van tatoeages met 32% toegenomen en experts voorspellen dat deze zal blijven toenemen.

Dat betekent niet per se dat meer mensen hun tatoeages willen laten verwijderen dan normaal! Het zou te danken kunnen zijn aan de vooruitgang die is geboekt bij het verwijderen van lasers, waardoor het mogelijk is om te remove tatoeages effectief zonder littekens.

3. Beroemdheden laten tatoeages ook verwijderen

Volgens Inked Mag hebben nogal wat beroemdheden hun tatoeages laten verwijderen.

 • Angelina Jolie – verwijderde een tatoeage van de naam van haar ex. Daar kunnen we ons in vinden! Ze heeft nu weer een tatoeage over die plaatsing.
 • Megan Fox – verwijderde een Marilyn Monroe portret van haar arm. Waarom ze dit deed, weten we niet zeker. We vonden het best leuk!
 • Johnny Depp – verwijderde “na” van zijn “Winona Forever” -tatoeage, zodat er “Wino Forever” staat. Een goed voorbeeld van hoe gedeeltelijke verwijdering van tatoeages of het bedekken van inkt met nieuwe inkt een goede oplossing kan zijn.

4. 8 tot 10 lasersessies is gemiddeld

Hoeveel tattoo-sessies je nodig hebt, hangt af van je inkt, tattoo-grootte en de efficiëntie van het lasermodel. Als je googelt wat het gemiddelde aantal sessies is, krijg je veel verschillende resultaten.

We zouden zeggen dat het gemiddelde ongeveer 8 tot 10 sessies is voor volledige verwijdering. Dus, heb geduld! Als u zich zorgen maakt over de kosten van tatoeageverwijderingssessies, praat dan met de kliniek over het spreiden van de betalingen in betaalbare maandelijkse betalingen.

5. Donkere huidtinten

Donkere tatoeages op een bleke huid zijn het gemakkelijkst te verwijderen met een laser. Donkere huidtinten hebben meer kans op brandwonden, littekens en zelfs hypopigmentatie.

De pigmenten in donkere huidtinten zijn vergelijkbaar met pigmenten van de tatoeage-inkt, dus de laser kan hypopigmentatie veroorzaken (waarbij uw huid lichter wordt en de tatoeage). Om dit tegen te gaan, kunnen kortere tattoo-sessies op een zachtere lichtgolflengte worden gebruikt … maar dat betekent wel dat het hele proces nog verder wordt opgerekt.

Dit artikel van een laserkliniek legt de wetenschap erachter in meer detail uit. Als je een donkerdere huidskleur hebt, zijn er nog steeds tal van opties voor je beschikbaar. Een professionele en ervaren laser tattoo remover zal in staat zijn om uw tatt effectief te verwijderen, ongeacht.

Bang voor pijn? Sla traditionele tatoeages over

Bang voor pijn Sla traditionele tatoeages over
Tegoed: Instagram

Als je deze gids hebt gelezen omdat je je op het ergste wilt voorbereiden, juichen we je toe! Je bent heel verstandig om te controleren hoe het verwijderen van tatoeages is voordat je je eerste tatt krijgt.

En als je je een beetje misselijk voelt over naalden en lasers, kun je in plaats daarvan tijdelijke tatoeages overwegen.

Een tijdelijke tatoeage:

 • Professionele manier om een tijdelijke tatoeage aan te brengen (niet die domme kindertattoos),
 • Aangebracht met water, inkt en papier,
 • Kan weken duren,
 • Eenvoudig te verwijderen!

We raden ten zeerste aan om tijdelijke tatoeages te bekijken. Sommige bedrijven hebben catalogi van meer dan duizenden ontwerpen en u kunt misschien zelfs uw eigen ontwerpen.

Als u besluit dat u de tijdelijke tatoeage niet leuk vindt, kunt u deze eenvoudig verwijderen met behulp van onze methoden om tijdelijke tatoeages te verwijderen. Eenvoudige huishoudelijke ingrediënten van kokosolie tot suikerscrubs zijn alles wat je nodig hebt.

Lees ook:

Tattoo verwijderen: Meer veelgestelde vragen

Te druk om onze volledige gids te lezen? Geen probleem, we begrijpen het! Hier zijn de belangrijkste vragen die ons worden gesteld over het verwijderen van tatoeages en korte antwoorden op elk. Je kunt altijd een reactie achterlaten om vragen te stellen die we hebben gemist.

Kunnen lasers tatoeages volledig verwijderen?

Ja, dat kunnen ze. Het kan meerdere sessies duren en kost nogal wat geld, maar een goede lasertattooverwijderingsservice laat geen spoor achter van de originele tatoeage.

Hoeveel kost het verwijderen van lasertattoo’s?

Eén sessie kan overal van $ 500 tot $ 1000 kosten. Het hangt af van de grootte van de tatt en andere factoren – lees onze sectie hierboven over de tattoo-prijs voor meer informatie.

Is het de moeite waard om lasertattoo’s te verwijderen?

Ja, het is de moeite waard om lasertattoo’s te verwijderen als u een tatoeage volledig wilt verwijderen. Maar het is alleen de moeite waard als je betaalt voor (en deelneemt aan) alle sessies. Het kan meerdere duren om de tatoeage volledig te verwijderen.

Hoe pijnlijk is het verwijderen van lasertattoo’s?

Het is ongemakkelijk. Terwijl het krijgen van een tatoeage een scherp prikkend gevoel heeft, lijkt het verwijderen van lasertattoo’s meer op het toepassen van wrijving op slechte zonnebrand. Het is niet prettig, maar het is niet per se ‘pijnlijk’.

Wat is de beste manier om een permanente tatoeage te verwijderen?

Laser tattoo verwijderen is de beste en meest effectieve manier om een permanente tatoeage te verwijderen. Het duurt meerdere sessies, maar het eindresultaat is verbluffend. U kunt elk spoor van inkt verwijderen.

Kan ik thuis een tatoeage verwijderen?

Ja, als je een professi hebtonal laser tattoo verwijdering machine. Tatoeageverwijderingscrèmes zijn gevaarlijk – gebruik ze niet thuis. Meestal moet je een kliniek bezoeken om de tatoeage te laten verwijderen.

Laat het verwijderen van tatoeages littekens achter?

Nee, het verwijderen van lasertattoo’s en zelfs het verwijderen van chirurgische tatoeages laat geen littekens achter. Als u een ongereguleerde gevaarlijke laser gebruikt of een “tatoeageverwijderingscrème” probeert, kunt u pigmentatie en huidbeschadiging ervaren.

Delen is zorgzaam!