Beste Texas Tattoo Artists

Sonia Anderson Tattoo Artiest 1

  • Eric Cantu – Dallas, Texas
  • Gabriel Massey – Houston, Texas
  • Jonathan Fiore – Austin, TEXAS
  • Tara Quinn – San Antonio, Texas
  • James Corgill – Dallas, Texas
  • Bekijk alle Texas Tattoo Artists
  • Klik hier voor een Tattoo Artist Aanbeveling!

Texas is de thuisbasis van enkele van de meest getalenteerde tatoeëerders ter wereld. Je vindt een kunstenaar voor elke stijl op elke hoek van deze geweldige staat. We weten dat het vinden van de perfecte artiest een worsteling kan zijn, dus we wilden helpen bij het proces door een lijst met enkele van de beste tattoo-artiesten in Texas te delen. We hopen dat deze lijst helpt.

Dallas Tattoo Artiest 5
Dallas Tattoo Artiest 6

Eric Cantí

Instagram

E-mail verzenden

Eric Cantu tatoeëert al sinds zijn 16e. Hij herinnert zich het als een herdenkings-/scriptstuk dat hij voor een vriend deed. Dat was het moment dat hij wist dat hij een professionele tatoeëerder wilde worden. Hij gedijt echt en probeert een goed afgeronde kunstenaar te zijn die veelzijdig is in het maken van aangepaste tatoeages voor zijn klanten. Als je hem vraagt wat zijn favoriete stijlen zijn, zou Eric je kunnen vertellen dat hij houdt van tribal, realisme, nieuwe school, Japans, zwart & grijs, zwartwerk, aquarel en traditioneel om er maar een paar te noemen. Eric doet dit uit liefde voor het tatoeëren en als je een afspraak met hem maakt, zul je zien dat de klant op de eerste plaats komt.


Austin Texas Tattoo Artiest 7
Austin Texas Tattoo Artiest 8

Mark Sterk

Instagram

E-mail verzenden

Mark Strong, ook wel bekend als Onuitwisbaar Mark, is echt iemand die je niet zult vergeten. Mark zit sinds 2010 in het tattoo-spel en heeft met enkele van de beste artiesten ter wereld gewerkt op weg om zelf een groot kunstenaar te worden. Mark kan bijna elke stijl aan die je maar kunt bedenken, maar hij houdt echt van fotorealisme en realistische tatoeages. Dit geldt voor kleur of zwart &grijs.

Mark weet dat het laten zetten van een tatoeage een zeer persoonlijke ervaring is en hij zal ook voor jou een bijzondere ervaring maken. Elke tatoeëerder moet zich bewust zijn van de verantwoordelijkheid die ze hebben bij het verzorgen van hun klanten en Mark is zich volledig bewust van deze verantwoordelijkheid. Bekijk hem en je zult zien wat we bedoelen.


Houston Texas Tattoo Artiest 43
Houston Texas Tattoo Artiest 44

Gabriël Massey

Instagram

E-mail verzenden

Gabriel Massey is een geweldige tatoeëerder die je een tatoeage geeft waar je de rest van je leven van zult houden. Dat doet hij al sinds 2007 en dat zie je terug in zijn werk. Het begin van zijn carrière stond onder de voogdij van Dan Martin bij Scorpion Studios en het was een belangrijke tijd voor Gabriel in zijn groei als tatoeëerder. Hij heeft veel invloeden, waaronder film, geschiedenis, natuur, muziek en literatuur. Het grootste deel van zijn werk draait om twee verschillende stijlen. Dit zijn heldere en gedurfde traditionele tatoeages en nauwkeurig, delicaat dotwork en geometrisch zwartwerk. Neem contact op om zo snel mogelijk een afspraak te maken. De plekken vullen zich snel.


Austin Texas Tattoo Artiest 11
Austin Texas Tattoo Artiest 12

Jonathan Fiore

E-mail verzenden

Jonathan Fiore is een tatoeëerder die alles kan doen, van flash tot aangepaste tatoeages. Hij houdt van tatoeëren en dat merk je als je naar zijn werk kijkt. Je voelt bijna de passie in zijn tatoeages en dat zegt wel iets als je het hebt over het niveau van talent in Texas. Na het zien van zijn kunstwerken in 2008, moedigde een eigenaar van een tattooshop Jonathan aan om betrokken te raken bij het tatoeëren en een stage te beginnen. Hij begon de volgende dag en de rest is geschiedenis. In december 2009 was Jonathan een fulltime tatoeëerder en hij is niet vertraagd. Hij heeft een zeer unieke stijl en hij put uit vele stijlen en zijn eigen maatwerk. Het maakt niet uit wat je denkt dat je wilt in een tatoeage, Jonathan is waarschijnlijk in staat om het uit te schakelen. Ga met hem zitten voor een consult om er zeker van te zijn op de een of andere manier.


Dallas Tattoo Artiest 7
Dallas Tattoo Artiest 8

Carl Hallo

Instagram

E-mail verzenden

Carl Hallowell is een Texaanse tatoo-artiest die gespecialiseerd is in Irezumi en andere gedurfde stijlen van tattooiNg. Hij geniet van het gebruik van kleuren om een traditionele tattoo-look te maken en het was deze tattoo-stijl die hem in de tattoo-wereld bracht. Hij doet dit al meer dan 20 jaar en hij is nog steeds op een reis om te leren hoe hij deze afbeeldingen op de perfecte manier kan maken om de klant tevreden te stellen en aan zijn eigen verwachtingen te voldoen.

Hij begon met tatoeëren in 1995 en leerde van Derek Jefferson van Screamin Mimi Tattoo. Derek heeft alle geweldige tattoo-kwaliteiten bijgebracht die je in Carl zult zien en als je met hem gaat zitten, zul je het ermee eens zijn. Wacht niet langer als je op zoek bent naar een geweldige Japanse tatoeage.


Houston Texas Tattoo Artiest 47
Houston Texas Tattoo Artiest 48

Dan Martinus

Instagram

E-mail verzenden

Als je op zoek bent naar gekke illustratieve stijl tatoeages of traditionele tatoeages, Dan Martin is de man om te zien. Hij is een geschenk voor de tattoo-industrie en zijn tatoeage is anders dan iedereen die je waarschijnlijk in jaren hebt gezien. Hoewel we illustratieve tatoeages en Japanse tatoeages noemen, moet Dan niet in een hokje worden gestopt om alleen deze stijlen van tatoeages te doen. Hij is een echt getalenteerde artiest die alles kan doen wat je vraagt, maar om een stoel bij Dan te krijgen, zul je snel contact moeten opnemen. Zijn boeken lopen snel vol en je wilt niet aan de buitenkant naar binnen kijken.


San Antonio Tattoo Artiest 1
San Antonio Tattoo Artiest 2

Tara Quinn

Instagram

E-mail verzenden

Tara Quinn tatoeëert al een jaar in Texas en als je naar haar portfolio kijkt, zie je één ding gemeen met al haar tatoeages. Ze zijn allemaal mooi en ze vallen op. Tara is gespecialiseerd in nieuwe schooltattoos en haar tatoeages knallen gewoon van de pagina. Ze heeft strakke, scherpe lijnen en geweldige kleuren die haar een van onze favoriete nieuwe school tattoo-artiesten in heel Texas maken. Dat gezegd hebbende, haar talentniveau betekent dat haar stoel altijd vol is en als je de kans wilt krijgen om door Tara te worden getatoeëerd, moet je onmiddellijk contact opnemen om een consult op te zetten.


San Antonio Tattoo Artiest Ceci 2
San Antonio Tattoo Artiest Ceci 4

Ceci

Instagram

E-mail verzenden

Ceci is een Texaanse tatoeëerder die houdt van schilderen en tatoeëren. Haar specialiteit is kleur, illustratieve en creatieve concepten die je zullen verbazen. Van klanten tot collega’s, van familie tot vrienden, Ceci is dankbaar voor iedereen die haar op weg heeft geholpen om haar te laten dragen wat ze nu is. Door deze mensen kunnen de klanten van Ceci genieten van haar werk. Ze weet dat de reis lang is en ze leert van iedereen die ze tegenkomt. Dit geldt voor tatoeëren en het leven. Haar werk is het bewijs van haar positieve houding en bereidheid om te leren. Maak een afspraak met deze getalenteerde tatoeëerder zodra je de kans krijgt.


Houston Texas Tattoo Artiest 51
Houston Texas Tattoo Artiest 52

Francisco Ramirez

Instagram

E-mail verzenden

Cisco werkt vanuit Houston, Texas en zit al vele jaren in het tattoo-spel. Het bewijs zit ook in de pudding. Zijn zwart -grijs realisme tatoeages zijn niet van deze wereld. Ze kunnen worden verward voor echte foto’s en dat is iets dat elke fan van realisme tatoeages graag zou willen hebben. Cisco is in staat om de zielen van de onderwerpen vast te leggen in zijn portrettattoos. Dat kunnen doen is iets wat alle realisme tattoo artiesten proberen te doen, maar zelden bereiken. Zijn boeken raken snel vol, dus als je een stoel wilt bemachtigen bij deze getalenteerde tatoeëerder, neem dan vandaag nog contact op.


Dallas Tattoo Artiest 11
Dallas Tattoo Artiest 12

Matt McGrath

Instagram

E-mail verzenden

Matt McGrath is een goed afgeronde tatoeëerder uit het DFW-gebied van Texas. Hij is een levenslange kunstenaar in alle betekenissen van de wereld. Samen met tatoeëren creëert Matt ontwerpen en kunst in vele media, waaronder logo’s, branding en krijtletters. Hij ging van 2012 tot 2014 in de leer bij Riot Ink en werd op dat moment professional. Als je matt’s portfolio hebt bekeken en het leuk vindt wat je ziet, stuur hem dan vandaag nog een e-mail om een tijd in te stellen om binnen te komen voor een consult. Op dat moment kun je praten over wat je zoekt in een tatoeage en Matt zal je laten weten of je in staat bent om het te doen. We hebben het gevoel dat het geen probleem zal zijn met een talentniveau als het zijne.


Austin Texas Tattoo Artiest 5
Austin Texas Tattoo Artiest 6

Chris Carlton

Instagram

E-mail verzenden

Chris neemt al zijn afspraken via e-mail en als je naar zijn portfolio kijkt en het leuk vindt wat je ziet, neem dan contact met hem op via de bovenstaande link. Hij is gespecialiseerd in Amerikaanse traditionele en neo-traditionele tatoeages. Zijn gedurfde lijnen en felle kleuren zorgen voor een tatoeage die je nog jaren zult waarderen. Wacht niet langer om contact op te nemen of je plek te vullen door iemand anders.


Austin Texas Tattoo Artiest 13

Erik Axel Brunt

Instagram

E-mail verzenden

Erik Axel Brunt is een Texaanse tatoeëerder die al een tijdje in het spel zit. Erik is in 2004 begonnen met een introductie via body piercing. Hij kreeg een piercing-stage tijdens het maken van een afspraak voor het krijgen van een tatoeage en van daaruit ging hij naar een tattoo-stage. Eric is een snelle leerling en is goed afgerond, wat betekent dat hij de meeste stijlen aankan. Hij houdt er echter van om met zijn klanten te gaan zitten en een idee met hen uit te werken dat hij kan inkten. Om de input van de klant te hebben en er een stuk body art van te maken is zeer de moeite waard voor Eric. Kom kijken waar al het gepraat over gaat en spreek een tijd af om een consult met Eric te hebben.


Dallas Tattoo Artiest 13
Dallas Tattoo Artiest 14

Rudy

Instagram

E-mail verzenden

Rudy Hetzer is niet alleen tatoeëerder, maar ook zakenman met een winkel en kledinglijn. Je bent hier echter voor Rudy’s tatoeages en je zou niet verkeerd zijn om te denken dat hij een geweldige tatoeage kan uitschakelen. Rudy Hetzer groeide op in Illinois en had het in zijn jeugd moeilijk om zich aan te passen aan andere kinderen. Daardoor werd graffitikunst zijn ontsnapping. Na de middelbare school ging Rudy naar het Art Institute in Californië en had een plan om surfplanken, skateboards en andere alternatieve sportartikelen te ontwerpen. Hij belandde echter in een andere richting. Tegenwoordig is Rudy meestal minstens een maand van tevoren volgeboekt. Hij is een uitstekend realismekunstenaar die zijn kunst tot leven laat komen op je lichaam. Bekijk zijn portfolio en oordeel zelf.


San Antonio Tattoo Artiest 3
San Antonio Tattoo Artiest 4

Alex Kassen

Instagram

E-mail verzenden

Als het gaat om sterke, gedurfde en kleurrijke tatoeages, is Alex Kass een man waar we van houden. Zijn Amerikaanse traditionele tatoeages knallen gewoon en zullen elke fan van de stijl een gelukkige kampeerder maken. Van neo-traditioneel tot Japans, Alex is in staat om je visie tot leven te brengen met een tatoeage die opvalt bij de massa. Als je zijn portfolio hebt bekeken en denkt dat je klaar bent om met Alex te gaan zitten, neem dan contact op en stel een tijd in om te praten. Hij zorgt voor de rest.


Dallas Tattoo Artiest 16
Dallas Tattoo Artiest 17

James Corgill

Instagram

E-mail verzenden

James Corgill is al meer dan 25 jaar een professionele tatoeëerder en in die tijd heeft hij ongeveer alles gezien wat er te bieden is. Hij werkt vanuit een schone en veilige ruimte en neemt zijn professionaliteit zeer serieus. James is gespecialiseerd in vele stijlen van tatoeëren, waaronder Japanse, geometrische, zwarte en grijze, decoratieve, neo-traditionele, sierlijke, abstracte en Amerikaanse traditionele tatoeages. Zijn stage werd voltooid onder Lee Pantano van Twin Beta Tattoo in Colorado en heeft kunst gestudeerd aan de universiteit.

Dat gezegd hebbende, als je denkt dat je een tatoeage van James wilt krijgen, gebruik dan de bovenstaande link om contact op te nemen en een tijd in te stellen om elkaar te ontmoeten.


Austin Texas Tattoo Artiest 17
Austin Texas Tattoo Artiest 18

Ben DiPietro

Instagram

E-mail verzenden

Ben Dipietro is een zeer bekwame tatoeëerder die zijn klanten al jaren blij maakt met mooie body art. Hij werkt graag in de illustratieve stijl terwijl hij afbeeldingen van planten en dieren tatoeëert. Hij vindt het ook erg leuk om met een klant te gaan zitten, te praten over wat ze willen en een aangepaste tatoeage speciaal voor hen te maken. Ben werkt in een schone en professionele omgeving en als zijn werk iets is dat je interesseert, stuur hem dan vandaag nog een e-mail om een tijd in te stellen om elkaar te ontmoeten.


Dallas Tattoo Artiest 18
Dallas Tattoo Artiest 19

Aaron Baileys

Instagram

E-mail verzenden

Aaron Baily begon met tatoeëren in 2012 toen hij twee jaar in de leer ging onder het toeziend oog van Paula Diamonds. Toen hij het vak eenmaal had geleerd, begon hij zijn professionele tattoo-carrière bij Artistic Encounters, waar hij zijn vaardigheden aanscherpte naast vele andere getalenteerde tatoeëerders.

Aaron is gespecialiseerd in een scala aan stijlen, maar houdt van de traditionele stijl en nieuwe schooltattoos. Zijn gebruik van gedurfde lijnen en kleuren zorgen ervoor dat zijn tatoeages echt opvallen in vergelijking met andere traditionele tatoeëerders. Zijn invloeden zijn Paula Diamond en Sailor Jerry. Als je een tijd wilt instellen om met Aaron te praten, stuur hem dan een e-mail via de bovenstaande link en stel een tijd in.


San Antonio Tattoo Artiest 9
San Antonio Tattoo Artiest 10

Jason Pool

Instagram

E-mail verzenden

Jason Poole is een doorgewinterde tatoeëerder die al sinds 1996 betrokken is. Dat is een lange tijd om te tatoeëren en als je naar zijn portfolio kijkt, kun je de tijd en moeite zien die in het tatoeëren is gestoken. Jason is gespecialiseerd in Japanse tatoeages, maar dat is niet alles wat hij kan doen. Hij is altijd bereid om te leren en dat is hoe iemand die al zo lang in het spel zit relevant en gewild blijft. Neem contact op met Jason als je geïnteresseerd bent om geïnkt te worden.


Austin Texas Tattoo Artiest 19
Austin Texas Tattoo Artiest 20

Christoffel Hedlund

Instagram

E-mail verzenden

Christopher Hedlund is een tatoeëerder uit Texas. Zijn focus in het tattoo-spel draait om kleurentatoeages. Hij houdt van tatoeëren in de stijlen van illustraties, neo-traditioneel, bloemig, aquarel en abstract.

Christopher is een kunstenaar in elke zin van het woord. Hij is bedreven in grafisch ontwerp, illustratie, hout – steenhouwen, schilderen en het bouwen van tatoeagemachines. Hij is een manusje van alles en zeer getalenteerd in al deze onderwerpen. Hij heeft altijd de behoefte gevoeld om mooie dingen te maken en hij is in staat om ideeën te nemen en om te zetten in tastbare kunstwerken. Als dit iets is dat u interesseert, stuur dan een e-mail naar Christopher om een consult op te zetten.


Austin Texas Tattoo Artiest 21
Austin Texas Tattoo Artiest 22

Benjamin Barens

Instagram

E-mail verzenden

Benjamin Barreto werd geboren in Cayey, Puerto Rico en begon in 2012 met tatoeëren met een stage in Plattsburgh, NY. Hij tatoeëert sinds 2013 professioneel en doodt het sindsdien. Hij werkt door walk-ins en afspraken, dus als je naar zijn portfolio hebt gekeken en het gevoel hebt dat Benjamin de kunstenaar voor je zou kunnen zijn, verspil dan geen tijd meer en neem contact op.

Elke tatoeage geïnkt door Benjamin is volledig aangepast en origineel. Hij houdt ervan om met zijn klanten om de tafel te gaan zitten en samen te werken om tot een stuk te komen dat volledig origineel is en gemaakt voor de klant. Er is niets dat qua stijlen buiten de mogelijkheden valt.


San Antonio Tattoo Artiest 15
San Antonio Tattoo Artiest 16

Gary Graves

Instagram

E-mail verzenden

Gary Graves is al meer dan 20 jaar actief in het tattoo-spel en heeft gewerkt in enkele van de beroemdste winkels ter wereld en heeft gewerkt met enkele van de beste tatoeëerders ter wereld. Hij is een echt talent en zijn realisme tatoeages knallen van de huid. Er is een getalenteerde kunstenaar nodig om de essentie van een onderwerp vast te leggen bij het tatoeëren. Dierlijke tatoeages zien eruit alsof ze van de huid gaan springen en portrettattoos zien er zo echt uit dat ze misschien beginnen te praten. Het maakt niet uit wat Gary besluit te tatoeëren, hij gaat een prachtig kunstwerk maken dat je een leven lang meegaat.


Austin Texas Tattoo Artiest 25
Austin Texas Tattoo Artiest 26

Annie Alonzi

Instagram

E-mail verzenden

Annie Alonzi is een professionele tatoeëerder uit Austin, TX. Ze maakt illustraties en tatoeages en ze doet beide heel goed. Ze geniet echt van het tatoeëren van dames, mythische wezens, demonen, bloemen, pin-ups en planten om er maar een paar te noemen. Vanwege haar vaardigheden is Annie’s boekentent snel vol, dus als je haar portfolio hebt bekeken en je denkt dat ze de tatoeëerder voor je zou kunnen zijn, neem dan contact op. Annie werkt in een schone een professionele omgeving, zodat je er zeker van kunt zijn dat er voor je gezorgd wordt als je een tatoeage bij haar laat zetten.


Austin Texas Tattoo Artiest 27
Austin Texas Tattoo Artiest 28

Tony Hundahl

Instagram

E-mail verzenden

Tony Hundahl is sinds 1998 een professionele tatoeëerder. Alle jaren in de industrie hebben Tony’s passie en honger om te leren niet belemmerd. Hij heeft de neiging om zich te concentreren op veel gedurfde beelden met beweging. Deze stijlen draaien om Japanse en traditionele tatoeages. Hij is echter zeker veelzijdig genoeg om in elke stijl te werken en hij werkt graag samen met zijn klanten om iets op maat te bedenken.

Het doel is om een tatoeage te maken waar de klant trots op zal zijn. Omdat dit bij Tony meestal het geval is, lopen zijn boeken snel vol. Neem contact met hem op en stel een consult in als je nieuwsgierig bent.


Dallas Tattoo Artiest 28
Dallas Tattoo Artiest 29

Calvijn F. Xavier III

Instagram

E-mail verzenden

Calvin F. Xavier is een bekroonde tatoeëerder die al meer dan tien jaar professioneel tatoeëert. Hij is geboren en getogen in de Bay Area van Californië en siert nu de mensen van Texas met zijn aanwezigheid. Hij heeft een unieke stijl die zijn boeken vol houdt. Zijn strakke en frisse stijl maakt hem tot de topartiesten in de staat.

Robert Ortiz was zijn mentor en hij ontmoette Robert toen hij 19 was. Nadat hij zijn leertijd had afgerond, werd Calvijn een professional in elke zin van het woord. Hij is gespecialiseerd in Japans realisme dat een mix is van realistische beelden en Japanse kunst. De mix van deze twee stijlen creëert een geweldig kunstwerk. Hij kan ook netjes nieuwe school-, zwart- en portrettattoos maken.


San Antonio Tattoo Artiest 23
San Antonio Tattoo Artiest 24

Eddie Ayala

Instagram

E-mail verzenden

Eddie Ayala is een professionele tatoeëerder die werkt in de Lone Star-staat. Hij tatoeëert in totaal ongeveer 10 jaar en hij is gespecialiseerd in zwart en grijs en aangepaste belettering. Hij speelt ook met andere mediums en schildert aan de zijkant, maar zijn ware passie is om mooie tatoeages te maken op zijn klanten. Voor tatoeages was Eddie een graffitikunstenaar. Hij houdt van elk type kunst en dacht dat het een beetje veiliger zou zijn om de lichamen van zijn klanten te inkten in plaats van graffiti.


San Antonio Tattoo Artiest 25
San Antonio Tattoo Artiest 26

Steven Ruimer

Instagram

E-mail verzenden


Steven Reamer is al zijn hele leven bezig met kunst. Hij behaalde een graad in beeldende kunst en hij is gespecialiseerd in portrettekeningen en schilderijen, samen met zijn aangepaste stukken die hij doet. Deze hebben een grote invloed gehad op zijn tatoeëercarrière. Hij houdt ervan om te tatoeëren in de realistische stijl en is in staat om dit te doen in zowel kleur als zwart en grijs. Hij tatoeëert nu al meer dan 5 jaar en hij blijft leren omdat een van de beste worden een doel van Steven is geweest. als je geïnteresseerd bent in het laten zetten van een tattoo van Steven, maak dan zo snel mogelijk een afspraak. Zijn boeken lopen snel vol en je wilt niet buitengesloten worden.


Austin Texas Tattoo Artiest 29
Austin Texas Tattoo Artiest 30

Craig Lakens

Instagram

E-mail verzenden

Craig Sheets is een bekroonde tatoeëerder die sinds 1994 tatoeëert. Hij is een zeer goed afgeronde tatoeëerder die in staat is om in elke stijl te tatoeëren. Wat hij echter echt graag tatoeëert, zijn grote kleurentattoos. Van realisme tot nieuwe school en zwart &grijs tot realisme, Craig kan het allemaal.

Hij heeft meerdere prijzen voor Best Color Tattoo, Best Full Back Tattoo en Best Overall Tattoo en vele locaties. Dat gezegd hebbende, je weet dat je een tatoeage krijgt van een echte professional en daarom is Craig een drukke man. Stel een tijd in om met Craig te gaan zitten als je de kans krijgt. Je zult geen spijt krijgen van de tatoeage die je van hem krijgt.


Kayden DiGiovanni Tatoeages Denver 2
Dallas Tattoo Artiest Kayden Digiovanni

Kayden DiGiovanni

Instagram

E-mail verzenden

Kayden DiGiovanni begon zijn vrienden en zichzelf te tatoeëren met een fles Indiase inkt en naald toen hij 10 jaar oud was. Dat gezegd hebbende, hij was voorbestemd om geweldige tatoeages te maken voor de massa. Niet lang daarna wist Kayden dat tatoeëren was wat hij wilde doen.

Hij begon zijn eerste stage bij Tantalizing Tattoo in Arlington, Texas op 27-jarige leeftijd en hij bleef daar zes jaar. Hij is gespecialiseerd in biomechanica en dat doet hij heel goed. Als je op zoek bent naar een tatoeage om het eruit te laten zien alsof je van mechanische stukken bent gemaakt, is Kayden de man om mee te praten.


San Antonio Tattoo Artiest 30

Eric Díaz

Instagram

E-mail verzenden

Als je overweegt om een tatoeage van Eric Diaz te krijgen, weet dan dat je een bekroonde tatoeëerder krijgt met meer dan 10 jaar ervaring in het spel. Hij werkt het liefst aan aangepaste tatoeages, dus dat betekent dat hij graag met zijn klanten gaat zitten en praat over het soort tatoeage dat ze willen en het vervolgens op een stuk papier uitwerkt. Hij is gepubliceerd in meer dan 15 tijdschriften en hij is ook geïnterviewd op tv.

Hij is de volleerde professional en weet dat hij een grote verantwoordelijkheid heeft om een mooie tatoeage voor zijn klanten te maken. Als je denkt dat je een tatoeage van Eric wilt, neem dan contact met hem op via e-mail en stel een tijd in om met hem te gaan zitten. U zult blij zijn met de resultaten.


Dallas Tattoo Artiest 32
Dallas Tattoo Artiest 33

Isaac Tinajero

E-mail verzenden

Isaac Tinajero is al zijn hele leven een kunstliefhebber. Hij werd opgevoed door een kunstenaar, wat betekende dat hij op een bepaald moment in zijn leven betrokken zou zijn bij kunst. Als je naar zijn illustraties en tatoeages kijkt, zie je veel stripboek-, cartoon- en graffiti-invloeden. Zijn eerste mentor was een Amerikaanse traditionele tatoeëerder die Isaac veel leerde over de basisprincipes van tatoeëren. Van daaruit werd Isaac een van de beste in Texas. Als je van Isaac’s tatoeages houdt en een tatoeage van hem wilt laten zetten, neem dan zo snel mogelijk contact op. De resultaten zullen iets zijn waar je nog jaren van zult houden.


Austin Texas Tattoo Artiest 31
Austin Texas Tattoo Artiest 32

James Hall

Instagram

E-mail verzenden

James Hall is een zeer gewilde tatoeëerder. Als tatoeëerder besteedt James het grootste deel van zijn creatieve energie aan het maken van een zeer grondig en intiem proces voor al zijn klanten. Je kunt zien door in zijn portfolio te kijken dat hij graag aangepaste kunst maakt met zijn klanten. Hij houdt van illustratieve ontwerpen en hij voegt wat realismesmaak toe aan zijn tatoeages om een aangepaste en speciale tatoeage voor al zijn klanten te maken. Hij werkt alleen op afspraak, dus als je een tatoeage van James wilt laten zetten, raden we je aan zo snel mogelijk contact op te nemen.


Sonia Anderson Tattoo Artiest 1
Sonia Mendez Anderson Tatoeëerder

Sonia Mendez

Instagram

E-mail verzenden

Sonia Mendez-Anderson tatoeëert al meer dan 10 jaar, maar zit al zo’n 20 jaar in de tattoo-industrie. Dat betekent dat er niets is dat ze niet heeft gezien, dus als je een idee hebt voor een tatoeage, zal Sonia je waarschijnlijk kunnen helpen je visie tot leven te brengen.

Haar stijl draait om abstract, traditioneel, tribaal en alles met veel kleur en gedurfde lijnen. Ze zal echter alles proberen omdat ze zichzelf altijd pusht om de beste tatoeëerder te zijn die ze kan zijn. Ze houdt ook van de uitdaging van herwerkingen en coverups, dus wees niet bang om Sonia te vragen om je te helpen een tatoeage te repareren waar je geen grote fan van was.