GRL PWR Tatoeage

In de huidige tijd heeft onze samenleving een lange weg afgelegd op het gebied van vrouwenrechten. Vergeleken met jaren geleden is dit waar, maar er is nog een lange weg te gaan. Vrouwen worden tegenwoordig geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en de meeste mensen lijken er niet om te geven. Gegevens van het U.S. Census Bureau van 2016 tonen aan dat vrouwen 35% meer kans hebben om in armoede te leven dan mannen. Een op de acht vrouwen leefde vanaf 2015 in armoede en een op de drie alleenstaande moeders. Bovendien leeft meer dan de helft van de 14,5 miljoen kinderen in het land die arm zijn in gezinnen met vrouwen aan het hoofd.

Veel van de redenering achter deze statistieken is omdat vrouwen vaker oververtegenwoordigd zijn in laagbetaalde banen, ondergecompenseerd zijn en meer kans hebben om onbetaalde banen te nemen voor mantelzorg. Om een aantal van deze kwesties te veranderen, moeten we beginnen te investeren in werkgelegenheidsinitiatieven, ondersteuningssystemen en onderwijs.

Dit laat je enkele van de worstelingen zien waarmee vrouwen worden geconfronteerd en het is geen verrassing dat vrouwen zich hebben verenigd voor steun en om veranderingen aan te brengen. Er zijn veel manieren waarop deze daad van saamhorigheid is gebeurd. We hebben vrouwen zien samenkomen voor de Women’s March op Washington D.C. We hebben gezien dat vrouwen samenkomen om het bewustzijn te vergroten via verschillende groepen en organisaties. Een ding dat we vrouwen zien doen om het bewustzijn te vergroten, samen met deze andere geweldige ideeën, is het krijgen van tatoeages die girl power vertegenwoordigen. De girl power tattoo of afgekort als GRL PWR tattoo is iets dat de laatste tijd echt van de grond is gekomen en we zijn blij om het te zien. Als fans van tatoeages en het zien van vrouwen die eerlijk worden behandeld, zijn deze GRL PWR-tatoeages onze bondgenoot.

In dit bericht zullen we het hebben over de GRL PWR-tatoeage en de geschiedenis erachter. We zullen het hebben over waar het vandaan komt en waarom zoveel vrouwen rennen om deze tatoeage te krijgen. We bespreken ook enkele van de verschillende variaties en plaatsingen van deze tatoeage, zodat je je meer geïnformeerd voelt over dit idee en je een beetje comfortabeler maakt wanneer je je eigen GRL PWR-tatoeage gaat halen.

GRL PWR Tattoo Oorsprong

Wat sommige mensen misschien niet weten (zelfs vrouwen die deze tatoeage krijgen) is dat GRL-PWR een non-profitorganisatie is. Deze groep is toegewijd aan het gebruik van groepsactiviteiten en sterke rolmodellen voor het opbouwen van zelfrespect voor jonge meisjes. De groep is voornamelijk gericht op meisjes in de basisschoolleeftijd om hen wekenlange kampen en een empowermentcursus aan te bieden.

Het doel van deze cursussen is om jonge vrouwen de tools te geven die nodig zijn om succesvol en zelfverzekerd te zijn. Wat het leven hen ook brengt, ze zullen beter voorbereid zijn nadat ze betrokken zijn geweest bij het GRL-PWR-programma. Alle meisjes, ongeacht hun leeftijd, zijn vatbaar voor problemen met het gevoel van eigenwaarde en het doel is om deze meisjes te helpen van zichzelf te houden

Nu we weten wat deze non-profitorganisatie doet, willen we ook vermelden dat de GRL PWR-tatoeage een symbool is van het hedendaagse feminisme. De definitie van feminisme draait om een reeks ideologieën, sociale bewegingen en politieke bewegingen die allemaal een gemeenschappelijk doel delen. Het doel is om een gelijkheid van geslachten te creëren door middel van het bereiken van persoonlijke, politieke en economische gelijkheid.

De beweging van het feminisme blijft campagne voeren voor vrouwenrechten. Deze rechten omvatten het recht om een openbaar ambt te bekleden, te werken, te stemmen, gelijke lonen te verdienen, onderwijs te ontvangen en eigendom te bezitten om er maar een paar te noemen. De problemen die worden bestreden, zijn niet alleen die waarmee we in de Verenigde Staten worden geconfronteerd, maar over de hele wereld. Hoe verrassend het ook is, vrouwen in andere landen mogen niet eens fundamentele mensenrechten krijgen.

GRL PWR Tattoo Betekenis

Zoals je kunt raden, is de GRL PWR-tatoeage een symbool dat alle vrouwen vertegenwoordigt die vechten voor deze problemen die we hierboven hebben genoemd. Het krijgen van de GRL PWR-tatoeage is een symbool van solidariteit en we houden ervan om mensen samen te zien komen om een gemeenschappelijke zaak te bestrijden. Bovendien zijn dit soort acts geweldige voorbeelden voor jonge vrouwen die opgroeien in een nieuwe wereld. Vrouwen kunnen misschien stemmen en autorijden, maar er zijn tal van andere problemen waarmee ze nog steeds worden geconfronteerd.

De GRL PWR tattoo is ook zeer discreet indien nodig. De kleine woorden kunnen op een plek worden geplaatst waar werkgevers niet kunnen zien, omdat veel bedrijven geen fans zijn van tatoeages in het algemeen. Zelfs als dat het geval is, weet je dat je het hebt en dat is waar het om gaat.

GRL PWR Tattoo Variaties

De GRL PWR tattoo kan op een paar verschillende manieren getatoeëerd worden. De meeste vrouwen hebben de neiging om deze tatoeage geïnkt te krijgen in de platte tekst, maar je hebt de neiging om andere objecten aan de tatoeage toegevoegd te zien om aan het idee toe te voegen. Hieronder staan enkele variaties van de GRL PWR tattoo.

GRL PWR en Hand Tattoo

Een van de versies van de GRL PWR-tatoeage die we vaak zien, is de tekst met een hand in de vorm van het rock-‘n-rollsymbool. Hiermee bedoelen we dat de wijsvingers en de pinkvingers de enige gestrekte vingers zijn. We kunnen alleen maar aannemen dat dit geeft de GRL PWR tattoo wat meer een bad ass gevoel.

GRL PWR Tattoo met Wimpers

De GRL PWR tattoo met wimpers is gewoon een andere manier om de tattoo een vrouwelijke vibe te geven. Lange wimpers zijn geassocieerd met een vrouwelijke kwaliteit en om dit beeld toe te voegen aan de GRL PWR-tatoeage verbetert alleen maar de kracht van het vrouwelijke.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de manier waarop u uw eigen GRL PWR-tatoeage kunt krijgen. We denken echter dat je moet doen wat je machtigt en wat die tatoeage de rand geeft waarnaar je op zoek was. Als je moeite hebt om een ontwerp te maken, ga dan met een kunstenaar zitten en werk samen om iets te vinden dat werkt. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een artiest die voor je werkt, laat het ons dan weten, want we geven je graag een aanbeveling.

GRL PWR Tattoo 1 Zoekertjes
GRL PWR Tattoo 2 Zoekertjes
GRL PWR Tattoo 3 Zoekertjes
GRL PWR Tattoo 4
GRL PWR Tattoo 5
GRL PWR Tattoo 6 Zoekertjes
GRL PWR Tattoo 7 Zoekertjes
GRL PWR Tattoo 8 |
GRL PWR Tattoo 9
GRL PWR Tatoeage 10
GRL PWR Tattoo 11
GRL PWR Tatoeage 12
GRL PWR Tattoo 13
GRL PWR Tatoeage 14
GRL PWR Tattoo 15
GRL PWR Tatoeage 16
GRL PWR Tattoo 17
GRL PWR Tatoeage 18
GRL PWR Tattoo 19
GRL PWR Tattoo 20 |
GRL PWR Tatoeage 21
GRL PWR Tattoo 22
GRL PWR Tattoo 23 |
GRL PWR Tattoo 24
GRL PWR Tattoo 25
GRL PWR Tatoeage 26
GRL PWR Tattoo 27
GRL PWR Tattoo 28
GRL PWR Tattoo 29
GRL PWR Tattoo 30 |
GRL PWR Tatoeage 31
GRL PWR Tattoo 32
GRL PWR Tattoo 33
GRL PWR Tatoeage 34
GRL PWR Tattoo 35
GRL PWR Tattoo 36
GRL PWR Tatoeage 37
GRL PWR Tatoeage 38
GRL PWR Tattoo 39
GRL PWR Tattoo 40 |
GRL PWR Tatoeage 41
GRL PWR Tattoo 42
GRL PWR Tattoo 43
GRL PWR Tatoeage 44
GRL PWR Tatoeage 45
GRL PWR Tattoo 46
GRL PWR Tattoo 47
GRL PWR Tattoo 48
GRL PWR Tattoo 49 |
GRL PWR Tattoo 50 |
GRL PWR Tatoeage 51
GRL PWR Tattoo 53 |
GRL PWR Tatoeage 54
GRL PWR Tattoo 55