30 beste tattoo-artiesten die je moet volgen

De mode-industrie is niet compleet zonder tatoeages. Tatoeages zijn tegenwoordig meer dan alleen een mode. Ze zijn een trend, een levensstijl en je stijl en mode zullen altijd vreemd of onvolledig zijn zonder tatoeages, vooral .

De trends blijven echter met de tijd veranderen en je moet de beste voorbeelden volgen om de beste trendy ontwerpen te zien en relevant te blijven in de mode-industrie.

Het jaar is al begonnen en als je ernaar uitkijkt om te weten welke tattoo-artiesten je moet volgen om die slanke en elegante look te krijgen, ben je op de juiste plek. In dit artikel nemen we je mee door de beste tattoo-artiesten die je moet volgen.

1. Curt Montgomery – @curtmontgomerytattoos – 437K volgers

Curt Montgomery
Opgeslagen Tattoo

Curt Montgomery is de eerste artiest die je zou moeten volgen. Hij is beroemd over de hele wereld voor stijlvolle en elegante tattoo-ontwerpen. Zijn tattoo-ontwerpen lijken vooral op de dood, seks en menselijkheid.

Montgomery is gevestigd in Toronto, waar hij zijn tattooshop, Inside Out, opende.

Wie is Curt Montgomery

Curt Montgomery werd geboren op 27 december 1980 in Elora, een klein stadje in de buurt van Toronto, Canada, en zijn sterrenbeeld is Steenbok. Hij verwierf bekendheid door de inspanningen die hij in zijn werk steekt. Zijn tatoeages zijn eenvoudig maar stijlvol en sexy.

Waar montgomery online te vinden

Hij toont zijn kunst op Instagram, waar hij wordt gevolgd door bijna een half miljoen tattoo-liefhebbers. Verder kun je de pagina van zijn salon op Instagram volgen op @insideouttoronto.

Hoeveel is Curt Montgomery waard?

Volgens Idol Net Worth is Curt Montgomery 1,5 miljoen dollar waard. Je kunt ook tijdelijke tatoeages kopen op Inkbox op basis van montgomery’s ontwerpen voor zo goedkoop als $ 16.

2. Mira Mariah – @girlknewyork – 227K volgers

Mira Mariah
Opgeslagen Tattoo

Mira Mariah is een bekende tattoo-artiest die een formele stage in Brooklyn heeft doorlopen en sinds 2014 tatoeëert. Natuurlijk weerspiegelen de ontwerpen die ze bedenkt perfect haar ervaring.

Ze is vooral populair vanwege haar zwarte en grijze kleurkeuzes op bloemen, dieren en andere natuurgedreven inhoud.

Wie is Mira Mariah?

Mira werd geboren op 18 maart 1992 in de Verenigde Staten. Mira is een tatoeëerder die bekend staat om haar werk in de Fleur Noire Tattoo Parlour in Brooklyn, New York.

Mira Mariah op sociale media

Ze deelt haar werken via Instagram voor haar meer dan 227.000 volgers. Daarnaast kunnen haar fans haar studio ook volgen op de officiële Instagram-pagina @fleurnoiretattoo en de Facebook-pagina.

Hoeveel Mira Mariah in rekening brengt:

Mira is een van de beroemde en trending celebs die populair is omdat hij een tattoo-artiest is. Mira Mariah is 28 jaar. Fleur Noire tattooshop rekent $ 100 tot $ 200 per uur, afhankelijk van de tattoo-grootte en het ontwerp.

3. Pony Wave – @ponywave – 242K volgers

Pony golf
Opgeslagen Tattoo

Pony Wave is een Russische tattoo-ambachtsvrouw van wereldklasse die zich in de tattoo-business bevond en sexy, realistische en verbluffend gedetailleerde tatoeages ontwierp.

Wie is Pony Wave?

Pony is een Russische kunstenares die in het Russisch is geboren en daar haar beroep is begonnen. Ze is momenteel gevestigd in Los Angeles, waar ze naartoe verhuisde om haar dromen na te jagen.

Door haar verkenning vond ze haar stijl die media brak met een verstandige stijl. Pony Wave nam zelfs een sectie in een mainstream tv-show Ink Master.

Waar haar te vinden:

Afgezien van haar verbluffende Instagram-profiel @ponywave, heeft Pony Wave een YouTube-kanaal waar ze regelmatig nieuwe tattoo-ontwerpen en meer privémomenten plaatst en haar leven in LA deelt.

Verder vind je haar bericht op Twitter op @wave_pony.

4. Bang Bang Tattoo – @bangbangnyc – 2.4M volgers

Bang Bang Tatoeage
Opgeslagen Tattoo

Bang Bang is een tattooshop gevestigd in New York. Verschillende top-notch en internationaal beroemde tatoeëerders werken er.

Hoe is Bang Bang ontstaan en wie zit er achter het idee?

Bang Bang Tattoo Studio is gemaakt door Keith Scott McCurdy, die vooral bekend is onder zijn bijnaam “Bang Bang”. McCurdy is een Amerikaanse tatoeëerder en, zoals je je kunt voorstellen, is gevestigd in New York City.

Bang Bang heeft gewerkt met beroemdheden zoals Rihanna, Katy Perry, LeBron James en zelfs Miley Cyrus en Selena Gomez.

Waar vind je Bang Bang?

De in New York gevestigde tattooshop Bang Bang en hun officiële website is een bron van inspiratie met tientallen tattoo-typen. Daarnaast heeft Bang Bang een officiële Facebook-pagina waar ze regelmatig nieuwe ontwerpideeën plaatsen.

Hoeveel ze in rekening brengen:

Prijzen bij Bang Bang beginnen bij $ 500 en zijn afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de kleuren van de tatoeage.

5. Reese Hilburn – @theartofreese – 120K volgers

Reese Hilburn
Opgeslagen Tattoo

Reese is een bekroonde tattoo-ambachtsman en een beeldend kunstenaar. Ze werkt in haar privéwinkel in North County San Diego samen met de tatoeëerders Jackie Blaho en Collin Snyder.

Wie is Reese Hilburn?

Reese Hilburn is een tatoeëerder in San Diego County. Ze tatoeëert sinds 2013

Je hebt haar misschien gezien op Spike TV-hitshow Tattoo Nightmares Miami.

Haar stijl neigt meer naar realisme met geometrische en aquareldetails. Hoewel zwarte en grijze tatoeages niet haar favoriet zijn, gaat ze wel uit haar comfortzone, en ze doet het heel goed.

Van dierentatoeages tot superhelden tot bloementattoos en zelfs schedels, haar verbeeldingskracht en vaardigheden zijn gewoon niet van deze wereld.

Reese Hilburn’s Online

Reese Hilburn wordt gevolgd door 120.000 mensen op Instagram bij @theartofreese. Anders dan dat, heeft ze haar eigen YouTube-kanaal waar ze tattoo-tutorials maakt, evenals meer organisatorische video’s en zelfs zelfvertrouwen.

Last but not least, haar officiële website, The Art of Reese, zal je coachen, je in staat stellen om een sessie te boeken en om onder andere contact met haar op te nemen.

Hoeveel is Reese Hilburn waard?

Reese Hilburn is beroemd over de hele wereld en haar ervaring en vaardigheden stelden haar in staat om van haar passie te leven. Volgens Net Worth List is Hilburn $ 150 miljoen waard.

6. Ryan Ashley DiCristina – @ryanashleymalarkey – 1.4M volgers

Ryan Ashley DiCristina
Opgeslagen Tattoo

Ryan Ashley DiCristina is nog een van de beste tattoo-artiesten die je moet volgen. Ze is vooral bekend als de voormalige “Ink Master” -winnaar van Paramount Network en

Maar laten we de reis van DiCristina doornemen en wie ze is.

Wie is Ryan Ashley DiCristina?

Ryan Ashley is een Amerikaanse tatoeëerder die werd geboren in 1986 in Kingston, Pennsylvania.

Ze werkte eerder in haar privé tattoo shop en eigenaardigheden boutique in Kingston, Pennsylvania genaamd The Strange and Unusual. Helaas moest deze winkel sluiten vanwege de COVID-19 pandemie. Ryan Ashley en haar man, Arlo, openden echter een nieuwe tattooshop met 10 verschillende artiesten genaamd Elysium Studios.

Waar haar te vinden

DiCristina’s werk is beschikbaar op haar Instagram-pagina waar ze wordt gevolgd door 1,4 miljoen mensen. Je kunt ook haar geweldige kunstwerk bekijken op de officiële website van Elysium Studio.

Ryan Ashley DiCristina’s beste ontwerpen

Ryan Ashley DiCristina's beste ontwerpen
Tegoed: Instagram

Wanneer we het hebben over de ontwerpen van DiCristina, is het eerste woord dat in ons opkomt zeker details. Het is namelijk moeilijk om die tattoo-kwaliteit te bereiken. Van diamanten tot spinnen tot bloemen en portretten, niets ontsnapt aan de naald van Ryan Ashley.

Hoeveel is DiCristina waard?

Het is veilig om te zeggen dat Ryan Ashley een fortuin heeft gemaakt met tatoeages en ze heeft het zeker verdiend. Volgens All Star Bio wordt haar vermogen geschat op $ 2 miljoen.

7. Kelli Kikcio – @kellikikcio – 68K volgers

Kelli Kikcio
Opgeslagen Tattoo

Kelli Kikciois staat bekend om haar unieke handgeprikkelde strategie van tatoeages. Ze geeft haar foto’s van haar werk aan haar 68.000 Instagram-volgers. Hoewel ze gespecialiseerd is in kleine en unieke tatoeages, doet ze elke vorm van ontwerp.

Kelli houdt van geometrische ontwerpen, portretten en dieren. Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken, dus zorg ervoor dat je haar volgt.

Wie is Kelli Kikcio?

Kelli Kikcio is een opmerkelijke tattoo-artiest. Kelli werd geboren op 4 augustus 1989 in Saskatoon, Canada. Ze is momenteel gevestigd in Brooklyn, NY, en werkt bij Welcome Home Studio.

Waar haar te vinden:

Zoals je waarschijnlijk van zo’n inktmeester verwacht, is Kelli Kikcio te vinden op Instagram waar ze haar beste tekeningen en nieuwste creaties deelt. Daarnaast heeft ze een officiële website waar je een aantal van haar tatoeages kunt zien, wat meer informatie over haar kunt krijgen en een sessie met haar kunt boeken.

Daarnaast deelt ze ook het profiel van @welcomehome.studio met andere getalenteerde tatoeëerders.

Hoeveel brengt Kikcio in rekening?

Hoewel haar tarieven niet publiekelijk worden weergegeven en hoewel Kelli momenteel geen boekingen accepteert, stelt IdolCelebs dat haar nettowaarde tussen $ 500.000 en $ 1 miljoen ligt.

8. Anthony Michaels – @antmikes – 283K volgers

Antoon Michaels
Opgeslagen Tattoo

Anthony Michaels heeft 10 jaar ervaring in het maken van tatoeages. Hij won eerder de beroemde Ink Master show in het 7e seizoen. Maar laten we een beetje dieper graven om Michaels beter te leren kennen.

Wie is Anthony Michaels?

Anthony Michaels werd geboren op 11 februari 1983 in Arizona. Hij is een bekwame tatoeëerder die bekend staat om zijn werk bij Twenty Five Twelve Collective. Hij steeg naar roem en bracht zijn carrière naar een nieuw hoogtepunt in 2016 toen hij opklom tot onderscheiding in de nasleep van het winnen van de Spike tattoo rivaliteitswedstrijd Ink Master.

Onnodig te zeggen dat hij absoluut een van de beste tattoo-artiesten is die je moet volgen. Dit brengt ons naar het volgende punt, waar we hem online kunnen vinden.

Waar vind je hem:

Je vindt Anthony Michaels op Instagram op @antmikes. Bovendien kun je ook zijn officiële Facebook-pagina volgen om je bij zijn meer dan 30k fans aan te sluiten en zijn nieuwste creaties te ontdekken. Geef je de voorkeur aan Twitter? Anthony heeft daar ook een account bij @Antmikes.

Bovendien, en zoals eerder vermeld, werkt Anthony momenteel voor Twenty Five Twelve Collective en zijn tekeningen zijn te vinden op hun Facebook-pagina, Instagram-profiel op @twenty_five_twelve en zijn ontwerpen op de officiële website.

Hoeveel is Michaels waard?

Volgens de Net Worth Post is Anthony Michaels 9 miljoen dollar waard.

Anthony Michaels bij Ink Master

Anthony won het 7e seizoen van Ink Master, wat hem een prijs van $ 100.000 opleverde.

9. Tea Leigh – @tealeigh – 113K volgers

Thee Leigh
Opgeslagen Tattoo

Tea Leigh is een jongedame uit Denton, Texas. Na 6 jaar te hebben geïnkt, heeft Tea de rede ontdekt door met hun klanten om te gaan en diepgaand te luisteren naar wat ze delen.

Laten we hieronder eens kijken naar haar carrière en waar we haar kunnen volgen.

Wie is Tea Leigh?

Tea Leigh is een jonge tatoeëerder die in 2014 begon te tatoeëren als een manier om meer controle over haar lichaam te krijgen. Nadat ze haar vrienden begon te tatoeëren, kreeg ze een openbaring en sindsdien stopte ze niet meer.

Volgens zichzelf herdefinieerde ze voor wie tatoeages zijn, vooral mensen met een handicap, personen van kleur en queer mensen.

Door haar werk heeft Tea een belangrijke beweging gezien in haar verbindingen met haar klanten. Ze is zo eeuwig dankbaar dat ze de mogelijkheid heeft om haar klanten op een delicate en assertieve manier te tatoeëren.

Tot slot is Tea samen met Kelli Kikcio in Brooklyn mede-oprichter van Welcome Home Studio.

Waar haar te vinden:

Thee wordt door meer dan honderdduizend mensen gevolgd op Instagram. Je kunt haar profiel bekijken op @tealeigh. Anders dan dat, heeft ze een officiële webpagina waar je haar eerdere werk kunt bekijken, een afspraak kunt maken en meer.

Hoeveel ze in rekening brengt:

Tijdens een interview met Bustle zei Leigh dat ze blij is om een tatoeage te laten zetten voor slechts $ 200, afhankelijk van hoe opgewonden ze is.o er aan werken en haar financiële situatie. Het is duidelijk dat dit tarief zal toenemen, afhankelijk van de grootte en het ontwerp zelf.

10. Hannah Pixie Snowdon – @hannahpixiesnow – 695K volgers

Hannah Pixie Snowdon
Opgeslagen Tattoo

Hannah Pixie Snowdon is een Engelse tatoeëerder die opgroeide als kunstenaar in het Verenigd Koninkrijk en nu in Nepal is gevestigd en frisse nieuwe tekeningen produceert. Ze is een van de beste tattoo-artiesten ter wereld en haar sociale media-accounts zullen je aan het lachen maken en je droom maken.

Meer over Hannah Pixie Snow

Hannah is een internationaal bekende Engelse tatoeëerder die werd geboren op 19 januari 1993. Hannah Snowdown is een mainstream tattoo-vakman, influencer op sociale media en zakenman.

Voorheen een eigenaar van een tatoeagestudio in Sheffield, Engeland, is ze nu een Instagram-beroemdheid, een eigenaar van een online detailhandel en, natuurlijk, een tattoo-meester.

Daarnaast is ze de oprichter van Samadhi Community Nepal, waar ze een woon- en werkruimte wil bouwen van natuurlijke materialen. Hannah wordt gefinancierd via Patreon en je kunt haar meer privémomenten in Nepal volgen voor slechts $ 1 per maand.

Waar te volgen Hannah:

Naast haar Patreon wordt Hannah Snowdon gevolgd door 695.000 tattoo-liefhebbers op Instagram. Je kunt ook contact met haar opnemen en je laten inspireren door haar kunstwerken op hannah’s officiële website.

Hoeveel hij in rekening brengt:

Volgens een schatting van Famous Face Wiki is Hannah Snowdon 2 miljoen dollar waard.

11. Jess Chen – @__jesschen__ – 169K volgers

Jess Chen
Opgeslagen Tattoo

Jess Chen is meer dan alleen een van de beste tattoo-artiesten om te volgen . Van haar verleden als grafisch ontwerper tot haar nieuwe carrière in Toronto bij Seven Eight tattooshop, ze is een rolmodel voor elke tatoeëerder. Laten we eens kijken naar haar ontwerpen en beroep.

Hoewel ze dankbaar is voor de openheid die haar welvaart heeft gevoed, is ze zich bewust van de gevaren die liggen in het voortdurend verbonden zijn.

Bio van Jess Chen

Zoals hierboven vermeld, en na een interview met Miss Bish, werkte de in Toronto gevestigde tatoeëerder Jess Chen 2 jaar als grafisch ontwerper voordat ze van haar passie haar carrière maakte.

Daarna ging Jess aan de slag bij Seven Eight Tattoo. Seven Eight organiseert fantasierijke vooruitgang boven voordeel en heeft haar de ruimte gegeven om haar specialiteit te pushen en zich verder te verdiepen in verschillende conventies en methoden.

Haar beste ontwerpen zijn, maar niet beperkt tot, elegante geometrische tatoeages, kleurrijke en kleine tekeningen en bloemen die haar meest voorkomende werkstukken zijn

Waar je je kunt aansluiten bij de fans van Jess Chen

Haar kunstwerken begonnen een zich snel ontwikkelende jacht op de wereld en haar portfolio is beschikbaar op Instagram, waar ze 169.000 volgers heeft.

Bekijk ook zeker het Instagram-profiel van Seven Eight tattoo parlor om haar meest extravagante, stijlvolle en gedetailleerde ontwerpen te zien.

12. Alice Carrier – @alicerules – 116K volgers

Alice Drager
Opgeslagen Tattoo

Alice Carrier is een tatoeëerder gevestigd in Portland, Oregon. Ze zet zich in voor zelfontdekking door haar interesses in tattoo-vakmanschap, reizen, gegevens en associatie met de karakteristieke wereld, waarin mensen zijn opgenomen.

Haar toewijding en hoe het reflecteert op haar werk is gewoon de reden waarom ze een van de beste tattoo-artiesten is die je nu zou moeten volgen.

Wie is Alice Carrier?

Het zou te simpel zijn om te zeggen dat Alice een van de beste tatoeëerders ter wereld is. Nee, ze is meer dan dat. Carrier werd geboren in 1984 in de Verenigde Staten en groeide op in Portland, Oregon, waar ze nu haar tattooshop heeft.

Waar alice carrier te volgen:

Alice is een tatoeëerder die beroemd is geworden om haar tatoeages van botanische planten en haar briljante werk op Instagram aan meer dan 116.000 fans heeft gegeven.

Alice Carrier – Een van de coolste tattoo-artiesten ter wereld

Ja, je leest het goed. Volgens een analyse van Buzzfeed is Alice Carrier de 3e coolste tatoeëerder ter wereld en moet je zeker haar werk volgen of haar salon in Portland, Oregon bezoeken.

13. Sasha Unisex – @sashaunisex – 766K volgers

Sasha Unisex
Opgeslagen Tattoo

Sasha Unisex is een jeugdige tatoeëerder uit Moskou, Rusland. Haar onregelmatige manier om met de tattoo-wereld om te gaan, heeft haar over de hele wereld op de kaart gezet. Haar stijl wordt ‘aquarel’ genoemd en het is de toewijzing van haar aquarelfoto’s op de huid.

Sasha Unisex’s leven en carrière

Tegenwoordig, wanneer tatoeages een patroon zijn geworden, een indruk van de stijl en manier van leven, presenteert Sasha unisex een stijlvol nieuw wonder. Van korte tatoeages, kledingstukken, versieringen en kleurrijke futuristische looks, ze is de beste in wat ze doet.

Sasha heeft gewerkt met internationale merken zoals BMW, Estee Lauder, Lee, American Tourister, Nike en nog veel meer.

Afgezien daarvan werkte ze in vele delen van de wereld en werkt ze momenteel in een privétattoo in Rome, Italië.

Waar sasha te vinden

Haar kunstwerk is aanwezig op Instagram, waar ze wordt gevolgd door 766.000 volgers. Bovendien kun je de officiële website van Sasha bekijken om spelden en patches, sweatshirts en prints te kopen, allemaal voor een redelijke prijs.

Ten slotte heeft Sasha ook een officiële winkel op Instagram die je kunt volgen op @sashaunisex_store en tijdelijke tatoeages en accessoires kunt kopen.

Sasha Unisex en Bloemen

Sasha Unisex en Bloemen
Tegoed: Instagram

Bloemen zijn veruit Sasha’s favoriete ontwerp en het is gemakkelijk te zien door alleen door haar Instagram-profiel te scrollen. Ze is echter ook een expert op het gebied van dierenportretten, waardoor ze een futuristische en coole look krijgen die je nog nooit eerder hebt gezien.

14. Dillon Forte – @dillonforte – 198K volgers

Dillon Forte
Opgeslagen Tattoo

Bekend om zijn gebruik van gewijde berekening gemotiveerde voorbeelden, is Forte benadrukt in Paramount Network’s The Art of Ink. Maar waar is hij nog meer beroemd om, en waar kun je met hem mee?

Alles over Dillon Forte

Dillon Forte is een Amerikaanse tattoo-ambachtsman en zakelijke visionair, gevestigd in Oakland en Venetië, Los Angeles. Zoals hij toegeeft in een interview voor Inkedmag, kreeg Dillon zijn eerste tatoeage toen hij 16 was en hij wist meteen dat dit zijn carrièrepad zou worden.

Na vele jaren werd hij een van de meest erkende tatoeëerders ter wereld en heeft nu twee tattooshops in Venice, Californië.

Volgens een rapport uit 2021 van Idol Networth wordt het vermogen van Dillon Forte geschat op maar liefst $ 9 miljoen.

Waar te volgen Forte

Natuurlijk wil je de beste tattoo-artiesten volgen op Instagram, en het is geen uitzondering met Dillon Forte en zijn profiel bij @dillonforte. Hij toont al zijn werkstukken en privémomenten om hem beter te leren kennen.

Vergeet niet een kijkje te nemen op het canvas van Forte en de meest indrukwekkende ontwerpen op zijn website.

Onze kijk op het ontwerp van Dillon Forte

Onze kijk op het ontwerp van Dillon Forte
Tegoed: Instagram

Forte haalt zijn inspiratie uit de heilige geometrie en fundamentele andere elementen in de natuur. Hij volgt de oude kosmologie en spirituele kunst.

Simpel gezegd, zijn ontwerpen zijn geweldig en behouden details die uitstekend zijn terwijl ze enigszins elegant blijven, en we houden ervan.

15. Susanne “Suflanda” König – @suflanda – 417K volgers

Opgeslagen Tattoo

Susa is een van de beste tattoo-artiesten die je op Instagram moet volgen, en om vele redenen. De illustratieve stijl is echt ongeëvenaard en charmant. Suflanda is een expert in het maken van originele tatoeages zoals dinosaurussen, dieren en portretten.

Wat we weten over Suflanda

Susanne König, bijgenaamd Suflanda, geboren en getogen in Zuid-Duitsland, voltooide haar stage in 2009 in haar thuisland. Daarna verhuisde ze naar Noord-Engeland waar ze de afgelopen 4 jaar heeft gewoond en werkt bij Redwood tattoo stu.dio in Manchester.

Haar werkstukken zijn gewoon ongelooflijk. Ze zijn gedetailleerd, ze zijn origineel en uniek en ze verslaan gewoon elk tattoo-idee dat je ooit eerder had. Je herkent de stijl van Suflanda zodra je het ziet.

Waar contact op te nemen met Suflanda

Je kunt haar werk bekijken op Instagram, waar ze wordt gevolgd door meer dan 400k fans. Ze heeft ook een website waar ze de belangrijkste en meest bijgewerkte kunstwerken en afdrukken toont.

Als je toevallig in het Verenigd Koninkrijk bent en bereid bent om een professionele en unieke tatoeage van Suflanda te krijgen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Redwood tattoo studio op Facebook.

16. Johnny Gloom – @johnnygloom – 200K volgers

Johnny Somberheid
Opgeslagen Tattoo

Johnny Gloom is een van de meest unieke tattoo artiesten die je zou kunnen volgen. Ze werkt in een privéstudio in Parijs, Frankrijk, en haar stijl is voornamelijk erotisch, wat ze buitengewoon goed aangeeft.

Wie is Johnny Gloom?

Johnny studeerde communicatie en reclame in Parijs, maar besefte toen dat ze de verkeerde kant op ging. Toen werd ze verliefd op tatoeages en nu vind je haar hier in de wereld van tatoeages.

Haar tattoo art gaat vooral over vrouwen. Op de vraag waarom ze vrouwen als onderwerp kiest zei ze: ik hou van dames, het zijn de heerlijkste dingen vind ik. Ze houdt vooral van Parijse jongedames en ze inspireren haar.

Waar vind je Johnny

Je kunt haar portfolio bekijken op Instagram, waar ze wordt gevolgd door 200.000 tattoo-fans. Als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een aantal originele pins van haar en een aantal t-shirts, zorg er dan voor dat je haar officiële website bezoekt.

17. Lauren Winzer – @laurenwinzer – 220K volgers

Lauren Winers
Opgeslagen Tattoo

Lauren Winzer is een Australische getalenteerde vrouw die in Sydney woont. Ze is een metgezel van Melanie Martinez en heeft een deel van haar tatoeages gedaan.

Alles wat we weten over Lauren Winzer

Getalenteerde tattoo-ambachtsvrouw Lauren Winzer heeft een aanwezigheid voor zichzelf opgeroepen in de celeb-cultuur die solide en uitzonderlijk wordt nagestreefd.

Winzer werkt momenteel bij Hunter &Fox tattooshop in Sydney en ze heeft beroemdheden zoals Post Malone, Miley Cyrus en een paar anderen geïnkt.

Waar haar te vinden:

Haar werk is beschikbaar op Instagram, waar ze een fanbase van 220.000 volgers kreeg.

18. Scott Campbell – @scottcampbell – 213K volgers

Scott Campbells
Opgeslagen Tattoo

Scott Campbell is een in New York gevestigde tatoeëerder wiens klanten enkele beroemdheden zijn, zoals Sting, Josh Hartnett, Orlando Bloom en zelfs Marc Jacobs.

Maar wat is er zo uniek aan Campbell? Laten we het uitzoeken.

In zijn jaren 20 verhuisde Campbell naar San Francisco en begon te functioneren als copy editor voor Lawrence Ferlinghetti, bij City Lights Bookstore. Het was toen dat hij tatoeages begon te maken. Hij reisde door Azië en Europa, waar hij geld kocht, verhuisde op dat moment in 2001 naar Williamsburg. Op het moment dat hij in 2005 naar New York verhuisde, opende hij zijn tattooshop, genaamd Saved Tattoo. Het was hier dat Scotts roeping tot onderscheid leidde. Zijn eerste supersterklant was Heath Ledger, die toestemming gaf voor een tatoeage op zijn linkeronderarm. Zijn portefeuille is beschikbaar op, (

Scott Campbell’s leven en carrière

Hij is geboren en getogen in Louisiana. In zijn begintijd studeerde hij aanvankelijk biochemie aan de Universiteit van Texas. Naarmate de tijd verstreek, realiseerde hij zich echter dat dit niet was wat hij wilde, en in plaats daarvan begon hij tatoeages te zetten.

Campbell’s nieuwe tattoo-leven begon in San Francisco en hij opende vervolgens zijn eerste tattooshop in New York in 2005. Fast forward 16 jaar, Scott Campbell is een van de meest erkende tattoo-artiesten ter wereld en inktte enkele van de beroemdste beroemdheden.

Waar campbell’s kunstwerk te zien?

Waar vind je Scott Campbell online? Allereerst kun je hem vinden op Instagram op @scottcampbell en Facebook om zijn nieuwste tekeningen en tatoeages te zien.

Last but not least, je kunt de officiële website van Scott Campbell en het populairste kunstwerk dat hem heeft gebracht waar hij nu is, niet missen.

Hoeveel brengt Scott Campbell in rekening?

Om heel eerlijk te zijn, Scott Campbell is niet goedkoop, maar van course, dat is terecht. Voor de eerste sessie met Campbell kijk je volgens Brobible naar $ 1.000 per uur. Na die eerste sessie krijgt u echter korting en betaalt u Campbell uiteindelijk slechts $ 200 per uur.

19. Knarly Gav – @knarlygav – 56K volgers

Knoestige Gav
Opgeslagen Tattoo

Daly heeft een open-entryway strategie. Hij heeft geen vaste studio-uren en zal eerder werken totdat het werk klaar is en elke klant tatoeages krijgt (af en toe betekent dit dat hij tot laat in de avond inktt).

Wie is Knarly Gav?

De in New York gevestigde Gavan Daly, vooral bekend als Knarly Gav, stapte in het tattoo-veld toen hij 32 jaar oud was. Voor zo’n industrie wordt het niet als een jonge leeftijd beschouwd.

Zijn gretigheid om verschillende wegen te verkennen met betrekking tot plannen en zijn vreemde manier om om te gaan met het binnenhalen van klanten moedigden hem aan om voet aan de grond te krijgen als een ambachtsman en zijn onmiskenbare stijl aan te scherpen.

Een deel van zijn bekendste herhalende strepen bevat een driekoppige dame, een dinosaurus met rolschaatsen en – de meest populaire van elk van zijn plannen – de frisse kat watermeloen.

Waar vind je hem:

Grav kreeg 55.000 volgers op Instagram die van zijn werk houden en we kunnen gemakkelijk zien waarom.

20. Peter Aurisch – @peteraurisch – 79.6K volgers

Peter Aurisch
Opgeslagen Tattoo

Aurisch is al enkele jaren bezig met het inkten rond Berling, sinds 2011. Op het snijvlak van Europa’s 21e-eeuwse golf van niet-conventionele tatoeagetrends, maakt Peter Aurish unieke beeldende kunst die regelmatig opvallend lijnwerk en gebogen menselijke structuren combineert die worden opgewekt door Gustav Klimt en Egon Schiele.

Zijn ongeëvenaarde stijl van donkere tattoo-trekkingen wordt geaccentueerd met prachtige tonen die alle kenmerken hebben om te worden geborsteld. De belangrijkste onderwerpen van zijn kunst zijn – menselijke figuren, stadsgezichten, stillevens, wezens en de natuur – in veranderde scènes vol kracht.

Waar vind je hem:

Je kunt hem volgen op Instagram waar hij al 79.000 volgers kreeg. Bezoek ook zijn officiële webpagina waar u contact met hem kunt opnemen, zijn populaire ontwerpen kunt bekijken en meer.

21. Ghinko – @ghinkos – 153K volgers

Ghinkos
Opgeslagen Tattoo

We weten niet veel over Ghinko’s professionele of privéleven, maar haar ontwerpen spreken duizend woorden. Ze is momenteel gevestigd in New York City, waar ze werkt bij de tattooshop Bang Bang.

Waar haar te vinden:

Ghinko is te volgen op haar officiële Instagram-pagina en de pagina van haar tattoostudio, @bangbangnyc. Je zult tonnen ongelooflijke ontwerpen vinden, van girlie-ontwerpen tot meer mystieke tot dieren en zelfs geometrische tatoeages.

Tot slot zijn haar populaire tekeningen ook te vinden op haar tweede en derde Instagrampagina’s @inkskin en @microrealism.

Hoeveel ze in rekening brengt:

Hoewel de officiële prijzen van Ghinko niet openbaar beschikbaar zijn, beginnen de prijzen bij Bang Bang bij $ 500.

22. Corey Divine – @coreydivine – 251K volgers

corey goddelijk
Opgeslagen Tattoo

Corey Divine’s brede werkopstelling omvat een opmerkelijke cluster van zorgvuldig uitgevoerde berekeningsplannen die zowel opvallend als ongelooflijk zijn.

Hoewel stukjes schaduw periodiek hun weg vinden in zijn plannen, ligt zijn belangrijkste focus op donker werk naast stippenwerk.

Beschrijving (Nationaliteit – Waar zijn salon is – wat er verder ook relevant kan zijn)

Corey Divine, oorspronkelijk afkomstig uit San Francisco, had een tattoo-stage toen hij 17 was en hij wist dat dit zijn carrière zou worden. Hoewel zijn vaardigheden autodidact zijn, doet hij zeker ongelooflijk werk.

Corey staat bekend om zijn geometrische ontwerpen en heeft een tattooshop in Oakland, Californië. Hij maakt verbijsterende en over het algemeen enorme scopestukken op de huid van mensen van over de hele wereld.

Bekend om zijn beweging over de hele wereld en duizelingwekkende gecoördineerde inspanningen die hij doet met andere geweldige tatoeëerders, is Corey’s werk motiverend voor tattoo-verzamelaars en specialisten hetzelfde.

Waar te zien Corey Divine’s Beste ontwerpen

Corey heeft een Instagram-account waar meer dan 250k tattoo-liefhebbers hem volgen op @coreydivine. Daarnaast is hij aanwezig op Facebook, YouTube en heeft hij zijn eigen website.

Hoeveel hij in rekening brengt:

Hoewel zijn prijzen niet openbaar worden geadverteerd en sterk afhankelijk zijn van het ontwerp en de grootte van de tatoeage, heeft Divine welverdiend geld verdiend met tatoeages. Volgens Celebrity Net Worth is Corey Divine zelfs $ 3 miljoen waard.

23. Sarah Gaugler – @sarahgaugler – 117K volgers

Sarah Gaugler
Opgeslagen Tattoo

Sarah Gaugler is momenteel een deskundige en internationaal populaire tatoeëerder in New York City. Haar elegante lijnkunststijl en aangepaste ambachten moedigden haar aan om een consistente fanbase samen te stellen, waaronder tal van Filipijnse grote namen.

Wie is Sarah Gaugler?

Sarah Gaugler is een Filipijns-Amerikaanse tattoo craftswoman, planner, kunstenaar, model en entertainer. Ze is het meest populair vanwege haar ongeëvenaarde lijnvakmanschap en is het model en de artiest van het elektronische rockpaar Turbo Goth.

In 2012 mocht ze een tattoostudio openen genaamd Snow Tattoo in Manilla. Daarna werd de studio in 2015 verplaatst naar Chelsea, in Manhattan. Ze was een van de juryleden bij de Filipijnse tattoo-rivaliteit, ‘Tatularan 3’ in 2012. In 2014 positioneerde Spot.ph Snow Tattoo als een van de beste tien tattooshops in de Filippijnen.

Ze is de eigenaar Snow Tattoo in NYC en werkt daar momenteel.

Waar vind je Sarah Gaugler:

Je kunt Sarah’s portfolio bekijken op Instagram, waar ze wordt gevolgd door 116.000 fans. Anders dan dat, is de Instagram-pagina van haar tattoostudio @snowtattoonyc en wordt ze daar gevolgd door bijna 4.000 tattoo-liefhebbers.

Sarah Gaugler’s beste ontwerpen

Sarah Gaugler's beste ontwerpen
Tegoed: Instagram

Gaugler houdt van geometrische en pure ontwerpen die uniek voor haar zijn, maar ook origineler zoals een schedel met een klok als oog of een geometrische vos.

Bovendien is ze een expert in het inkten van gedetailleerde portretten, ogen van mededogen of meer dromerige portretten zoals palmbomen in een sterrennacht.

Sarah Gaugler's beste ontwerpen
Tegoed: Instagram

24. Clifford Wong – @wongplacewongtime – 22.3K volgers

Clifford Wong
Opgeslagen Tattoo

Clifford Wong van Gimmelove Tattoo Studio is een rijzende ster in de tattoo-industrie van Singapore. Zijn plannen zijn uniek en actueel, terwijl hij vooralsnog consistent blijft met het intense idee van blackwork-tatoeages. Hij heeft ook bezoekers gezien in België en Amsterdam. Als u op zoek bent naar een bepaald en nieuw plan, hoeft u niet verder te zoeken.

Hij verwierf een aanzienlijk wereldwijd Instagram-tattoorecord en kreeg 22.000 volgers.

Lees ook: Hoeveel ga je betalen voor een tatoeage in Singapore (evenals de beste tattooshop – tattoo-verwijderingskosten Singapore)

Waar clifford Wong te volgen

Ten eerste heeft Clifford Wong natuurlijk zijn Instagram-account waar hij zijn populaire en meest geliefde tatoeages laat zien. Dan is hij ook te zien op @electric.sin waar hij in Singapore werkt.

Last but not least was Wong te zien in Time Out als een van de beste tattoo-artiesten in Singapore, wat een geweldige prestatie is.

Wong’s Ontwerpen

Wong's Ontwerpen
Tegoed: Instagram

Clifford Wong doet voornamelijk zwarte tatoeages en geeft ze een mystieke en oosterse uitstraling. Of hij nu honden, bloemen, vogels of schedels inkt, hij is een van de beste tattoo-artiesten die je moet volgen.

25. Oliver Pecker – @oliverpecker – 561K volgers

Oliver Pecker
Opgeslagen Tattoo

Oliver Peck is een getalenteerde man wiens hele leven draait om inkt. Hij begon met inkten toen hij nog maar 19 jaar oud was.f leeftijd in zijn oude wijk van Dallas, TX, en heeft zijn exacte en gebruikelijke tatoeagestijl voltooid, waardoor hij echt uitstekende en opmerkelijke ‘old school’ Amerikaanse stijlspecialisten is.

Hij is een van de tatoeëerders die het meest heeft gereisd. In feite ging hij aan de slag en inktklanten in heel Europa, van Ierland tot Italië en in de wereld in Japan en Thailand.

Waar vind je hem:

Peck is mede-eigenaar van Elm Street Tattoo in Dallas, TX, gevolgd door 142k volgers op @elmstreettattoo. Oliver’s portfolio is beschikbaar op Instagram, waar hij wordt gevolgd door 561.000 volgers.

Gewonnen prijzen:

In 2008 belandde Pecker in het Guinness Book of World Records toen hij 415 tatoeages van het nummer 13 voltooide uit een continu tijdsbestek van 24 uur.

26. Luke Wessman – @lukewessman – 78.3K volgers

Lucas Wessman
Opgeslagen Tattoo

Luke’s familie, geboren in een hippieboerderij in Tennessee, liftte door Amerika en kwam uiteindelijk in Californië, waar Wessman opgroeide.

Toen hij nog maar 16 jaar oud was, kreeg hij zijn eerste tatoeage en is sindsdien nooit meer gestopt. In een interview door Complex beweert Wessman dat hij meer dan 50 tatoeages heeft laten zetten door meer dan 30 verschillende kunstenaars. Luke wordt gevolgd door 78.000 volgers op Instagram.

Wie is Luke Wessman?

Luke Wessman is een wereldberoemde tattoo-ambachtsman, fashioner en influencer. In de voorgaande jaren was Luke gastjurylid op Spike TV’s “Ink Master” en plande hij de #GoVote lobby voor Jay-Z’s OnThe RunTour.

Hij heeft veel VIP’s geïnkt, waaronder Dave Navarro, CM Punk, Matt Holliday en Silkk Tha Shocker.

Wat is Luke Wessman Style?

Wat is Luke Wessman Style
Tegoed: Instagram

De stijl van Wessman is afgebeeld als “Ganster Traditional”, wat het samenkomen is van twee prachtige en ongeëvenaarde stijlen. In feite werd de “criminele” stijl beïnvloed door de tatoeages die normaal zijn voor de wegcultuur waar hij rond opgroeide in Oceanside – Oud-Engels en vierkante letters, katholieke symboliek, donkere en schemerige schaduwen, enz.

De “conventionele” stijl komt van zijn stage bij Lucky’s Tattoo Parlor, waar tatoeages opzettelijk na Sailor Jerry stijlplannen verlevendigen, die intense diagrammen, diep donkere verbergen en foto’s die regelmatig verbonden zijn met zeelieden, bikers en bandietencultuur bevorderen. Wessman probeert geen tatoeages te doen die tribaal en fotorealistisch zijn.

Waar vind je hem:

Je kunt Luke Wessman volgen op zijn Instagram-pagina, zijn kunstwerken bekijken op zijn webpagina en ten slotte op zijn Facebook-pagina – @lwessman.

27. Anka Lavriv – @anka.tattoo – 158K volgers

Anka Lavriv
Opgeslagen Tattoo

De in Oekraïne geboren Anka Lavriv is een beeldend kunstenaar die woont en werkt in Brooklyn, NY. Haar nalatenschap en jeugdliefde voor donkere inktlitho’s zijn merkbaar in de perfecte lijnen van haar veelzijdige tekeningen. Ze heeft haar werk getoond met verschillende displays in New York en het verleden.

Anka is ook de mede-eigenaar van Black Iris Tattoo in Brooklyn, waar ze haar rijke voorstellingen van godinnen en afbeeldingen van wezens ontcijfert tot diep verfijnde blijvende kunst voor de huid.

Waar vind je Anka

Haar kunst is beschikbaar op Instagram, waar ze wordt gevolgd door meer dan 158.000 mensen. Je kunt ook haar tattoostudio volgen op @black_iris_tattoo en lid worden van een community van bijna 43k volgers.

28. Chaim Machlev – @dotstolines – 500K volgers

Chaim Machlev
Opgeslagen Tattoo

Chaim maakt ontwerpen afhankelijk van de lichaamsstructuur van zijn klanten. Met zijn privéstudio in Berlijn kunnen we zeggen dat hij een succesvolle ondernemer is en een van de beste tattoo-artiesten om te volgen op Instagram.

Wie is Chaim Machlev?

Chaim Machlev werd geboren in Tel Aviv, Israël, en groeide daar op. Hij kreeg zijn eerste tatoeage in 2012 door Avi Vanunu in zijn thuisstad en in hetzelfde jaar begon hij zijn tattoo-carrière. Dat jaar verhuisde hij naar Berlijn, Duitsland, om zijn eigen tattoostudio, DotstoLines, te openen.

Hij gaat niet voor stroll-ins en hij tatoeëert een individual dagelijks. Volgens een interview met Tatt Mag gelooft hij zelfs dat het moeilijk is om dagelijks meer dan één persoon te inkten als een tatoeëerder die probeert een spirituele ontmoeting met hen te ervaren.

Anders dan dat, machlev tatoeëert af en toe klanten in een privéstudio in Los Angeles.

Waar vind je hem:

Je kunt zijn kunst bekijken op Instagram, waar hij wordt gevolgd door 500.000 mensen.

Chaim Machlev’s ontwerp en vaardigheden

Chaim Machlev's ontwerp en vaardigheden
Tegoed: Instagram

Chaim’s werkstukken zijn ongelooflijk gedetailleerd en de toewijding die hij erin stopt, is gemakkelijk te zien in de uiteindelijke resultaten. Hij houdt van zwarte kleuren omdat het de enige tijdloze kleur is die past bij een tijdloze tatoeage.

Ook zijn de meeste van zijn tatoeages geometrisch, maar hij inkt om de zoveel tijd bloemen en portretten.

29. Stephanie Tamez – @stephanietamez – 14.3K volgers

Stephanie Tamez
Opgeslagen Tattoo

Stephanie Tamez is zowel tatoeëerder als grafisch ontwerper en schilder. Ze tatoeëert al een aantal jaren klanten en beroemdheden en is mede-eigenaar van de tattooshop This Time Tmrw in Brooklyn.

Daarnaast werkte Stephanie Tamez als instructeur aan de School of Visual Arts (SVA) waar ze in 2012 een tattoocursus gaf.

Stephanie werkte op de Victoria’s Secret Fashion Show samen met andere tatoeëerders en kwam met ongelooflijke resultaten op supermodel Liu Wen.

Waar te volgen Stephanie Tamez

Je kunt Stephanie Tamez vrijwel overal volgen. Natuurlijk, te beginnen met Instagram bij @stephanietamez. Daarnaast is ze aanwezig op Facebook bij @StephanieTamezStudio en deelt ze regelmatig privé- en professionele content.

Ten slotte kun je haar kunstwerken bekijken op haar website, Stephanie Tamez Art, waar je haar populairste schilderijen, fotostukken en tatoeages op papier kunt zien.

Hoeveel is Stephanie Tamez waard?

Volgens Ultimate Topics heeft Stephanie Tamez een nettowaarde van $ 5 miljoen.

30. Emily Rose Murray – @emily_rose_murray – 303K volgers

Emily Rose Murray
Opgeslagen Tattoo

Emily Rose Murray is onze laatste maar zeker niet de minste van de beste tattoo artiesten die je moet volgen. Murray is gevestigd in Melbourne Australië en werkt in een privéstudio waar ze veel tijd kan besteden aan het tekenen en inkten van klanten.

Wie is Emily Rose Murray?

Murray begon haar tattoocarrière in 2007 met een stage. Na slechts 5 jaar was ze een heel jaar vooruit geboekt en dit is toen ze besloot om de salon te verlaten waar ze voor een privéstudio werkte.

Over het algemeen deelt Murray niet veel van haar professionele en privéleven en moet je een afspraak maken om een sessie met haar te krijgen, omdat haar studio geen walk-ins accepteert.

Veel van haar specialiteit is donker en schemerig, maar je zult er af en toe wat stille schaduwen in zien kijken. Haar streaminglijnen en uitgebreide subtiliteiten onderscheiden haar van de normale Neo Traditional omdat ze aanzienlijk minder geneigd zijn om conventionele dingen en scènes vorm te geven en de schijnwerpers fundamenteel op dames te richten.

Haar specialiteit heeft zich helemaal ontwikkeld, dus haar ontwerpen zijn soepeler en aanzienlijk vloeiender dan aanvankelijk.

Emily Rose Murray op sociale media

Ze toont haar kunst op Instagram, waar ze wordt gevolgd door 303.000 mensen.

Lees ook:

Delen is zorgzaam!

Table of Contents