Zeg nee tegen Piercing Guns!

Een van de meest gestelde vragen die we in onze studio krijgen, is: “Waarom gebruik je geen piercingpistolen?”. Eerlijke vraag en we zijn blij dat onze klanten dit soort vragen stellen en nadenken over hun lichaamsaanpassingen en hoe piercingprofessionals ze zullen doen.

Het korte antwoord op deze vraag is simpelweg dat de meerderheid van de piercing guns niet veilig is. Dit kan te wijten zijn aan de netheid van het pistool zelf, het stompe krachttrauma dat ermee gepaard gaat en de sieraden die worden gebruikt bij het doorboren met een pistool.

Bekijk deze infographic hieronder waar we uitsplitsen wat de risico’s eigenlijk zijn:

het doorboren van pistoolrisico's

Bij Pierced hebben al onze piercers een intensief stageprogramma gevolgd waar ze leren over de menselijke anatomie, veilige piercings, sterilisatie en professionele manier van werken aan het bed.

We streven ernaar om een uiterst steriele, veilige en comfortabele omgeving te bieden. Alle procedures vinden plaats in onze privé piercingruimte in onze studio, voor het comfort en de veiligheid van onze klanten.

We prikken alleen met eenmalige naalden en gereedschappen. Alles wat wordt gebruikt om de ene klant te doorboren, is nooit gebruikt op een andere klant en zal dat ook nooit worden. We hebben ook al uw sieraden gesteriliseerd bij aankomst in onze studio.

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een piercingafspraak, bel dan uw gewenste locatie en wij helpen u graag verder!

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.