Hoe de beste eenvoudige septum sieraden te vinden

Uw gids voor eenvoudige en sierlijke septum piercing sieraden

Bij Pierced zeggen we altijd dat iedereen er goed uitziet met een septum piercing, wat waarschijnlijk de reden is waarom 90% van onze teamleden ze heeft! Dit komt omdat ze er gedurfd en opvallend of minimalistisch en ingetogen uit kunnen zien, afhankelijk van de sieraden die u kiest om te dragen.

Voor degenen die het niet weten, een septum piercing is een neuspiercing rond het kraakbeen die je neusgaten scheidt! Omdat je septum zich in het midden van je gezicht bevindt, is het gemakkelijk voor deze piercing om een brandpunt te worden!

In de afgelopen jaren zijn septum piercings steeds populairder geworden, wat betekent dat er nu eindeloze mogelijkheden zijn als het gaat om het selecteren van sieraden. Een populaire trend op dit moment voor septum sieraden zijn sierlijke en simplistische gouden ringen.

Een paar merken waar we van houden voor simplistische en hoogwaardige gouden septum sieraden zijn Junipurr Jewelry, Buddha Jewelry Organics en BVLA. Al deze merken bieden ringen in verschillende maten die geschikt zijn voor piercings van veel klanten, gebaseerd op hun unieke anatomie.

Deze merken hebben ook 14k gouden opties op voorraad, een materiaal van implantaatkwaliteit, perfect voor mensen met een gevoelige huid!

Iets om in gedachten te houden bij het kiezen van uw septum sieraden is het bepalen welk type ring bij uw levensstijl past. Veel mensen geven er de voorkeur aan om clicker-achtige ringen te kopen, die een scharniermechanisme hebben voor eenvoudig openen en sluiten. Clickers zijn meestal de gemakkelijkste sieraden om thuis zelf te kunnen veranderen en hebben vaak geen last van slijtage.

Hier zijn een paar van onze favoriete sierlijke en simplistische septum clickers:

Andere mensen besluiten te kiezen voor een naadring. Een naadring wordt geopend en gesloten door de sieraden te openen en vervolgens weer op zijn plaats te buigen. Dit is een goede sieradenoptie als u uw sieraden niet vaak wilt veranderen en gewoon iets wilt dat op zijn plaats blijft.

Hier zijn een paar van onze favoriete sierlijke en simplistische naadringen voor septums:

Als u niet zeker bent van uw maatvoering, bekijk dan onze online gids over het bepalen van uw sieradenmaat. Of voel je vrij om ons in de studio te bezoeken en we kunnen een piercer je oor persoonlijk laten opmeten, en helpen met een sieradenupgrade en -verandering!

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.