X Tattoo Betekenis

Op het eerste gezicht is de “x” een heel eenvoudig symbool dat vaak wordt geassocieerd met een negatieve indicatie. Een “x” staat voor iets verkeerds, een waarschuwing om niet verder te gaan, of iets dat niet goed, onjuist is. Maar het is veel meer dan dat als symbool. De “x” is gedurfd en provocerend. Als brief wordt het geassocieerd met het gedurfde en kan het erotiek suggereren. Het is ook bekend het merkteken van een persoon in plaats van hun naam, een weergave van een hele mens en hun identiteit in een eenvoudige kruising van lijnen. Het kan het getal 10 zijn, een datum of bedrag. De “X” is zowel een eenvoudig als gecompliceerd symbool dat afhankelijk is van het individu om betekenis toe te wijzen en vervolgens te beslissen hoe en of die betekenis aan anderen wordt verduidelijkt. Op deze manier is de “x” een ongelooflijk persoonlijk tattoo-ontwerp, alleen gevalideerd door de persoon die het ontvangt.

Een grote “X” kan worden afgebeeld als krassporen, brandwonden of wonden in de huid, wat een agressief ontwerp creëert dat strijd suggereert. Dit kan een weergave zijn van tragedies uit het verleden die het individu hebben getekend of verwond en hen op de een of andere manier hebben beïnvloed en hen zonder een gevoel van genezing hebben achtergelaten. De mate van lijden kan in het ontwerp worden onthuld, afhankelijk van de mate van de wond. Een “X” gemaakt van littekenweefsel kan het tegenovergestelde vertegenwoordigen, een herstel van ontberingen en het vermogen om vooruit te gaan.

Een “x” weergegeven als inkt- of penseelstreken kan een kunstenaar of schrijver onthullen. Het eenvoudige symbool onthult de passie van het individu voor hun ambacht en geeft aan hoe het hun hele wezen omvat. Er zijn ook talloze lettertypen die kunnen worden gekozen voor de “x” die aanzienlijk kans maken op het uiterlijk van het symbool. Regels kunnen aan de boven- en onderkant van de letter worden toegevoegd om een Romeins cijfer te maken dat het getal 10 suggereert. De “X” kan in een vak worden geplaatst, wat leidt tot een associatie met het negatieve, het tegenovergestelde van een vinkje.

Kleinere symbolen kunnen ook worden toegevoegd aan de lijnen van de “x” om een complexer beeld te creëren. Een hart- of stervorm die in de “x” is verwerkt, maakt een voller ontwerp en voegt een stilistisch element toe dat de schurende aard van de kruisende lijnen verzacht. De toevoeging van markeringen in de “x” maakt het merk niet noodzakelijkerwijs vrouwelijker en delicater, vooral als de toevoegingen scherp zijn zoals horizontale lijnen toevoegen aan elk uiteinde van de kruisende lijnen. Zachte, gebogen randen zoals te vinden in de cursieve vorm van de letter “x”, in tegenstelling tot rechte lijnen, voegen echter delicatesse toe aan de vorm. De “X” -vorm kan ook worden gerenderd als een dikke blokvorm die moet worden ingevuld met een patroon of een andere afbeelding of afbeelding.

In sommige gevallen dient de “X’, als een eerbetoon aan het televisieprogramma “The X-files”. De “X” is op deze manier een symbool voor sciencefiction en een verwantschap met het onbekende en onverklaarbare. Het symbool is in dit geval vlekkerig en ongelijk en lijkt veel op de letters op een oude facsimile.

X is een van de meest herkenbare letters in het alfabet. X is niet alleen de 24e letter in het alfabet, het wordt ook in verschillende gevallen gebruikt. Als u op zoek bent naar een tatoeage van de letter X, is er waarschijnlijk iets aan de hand waarmee u zich kunt identificeren. Veel mensen met de X-tatoeage kunnen verschillende betekenissen achter zich houden, voor elke tatoeage is er meestal een verhaal om mee te gaan dat de markering verder verklaart. Voordat je doorgaat en dit als een tatoeage krijgt, zijn er veel dingen om eerst te overwegen. Hieronder staan voorbeelden van de X-tatoeage, samen met verschillende betekenissen die het kan bevatten. Plaatsing en ontwerpen voor het X-symbool, stijlen en een verdere blik op deze specifieke letter en waarom het zo populair is om als tatoeage te krijgen.

Symbolisme

De X-tatoeage is er een die verschillende dingen kan betekenen. De belangrijkste betekenis van de X-tatoeage is degene die je voor jezelf hebt. Dit maakt de tatoeage creatiever en interessanter wanneer er een persoonlijk verhaal van een of andere soort is om mee te gaan. Niet iedereen met een tatoeage van de letter X zal het eens zijn over een vaste redenering ervoor, we hebben allemaal onze eigen unieke gedachten over het onderwerp. We kunnen echter dieper ingaan op waarom anderen dit als tatoeage krijgen en enkele andere verklaringen over wat de letter X zou kunnen vertegenwoordigen.

Rechte rand

De term ‘straight edge’ komt uit een subcultuur van punkrockmuziek. In tegenstelling tot veel van de ‘punkrockers’ die alcohol en drugs zouden misbruiken, was dit hardcore pak rockers tegen het gebruik van drugs. Hardcore straight edgers hadden een echte oorlog tegen degenen die drugs zouden gebruiken, gingen zo ver dat ze gevechten begonnen en gewelddadig werden met alcohol, tabak of drugsgebruikers.

Leden van deze cultuur zouden vaak veganist of vegetariër zijn, wat betekent dat ze geen vlees zouden eten. Sommige van de hardcore straight edge veganisten zouden geen producten gebruiken die zijn getest op animals, of elk product dat dieren in gevaar brengt om te produceren. Vanaf de jaren 1980 evolueerden straight edge punks op drie verschillende manieren. In het begin waren het alleen de lokale mensen in de muziekscene die het beu waren om iedereen te zien verspillen aan drugs en alcohol. Ze wilden dat de scène zijn act zou opruimen. Jaren later hadden straight edge bands zich gevormd en begonnen ze de scene echt stormenderhand te veroveren, nieuwe leden van deze beweging werden gecreëerd. Tegen de jaren 2000 was straight edge op een all time high, waardoor de vorm opnieuw veranderde in een meer militant standpunt.

Hoewel deze mensen een aantal linkse neigingen hebben, zijn ze ook in veel opzichten zeer conservatief. Straight edge zou zijn gestart door de band Minor Threat. Ze kwamen met een nummer genaamd ‘straight edge’ en sindsdien stegen de idealen van het nummer en de populariteit, ze namen de naam ‘straight edge’ aan. Gevraagd naar deze nieuwe beweging, zeiden de bandleden dat ze niet van plan waren om een hele subcultuur te starten. De jaren daarna sprongen verschillende andere bands op de rechte wagen waardoor de scene sterker dan ooit werd.

Zodra de populariteit aansloeg met deze nieuwe scene, ontstond er een band met de naam Teen Idles. Op een avond, toen ze een show in een bar moesten spelen, realiseerde de barmanager zich dat ze allemaal onder de wettelijke drinkleeftijd waren. Om er zeker van te zijn dat de band geen alcohol kreeg geserveerd, markeerde de barmanager al hun handen met het symbool van een X. Dit gaf de barmannen het signaal om geen alcohol te schenken aan iemand met een X op hun hand omdat ze minderjarig zijn. De band hield zo van dit idee dat ze het idee overnamen en het in clubs en locaties in het hele land vestigden. Dit was een manier om het jongere publiek de zaal binnen te laten komen, hen alleen in de deuren te laten als ze X’s op de rug van hun handen hebben, zodat ze niet in het pand zouden kunnen drinken. Het X-symbool werd toen voorgesteld als een modestuk. Mensen markeerden hun handen met X-symbolen om te laten zien dat ze recht waren, het begon het kenmerkende logo van de cultuur te worden.

Straight edge bands zetten vervolgens X’s op de voorkant van hun albumhoezen. De X werd bijna overal gezien waar je maar kunt denken als het ging om straight edge cultuur. Ze zouden zelfs op verschillende plaatsen sXe hebben geschreven, dit betekende Straight X Edge. Drie X’en op een rij was een andere manier om je liefde voor sober leven weer te geven. Hardcore straight edge leden begonnen toen tatoeages te krijgen met X’s of met wapens die elkaar kruisten om een X te vormen. Deze hardcore straight edge groepen werden zelfs gewelddadig. Ze hingen rond bij lokale benzinestations en winkels in afwachting van mensen die binnenkwamen om tabaksproducten of alcohol te kopen. Wanneer de klant naar buiten kwam met welke substantie ze ook kochten, vielen bendes straight edge-kinderen hen aan en veroorzaakten lichamelijk letsel. De tijden zijn echter veranderd en de straight edge-scène is nu een stuk vrediger dan voorheen.

X Ontwerpen

Omdat de X-tatoeage het populairst werd gemaakt door de straight edge-samenleving, begonnen leden van de straight edge-scène variaties van dit symbool als tatoeage te krijgen. Net als het originele X-teken op de rug van de hand van de bars en clubs die aangeeft dat deze persoon niet hardop te drinken was, kregen de tattoo-enthousiastelingen in de straight edge-gemeenschap de X op de rug van hun handen getatoeëerd. De achterkant van de handen was echter niet de enige plek waar leden met een rechte rand deze tatoeage kregen. Waar ze het maar konden plaatsen, lieten ze het inkten. Het hebben van drie X’en op een rij (XXX) is een andere manier om dit idee weer te geven.

Grafiek

Het toevoegen van een afbeelding aan het klassieke X-symbool is ook altijd een optie. Dit helpt verder weer te geven waar je X over gaat. In de straight edge scène wordt de X soms geïllustreerd met wapens die elkaar kruisen om een X te vormen. Honkbalknuppels zijn een populair item om in deze vorm te plaatsen, samen met bijltjes, rechte scheermessen en zelfs messen.

X Tattoo Betekenis 1
X Tattoo Betekenis 2
X Tattoo Betekenis 3
X Tattoo Betekenis 4
X Tattoo Betekenis 5
X Tattoo Betekenis 6
X Tattoo Betekenis 7
X Tattoo Betekenis 8
X Tattoo Betekenis 9
X Tattoo Betekenis 10
X Tattoo Betekenis 11
X Tattoo Betekenis 12
X Tattoo Betekenis 13
X Tattoo Betekenis 14
X Tattoo Betekenis 15
X Tattoo Betekenis 16
X Tattoo Betekenis 17
X Tattoo Betekenis 18
X Tattoo Betekenis 19
X Tattoo Betekenis 20
X Tattoo Betekenis 21
X Tattoo Betekenis 22
X Tattoo Betekenis 23
X Tattoo Betekenis 24