Wishbone Tattoo Betekenis

Het ‘wishbone game’ wordt al vele eeuwen gespeeld. We maken meestal kennis met dit spel rond Thanksgiving-tijd wanneer nadat de kalkoen is gegeten, we achterblijven met de skeletresten van de vogel. Een van deze botten in de kalkoen wordt het furcula-bot genoemd. Dit bot bevindt zich tussen de nek en de borst van de vogel en ondersteunt het lichaam in een tweeledige vorkvorm. Dit bot wordt meestal voorafgaand aan het feest verwijderd, uitgezet en gedroogd voor een periode van 3 dagen. Zodra het bot wordt gepresenteerd, wordt ons verteld dat we een van de broze tanden moeten vasthouden, terwijl iemand anders de andere helft vasthoudt. Het bot wordt dan gebroken tussen de twee individuen en wie de grotere helft heeft, krijgt één wens.

Wishbone Tattoo Betekenis

Hoewel we dit zien als een leuk spel om met familie rond de eettafel te spelen, toen dit idee voor het eerst werd bedacht, was het helemaal geen spel voor degenen die het speelden. De Etrusken waren een rijke beschaving van mensen in het oude Italië. Het was deze beschaving die de wijdverspreide verspreiding van het idee van de ‘wishbone’ begon. Vogels zijn altijd een symbool van geluk geweest en een middel om in de toekomst te kijken. In de oudheid hielden veel mensen vast aan de magie van de wereld om hen heen en wisten ze niet veel over de wereld zoals wij vandaag de dag. De Etrusken geloofden in de verhalen van de vogel, zodra ze een vogel doodden voor een maaltijd, haalden ze het bontbot in het wezen eruit en redden het. Omdat dit bot is gestructureerd om de vogel in staat te stellen te vluchten, geloofden de oude Etrusken dat dit bot een soort mythische kracht in zich had. In tegenstelling tot hoe we vandaag onze ‘wensen’ met het bot doen, hebben de Etrusken het bot niet doormidden gebroken. Ze ontdekten dat het bot veel krachtiger voor hen was wanneer het bot uit de overblijfselen werd gehaald en te drogen werd gelaten. In plaats van het bot in tweeën te breken, wrijven ze met hun handen over en strelen ze het bot, net als de beroemde geest in een flesconcept. Terwijl ze het bot zouden strelen, deden ze een wens die niet alleen henzelf ten goede zou komen, maar de wens zou ook alle Etrusken ten goede komen.

Pas toen de Romeinen van de wishbone hoorden, werd het bot in tweeën gebroken. De Romeinen zouden de wishbone in tweeën breken vanwege de schaarste aan vogels in hun gebied. Het bot in tweeën breken en aan twee verschillende partijen geven zou de effecten van de wishbone verzwakken, maar tegelijkertijd zouden beide partijen een stuk van het magische bot hebben om wensen van in te willigen. Toen de Britten van de wishbone hoorden, maakten ze er een heel andere betekenis van. De Britains namen de wishbone en maakten er een game van. In de 17e eeuw zou de wishbone het bot zijn dat voorspelde wie de volgende zou zijn om te trouwen. Net als het vangen van het boeket bloemen op een bruiloft, namen ze de wishbone en plaatsten deze op hun neus. De deelnemer was normaal gesproken een vrouw. Terwijl het individu de ongebroken wishbone op het puntje van zijn neus balanceerde, moesten ze de wens doen voordat het bot op de grond viel. In sommige gevallen, als het bot op de grond zou vallen, zou de verliezer er een tweede kans op hebben. De wishbone zou in tweeën worden gebroken, en als de verliezer raadde in welke hand het langere stuk verborgen was, zou er meestal een andere persoon zijn die de gebroken wishbone vasthield, de verliezer zou dan worden voorspeld dat hij de volgende zou zijn om te trouwen! Dit idee werd verspreid over vele kolonies en werkte zich uiteindelijk op naar de Verenigde Staten toen de pelgrims dit spel demonstreerden als een manier van ‘geluk’.

Wishbone Tattoo Ontwerpen

Het idee van de wishbone en zijn magische wenskrachten is het meest bekend bij veel mensen in vele culturen. Het symbool van de wishbone op zichzelf is er een om mensen te laten denken aan hun diepste verlangens. Als je iemand bent die alles te maken heeft met het laten tatoeëren van geluksbrengers op je lichaam, is het wishbone-ontwerp perfect voor jou. Deze wishbone is een symbool van geluk en hoop voor de toekomst. De wishbone is een zeer creatieve manier om te laten zien dat je optimistisch bent en wishful thinking hebt. Er zijn veel verschillende ontwerpen die u uw wishbone-tatoeage kunt weergeven.

Gebroken Wishbone Tattoo

Een gebroken wishbone is een leuke manier om te pronken met je wishbone tattoo. Een wishbone die niet gebroken is, is ook een geweldig ontwerp, maar als je wat meer leven aan de wishbone wilt toevoegen, kan het hebben van een eenvoudige scheur of verplaatsing van het geplaveide bot echt bijdragen aan de tatoeage. Plaatsing voor deze tatoeage hangt echt af van waar je het zou willen hebben. Deze afbeelding is eenvoudig en kan in principe goed passen bij alle andere tatoeages die je misschien al hebt. Als je wilt dat dit een grote afbeelding is, of zelfs een middelgrote afbeelding, is het het beste om deze tatoeage te laten zetten op een plek waar je veel vrije ruimte hebt om geïnkt te worden. De klassieke zwarte inkt wishbone tattoo is een optie, of you zou kleur kunnen toevoegen als je meer van flitsend stuk wilt. Als u alleen deze wishbone-tatoeage aan uw verzameling mini-tatoeages wilt toevoegen, is deze tatoeage ook populair als polstattoo of op de duim. Dit ontwerp is zo eenvoudig dat de plaatsing voor de tatoeage oneindig is.

Wishful Handen Tattoo

Dit is een ander ontwerp dat populair is bij degenen die een wishbone tattoo-stuk hebben. Dit specifieke ontwerp is meestal een middelgrote afbeelding, dit komt omdat je een paar handen moet begeleiden met je wishbone. Net als het oude folkloreverhaal over het breken van de wishbone en dat met het grotere stuk zijn wens wordt ingewilligd, verbeeldt dit beeld precies dat. Met twee handen aan weerszijden van het geprikte bot, klaar om te grijpen en te klikken, is deze afbeelding een unieke manier om de wishbone-tatoeage te gebruiken. Of je wilt laten zien welke hand wint of niet, is aan jou.

Wishbone Tattoo Betekenis 1
Wishbone Tattoo Betekenis 2
Wishbone Tattoo Betekenis 3
Wishbone Tattoo Betekenis 4
Wishbone Tattoo Betekenis 5
Wishbone Tattoo Betekenis 6
Wishbone Tattoo Betekenis 7
Wishbone Tattoo Betekenis 8
Wishbone Tattoo Betekenis 9
Wishbone Tattoo Betekenis 10
Wishbone Tattoo Betekenis 11
Wishbone Tattoo Betekenis 12
Wishbone Tattoo Betekenis 13
Wishbone Tattoo Betekenis 14
Wishbone Tattoo Betekenis 15
Wishbone Tattoo Betekenis 16
Wishbone Tattoo Betekenis 17
Wishbone Tattoo Betekenis 18
Wishbone Tattoo Betekenis 19
Wishbone Tattoo Betekenis 20
Wishbone Tattoo Betekenis 21
Wishbone Tattoo Betekenis 22
Wishbone Tattoo Betekenis 23
Wishbone Tattoo Betekenis 24
Wishbone Tattoo Betekenis 25
Wishbone Tattoo Betekenis 26
Wishbone Tattoo Betekenis 27
Wishbone Tattoo Betekenis 28
Wishbone Tattoo Betekenis 29
Wishbone Tattoo Betekenis 30
Wishbone Tattoo Betekenis 31
Wishbone Tattoo Betekenis 32
Wishbone Tattoo Betekenis 33
Wishbone Tattoo Betekenis 34
Wishbone Tattoo Betekenis 35
Wishbone Tattoo Betekenis 36
Wishbone Tattoo Betekenis 37
Wishbone Tattoo Betekenis 38
Wishbone Tattoo Betekenis 39
Wishbone Tattoo Betekenis 40
Wishbone Tattoo Betekenis 41
Wishbone Tattoo Betekenis 42
Wishbone Tattoo Betekenis 43
Wishbone Tattoo Betekenis 44
Wishbone Tattoo Betekenis 45
Wishbone Tattoo Betekenis 46
Wishbone Tattoo Betekenis 47
Wishbone Tattoo Betekenis 48