Wing Tattoo Betekenis

Vleugels, van welk type of stijl dan ook, zijn over het algemeen een symbool van vrijheid, een vermogen om jezelf te bevrijden van de ketenen van wat ze vasthoudt of bindt. Dit is een van de meest populaire tattoo-betekenissen ter wereld en vleugels zijn een van de beste manieren om die betekenis uit te drukken. Je zult deze vleugeltattoo willen gebruiken als je voorbij iets wilt komen dat je al een tijdje vasthoudt of als je je gewoon vrij wilt voelen om te doen wat je echt met je leven wilt doen.

De vleugel of vleugels zijn een icoon van de vlucht en een symbool van iets waartoe mensen niet in staat zijn en worden daarom een symbool van hoop op iets groters dan het leven. De kans is groot dat als je iemand met een van deze ontwerpen hebt gezien, je hebt erkend dat ze meer met hun leven willen doen, maar het betekent zelfs meer dan dat. Degenen die een vleugelstattoo krijgen, zullen vaak willen laten zien dat ze iets buiten de norm willen doen, zodat ze echt trots op hun leven kunnen zijn als ze oud worden.

De vleugel kan afkomstig zijn van elk gevleugeld dier, meestal van een dier dat in staat is om te vliegen, zoals vogels of insecten. En dit is een belangrijk onderdeel van het proces, zowel voor het kiezen van een ontwerp als voor het kiezen van een vleugeltattoo- betekenis. Vergeet niet dat dieren en insecten zelf betekenissen hebben, dus idealiter kies je er een die je tatoeage zoveel unieker voor je maakt.

Vogelvleugelontwerpen worden meestal gedaan met hints van kleur om het gekozen type vogel te verduidelijken. Hoewel je elke vleugeltattoo in zwarte en grijze inkt kunt krijgen, wil je ze misschien in kleur krijgen als je besluit een specifieke vogel te gebruiken. Dit zal de betekenis van de vleugeltattoo verbeteren, vooral voor anderen, omdat ze anders misschien niet weten welk type vleugels je hebt.

Roofvogels zoals adelaars, valken en haviken worden vaak gekozen door mensen met sterke en eigenzinnige geesten die een roofzuchtig aspect van zichzelf willen benadrukken. Jagers worden goed vertegenwoordigd door een verspreide adelaar of valkvleugel die overal op het lichaam kan worden geplaatst, hoewel de zijkant, ribben, armen of rug vaak wordt gebruikt. Dit zijn perfecte vleugel tattoo betekenissen voor mensen die ofwel graag jagen of houden van het zijn in de natuur.

Levendig gekleurde vleugels, zoals die van een vink of kolibrie, kunnen wijzen op een heldere of luchtige geest. Hoewel dit een aantal fantastische betekenissen zijn om te gebruiken, moet u gewaarschuwd zijn dat niet elke huidskleur goed werkt met deze felgekleurde vleugels. Het is een goed idee om die kleuren op je huid te testen, met inkt of met computersoftware, voordat je je vastlegt op een van deze ontwerpen.

De vleugel kan ook een mythologisch gevleugeld wezen voorstellen, zoals een engel, draak of demon. Net als bij dieren en insecten hebben deze elk hun eigen betekenissen. De vleugel of vleugels van een engel kunnen bijvoorbeeld betekenen dat je een religieus persoon bent of dat je uitkijkt naar de mensen om je heen. Zorg ervoor dat u deze betekenissen kent voordat u zich vastlegt op een ontwerp.

Ongeacht de oorsprong van de afgebeelde vleugel, is een vleugeltattoo een weergave van onmenselijk vermogen en vaak een ontsnapping aan beperkingen. Wing tattoos zullen vaak zeggen dat de eigenaren creatieve mensen zijn die graag buiten de gebaande paden denken. Sommige mensen zullen ook hun wing tats krijgen om ze te gebruiken als motiverende apparaten, zodat ze meer gedaan kunnen krijgen in hun dagelijks leven.

De locatie van een vleugeltattoo kan in sommige gevallen de intentie van het ontwerp specificeren. Zelfs als je denkt dat je zeker weet dat je een vleugeltattoo wilt, moet je zeker de vleugeltattoo-betekenissen controleren die bij elke locatie horen.

Vleugels die op de voeten of enkels worden geplaatst, zijn vaak een symbool van snelheid en snelheid van voeten dat geschikt is voor atleten en doet denken aan de Griekse god Hermes, een godheid van snelheid en vrije beweging. Deze betekenis is geweldig voor iedereen die graag traint of die vindt dat hun snelheid een van hun grootste fysieke eigenschappen is.

Een vleugel is een uniek symbool van snelheid en wordt effectief heel eenvoudig afgebeeld met zeer weinig lijnen of realistisch. Dit komt echt neer op smaak en budget. De meeste mensen zouden graag vleugels ter grootte van hun rug krijgen, maar soms zien ze er niet zo geweldig uit en andere keren is de prijs gewoon te hoog. Het is een feit dat je niet te veel geld hoeft uit te geven om een fantastisch ontwerp te krijgen met alle vleugeltattoo-betekenissen die je wilt gebruiken.

Het meest populair is dat een engelenvleugel op de rug op de schouderbladen wordt afgebeeld als een symbool van zuiverheid en onschuld of rechtvaardigheid. Grote, goed gedetailleerde engelenvleugels, vaak donker gekleurd, zijn een afbeelding van een aartsengel, een christelijke strijder van gerechtigheid. De meeste engelenvleugels zijn vrij gedetailleerd, dus zorg ervoor dat je een ervaren kunstenaar krijgt om het werk te doen als je voor een van deze ontwerpen kiest.

Een vleugel die delicater wordt weergegeven, meestal met een uiterlijk als een illustration, wordt gebruikt als een symbool van een cherubische engel, een beeld van zachthartigheid in plaats van brawn. Een halo wordt vaak meegeleverd met dit type vleugel, geplaatst in het midden van twee vleugels of boven een enkele vleugel om de engelachtige beelden te benadrukken.

Met elk type engelenvleugel kan andere religieuze iconografie worden toegevoegd, zoals kruisbeelden, een Davidster of andere sterren, of symbolen van de hemel zoals wolken en lichtstralen. Vleugels die op deze manier worden weergegeven, zijn een geschikte aanvulling op eerbetoontattoos die een geliefde herdenken. De sleutel is om het allemaal te laten werken door veel ontwerpen door te nemen en er een te kiezen die er goed uitziet op je lichaam. Dit is niet het type ontwerp dat u wilt maken op de dag dat u de tatoeage moet laten zetten.

Integendeel, demonenvleugels, die vaak lijken op vleermuisvleugels met een leerachtige huid gespannen tussen smalle botten, worden gebruikt om duisternis te symboliseren. Degenen die van het uiterlijk en de betekenissen houden die gepaard gaan met donkere beelden, vinden dit misschien de perfecte vleugels om te krijgen. Deze vleugeltattoo-betekenissen zijn ook geweldig voor iedereen die probeert te zeggen dat ze een donkere kant achter hun onschuldige uiterlijk hebben.

Insectenvleugels zijn een andere veel voorkomende vleugeltattoo die dezelfde symbolische betekenis van vlucht en vrijheid heeft. Je zult dit soort vleugels willen krijgen als je een bepaalde interesse hebt in een specifiek insect of als je merkt dat de betekenissen goed voor je werken. Insectenvleugels hebben meestal niet zoveel kleur als engelen- of dierenvleugels, maar ze kunnen zeker behoorlijk wat detail hebben.

Insecten zijn ook een symbool van tegencultuur vanwege de algemene afkeer van insecten en het vermijden ervan. Geloof het of niet, je kunt deze vleugels gebruiken om te pronken met je opstandigheid of om gewoon te zeggen dat je je eigen regels volgt. Dit type vleugeltattoo-betekenis zal meestal niet duidelijker zijn voor mensen die de vleugels voor de eerste keer zien, dus je kunt andere symbolen toevoegen om de betekenis sterker te maken.

Vlinder-, mot- of libellenvleugels worden meestal gebruikt omdat ze prachtig gekleurd en goed gedetailleerd zijn en een aantrekkelijke esthetiek creëren. Alle drie de vleugels vertegenwoordigen onder andere transformatie, wat voor veel mensen een fantastische betekenis is. Iedereen die enorme veranderingen in zijn leven aanbrengt of uiteindelijk wil, zal deze insectenvleugeltattoos waarschijnlijk geweldig voor hen vinden.

Hoewel de meeste wing tats er geweldig uitzien, wil je echt de tijd nemen voordat je je aan een ontwerp committeert. De meeste vleugelontwerpen hebben ingewikkelde lijnen en vereisen mooie schaduw om van de huid af te kunnen springen, dus je moet gewoon geduld hebben in dit ontwerpproces. Idealiter heb je 10 of meer ontwerpen opgesteld, zodat je er een kunt kiezen waarvan je weet dat je er de rest van je leven blij mee zult zijn.

Omdat vleugeltatoeages zo belangrijk zijn voor mensen, wordt het over het algemeen geadviseerd om een kunstenaar te vinden die ervaring heeft met het maken ervan. Zelfs als je een geliefde kunstenaar in je omgeving hebt, wil je er nog steeds een vinden die gespecialiseerd is in vleugels of die er op zijn minst een flink aantal heeft gedaan. Dit geldt vooral voor mensen die hun vleugeltatoeages krijgen als de grootste en belangrijkste stukken op hun lichaam.

Zoals je kunt zien, heb je een heleboel geweldige opties als het gaat om vleugeltattoos en vleugeltattoo-betekenissen. Ze zeggen veel over wie je bent en het zijn meestal de soorten ontwerpen waar mensen stoppen om naar te kijken. Zolang je de tijd neemt om het perfecte type vleugels en het beste ontwerp voor je lichaam te vinden, is de kans groot dat je absoluut dol bent op je vleugeltattoo en alle vleugeltattoo-betekenissen die ermee gepaard gaan.

Wing Tattoo Betekenis 1
Wing Tattoo Betekenis 2
Wing Tattoo Betekenis 3
Wing Tattoo Betekenis 4
Wing Tattoo Betekenis 5
Wing Tattoo Betekenis 6
Wing Tattoo Betekenis 7
Wing Tattoo Betekenis 8
Wing Tattoo Betekenis 9
Wing Tattoo Betekenis 10
Wing Tattoo Betekenis 11
Wing Tattoo Betekenis 12
Wing Tattoo Betekenis 13
Wing Tattoo Betekenis 14
Wing Tattoo Betekenis 15
Wing Tattoo Betekenis 16
Wing Tattoo Betekenis 17
Wing Tattoo Mijaning 18
Wing Tattoo Betekenis 19
Wing Tattoo Betekenis 20
Wing Tattoo Betekenis 21
Wing Tattoo Betekenis 22
Wing Tattoo Betekenis 23
Wing Tattoo Betekenis 24
Wing Tattoo Betekenis 25
Wing Tattoo Betekenis 26
Wing Tattoo Betekenis 27
Wing Tattoo Betekenis 28
Wing Tattoo Betekenis 29
Wing Tattoo Betekenis 30
Wing Tattoo Betekenis 31
Wing Tattoo Betekenis 32
Wing Tattoo Betekenis 33
Wing Tattoo Betekenis 34
Wing Tattoo Betekenis 35
Wing Tattoo Betekenis 36
Wing Tattoo Betekenis 37
Wing Tattoo Betekenis 38
Wing Tattoo Betekenis 39
Wing Tattoo Betekenis 40
Wing Tattoo Betekenis 41
Wing Tattoo Betekenis 42
Wing Tattoo Betekenis 43