Wolf Tattoo Betekenis

Het zou niet als een al te grote verrassing moeten komen dat de wolventattoo een van de meest populaire dierentattoos ter wereld is. Wolven zijn niet alleen mooi, ze vertegenwoordigen ook veel van de kwaliteiten die mensen graag (of zouden willen) zien in zichzelf. Er zijn veel uitstekende wolf tattoo betekenissen om uit te kiezen. Op deze pagina zullen we die betekenissen bekijken, evenals enkele wolvensymboliekgeschiedenis.

De wolf is een zeer symbolisch wezen in verschillende culturen. Velen geloven dat de wolf een krachtig symbool is en veel grote krachten heeft. In zekere zin is dit de beste wolftattoo om te kiezen, omdat het alles vertegenwoordigt wat mystiek is aan het dier in plaats van slechts één of twee dingen. Bovendien is het een meer algemene betekenis, dus je kunt het gebruiken om je te motiveren op basis van je huidige situatie.

Indianen beschouwden de wolf als een totemdier. Een totemdier is een spiritueel wezen dat gezonden wordt om ons door het leven te leiden. Het is duidelijk dat dit een wolventattoo is, wat betekent dat veel mensen kunnen gebruiken. Als je het type persoon bent dat dat extra zetje nodig heeft wanneer je voor een moeilijke beslissing staat, dan zul je misschien merken dat de wolventattoo de perfecte dierentattoo voor jou is. Wanneer je deze betekenis gebruikt, kun je zelfs nog een paar tattoo-ontwerpen toevoegen om die betekenis echt thuis te brengen.

De wolf is een symbool van doorzettingsvermogen. Als u op zoek was naar een tatoeage die uw vermogen vertegenwoordigt om vastberaden te blijven, ongeacht wat er in uw leven gebeurt, zoek dan niet verder dan de wolventattoo. Wat geweldig is aan deze betekenis, is dat je meer elementen kunt toevoegen om de betekenis duidelijker te maken, of je kunt besluiten om er een meer persoonlijke betekenis van te maken en buitenstaanders gewoon een prachtige wolventattoo te laten zien.

Een andere uitstekende wolf tattoo betekenis is loyaliteit. Aangezien wolven de ultieme roedelleider zijn, is het logisch dat deze betekenis met deze tatoeages werkt. Om de loyaliteitsbetekenis door te laten komen, zou je een tatoeage kunnen laten zetten bij meerdere wolven, hoewel dat niet helemaal nodig is. In feite, als je wilt dat de wolventattoo je loyaliteit aan degenen in je leven vertegenwoordigt, kan het eigenlijk logisch zijn om het als slechts één wolf te houden. Beide variaties werken goed met deze wolf tattoo betekenis.

Indianen geloofden dat wolven grote krachten kregen en in een man konden veranderen als een persoon in de problemen zat. Als je op zoek was naar een dierentattoo die een dier met natuurlijke mystiek laat zien, dan zul je waarschijnlijk erg blij zijn met de wolventattoo. Als je houdt van de manier waarop indianen naar de wolf keken, dan zou je een kunstenaar kunnen krijgen om een mens-wolf hybride te maken, die zowel origineel als erg cool zou zijn.

In de Romeinse geschiedenis verschijnt het wolvensymbool bij de stichters van Rome, Romulus en Remus, die door een wolvin zouden zijn opgevoed. Bovenal kan dit worden gebruikt als een manier om onze liefde voor de wolf (en honden in het algemeen) te tonen. Veel mensen voelen zich dichter bij de wolf dan enig ander dier in de natuur vanwege de dingen die we al op deze pagina hebben genoemd en het feit dat we al zo lang naast elkaar bestaan.

In de Noordse mythologie zagen ze de wolf als een symbool van de overwinning toen ze door Odin en de Valkyries op het slagveld werden bereden. Degenen die deze wolventattoo-betekenis willen gebruiken, kunnen pronken met een grote prestatie in hun leven door middel van tekst of andere afbeeldingen, en vervolgens een wolf of wolven opnemen om die ‘overwinning’-betekenis duidelijk te maken voor buitenstaanders.

Als Keltisch symbool wordt de wolf gezien als een bron van maankracht en in Azië geloofden ze dat de wolf de bewaker was van hemelse, hemelse rijken. Hoewel je die dingen niet hoeft te geloven om een wolventattoo te krijgen, kun je ze gebruiken als een manier om een uniek wolventattoo-ontwerp te maken.

Wolven maken hun opwachting in kinderverhalen zoals “Roodkapje” en “De drie kleine varkens” en worden ook geportretteerd in veel verschillende stukken literatuur, films en legendes. Deze verhalen laten de felheid van wolven zien en hoe mensen (en varkens) het dier lang hebben gevreesd. Hoewel niet zo gebruikelijk, krijgen sommige mensen zeker hun wolventattoos om er dreigend uit te zien, zodat anderen weten dat ze niet te knoeien zijn.

Wolven zijn aangetoond als zowel goed als kwaad en hetzelfde kan gezegd worden over wolventattoos, ze kunnen positieve of negatieve connotaties hebben. Eigenlijk zullen veel mensen hun wolventattoos meerdere betekenissen laten hebben die een beetje van het goede en slechte in zich hebben. Je kunt bijvoorbeeld een wolventattoo krijgen die je roedelmentaliteit vertegenwoordigt en je bereidheid om te vechten voor wat van jou is.

Wolven worden beschouwd als belangrijkste overlevenden; ze bestaan al duizenden jaren en kunnen nog steeds gedijen en overleven op ruwe locaties over de hele wereld. Dit is de reden waarom sommige mensen besluiten om een wolventattoo te laten zetten als ze iets in thei hebben overleefd.r leeft. Het is een geweldige dierentattoo voor degenen die vreselijke ongelukken hebben gehad en voor degenen die kanker hebben overleefd.

Deze wolf is een zeer intelligente en bekwame jager. Ze jagen voornamelijk in roedels, tenzij ze uit hun familiegroep zijn verstoten. Als je jezelf als een provider ziet en het is een van de dingen waar je het meest trots op bent, dan is de wolventattoo misschien wel de beste manier om het te laten zien. Net als de meeste andere betekenissen voor wolventattoo’s op deze pagina, hoef je echt niets speciaals met het ontwerp te doen om deze boodschap over te brengen. Natuurlijk kon je altijd een beeld krijgen van een wolvenjacht om het duidelijker te maken als je die route wilde gaan.

Omdat wolven in roedels reizen, worden ze vaak geassocieerd met familie. Wat interessant is, is dat sommige mensen graag een wolvenroedeltattoo laten zetten om iedereen in hun directe familie te vertegenwoordigen. Als je bijvoorbeeld twee broers en zussen hebt, kun je een wolvenroedeltattoo laten zetten met vijf wolven om jou, je broers en zussen en je ouders te vertegenwoordigen. Je kunt er ook een krijgen die jou, je partner en je eigen kinderen vertegenwoordigt.

Wolven zijn ook zorgzame ouders en zullen paren met één partner voor het leven, wat symbolisch is voor loyaliteit, liefde en mededogen. Dat zijn drie betekenissen die veel mensen willen gebruiken in hun tatoeages, dus het is vrij goed dat één wolventattoo alle drie kan vertegenwoordigen. Nogmaals, je hoeft absoluut geen extra ontwerpen te krijgen om te laten zien wat je wolftattoo betekent, maar je wilt misschien wel als je wilt dat iedereen precies weet wat je wolventattoo symboliseert.

De wolf kan ook sluwheid, vrijgevigheid, vriendelijkheid, intelligentie en communicatie vertegenwoordigen. Dat is een pakket van betekenissen die je echt niet kunt vinden in een andere dierentattoo. Als die vier woorden vertegenwoordigen wie je bent, dan moet je gewoon een wolventattoo laten zetten als je überhaupt geïnteresseerd was in het krijgen van een dierentattoo.

Wat geweldig is aan de wolftattoo, is dat deze er overal op het lichaam goed uit kan zien. Veel mensen houden het graag bij alleen de wolvenkop en plaatsen deze op hun arm, borst, been of rug. Je kunt ook het hele lichaam van een wolf krijgen, hoewel je het in een gebied met meer huid wilt plaatsen, zodat het een beetje meer knalt.

Het is erg moeilijk om een wolventattoo er slecht uit te laten zien, dus dit is een van de veiligste dierentattoos om te krijgen als je wilt garanderen dat je een cool uitziende tat hebt waar je trots op zult zijn. Natuurlijk heb je ook een enorme selectie van geweldige wolventattoo-betekenissen om uit te kiezen, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat de wolventattoo nog steeds een van de meest populaire dierentattoos is.

Hier zijn enkele van onze favoriete wolventattoos:

Wolf Tattoo Betekenissen 1
Wolf Tattoo Betekenissen 2
Wolf Tattoo Betekenissen 3
Wolf Tattoo Betekenissen 4
Wolf Tattoo Betekenissen 5
Wolf Tattoo Betekenissen 6
Wolf Tattoo Betekenissen 7
Wolf Tattoo Betekenissen 8
Wolf Tattoo Betekenissen 9
Wolf Tattoo Betekenissen 10
Wolf Tattoo Betekenissen 11
Wolf Tattoo Betekenissen 12
Wolf Tattoo Betekenissen 13
Wolf Tattoo Betekenissen 14
Wolf Tattoo Betekenissen 15
Wolf Tattoo Betekenissen 16
Wolf Tattoo Betekenissen 17
Wolf Tattoo Betekenissen 18
Wolf Tattoo Betekenissen 19
Wolf Tattoo Betekenissen 20
Wolf Tattoo Betekenissen 21
Wolf Tattoo Betekenissen 22
Wolf Tattoo Betekenissen 23
Wolf Tattoo Betekenissen 24