Wegwerp tattoo tubes – Alles wat u moet weten

Wegwerp tattoo tubes zijn een favoriet onder deskundige tattoo artiesten. Er zijn verschillende redenen waarom het de voorkeur verdient boven de autoclaaf. Een van de belangrijkste voordelen is dat wegwerp tattoo-buizen een breed scala aan opties bieden. Hoe dan ook, hieronder besproken zijn enkele van de belangrijkste voordelen van wegwerp tattoo tubes.

Voordelen van wegwerp tattoo buizen

Vaak blijven mensen in verwarring over de vraag of ze met een autoclaaf of een wegwerp tattoobuis moeten gaan. Het is niet zo dat men met de autoclaaf of met wegwerp kan gaan. In plaats daarvan maakt het kennen van de voordelen van wegwerp tattoo-buizen het gemakkelijk om te beslissen. Voor hen zijn deze voordelen van belang en kunnen ze samengaan met wegwerp tattoo-buizen.

1. Handig, gebruiksvriendelijk en snel

Een van de opvallende voordelen is dat deze wel helemaal in één pakket zitten. Of het nu gaat om de grip, of het nu om de punt of de buis gaat, men kan deze allemaal vinden in een all-inclusive pakket. Ter vergelijking: men moet elk element afzonderlijk kopen wat betreft autoclaaf tattoo-buizen.

Het betekent dat bij het kopen van de wegwerp tattoo tube unit, men er zeker van kan blijven dat elk onderdeel goed werkt. Omdat het niet nodig is om afzonderlijke componenten te kopen, is er geen angst voor mismatch en al.

Zie ook: Top 5 Casino Thema Tattoos

Men hoeft niet eens te denken aan sterilisatie en zo; deze komen voorgesteriliseerd – u hoeft niet na te denken over autoclaaf en al. In het geval van een autoclaaf-geschikte tatoeagebuis, na het schrobben van de componenten, moet men deze samen met een ultrasone reiniger doorgeven en daarna komt de stap van autoclaaf.

Onnodig te zeggen dat het uitvoeren van deze stappen enige tijd in beslag moet nemen. Het belangrijkste is dat, omdat alles onder één verpakking valt (met een wegwerp tattoo-buis), het lijkt een veel kosteneffectieve optie.

2. Beste voor professionals, mobiele tattoo-artiesten

Wegwerp tattoo tubes zijn immens populair voor het gemak dat deze bieden, waardoor het ongelooflijk is voor artiesten die vaak veel moeten reizen. Het geeft hen de flexibiliteit om te werken vanuit hun comfortplaats of winkels van derden. Het past bij de professionele tatoeëerders om de taken sneller uit te voeren, omdat deze in de vooraf gesteriliseerde vorm komen.

Er zijn bepaalde soorten tatoeages waarvoor de kunstenaars expliciet op zoek gaan naar de wegwerpunits. Het betekent dat alles wat men nodig heeft is om de verpakking te openen, gebruik te maken van de buis en te gooien wanneer het klaar is. Wegwerp tattoo tube units worden zelfs als essentieel beschouwd voor de meesten.

3. Zeer betrouwbaar vanuit veiligheidsoogpunt

Zeer betrouwbaar vanuit veiligheidsoogpunt

Bij het gebruik van de wegwerp tattoo buis, alles wat men nodig heeft is om de tatoeage te maken en weg te gooien of weg te gooien. Kortom, er is geen kans om dezelfde tip te gebruiken of gebruik te maken van dezelfde buis op iemand anders.

Er is geen reiniging nodig en er is dus geen ruimte voor een component die onder de blootstelling aan het virus valt. Natuurlijk blijft er dus geen dreiging dat het virus zich van de ene persoon naar de andere verspreidt. Al met al is het momenteel de veiligste optie die men kan hebben.

4. Relatief kosteneffectief

De prijs van wegwerptattoos of wegwerp tattoo tubes is in het recente verleden aanzienlijk gedaald. Het is minder dan vijftig cent geworden. Dit doet mensen denken dat het duur kan zijn om met wegwerp tattoo-buizen te gaan, omdat je er elke keer een moet gooien na gebruik.

Maar als iemand de prijs onder controle houdt, kan het duidelijk zijn dat wegwerp tattoo-buizen budgetvriendelijk zijn. Hoe is het? Het antwoord is simpel; omdat autoclaafbare buizen veel hoger zijn in termen van hun kosten. Deze zijn nog steeds vrij duur ondanks dat ze herbruikbaar zijn.

Zie ook: Skin Candy Bloodline Tattoo Ink Review – Bijgewerkte beoordeling

Voor iemand die in is voor het openen van zijn salon voor de eerste keer moet gaan met wegwerp tatoeages vanwege hun kosteneffectieve eigenschap. Niet alleen de kosten, betrouwbaar zijn vanuit veiligheidsoogpunt is ook een van de belangrijkste redenen dat de nieuw opgerichte tattooshops worden geadviseerd om te kiezen voor wegwerp tattoo tubes.

Degenen die met autoclaaf-geschikte opties gaan, moeten ook denken aan de extra kosten van schoonmakers. Er zijn ook extra energiekosten voor het uitvoeren van de ultrasone reinigers. Bovendien moet de autoclaaf aan blijven voor het consequent steriliseren van de componenten.

Als al deze kosten worden toegevoegd, kan men gemakkelijk wegwerp tattoo-buizen veel goedkoper vinden. Het goede nieuws is dat veel platforms wegwerp tattoo-buizen in bulk aanbieden. Het kopen van dergelijke bulkverpakkingen kan ongetwijfeld minder kosten voor de koper.

5. Eenvoudig aan te passen

Deskundige tatoeëerders begrijpen het belang van het vinden van de best passende tatoeagebuis voor hun handen. Het is als een wapen, zonder welke het voor hen gewoon onmogelijk is om het beste resultaat te leveren. Tenzij de tattoo-maker zich volledig op zijn gemak voelt met behulp van zijn grip, zijn problemen vrij duidelijk.

In deze context zijn wegwerp tattoo-buizen de beste opties, omdat men gemakkelijk een breed scala aan markten kan vinden. Het betekent dat men gemakkelijk de beste pasvormoptie kan vinden. Ook het aanpassen van de componenten is uiterst eenvoudig. Interessant is dat het nauwelijks tijd kost om de buis aan te passen.

Het enige dat men nodig heeft, is om de grip te bedekken met behulp van samenhangende tapes voor een goede opvulling. Dit proces is vrij eenvoudig dat iedereen gemakkelijk kan doen. Kortom, wegwerp tattoo tubes zijn uiterst gebruiksvriendelijk vanuit het gemak van de gebruiker. Een professionele tatoeëerder neemt nauwelijks tijd voor het hele proces.

Hier zijn de top 5 wegwerp tattoo tubes

1. BISIBITA2 VORTEX 1,25-inch zachte siliconen zwarte wegwerp tattoo buisgrepen

BISIBITA2 VORTEX 1,25 inch zachte siliconen zwarte wegwerp tattoo buisgrepen

We hebben deze BISIBITA2 VORTEX 1,25-inch Soft Silicone Black Disposable Tattoo Tube Grips op de eerste positie van onze toplijst gehouden omdat we deze tattoo-buizen persoonlijk gebruiken in onze tattoostudio en we zijn er helemaal tevreden mee.

Begon het te gebruiken na de aanbeveling van een van ’s werelds vernieuwde tattoo-artiesten. Het is een set van 15 stuks, de bouwkwaliteit is fantastisch. Het wordt beoordeeld als 4,5 sterren op Amazon en alle andere toonaangevende winkelwebsites.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • De kwaliteit van deze wegwerp tattoo buis is geweldig
 • Aanbevolen door duizenden gebruikers
 • We hebben het persoonlijk gebruikt en we zijn er dol op.

CONS (Wat we niet leuk vonden)

2. ITATOO 9FT Tattoo Tubes Wegwerp Tattoo Tubes met Zachte Zwarte Siliconen Grips

ITATOO 9FT Tattoo Tubes Wegwerp Tattoo Tubes Met Zachte Zwarte Siliconen Grips

Deze ITATOO 9FT Tattoo Tubes Disposable Tattoo Tubes set is de set van 25pcs gesteriliseerde tattoo tubes. Elke tube is individueel verpakt. Het belangrijkste hoogtepunt van dit product is de punt, het is uitgerust met de harde plastic punt van de tatoeagebuis, die werkt als de metalen punt.

Deze wegwerp tattoo tubes hebben antislip grips gemaakt van hoogwaardige siliconen en maken ze gemakkelijk te bedienen voor u. Je kunt het gebruiken met alle soorten standaard tattoo-naalden.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Duidelijke lange uiteinden, kan de inkt duidelijk zien
 • Harde plastic tip werkt als een mentale tip
 • Het modelnummer is op de punt gekerfd
 • Antislip grip is eenvoudig te bedienen

CONS (Wat we niet leuk vonden)

3. ITATOO 9rl Tattoo Tubes 20pcs Wegwerp Tattoo Tubes 1 “Tattoo Grip

ITATOO 9rl Tattoo Tubes 20pcs Wegwerp Tattoo Tubes 1 Tattoo Grip

Meer dan duizend mensen hebben deze wegwerp tattoo tube op Amazon beoordeeld. Het heeft een score van 4,8 sterren. Deze tattoo tube is speciaal ontworpen om een tatoeëerder het best mogelijke comfort te bieden.

Die tattoo tubes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, het is duurzaam en heeft een zachte rubberen grip. ITATOO biedt ook een 100% tevredenheidsgarantie met deze tattoo tubes. U kunt om een vervanging vragen als u problemen ondervindt.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
 • Het is duurzaam. Zachte rubberen grip
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Pak voor ergonomisch ontwerp

CONS (Wat we niet leuk vonden)

4. ITATOO® 25pcs 25mm 1 Inch 7 Diamond 7D Silicone Soft Blue Wegwerp Tattoo Tubes

ITATOO® 25pcs 25mm 1 Inch 7 Diamond 7D Silicone Soft Blue Wegwerp Tattoo Tubes

ITATOO® 25pcs 25mm 1 Inch 7 Diamond 7D Silicone Soft Blue Disposable Tattoo Tubes heeft een plastic tip, maar het is te hard, je krijgt de ervaring van een metalen tip. Je kunt ook duidelijk de tatoeage-inkt en tatoeagenaalden zien.

Dit is een set van ongeveer 25 stuks, alle buizen zijn individueel verpakt. Over de kosten gesproken, elke buis kost je slechts ongeveer $ 0,76. je kunt het gebruiken met 1207RL, 1207RS standaard tattoo naalden.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • 25 x gesteriliseerde 7DT tattoo buis
 • Antislip ontwerp, eenvoudige bediening
 • Help u het tattoo-werk gemakkelijker af te maken
 • 100% tevredenheidsgarantie

CONS (Wat we niet leuk vonden)

5. BISIBITA2 GYRO 1-inch wegwerp tattoo buizen met duidelijke lange tips 20pcs (7R)

BISIBITA2 GYRO 1 Inch Wegwerp Tattoo Buizen Met Duidelijke Lange Tips 20pcs (7R)

Tijdens het onderzoeken van de beste wegwerp tattoo tube, weinig tattoo artiesten suggereren dat we deze BISIBITA2 GYRO 1-inch disposable tattoo tubes in onze toplijst houden. Ze gebruiken het de laatste jaren en zijn tevreden met de ervaring.

De buizen worden voorgesteriliseerd met het EO-gas en individueel afgedicht. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • 1 ” Siliconen Soft Grips
 • Elke blisterverpakking wordt individueel verzegeld
 • Voorgesteriliseerd met EO-gas
 • Alleen voor eenmalig gebruik

CONS (Wat we niet leuk vonden)

Kortom, het gaat alleen om het overwegen van de relevantie.

Alle hierboven besproken factoren geven inderdaad de uitstekende dingen weer over wegwerp tattoo tubes. Men kan echter niet concluderen dat wegwerp tattoo-buizen betere opties zijn dan autoclaaf-compatibele.

Zoals hierboven uitgelegd, moeten degenen die de hierboven besproken voordelen relevanter vinden voor hun bedrijf of beoogde doel, gaan met wegwerp tattoo-buizen.

Met name de veiligheidsfactor maakt het zo’n geschikte optie in de moderne tijd, vergeleken met de autoclaaf-able. Alles gezegd en gedaan. Wegwerp tattoo tubes komen met een aantal zeer belangrijke voordelen die het een betere optie maken.