Top Tattoo Art Cursussen Online voor studenten

Zoals je misschien al weet, is het tegenwoordig veel gemakkelijker om een tatoeëerder te worden, omdat je geen uren naast een ervaren specialist hoeft door te brengen door naar hem of haar te kijken. Hoewel een dergelijk aspect belangrijk is en je je handen moet aanpassen voordat je begint, zijn er bepaalde vaardigheden die je online onder de knie kunt krijgen. Door je te wenden tot video online lessen en gesprekken, leer je hoe je een topkunstenaar kunt worden die kan inspireren en een verschil kan maken. Je hoeft geen fortuin te betalen om te beginnen, want er zijn ook toegankelijke tattoo-kunstcursussen om te overwegen.

Top Tattoo Art Cursussen Online voor studenten

1. Tattoo University Cursus door Daniël Silva

Als u een complete beginner bent die wil leren van een van de beste specialisten op het gebied van de industrie, is deze cursus degene die u moet overwegen. Hoewel het vrij duur is, richt het zich ook op promotie van sociale media en heeft het een geweldige videokwaliteit. Het is ook een van de beste manieren om met een mentale inzinking om te gaan terwijl je je concentreert op creativiteit en geweldige instructies van een van ’s werelds beroemde influencers. Neem de tijd om met Daniël te praten, vragen te stellen en gratis voorbeelden te zien van wat komen gaat.

2. Tattoo voor beginners aanbieden door Sally Nassar

Als je bekend bent met het aanbod van Udemy, voel je je misschien al veilig als je deze geweldige cursus voor beginners kiest. Sally volgt een geweldige instructiemethode die zich niet gestrest zal voelen. Het is precies wat je nodig hebt om de tatoeagemachine te begrijpen. De video’s zijn vrij goed en kunnen opnieuw worden afgespeeld wanneer en als je ze nodig hebt. Het is ook betaalbaar, wat een goede optie is om te proberen wanneer u wilt leren werken met de inkt. Zelfs als je geen eerdere ervaring hebt, is het een van die goede cursussen die ook wat theorie zal bieden.

3. Tattooing 101 door Jay Hassman

Deze 38 modules behoren tot die complete oplossingen die van beginner tot gevorderd niveau zullen gaan. Het beste deel is dat je ook sanitaire aspecten beheerst die essentieel zijn. Bovendien is er een vriendelijke Facebook-community waar u meer te weten komt over partnerschappen en aanbevelingen. De cursus richt zich op tekenen, het opzetten van je studio en veilig blijven terwijl je werkt. De modules zijn goed gestructureerd, daarom kun je altijd terugkomen, net als bij je collegecursus. Het zal tijd kosten om te leren, daarom moet je uitstelgedrag vermijden. Je kunt professionele essayschrijvers benaderen om je andere taken gedaan te krijgen, terwijl je je kunt concentreren op goed leren.

4. Pollila Tattoo door Pollila

Als uw tijd kort is, is dit de veiligste gok, omdat het slechts 3 uur video-instructie van de beste kwaliteit heeft. Leer van een van de beste tattoo-leraren, een charmante dame die duizenden Instagram-volgers heeft. De klas heeft ook Spaanse, Duitse en Engelse ondertitels. Als je een student bent en slechts een beperkte hoeveelheid tijd aan studies kunt besteden, is deze kunsttattoocursus wat je moet kiezen. Evenzo kun je als student nog steeds online betalen voor essays, omdat deze cursus slechts $ 40 kost, rekening houdend met alle bronnen die je krijgt.

5. Master Tattoo Class door Kevin Aregbe

Als u slechts $ 35 betaalt voor de levenslange toegang, ontvangt u basisinformatie over hoe de tatoeagemachine werkt, samen met de technieken die de kunst van het bekleden omvatten. Het zal ook die mensen helpen die willen leren over voorzorgsmaatregelen die niet altijd worden genoemd. Je leert over schaduw en enkele andere kunstaspecten.

Een portfolio opbouwen als tatoeëerder

Een van de belangrijkste aspecten om te overwegen als tatoeëerder is het opbouwen van je cv en het werken aan je sociale media-pagina’s. Het is essentieel om getuigenissen van uw klanten op te nemen en beschrijvingen te geven met toestemming om uw vaardigheden in de praktijk te tonen. Toon uw onderwijs- en licentiecertificeringen, want het is verplicht om een studio op te zetten. Als u workshops hebt bezocht, een leerling van een beroemde kunstenaar bent geweest of een speciale opleiding hebt gevolgd, moet dit in eenvoudige bewoordingen in uw portfolio worden vermeld om het duidelijk te maken voor uw potentiële klanten.