Wat zijn de minst pijnlijke oorpiercings?

Piercings zijn er in alle soorten en maten en worden toegepast op een zeer breed scala aan gebieden op het lichaam. Van traditionele oorlel piercings tot daith en helix piercings, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Maar welke oorpiercings zijn meer of minder pijnlijk?

Als je hebt overwogen om een piercing te nemen, maar nerveus of bang bent over de locatie of het potentieel voor pijn, wees gerust, oorpiercings zijn enkele van de minst pijnlijke soorten piercings die er zijn.

Hieronder hebben we enkele van de minst pijnlijke oorpiercings behandeld die geweldig zijn voor degenen die voor de eerste keer worden doorboord, en ook voor degenen die een echte angst hebben voor pijn en het piercingproces.

Oorlel Piercings

Omdat de oorlel behoorlijk “vlezig” is met een gebrek aan hard weefsel zoals kraakbeen, is deze piercing meestal een van de laagste op de pijnschaal. Eerlijk gezegd voel je misschien een kleine steek als je wordt doorboord, maar dat is ongeveer alles wat je zult merken.

Doorboorde Newmarket - Oorlel Piercing

Een ander voordeel van dit type piercing is dat de genezingstijd meestal vrij snel is, het duurt ongeveer zes weken om volledig te genezen. En zodra de piercing volledig is genezen, voel je dan vrij om je sieraden zo veel en zo vaak als je wilt te vervangen.

Transversale oorlel piercings

Dit soort piercing wordt over het algemeen gerapporteerd als minimaal pijnlijk door degenen aan de ontvangende kant van de naald en is een van de meer ongewone en interessante opties die beschikbaar zijn. Een dwarse kwabpiercing wordt op een horizontale manier door de oorlel uitgevoerd, waarvoor het gebruik van een lange halter nodig is.

De barbell raakt het kraakbeen niet aan, maar gaat in plaats daarvan alleen door het zachte weefselgedeelte van de oorlel. Door de manier waarop het oor wordt doorboord, zullen je sieraden horizontaal zitten. Het proces voor de transversale piercing is snel, niet te pijnlijk, uniek en verbluffend wanneer de juiste sieraden in de piercing worden geplaatst.

Je oorlelpiercings uitrekken

Het uitrekken van je oorlelpiercings, of kwabmeting, staat ook hoog in de lijst van de minst pijnlijke oorlelpiercings. Kortom, dit type piercing houdt in dat de huid van een piercing in kleine stappen wordt uitgerekt om uiteindelijk een grotere opening te krijgen.

Het doel van deze optie is om uw oorlellen groter te maken om grotere sieraden te huisvesten. De eerste stap in deze reis is om een eenvoudige oorlelpiercing te krijgen door een professionele piercer. Bepaal vervolgens een meter die uw perfecte stoppunt is.

Stretched Lobe Piercing - Doorboorde Newmarket

U zult uiteindelijk in staat zijn om de gewenste grootte van sieraden te dragen zodra het doorboorde gat langzaam en stapsgewijs in de loop van de tijd wordt uitgerekt.

Tapers worden na verloop van tijd in het piercinggat geplaatst om de opening groter te maken. Zoals bij elke vorm van piercing, is het noodzakelijk dat u het gebied schoon en vrij van infecties houdt. Het beste aan dit type piercing is dat je zo groot of zo klein kunt gaan als je wilt. The sky is the limit!

Daith Piercing

Deze piercing neemt gestaag in populariteit toe. En ook al ziet het er behoorlijk pijnlijk uit, laat weten dat het dat echt niet is. Houd er rekening mee dat aangezien deze piercing door het binnenste kraakbeen van het oor gaat, drie “enige” pijn met zich meebrengt.

Een ander belangrijk ding om op te merken is dat Daith piercings vaak vrij lang nodig hebben om te genezen – ergens tussen de drie en zes maanden. Maar eenmaal genezen, zijn de sieradenkeuzes voor daith piercings absoluut verbluffend.

Doorboorde Newmarket Daith Piercing en andere oorpiercings

Helix Piercings

De helix piercing is een kraakbeenpiercing die door de bovenrand van het oor gaat. De meeste mensen melden dat dit type piercing een beetje pijn doet, maar over het algemeen is het niet zo pijnlijk als sommige van de andere oorkraakbeenpiercings die er zijn.

De kortstondige pijn die je voelt tijdens de piercing verdwijnt over het algemeen vrijwel onmiddellijk nadat de klus is geklaard. Net als de daith piercing heeft ook deze een lange genezingstijd van ongeveer drie maanden.

In of rond Newmarket, ON en Klaar om aan de slag te gaan?

Als je in het Newmarket, ON-gebied bent en je hebt erover nagedacht om een piercing te krijgen, maar te nerveus bent geweest over waar die piercing op de pijnschaal zal liggen, waarom begin je dan niet met een van deze snelle, eenvoudige, vrijwel pijnloze oorlelpiercings? Deze opties zijn niet alleen een geweldige manier om je piercingreis te beginnen, maar ze zijn ook leuk en aangenaam verslavend.

Heb je nog vragen? Klaar om de volgende stap te zetten? Neem vandaag nog contact op of kom langs bij onze lokale Newmarket piercing studio of neem contact met ons op via Pierced voor meer information.

We willen graag meer weten over hoe we kunnen helpen.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.