Wat zijn de meest pijnlijke oorpiercings?

Pijn is een van de meest voorkomende angsten en afschrikmiddelen als het gaat om doorboord worden. Ieders drempel om pijn te tolereren verschilt, waarbij sommigen elke hoeveelheid pijn ondraaglijk vinden, terwijl anderen daadwerkelijk genieten van de endorfine-rush die een procedure zoals een piercing kan veroorzaken.

Als je aan de kant van het spectrum valt met een lagere tolerantie voor pijn en toch doorboord wilt worden, is het slechte nieuws dat geen enkele piercing gegarandeerd pijnvrij is. Vooral omdat het gebruik van verdovende middelen en lokale anesthetica verboden is bij piercings, komt dit omdat verdovende middelen ervoor kunnen zorgen dat de huid opzwelt

.

Wat kun je eraan doen?

Dus, wat kun je doen als je echt een piercing wilt, maar met de laagst mogelijke hoeveelheid pijn? Zorg er eerst voor dat je een piercingartiest selecteert met veel ervaring in hun vakgebied bij een gerenommeerde piercingsalon. Een ervaren piercer zal je eerder snel door je piercing heen helpen terwijl je er nog steeds voor zorgt dat alles goed wordt geplaatst om correct te genezen. De piercing artiesten bij Pierced in the Upper Canada Mall in Newmarket hebben ruime ervaring om ervoor te zorgen dat je piercing zo pijnloos mogelijk is.

Ten tweede, kies je piercing verstandig.

Hoewel alle piercings enigszins pijn zullen doen, staan sommige erom bekend dat ze veel pijnlijker zijn dan andere. Naast de pijn tijdens het laten zetten van de piercing, wil je misschien ook rekening houden met de genezingstijd. De meeste piercings doen niet veel pijn tijdens het genezen, maar afhankelijk van waar ze zich op je lichaam bevinden, kunnen ze ongemak veroorzaken tijdens het genezingsproces. Hieronder hebben we een lijst samengesteld met de meest pijnlijke oorpiercings om u te helpen de best mogelijke keuze voor uw lichaam te maken.

De meeste pijnlijke oorpiercings (in willekeurige volgorde)

Industriële Piercing

Ik zou niet zo verbaasd moeten zijn dat alle piercings op onze lijst met meest pijnlijke oorpiercings kraakbeenpiercings zijn. In vergelijking met de zachte en vlezige lobben op je oren, hebben de hardere kraakbeengebieden veel meer kracht nodig om er doorheen te slaan. Dit kan zorgen voor een pijnlijke of ongemakkelijke ervaring.

Dus als je er rekening mee houdt dat kraakbeenpiercings hoger op de pijnschaal zullen staan, is de industriële piercing de duidelijke winnaar voor de meest pijnlijke oorpiercing.

De industriële piercing is een super populaire piercing onder piercingfanaten. Deze stijlvolle piercing gaat door twee delen van het oor met een lange halter die kan worden gedragen zoals hij is of zelfs versierd met bungelende bedels voor een meer unieke en persoonlijke look. De twee gaten die nodig zijn voor een industriële zijn echter de reden voor de mogelijke pijn die bij deze piercing komt kijken. Beide gaten gaan door kraakbeen, waardoor dit een moeilijke piercing is voor diegenen die pijn zoveel mogelijk willen minimaliseren. Houd er echter rekening mee dat wanneer het met een zorgzame en ervaren hand wordt gedaan, de pijn nog steeds relatief snel voorbij moet zijn.

Industriële piercing en stretched lobe - Doorboord Newmarket

Industriële piercings hebben ongeveer 3 tot 9 maanden nodig om te genezen. Tijdens het genezingsproces moet je extra ijverig zijn om het gebied schoon te houden en om te voorkomen dat irriterende haarproducten zoals haarlak het gebied raken. Het kan ook nodig zijn om je slaapgewoonten aan te passen voor comfort.

Schelp Piercing

De volgende op onze lijst is de Conch piercing. Deze stijlvolle piercing stoot direct door de binnenschaal van het oor. Dit specifieke deel van het oor heeft veel dikker kraakbeen en slechts een zeer dunne laag huid. Het dikkere kraakbeen kan een intense druk veroorzaken terwijl het wordt doorboord, waardoor het op het pijnlijkere uiteinde van de schaal terechtkomt. In tegenstelling tot de industriële piercing wordt een conch piercing echter gedaan met een enkel gat, waardoor het over het algemeen veel sneller is. Een schelppiercing duurt ook 3 tot 9 maanden om te genezen en vereist een regelmatig reinigingsregime met behulp van een zoutwateroplossing.

Conch Piercing met sieraden van Pierced Newmarket

Cartlidge Dermale Ponsen

Uitgerekte en afgemeten piercings worden elke dag populairder. Stretchen is echter eigenlijk alleen een haalbare optie voor piercings die in vlezige gebieden worden gedaan. Hoewel het mogelijk is om een kraakbeenpiercing uit te rekken, wordt het echt niet aanbevolen. Dit is waar kraakbeen dermale ponsen op zijn plaats komt.

Een dermale pons maakt gebruik van een klein hulpmiddel dat traditioneel werd gebruikt om weefselmonsters te verwijderen voor biopsieën om een groter gat in uw buitenste of binnenste schelp te ponsen. Onnodig te zeggen dat dit meer pijn zal veroorzaken dan een eenvoudige piercing met een kleine meter. De resultaten kunnen echter behoorlijk in het oog springen!

Het vinden van een piercing artiest die ervaren is in dermale punching is van het grootste belang bij het beslissen om deze route te gaan, zowel om pijn minimaliseren en ervoor zorgen dat het veilig en correct wordt gedaan, omdat het een uiterst delicate procedure is. De genezingstijd van de huidstoot verschilt vanwege de plaatsing en de meting van de pons.

Heb je een Ervaring Piercer in Newmarket nodig die weet wat ze doen?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om de hoeveelheid pijn die u kunt ervaren. Als u zich in de omgeving van Newmarket, Ontario bevindt en u zich zorgen maakt over het niveau van pijn met betrekking tot verschillende oorpiercings, bel ons dan of kom vandaag nog langs. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.