Wat zijn de meest populaire piercingnamen?

De meeste mensen die niet bekend zijn met de wereld van lichaamssieraden zijn zich er niet van bewust dat elke piercing een aparte naam heeft. Hoewel algemene termen zoals “neuspiercing” of “oorpiercing” een algemene procedure beschrijven, kan het veel specifieker worden dan dat als het gaat om individuele piercings.

Door vertrouwd te raken met piercingnamen, kun je de gewenste stijl verfijnen. Je hoeft niet alle namen van elk type piercing te kennen. Weten wat je graag gedaan wilt krijgen, zorgt er echter voor dat je geen fouten maakt bij het zoeken naar een plek om te piercen of online te winkelen.

Wat zijn de verschillende namen van oorpiercings?

Piercings horen niet alleen op je oorlellen. Net als de neus en lippen, maakt het doorboren van verschillende plaatsen op je oor een statement. De meest voorkomende oorpiercings zijn:

Industriële Piercing:
Dit stuk gaat over het oor en heeft in totaal twee gaten – één aan elk uiteinde. Industriële piercings vereisen dubbel zoveel onderhoud, dus zorg er altijd voor dat u uw oren op de juiste manier reinigt en steriliseert.
Rook Piercing:
Een nieuwkomer in de piercingstijl, rook piercings gaan door de antihelix van je oor. Je kunt ze laten zien met hoepels of ringen.
Schelp Piercing:
Hoewel het tijd kost om te genezen, stijgt deze piercing in populariteit. De sieraden versieren het interne of externe deel van je oorschelp.
Helix Piercing:
Deze piercing markeert de buitenste kraakbeenrug van het bovenoor. Je kunt een enkele stud of hoepel krijgen of kiezen voor meer dan één voor een dramatisch effect.

Oorpiercings

Oorpiercings gelden als populaire procedures voor zowel mannen als vrouwen. Ze hebben culturele, religieuze en esthetische betekenis voor mensen over de hele wereld.

Boek je piercing in Mississauga

Bij Pierced vragen onze klanten vaak welke soorten piercings het meest pijn doen. Hoe meer spieren en zenuwen in de weg zitten, hoe groter de kans dat de piercing pijn doet bij het uitvoeren. Volgens personen die het hebben meegemaakt, zijn de meest pijnlijke piercings die op de geslachtsdelen voor zowel mannen als vrouwen.

De tweede meest pijnlijke plaats om te piercen is de tepel en de derde is de septumpiercing op de neus. Houd er rekening mee dat je de meeste pijn zult ervaren in de eerste paar dagen na de procedure voor alle piercings.

Wat is de minst pijnlijke piercing?

Het doorboren van je oorlel zal je de minste pijn bezorgen. Als het goed wordt gedaan, doet deze piercing nauwelijks pijn en heeft het de minste tijd nodig om uit alle lichaamsdelen te genezen.

Omdat deze piercing de meest comfortabele keuze is, kunnen zelfs kinderen vanaf vijf jaar het laten doen met een laag risico op complicaties.

Wat zijn de verschillende namen van neuspiercings?

Neuspiercings zijn een andere zeer populaire procedure die wordt ontvangen door mensen van alle geslachten. Ze pronken met je persoonlijkheid en kunnen fungeren als een fashion statement, afhankelijk van de stijl die je kiest. De meest populaire soorten neuspiercings zijn:

Septum Piercing:
De sieraden gaan in het midden van je neus, tussen de neusgaten.
Neusgat Piercing:
Of het nu op het linker- of rechterneusgat is, deze piercings zijn eenvoudiger uit te voeren en hebben minder tijd nodig om te genezen.
Brug Piercing:
Bij deze horizontale piercing op de brug van je neus gaat het niet om het doorboren van bot of kraakbeen.
Hoog neusgat:
Deze piercing is gewoon een piercing die net boven het rechter of linker neusgat gaat. Hiermee kunt u meer dan één sieraad op uw neus hebben.
Septril Piercing:
Een piercing die begint op de bovenste richel van je neus en daaronder eindigt.
Rhino Piercing / Verticale Tip:
Een verticaal sieraad begint aan de bovenkant van je neus en eindigt aan de onderkant. Het beste type sieraden voor de neushoornpiercing is de gebogen halter.

Neuspiercings

Boek uw piercing in Newmarket

Wat zijn de verschillende namen van body piercings?

Het lichaam fungeert als een landschap voor de kunst van expressie, en piercings zijn een manier om je stijl te laten zien. Je kunt kiezen uit verschillende body piercings naast je neus en oren. Andere populaire body piercing namen zijn:

Navel Piercing:
Op of in de buurt van de navel.
Lippiercing:
Op de lippen of rond de mondhoek.
Tong piercings:
Op het middelste of voorste deel van de tong.
Wenkbrauw piercing:
Op de rand of het midden van de wenkbrauw.
Tepelpiercing:
Op een of beide tepels.
Genitale Piercing:
Op man en female genitalia.

Lichaamspiercing

Bij Pierced werken we alleen met gerenommeerde sieradenverkopers zoals Junipurr Jewelry en BVLA. Onze professionals meten lichaamssieraden voor een goede pasvorm voordat we beginnen. Wij zorgen ervoor dat u alle informatie heeft die u nodig heeft voor, tijdens en na uw piercingprocedure.

Wij nodigen u uit voor een consult met onze professionele piercers voor een overzicht van alle stijlen en piercing opties beschikbaar. Zolang het lichaamsdeel het toelaat, behandelen we de procedure vakkundig en veilig met naalden voor eenmalig gebruik, premium- kwaliteit.

Bezoek ons vandaag nog in een van onze piercingstudio’s of shop online bij pierced.co.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.