Wat zijn Curated Constellation Ear Piercings?

Wat is een Constellation Piercing?

Constellation piercings, of ‘curated earrings’ zoals ze ook wel worden genoemd, zijn een relatief nieuwe trend, en een die onze Instagram-feeds de laatste tijd veel siert. Zoals je misschien al geraden hebt, zijn sterrenbeeldpiercings geïnspireerd op de sterrenbeelden van sterren die we ’s nachts aan de hemel zien. Ze omvatten een verstrooiing van kleine piercings op de oorlellen, om een verzameling kleine twinkelende sterren te imiteren.

Deze trend is de allernieuwste in coole oorpiercings en het lijkt erop dat het een blijvertje is, dus als je op zoek bent naar stijlvolle oorpiercings met een echte, unieke look, dan zijn samengestelde constellation oorpiercings iets voor jou.

Samengestelde oorpiercing inspiratie Newmarket

Waar kun je Constellation Piercings krijgen?

Constellation piercings zijn meestal opzettelijk niet op elkaar afgestemd, waarbij elk oor een individueel paar oorbellen heeft. Natuurlijk is de manier waarop je je sterrenbeeld piercing draagt aan jou en zijn er veel verschillende manieren waarop je kunt experimenteren met piercingvorm, -grootte en -plaatsing. Als je in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden bent en op zoek bent naar een piercingprofessional die je kunt vertrouwen, kom dan langs of bel het team op Pierced.co vandaag nog en we adviseren je graag over plaatsingen en bieden inspiratie voor je sterrenbeeldpiercings.

Sterrenbeelden Oorpiercings Newmarket

De piercings zijn meestal gerangschikt volgens je oorvorm. Ieders oren zijn anders en als je meerdere oorpiercings krijgt, zijn er tal van manieren om creatief te worden met de plaatsing. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld langere oorlellen dan anderen. Als jij dat bent, kun je misschien drie of vier piercings op de onderkwab plaatsen. Er kan hier echter ook kraakbeen zijn, wat de plaatsing kan beïnvloeden, dus het is een goed idee om eerst met degene die je oren doorboort te praten over je favoriete plaatsing.

Hoeveel piercings moet ik in één keer krijgen?

De meeste oorpiercingspecialisten raden aan dat je slechts een paar piercings in één keer krijgt, want hoe meer piercings je krijgt, hoe groter de kans op infectie. Uiteraard is dit uw keuze en geeft ons team u graag advies.

Hebben Constellation Piercings er lang over om te genezen?

Het genezingsproces voor constellatiepiercings is niet anders dan een gewone oorpiercing. We raden u meestal aan om de originele sieraden 6-8 weken in uw oren te laten zitten, omdat het eerder verwijderen ervoor kan zorgen dat de gaten sluiten.

We weten dat het verleidelijk kan zijn om je eigen sieraden eerder in je oren te stoppen, maar geloof ons, het is het wachten waard wanneer je eindelijk met vertrouwen je stijlvolle oorpiercings kunt veranderen. Ook is het belangrijk bij het wisselen van je sieraden dat je ervoor zorgt dat het hypoallergeen is. Dit betekent dat ze veilig voor u zijn om te gebruiken. Als u niet zeker bent over de veiligheid van uw sieraden en u bent in Newmarket, Ontario of de omgeving, kom dan langs en spreek met een lid van het team Pierced.co die u graag zal adviseren.

Constellation Oorpiercing Sieraden Newmarket

Hoe zorg je voor je Constellation Piercings

Als je je sterrenbeeldpiercing er chique en stijlvol uit wilt laten zien, raden we je aan om wat tijd te nemen om voor de piercing en de omgeving te zorgen, vooral terwijl deze aan het genezen is. Het verzorgen van je piercing is gemakkelijk als je deze eenvoudige stappen volgt:

  • Vermijd het aanraken of spelen met je sterrenbeeld piercings te veel (we weten dat het verleidelijk kan zijn!), Vooral als je je handen niet eerst grondig hebt gewassen
  • Gebruik natuurlijke, huidgevoelige producten om je piercings zachtjes schoon te maken, vooral als het genezend is. Een lauwe zoutoplossing werkt prima aangebracht met een watje of Q-tip
  • Gebruik bij het drogen van je piercings een schone papieren handdoek. Dit houdt ze schoon
  • Laat je originele lichaamssieraden in terwijl je piercings genezen

Of je nu meerdere piercings hebt of niet, als je in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden bent en je je zorgen maakt over je piercings, kom dan langs voor een praatje met een lid van het team. U kunt het team van Pierced.co vandaag ook bellen en we zullen ons best doen om eventuele vragen te beantwoorden.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen je graag verder met wat je kunt verwachten en wat je kunt verwachten.elp kies je de juiste optie.