Alles over Upper Conch Jewelry

Schelppiercings zijn populair en bovenste schelpenjuwelen zijn uniek mooi en verfijnd. Bij Pierced.co zijn we gespecialiseerd in luxe en mooie sieraden voor alle soorten piercings. We streven ernaar om uw favoriete bestemming te zijn voor online sieraden met spectaculaire stukken van gerenommeerde ontwerpers zoals Junipurr Jewelry en Maria Tash.

Wat is een oorschelp?

Stel je een zeeschelp voor. De kans is groot dat je aan een schelp hebt gedacht – een spiraalvormige zeeschelp met een uitlopende lip. Stylisten noemden oorschelpen naar deze schelpen. Je oorschelp is het binnenste gecupte deel van je oor dat voornamelijk uit kraakbeen bestaat. Je kunt de binnen- of buitenkant laten piercen en de locatie van je piercing hangt voornamelijk af van je oorvorm en het type sieraden dat je het leukst vindt.

Conch Sieraden

Verschillende stijlen sieraden zien er beter uit op verschillende delen van het oor. Studs zien er ongelooflijk uit op de binnenste schelp en hoepeloorbellen zijn perfect voor de buitenste schelp.

Wat is een Upper Conch Piercing?

Een bovenste schelppiercing is door het platte stuk van je oor tussen de antihelix en helix, terwijl een onderste schelppiercing door het gecupte gedeelte in de buurt van je gehoorgang gaat. Vaak geven mensen er de voorkeur aan om hun bovenste schelp te versieren met een enkele, stijlvolle hoepeloorbel.

Wat is het verschil tussen een schelp en een orbitale piercing?

Orbitale piercings zijn niet locatiespecifiek – ze kunnen overal op het lichaam zijn waar twee doorboorde gaten op gelijke afstand van elkaar kunnen worden gemaakt om een ring te huisvesten. Een conch piercing kan onderdeel zijn van een orbitale piercing, maar een tweede opening is nodig om de piercing te voltooien.

Kortom, in een schelppiercing zit maar één gaatje.

Beide zijn uniek en aantrekkelijk. Praat met een professional in je piercingstudio over welke voor jou geschikt is. Bovenste schelpenjuwelen die werken voor schelppiercings lijken over het algemeen op orbitale ringen, maar de twee zijn niet uitwisselbaar.

Welke meter is een conch piercing?

De meeste schelppiercings zijn 16 gauge, maar af en toe hebben mensen 14 gauge nodig. Omdat alle oren anders zijn, zal uw piercer u helpen bij het kiezen van de juiste meter tijdens uw afspraak.

Onze favoriete schelpen sieraden

Doet een conch piercing pijn?

Iedereen is anders, maar de meeste mensen zijn het erover eens dat schelppiercings pijn doen. Schelppiercings gaan door het kraakbeen van het oor, dus ze zullen van nature iets pijnlijker zijn dan andere piercings. Verwacht in ieder geval een scherpe knijp.

Het goede nieuws is dat piercing een relatief snel proces is, dus de pijn zou redelijk snel moeten verdwijnen.

Kun je oordopjes dragen met een conch piercing?

Het is een uitdaging om traditionele oordopjes met een schelppiercing te dragen, omdat ze vrijwel zeker je bovenste schelpjuwelen zullen irriteren. Je kunt oordopjes dragen nadat je piercing is genezen, maar veel mensen vinden het ongemakkelijk om dit te doen.

Je beste optie is om een grote hoofdtelefoon te gebruiken die je oren volledig bedekt.

Hoe lang duurt het voordat conch piercings genezen?

Schelppiercings kunnen een tijdje nodig hebben om te genezen. Over het algemeen kun je verwachten dat het proces minstens zes maanden duurt, maar sommige mensen genezen nog steeds tot een jaar na hun eerste piercing.

Houd tekenen van irritatie of zwelling in de gaten en zorg ervoor dat u de juiste onderhouds- en onderhoudsinstructies opvolgt. Reinig de piercingplaats twee keer per dag met een aanbevolen oplossing en vergeet niet om je bovenste schelpensieraden te draaien, om niet vast te komen te zitten in één positie.

Ga naar een Professionele Piercer

Bereid je voor op succes door vanaf het begin naar een professionele piercingstudio te gaan. Hoewel de beste schelppiercings relatief eenvoudig zijn, kunnen ze geïnfecteerd raken als uw piercer minder dan acceptabele apparatuur gebruikt of onhygiënische werkomstandigheden heeft.

Als je eenmaal een studio hebt gevonden die je leuk vindt, zorg er dan voor dat je een rondleiding krijgt voordat je je piercing laat doen. Bekijk hun werkstations en noteer hoe ze hun apparatuur houden. Wees niet bang om moeilijke vragen te stellen.

Schelppiercings zijn niet voor niets populair – ze zien er uniek en verfijnd uit op zowat iedereen! Voor de beste online selectie van bovenste schelpen sieraden, zorg ervoor dat u onze winkel op Pierced.co. We hebben een enorm assortiment opties van gerenommeerde ontwerpers in hoogwaardige materialen zoals goud. We hebben ook draadloze sieraden en een verscheidenheid aan stijlen voor alle budgetten en smaken.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario gebied en hebben vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.