Wat u moet weten over het dragen van een conch sieraden hoepel

Een schelppiercing perforeert je binnenoorkraakbeen waar, zoals de naam al doet vermoeden, het oor lijkt op een schelp. De locatie maakt het zeer aanpasbaar en mensen plaatsen alles van noppen tot halters tot clickerringen. Een van de beste manieren om een gedurfde touch toe te voegen, is met een schelpensieradenhoepel.

Binnen- en buitenste schelppiercings passen comfortabel op verschillende soorten hoepeljuwelen. De ring begint in de concha voordat hij zich over de antihelix en antihelische vouw wikkelt en achter het oor aansluit. Dit is wat je moet weten om de beste schelp sieraden hoepel voor je oor te kiezen en waar je schelp oorpiercing sieraden kunt vinden.

Wat voor hoepel heb je nodig voor een schelp?

De hoepelstijl domineert schelppiercings. De sleutel is het vinden van de look en maat die bij uw stijl past. Hier zijn een paar verschillende soorten hoepels om te overwegen voor je piercing.

Conch Sieraden Hoepel

14K gouden naadloze ringen

Niets zegt klasse en stijl als 14K gouden hoepel oorbellen. Naadringen geven de chique esthetiek die perfect is voor zowel je huidskleur als kleding. Zelfs een kleine gouden hoepel zal de ogen en verbeelding van mensen vangen wanneer ze het in je oor zien.

Bij Pierced.co bieden we verschillende wendingen op de klassieke esthetiek, waaronder roségoud, geelgoud en witgouden sieraden. De variaties stellen je in staat om je schelppiercing hoepel nauwer te koppelen aan je gewenste uiterlijk. Op die manier kun je er op je best uitzien en je op je best voelen.

Clicker Hoops

Clickerringen verschillen van andere ringen dankzij een sluiting die achter het oor op zijn plaats klikt. De hoepel zet zich vast op zijn plaats zodra de oorbel klikt met de twee tanden. Hoewel de sieraden een gedurfd accent aan je binnenoor geven, kun je het ook gebruiken om je septum, daith, kraakbeen en tepelpiercings te versieren.

Clickerringen bieden een vriendelijker alternatief voor segmentringen. Een gewone segmentring bevat een verwijderbaar gedeelte dat u op en van zijn plaats kunt nemen. De clicker heeft een scharnier, waardoor de hele entiteit uit één stuk bestaat, en u hoeft zich geen zorgen te maken over het verliezen van kleine onderdelen.

Captive Kraal Ringen

Een gevangen kralenring heeft een bijna complete hoepel met een kraal die de twee uiteinden verbindt. Sommige juweliers bieden variaties met edelstenen of ballen in plaats van kralen. Verwijder de kraal, schuif de hoepel door je piercing en vervang de kraal zodra deze stevig op zijn plaats zit.

De stijl spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Captive kralen ringen komen met een strakke, moderne en bijna edgy vibe. U kunt honderden verschillende stijlen vinden, variërend van goud tot glas en sterling zilver tot roestvrij staal.

Alternatieve hoepels

Hoefijzers, schilden en manchetten zijn meer hoepelachtig dan hoepel. Ze zorgen nog steeds voor een complete lus om je oor met een charmante decoratieve flair. Hoefijzervormige halters zijn bijzonder dynamisch, omdat je ze opnieuw kunt gebruiken voor tragus-, lob- en septumpiercings.

Klaar om een plons te maken met hoepeloorbellen? Pierced.co kan helpen. Wij bieden een compleet assortiment hoogwaardige lichaamssieraden van toonaangevende merken zoals Junipurr Jewelry, Maria Tash, BVLA en Buddha Jewelry Organics. Lees vandaag nog meer door onze schelpencollectie te bekijken.

Onze favoriete schelpenringen

Welke maat moet ik krijgen voor mijn schelp?

Je kunt hoepeloorbellen op twee manieren meten: diameter en meter. De diameter meet de ring op het breedste punt. Gauge berekent de breedte van het metaal en moet correleren met de breedte van je piercing.

Schelppiercings perforeren de concha, die in het binnenste gedeelte van je oor zit, zodat ze inherent discreet en compact zijn. De beste hoepels vergissen zich aan de kleinere kant voor een aangename esthetische en comfortabele pasvorm. Standaard schelpen sieraden hoepels hebben een diameter van 3/8 inch tot 1/2 inch of 10 tot 12 mm.

Het maatbereik biedt materiaal dat comfortabel in de meeste schelppiercings past. U moet 10 tot 12 mm hoepels gebruiken om daith- , kraakbeen- of lobpiercings goed te vullen. Zorg ervoor dat je een iets grote hoepel kiest als de schelppiercing diep in je oor zit.

Schelp ring

Je moet alleen groter gaan als je een ongewoon diepe schelppiercing hebt of een significante orbitale piercing in een ander deel van je oor hebt. Te grote ringen kunnen anders onhandig aanvoelen. Hoepels die 14 mm en groter zijn, werken beter voor tepel- en lobpiercings.

Het dimensioneren van je hoepels omvat het Goldilocks-effect, waarbij je niet te groot wilt gaan, maar je ook niet te klein wilt gaan. Een schelpenjuwelenring onder de 10 mm kan uw oor niet voldoende omcirkelen. De strakke cirkel kan knijpen of persen veroorzaken.

De kleinste hoepels werken met tragus, kraakbeen en helixpiercings. Deze gebieden zorgen ervoor dat de ring gentl kan hangeny zonder bezwaring. Het maakt niet uit welke hoepelgrootte u kiest, u moet altijd ruimte laten tussen de hoepel en de huid voor de optimale look en feel.

Metermaten worden geleverd met meer bewegingsruimte dan diametermaten omdat ze variëren afhankelijk van uw lichaam. De meeste schelppiercings zijn 16 tot 18 gauges.

Als je onzeker bent over je maatvoering, bezoek dan je lokale piercer. Een professional kan uw piercings meten en aanbevelingen doen die passen bij uw behoeften en stijl. Je kunt ook al je schelp sieraden hoepel en oorbel accessoires vinden bij Pierced.co.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.