Wat u moet weten bij het veranderen van uw neuspiercing van een stud naar een ring

Het veranderen van je sieraden kan het uiterlijk van elke piercing volledig veranderen. We houden van de manier waarop zowel studs als ringen eruit zien in neusgatpiercings, en het is zo leuk om tussen de twee te kunnen wisselen om elke look aan te vullen waar je voor gaat!

Of je nu op zoek bent naar een minimalistische gouden neusgatnagel of een kralennaadring die je go-to statement piece kan worden, er zijn een paar dingen die je moet overwegen voordat je de swap maakt!

1. Zorg ervoor dat je piercing in een veilige studio is gedaan door een professionele piercer

Het hebben van een goede piercing begint met het laten doen door een professional op een veilige piercinglocatie!  Het is zo belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw vertrouwen in de handen van een professionele en ervaren piercer legt.  Je zult in staat zijn om gerust te zijn, wetende dat ze de juiste veiligheidsprocedures en protocollen zullen volgen, maar ze zullen er ook voor zorgen dat je piercing correct wordt geplaatst voor je anatomie!

Het hebben van een juiste plaatsing voor een neuspiercing is cruciaal, vooral wanneer je van plan bent om in de toekomst een ring in die piercing te dragen.  We raden je aan om je piercer te laten weten dat je misschien een ring in je piercing wilt dragen zodra deze is genezen, zodat ze daar rekening mee kunnen houden bij het kiezen van je plaatsing.

Het te ver van de rand van het neusgat laten doen van een piercing kan ertoe leiden dat de klant in de toekomst een extra grote ring moet dragen om plaats te bieden aan de minder dan ideale plaatsing.  Sommige klanten zullen dit frustrerend vinden, omdat veel mensen een meer “knus” uiterlijk wensen als het gaat om het dragen van een neusring.

2. Zorg ervoor dat je neusgatpiercing volledig genezen is

Bij Pierced Mississauga raden we onze klanten altijd aan om te beginnen met het dragen van een stud in hun piercing.  Het dragen van een stud zal je helpen om de sieraden niet te vangen op kleding, lakens, handdoeken etc. waardoor het genezingsproces sneller zal verlopen.  Stud stijl sieraden hebben ook de neiging om minder te bewegen, wat ook zal helpen het gebied sneller te genezen!

Zodra het gebied volledig is genezen, bent u meer dan welkom om te wisselen naar uw neusring.

3. Kies de juiste stijl van sieraden voor uw levensstijl

Er zijn meerdere sieraden opties die je kunt dragen als het gaat om je neusgatpiercing!  Als u bijvoorbeeld van plan bent om uw neusknop te veranderen in een neusring, moet u overwegen welk type ring het beste voor u werkt.

Bij Pierced bieden wij:
-Neusgat nagels
-Naad Ringen
-Captive Kraal Ringen
-Clickers

We hebben een blogpost die bepaalde ringen in detail uitlegt, en hun voor- en nadelen.  Klik hier voor meer informatie over de verschillende soorten sieraden die we bij Pierced aanbieden.

We adviseren altijd om lichaamssieraden te dragen die zijn gemaakt van materialen van implantaatkwaliteit.  Dit is vooral belangrijk voor mensen die allergische reacties ervaren of metaalgevoeligheden hebben.

We raden aan om alleen sieraden te dragen die zijn gemaakt van titanium van implantaatkwaliteit of 14k massief goud om reacties te voorkomen!

4. Bepaal de grootte van een ring die je nodig hebt

Dit is waar het bezoeken van een professionele piercer echt van pas kan komen!  Uw Piercer kan uw neusgat meten en ervoor zorgen dat ze de juiste maat ring installeren voor uw gewenste uiterlijk en anatomie.

Als je niet in staat bent om door een professional op maat te worden gemaakt, bekijk dan onze blogpost over hoe je thuis je sieradenmaat kunt leren bepalen!

5. Ruil je sieraden in een veilige en schone omgeving of krijg hulp van een professional!

Als je naar een piercingwinkel gaat om een piercer te laten helpen met je sieradenwissel, vraag ze dan gerust naar hun ontsmettingsmethoden!  Of u nu uw sieraden laat vervangen door een professional of dit thuis zelf doet, u wilt ervoor zorgen dat uw sieraden vooraf zijn gesteriliseerd.


Als je thuis een sieradenwissel doet, wil je beginnen met het wassen van je handen en het leggen van een schone papieren handdoek om je sieraden op te leggen.  Als je wegwerphandschoenen hebt, voel je dan vrij om die ook te dragen.

We raden aan om sieraden te veranderen voor een goed verlichte spiegel. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te zien wat er precies aan de hand is.  Als je dit in de badkamer doet, vergeet dan niet om de afvoer van eventuele nabijgelegen wastafels te sluiten.  Je zou verbaasd zijn hoeveel sieraden er in de afvoer kunnen vallen!

Zodra je ervoor hebt gezorgd dat je omgeving veilig is, wil je je stud verwijderen.  Als je een draadloze stud droeg, wil je het decoratieve uiteinde en de stud vastpakken en ze in tegengestelde richtingen uit elkaar trekken, zonder te draaien.  Draadloze sieraden moeten gewoon uit elkaar trekken, but moet je misschien een beetje kracht uitoefenen. Zodra je je stud hebt verwijderd, leg je hem opzij op een schoon papieren handdoekje.

Je wilt dan je piercing reinigen met een zoutoplossing en je typische piercing-nazorgroutine volgen.  Het is altijd een goed idee om je piercing schoon te maken voordat je er iets nieuws in stopt.

Zodra je piercing schoon is, steek je de ring in je piercing en draai je de ring totdat de naad of sluiting (afhankelijk van de ringstijl) zich aan de binnenkant van je neusgat bevindt.

6. Bewaar je oude sieraden op een veilige plek

Je weet nooit wanneer je terug wilt schakelen naar een stud of je oude sieraden opnieuw wilt dragen.  Wij adviseren om je sieraden in een ziplock tas te bewaren zodat de paal en het uiteinde niet verloren gaan.

7. Houd je piercing in de gaten en let op je nieuwe sieraden

Zodra je bent overgestapt op je neusring, wil je een paar weken voordat je sieraden veranderen goed in de gaten houden.

Hoewel je piercing volledig genezen kan zijn, kan het hebben van een nieuw sieraad soms een beetje irritatie veroorzaken, of gewoon even wennen zijn.

Als u iets buiten de norm opmerkt (ernstige zwelling, steken, langdurige roodheid enz.), Neem dan contact op met uw piercer en vraag om een consultafspraak te maken.

Het is altijd beter om aan de veilige kant te zijn als het gaat om de gezondheid van je piercings!

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.