Waar vind je Conch Ear Piercing Sieraden

Schelppiercings stijgen in populariteit en het is gemakkelijk te zien waarom. Conch oorpiercing sieraden kunnen fel of delicaat zijn en op de juiste manier pronken met uw unieke stijl. Bij Pierced.co hebben we enkele van de meest fantastische vondsten als het gaat om de beste schelpenoorjuwelen, en we zijn de voorkeurswinkel voor deze stijl!

Wat is een conch piercing?

Stylisten noemden schelppiercings naar schelpen, een soort schelp die enigszins lijkt op de vorm van het oor. De piercingsieraden die voor deze specifieke piercings worden gebruikt, gaan meestal rond de binnen- of buitenplooi van het oor. De conch piercing is niet hetzelfde als een traditionele oorpiercing omdat het niet alleen de oorlel doorboort.

Binnenste schelppiercings komen voor in het gecupte deel van het oor in de buurt van de gehoorgang, waardoor het kraakbeen wordt doorboord. Buitenste schelppiercings vinden plaats via het platte stuk van het oor tussen de antihelix en helix, en over het algemeen worden hoepelsieraden gedragen.

Wat voor soort oorbel gaat in een schelp?

Het type schelpen oorpiercing sieraden dat je kiest is meestal persoonlijk. Net als veel andere soorten lichaamsversieringen is er veel ruimte voor persoonlijke expressie.

Of je nu traditioneel, funky, modern of verfijnd bent, je hebt een sieradenstijl. Bij Pierced.co hebben we tonnen gewaardeerde ontwerpers om uit te kiezen, zoals Junipurr Jewelry, BVLA, Maria Tash en Buddha Jewelry Organics. We raden u ten zeerste aan om te investeren in gouden sieraden. Soms hebben mensen allergische reacties op andere metalen en materialen.

We raden ook draadloze of press-fit sieraden aan. Dit type schelpen oorpiercing sieraden past zich goed aan je oor aan en mensen vinden het vaak veel comfortabeler.

Conch studs met platte achterkant zijn een populair sieraadtype en hebben een stijlvol gevoel. Vaak krijgen mensen schelpenbouten versierd met edelstenen. Het kunnen verfijnde stukken zijn die echt onthullen wie je bent! Zorg er altijd voor dat je een labret of studs met platte achterkant krijgt, omdat schelpen je huid kunnen irriteren.

Barbells zijn een andere keuze. Ze voegen een sfeer van eigenzinnigheid toe en zijn populaire schelpen oorpiercing sieraden opties voor mensen die een statement willen maken met hun look. Barbells zijn er in zowel rechte als gebogen opties. Je kunt ook kiezen voor captive kralenringen, waarbij de kraal er om het oor uitziet.

Clickerringen of schelpen sieraden zijn een uitstekende keuze voor mensen die hun oorbellen vaak willen veranderen. Clickerringen klikken dicht en zijn er in verschillende stijlen en kleuren.

Onze favoriete schelp piercing sieraden

Welke meter is een conch piercing?

De meeste schelppiercings zijn 16 gauge, maar de grootte hangt af van de vorm van je oor. Raadpleeg een professionele piercer voordat u een soort schelpenoorpiercingsieraden krijgt. Laat ze weten wat je zoekt en ze kunnen aanbevelingen doen en je piercing meten om ervoor te zorgen dat je een goede pasvorm krijgt.

Waar zijn conch piercing sieraden van gemaakt?

Wij zijn ervan overtuigd dat uw eerste schelp oorpiercing sieraden goud moeten zijn. Te veel mensen hebben allergische reacties op sieraden metalen en materialen, en je wilt niet dat je piercing site ontstoken raakt.

Als goud niets voor u is, kies dan voor iets met minimale risico’s, zoals titanium, zilver, platina of roestvrij staal. Sommige mensen veranderen hun piercing later in iets minder conventioneel, zoals plastic of glas. Laat je expressie zien! Maar het is nog steeds goed om altijd ijverig te zijn en te zoeken naar tekenen van een allergische reactie.

Heeft een conch piercing invloed op het gehoor?

Uw schelppiercing heeft geen invloed op uw gehoor, tenzij u een infectie krijgt. Zorg ervoor dat u een gerenommeerde piercingstudio kiest en stel vragen over ontsmettingsprocedures en sterilisatie van apparatuur. Als je niet tevreden bent, zoek dan een andere studio voor je piercingbehoeften.

Zorg ervoor dat de piercers geen naalden hergebruiken. Hergebruik van naalden is de nummer één manier waarop infecties zich verspreiden. Bekijk indien mogelijk het piercingstation om er zeker van te zijn dat het aan uw normen voldoet.

Conch Piercing Sieraden

Nazorg is essentieel

Een andere manier waarop u uw schelppiercing kunt beschermen, is door de juiste richtlijnen voor nazorg te volgen. Reinig de piercing regelmatig om infectie te voorkomen en draai je sieraden om te voorkomen dat de sieraden “plakken”.

Raadpleeg een professional voordat u uw sieraden voor de eerste keer verandert. Je wilt er zeker van zijn dat het goed genezen is.

Als je een infectie vermoedt, neem dan meteen contact op met je piercingstudio. Schelppiercings hebben vaak enkele maanden nodig om te genezen. Als je je aan de routine houdt, zul je de rest van je dagen genieten van een fantastische nieuwe piercing. Als u besluit de regels niet te volgen, kunt u pijn hebbenvolledige, geïnfecteerde piercingplaats die niet alleen visueel ongepast is, maar waarschijnlijk ook uw gehoor negatief beïnvloedt.

Conch oorpiercings zijn tegenwoordig een rage, en het is gemakkelijk te zien waarom. Je kunt de binnen- of buitenschalen van je oor versieren met elke vorm van mooie schelpen oorpiercing sieraden.

Doe uw due diligence voordat u zich aan de procedure verbindt. Bekijk de piercingstudio van uw keuze en zie dat de netheid ervan op peil is. Maak uzelf vertrouwd met verschillende soorten sieradenopties en overweeg de vorm van uw oor zelf. Overleg met een professional over wat het beste bij je past. Er is een hele melkweg van fantastische sieraden opties beschikbaar in onze lokale studio’s en online. We blijven een toonaangevende bestemming voor hoogwaardige, originele sieraden. Bezoek ons vandaag nog om onze premium selectie te bekijken!

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.