Uw gids voor Labret Piercings

De labret piercing werd ongeveer 3000 jaar geleden voor het eerst gespot toen het werd gedragen door mannen en vrouwen die aan de Noordwest-Amerikaanse kust woonden. In die tijd zou het verschillende dingen betekenen, zoals rijkdom of sociale status.

Tegenwoordig is de labret piercing een populaire piercingkeuze onder inwoners van Newmarket &Mississauga, Ontario en wordt met trots gedragen door mensen van over de hele wereld.

Wat is een Labret Piercing?

Een labret piercing is een kleine perforatie onder de liplijn, boven de kin. Het wordt soms ook wel een ‘kinpiercing’ genoemd, hoewel het technisch gezien boven de kin zit.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, wordt de labret piercing niet op de lip zelf geplaatst en als zodanig wordt het meestal geclassificeerd als een gezichtspiercing in plaats van een lip- of orale piercing.

De labret piercing wordt meestal onder de onderlip geplaatst, maar er zijn andere variaties van deze piercing die we hieronder voor je zullen behandelen.

Welke soorten Labret Piercings zijn er?

Verticale Labret Piercing

In tegenstelling tot de standaard labret piercing, gaat de verticale labret piercing in feite door de onderlip zelf. Als u een verticale labret aanvraagt, moet de halter idealiter licht gebogen van vorm zijn, waardoor de piercing comfortabeler en veiliger tegen de natuurlijke ronding van uw lip kan zitten. Bij een verticale labret zijn beide zijden van de halter meestal zichtbaar, waarbij de ene kant op de onderlip verschijnt en de andere aan de onderkant van de onderlip.

Verticaal Labret

Lippiercing

De zijlabret piercing lijkt veel op de standaard labret piercing, maar is uniek omdat deze (je raadt het al!) aan één kant van de onderlip is geplaatst, in plaats van in het midden.

Hoe een Labret Piercing te verwijderen

Wanneer je je voorbereidt om je labret piercing te verwijderen, zorg er dan eerst voor dat je handen mooi en schoon zijn. Klem vervolgens de achterplaat voorzichtig vast met je tanden en draai de kraal om hem los te schroeven van de stang. Blijf draaien tot de kraal loskomt. Op dit punt zou je dan in staat moeten zijn om de balk eruit te schuiven. Het vergt in het begin misschien wat oefening, maar maak je geen zorgen, je zult het snel onder de knie krijgen.

Een waarschuwing: pas op dat je niet aan de huid rond je piercing trekt wanneer je deze verwijdert. Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van uw labret piercing en u bent in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden, kom dan langs in onze winkel en een lid van ons vriendelijke team zal u graag helpen.

Doet een Labret Piercing pijn?

De pijn van een labret piercing wordt meestal als gering beschouwd in vergelijking met andere soorten mond- of orale piercings. Hoewel ieders pijntolerantie en gevoeligheid uniek voor hen is, beschrijven de meeste mensen het gevoel een snelle knijp. En wanneer het wordt gedaan door een professional zoals ons newhaven, Ontario Pierced.co team, bent u in goede en zorgzame handen.

We willen er wel rekening mee houden dat je wat pijn of ongemak kunt ervaren in de eerste paar dagen nadat je je piercing hebt gehad. Dit is volkomen normaal, samen met een kleine hoeveelheid zwelling of blauwe plekken. Het gebied kan ook kloppen, een beetje bloeden en / of pijnlijk aanvoelen.

Hoe zorg je voor je labret piercing

Als je wilt dat je labret piercing er geweldig uitziet (en we gokken dat je dat doet!) is het belangrijk dat je ervoor zorgt, vooral als het geneest. Het verzorgen van je piercing is gemakkelijk als je deze eenvoudige stappen volgt:

  • We weten dat het verleidelijk is, maar probeer je piercing niet te veel aan te raken of ermee te spelen, vooral als je je handen niet eerst grondig hebt gewassen
  • Gebruik natuurlijke, huidgevoelige producten om je piercing zachtjes schoon te maken, vooral als het genezend is. Een lauwe zoutoplossing werkt prima aangebracht met een watje of Q-tip.
  • Gebruik bij het drogen van je piercing een schone papieren handdoek
  • Gebruik een zoutoplossing mondwater
  • Laat je originele stud erin terwijl je piercing geneest
  • Vermijd roken, alcohol en pittig eten wanneer je piercing geneest
  • Wees voorzichtig bij het eten, vooral als je piercing pijnlijk is

Labret Piercing Sieraden

Waar een Labret Piercing te krijgen in Newmarket of Mississauga, Ontario

Als je je zorgen maakt over de genezing van je labret en je bent in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden, kom dan langs voor een praatje met een lid van het team. U kunt het team van Pierced.co vandaag ook bellen en we zullen ons best doen om eventuele vragen te beantwoorden.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.