Vlam Tattoo Betekenis

De kans is groot dat je iemand hebt gezien die een tatoeage van een vlam heeft, of een tatoeage met vlammen erin. Dit is een concept dat kunstenaars van alle achtergronden kunnen gaan waarderen. De aanblik van vlammen brengt bij de meeste mensen een soort opwinding met zich mee. Vuur is een element dat de mens sinds het begin der tijden als werktuig is gaan gebruiken en biedt om te overleven. Vuur kan, net als de meeste elementen, gunstig zijn of gevaarlijk zijn. We gebruiken de vlammen van vuur voor warmte, het koken van voedsel, het buigen van metalen. Zonder goed toezicht of onder onvergeeflijke omstandigheden kan vuur echter alles op zijn pad vernietigen; inclusief onze huizen. Het hebben van de beelden van vuur kan ook veel over jezelf zeggen. Hieronder staan verschillende vlam tattoo-ontwerpen, de symboliek erachter en plaatsingssuggesties.

Symbolisme

Vlammen kunnen zowel gunstig als gevaarlijk zijn voor de mens. Omdat alles wat er gevaarlijk uit lijkt te zien sommige mensen opwindt, is het krijgen van een tatoeage van vlammen een echte headturner. Vuur zelf is een element dat vrij krachtig is als het op hol wordt gelaten. Zowat elk jaar is er een probleem in de westelijke staten, vooral Californië, met bosbranden. De branden beginnen met het droge klimaat, de extreme temperaturen vermengd met droge bosgebieden veroorzaken gekke branden die zich in een oogwenk verspreiden. Het beeld van een vlam kan veel dingen betekenen. Het kan zeggen dat je een brandende passie voor iets hebt. Het zegt dat je niet moet worden geknoeid of dat je verschroeid kunt raken. De tatoeage van vlammen is niet alleen een waarschuwingssignaal dat je in aanwezigheid bent van een badass, het laat zien dat je een sterke wil hebt en een vuur dat van binnen brandt.

Ontwerpen

Als het gaat om tatoeages zoals vlammen en vuur, zijn de ontwerpen en stijlen van een afbeelding als deze oneindig. Zelfs het toevoegen van vlammen aan een reeds bestaande tatoeage kan de betekenis versterken. Een tatoeage van een honkbal in brand kan bijvoorbeeld je brandende passie voor de sport zelf vertegenwoordigen. Het doet het ook lijken alsof de honkbal met een razendsnelle snelheid is gegooid waardoor deze in brand vliegt. Hieronder staan voorbeelden van verschillende vlamontwerpen en ideeën.

Brandweerman

De vlamtattoo is een geweldig en populair idee onder brandweerlieden en brandweerlieden. Omdat ze bereid zijn om elke dag en elke nacht een vuur aan te pakken en levens te redden, is een vlam een klassieke brandweermanafbeelding. Vaak heeft de brandweerman een tatoeage van iets zoals een brandweerhelm. Dit is een onderdeel van het brandweeruniform dat uiterst belangrijk is voor het individu. De helm beschermt de brandweerman tegen puin dat op zijn hoofd valt en hen doodt. Een tatoeage van de helm van een brandweerman die in vlammen opgaat, ziet er niet alleen heel netjes uit, maar is ook relevant.

De twee brandweerbijlen gekruist in een X-vorm die op het insigne van de brandweerman is geplaatst, is een andere afbeelding die men zou kunnen krijgen met vlammen op de achtergrond. Een afbeelding als deze legt verder uit waar de twee kruisende assen voor zijn. Een van deze tatoeages vereist veel ruimte om te worden gebruikt om de tatoeage er goed uit te laten zien. Er wordt voorgesteld om een plek voor deze body art te kiezen waar deze duidelijk wordt weergegeven. De bovenarm is een geweldige plek of zelfs de borst of borststreek.

Schedels in brand

Als je iemand bent die een donker gevoel voor humor heeft, of als je vreugde vindt in dingen zoals skeletten en schedels, is de vlammende schedeltattoo misschien iets voor jou. Deze tatoeage betekent misschien niets, maar het is zeker een nette afbeelding en zorgt voor een coole, old school tattoo. Deze helse tatoeage kan op verschillende manieren worden gedaan. Je kunt een paar schedels als basis hebben, met vlammen die eruit komen en erboven uitstijgen. Hierdoor lijkt het alsof de schedels worden gebruikt als middel om het vuur te voeden. Het aantal schedels dat je in vlammen wilt laten opgaan is helemaal aan jou, zelfs slechts één schedel ziet er netjes uit met vlammen die uit de oogkassen en mond schieten. Nogmaals, dit is een tatoeage die een behoorlijke hoeveelheid ruimte op je lichaam kan innemen. Een geweldige plek om deze tatoeage te hebben, zou op de onderarm zijn. Je zou dit stuk zelfs bij de pols kunnen beginnen, met de schedels en botten als basis. Het toevoegen van vlammen die opstijgen uit de schedels en de onderarm draagt bij aan de creativiteit en het unieke karakter van deze tatoeage.

Brandend hart

Een hart in brand steken lijkt een beetje grof, maar het is een klassieke old school stijl van tatoeëren die er netjes uitziet. Het hebben van een tatoeage van een hart dat in brand staat, kan een aantal verschillende dingen over je zeggen. Het kan betekenen dat je een zeer gepassioneerd persoon bent die een brandende liefde voor romantiek heeft. Het kan zelfs betekenen dat je het beu bent om diepbedroefd te zijn, het hart in brand te steken als een manier om te zeggen ‘liefde zuigt’. Het hebben van een geliefd initialen samen met de jouwe in het hart kan de tatoeage ook een andere tatoeage geven betekenis. Het kan de brandende liefde van de twee individuen vertegenwoordigen. Een tatoeage zoals deze is een vrij eenvoudig en eenvoudig ontwerp dat vrijwel past waar je maar wilt. Dit zorgt voor een geweldige kleine polstattoo of zelfs op de enkel.

Opkomende vlammen

Als je niet zo van het idee bent om vlammen te mengen met een andere afbeelding, is dat prima. Een tatoeage van alleen vlammen ziet er net zo goed uit en is zeer tot nadenken stemmend. Normaal gesproken is dit een tatoeage waardoor het lijkt alsof je lichaam wordt overspoeld door vlammen, het geeft het ook het soort menselijke fakkelvibe. Vlammen moeten allemaal ergens beginnen, en de perfecte plek hiervoor zou de pols zijn. Door de vlammen om je pols te laten wikkelen en op en rond je arm te gaan, krijgt de tatoeage het effect dat je in brand staat. Het starten van de vlammen vanaf de enkel werkt ook. Anderen kunnen zelfs de vlammen om hun schouders krijgen, waardoor het lijkt alsof hun lichaam in brand is gevlogen.

Kleur

Dit is een van die tatoeages die als er geen kleur op staat, het misschien moeilijk te ontcijferen is. Veel voorkomende vlam- en vuurkleuren zijn rood, geel, oranje en soms zelfs blauw. Als je deze tatoeage krijgt samen met een afbeelding van iets dat in brand wordt gestoken, hoeft de afbeelding zelf niet in kleur te zijn, de vlammen moeten echter zeker. Felrode, oranje en gele vlammen zullen zeker uitsteken en zorgen voor een ongelooflijk stuk lichaamskunst.

Vlam Tattoo Betekenis 1
Vlam Tattoo Betekenis 2
Vlam Tattoo Betekenis 3
Vlam Tattoo Betekenis 4
Vlam Tattoo Betekenis 5
Vlam Tattoo Betekenis 6
Vlam Tattoo Betekenis 7
Vlam Tattoo Betekenis 8
Vlam Tattoo Betekenis 9
Vlam Tattoo Betekenis 10
Vlam Tattoo Betekenis 11
Vlam Tattoo Betekenis 12
Vlam Tattoo Betekenis 13
Vlam Tattoo Betekenis 14
Vlam Tattoo Betekenis 15
Vlam Tattoo Betekenis 16
Vlam Tattoo Betekenis 17
Vlam Tattoo Betekenis 18
Flame Tattoo Betekenis 19
Vlam Tattoo Betekenis 20
Vlam Tattoo Betekenis 21
Vlam Tattoo Betekenis 22
Vlam Tattoo Betekenis 23
Vlam Tattoo Betekenis 24
Vlam Tattoo Betekenis 25
Vlam Tattoo Betekenis 26
Vlam Tattoo Betekenis 27
Vlam Tattoo Betekenis 28
Vlam Tattoo Betekenis 29
Vlam Tattoo Betekenis 30
Vlam Tattoo Betekenis 31
Vlam Tattoo Betekenis 32
Vlam Tattoo Betekenis 33
Vlam Tattoo Betekenis 34
Vlam Tattoo Betekenis 35
Vlam Tattoo Betekenis 36
Vlam Tattoo Betekenis 37
Vlam Tattoo Betekenis 38
Vlam Tattoo Betekenis 39
Vlam Tattoo Betekenis 41
Vlam Tattoo Betekenis 42
Vlam Tattoo Betekenis 43
Vlam Tattoo Betekenis 44