Virgin Mary Tattoo Betekenis

In de christelijke religie heb je God en Jezus. Buiten dat is er geen belangrijker symbool voor degenen die geloven dan de Maagd Maria. De Maagd Maria is een symbool dat al jaren rond het huis wordt bewaard, om de nek wordt gedragen of getatoeëerd. Haar verhaal is er een van legendes en haar imago symboliseert veel. Voor degenen die genieten van religieuze tatoeages, is de Virgin Mary-tatoeage er een die bovenaan de lijst lijkt te staan.

De Maagd Maria is vooral bekend als de moeder van Jezus Christus. Ze is ook bekend als Onze Lieve Vrouw, Madonna of de Heilige Moeder. Hoe je haar ook wilt noemen, de Maagd Maria is een krachtig symbool in de christelijke religie en daarom maakt het het een van de beste keuzes voor een religieuze tatoeage.

In deze post zullen we het hebben over de geschiedenis van de Maagd Maria en wie ze was in termen van haar effect op het christendom. We zullen het ook hebben over de symboliek achter de Maagd Maria-tatoeage en wat het kan betekenen voor de persoon ermee. Bovendien zijn er veel variaties en symbolische betekenis bij het bespreken van de Maagd Maria-tatoeage, dus we zullen het over een paar hiervan hebben om u een beter idee te geven van wat het betekent om deze tatoeage te hebben. Tegen het einde van het bericht zou je je beter geïnformeerd moeten voelen over het onderwerp en mogelijk een beetje dichter bij het krijgen van je eigen tatoeage.

Over de Maagd Maria

Het verhaal van de Maagd Maria is generaties lang naar beneden gezonden en geschreven in het Nieuwe Testament van de Heilige Bijbel. Het verhaal zegt dat er een vrouw genaamd Maria was die zou trouwen met een man genaamd Jozef die toevallig de afstammeling van David was. Tijdens de zesde maand van het jaar kwam een engel Maria bezoeken en vertelde haar dat ze zeer begunstigd was door de Heer. Ze was duidelijk nerveus over deze ontmoeting, maar de engel verzekerde haar dat ze niet bang moest zijn.

Wat volgde was de engel die Maria vertelde dat ze een kind zou baren en dat ze hem Jezus noemde. Hij zou de Zoon van God worden en hij zou de troon voor het koninkrijk krijgen en zou en het zou nooit eindigen. Ze was nieuwsgierig naar hoe dit mogelijk was omdat ze maagd was, maar de engel zei dat niets onmogelijk was met God.

Het verhaal laat doorschemeren dat Maria tussen de 14 en 16 was toen ze Jezus baarde. In die tijd was het gebruikelijk dat meisjes op deze leeftijd verloofd en getrouwd waren. Jozef, met wie ze zou trouwen, was waarschijnlijk rond de 30.

In die tijd zou dit jonge paar als gemiddeld in Israël zijn beschouwd. Ze zouden arm zijn geweest en terwijl Jozef een baan als timmerman had.

Virgin Mary Tattoo Betekenis

Niemand krijgt de Maagd Maria-tatoeage zonder dat het een belangrijke betekenis voor hen heeft. Het is een heel herkenbaar symbool. Zozeer zelfs dat iemand je misschien niet eens vraagt wat het betekent, omdat ze misschien aannemen dat ze het weten.

Nu vertegenwoordigt de Maagd Maria-tatoeage misschien alleen uw geloof in de christelijke religie. Het kan ook andere dingen betekenen als je kijkt naar wat het betekent. De Maagd Maria tattoo is een representatie van onvoorwaardelijke liefde en hoop in moeilijke tijden. Het wordt ook gebruikt om te troosten voor degenen die op zoek zijn naar hulp uit de hemel.

De Maagd Maria staat symbool voor het soort moeder dat we allemaal hopen te kunnen hebben. Een vrouw die zorgzaam, sympathiek, liefdevol en verzorgend is. Het soort moeder dat we kunnen bereiken wanneer we begeleiding of troost nodig hebben. Deze tatoeage is een geweldige manier om jezelf eraan te herinneren dat de Maagd Maria er voor je is als je het nodig hebt.

De Maagd Maria-tatoeage symboliseert ook een vergevingsgezind hart en iemand die bereid is zijn leven te wijden aan een geloof. Vaak zetten degenen met de Maagd Maria-tatoeage hun geloof in de christelijke religie, maar zelfs zonder dat is het beeld zelf mooi en zou het een geweldige tatoeage maken.

Het symbool van de Maagd Maria is ook een weergave van wonderen. Haar kind krijgen en maagd zijn is een wonder op zich, dus wanneer iemand de Maagd Maria-tatoeage krijgt, kunnen ze een gelovige zijn in het idee dat wonderen kunnen gebeuren en dat we onszelf open moeten laten voor het idee.

Virgin Mary Tattoo Variaties

Bij het krijgen van de Virgin Mary-tatoeage kunnen we andere ontwerpen in de tatoeage opnemen om de ideeën erachter te versterken. De Maagd Maria zal over het algemeen draaien om religieuze overtuiging, maar de betekenis kan veel persoonlijker zijn. Hieronder staan een paar voorbeelden van de Maagd Maria tattoo en de betekenis erachter.

Maagd van Guadalupe Tattoo

De Maagd van Guadalupe is een andere titel van de Maagd Maria, maar heeft een specifieke beeldtaal en wordt meer gebruikt in de Spaanse gemeenschappen. Ze is de voorvechter van de armen, onderdrukten en van de buitenstaanders. Je zult vaak gevangenen met deze tatoeage zien als ze ernaar kijken als een symbool van bescherming. Meeste gevangenen met deze tatoeage voelen ze zich vergist of zijn ze onderdrukt.

Maagd Maria Die Jezus Tattoo vasthoudt

De Maagd Maria die Jezus vasthoudt, is een veel voorkomende variant van de Maagd Maria-tatoeage. Je kunt ook voorbeelden zien van de Maagd Maria met Jezus op verschillende leeftijden of met engelen om haar heen. Het symbool van de Maagd Maria is een sterk religieus symbool en om Jezus of engelen aan de beeldspraak toe te voegen, maakt het beeld alleen maar krachtiger voor degenen die het dragen.

Dat gezegd hebbende, kun je deze afbeelding veel verschillende richtingen opgaan bij het tatoeëren. Tatoeëren is een uiting van creativiteit, dus je kunt doen wat je leuk vindt. Onze enige suggestie is dat als je de stijl van tatoeage kent die je wilt, zorg er dan voor dat je op zoek bent naar een artiest die ervaring heeft met het inkten van deze stijl. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een artiest, laat het ons dan weten zodat we je kunnen helpen.

Maagd Maria Tattoo Betekenis 1
Maagd Maria Tattoo Betekenis 2
Maagd Maria Tattoo Betekenis 3
Virgin Mary Tattoo Betekenis 4
Maagd Maria Tattoo Betekenis 5
Virgin Mary Tattoo Betekenis 6
Virgin Mary Tattoo Betekenis 7
Maagd Maria Tattoo Betekenis 8
Virgin Mary Tattoo Betekenis 9
Virgin Mary Tattoo Betekenis 10
Maagd Maria Tattoo Betekenis 11
Virgin Mary Tattoo Betekenis 12
Maagd Maria Tattoo Betekenis 13
Virgin Mary Tattoo Betekenis 14
Maagd Maria Tattoo Betekenis 15
Maagd Maria Tattoo Betekenis 16
Virgin Mary Tattoo Betekenis 17
Virgin Mary Tattoo Betekenis 18
Virgin Mary Tattoo Betekenis 19
Virgin Mary Tattoo Betekenis 20
Maagd Maria Tattoo Betekenis 21
Virgin Mary Tattoo Betekenis 22
Virgin Mary Tattoo Betekenis 23
Virgin Mary Tattoo Betekenis 24
Virgin Mary Tattoo Betekenis 25
Maagd Maria Tattoo Betekenis 26
Virgin Mary Tattoo Betekenis 27
Virgin Mary Tattoo Betekenis 28
Maagd Maria Tattoo Betekenis 29
Virgin Mary Tattoo Betekenis 30
Maagd Maria Tattoo Betekenis 31
Virgin Mary Tattoo Betekenis 32
Virgin Mary Tattoo Betekenis 33
Maagd Maria Tattoo Betekenis 34
Virgin Mary Tattoo Betekenis 35
Virgin Mary Tattoo Betekenis 36
Virgin Mary Tattoo Betekenis 37
Maagd Maria Tattoo Betekenis 38
Virgin Mary Tattoo Betekenis 39
Virgin Mary Tattoo Betekenis 40
Virgin Mary Tattoo Betekenis 41
Maagd Maria Tattoo Betekenis 42
Maagd Maria Tattoo Betekenis 43
Maagd Maria Tattoo Betekenis 44
Maagd Maria Tattoo Betekenis 45
Maagd Maria Tattoo Betekenis 46
Virgin Mary Tattoo Betekenis 47