Vier blad klaver tattoo betekenis

Als kind vind je misschien een stukje klaver en bid je tot de goden hierboven dat je een klavertje vier vindt, want het was natuurlijk geluk. Dat schattige klavertje was het enige dat je nodig had om je dag ten goede te veranderen. Het betekende dat je toe was aan wat geluk en dat je het verdiende. Als je achterover leunt en erover nadenkt, waar komt dan het idee van het klavertje vier vandaan? Dit is een van de redenen waarom we hier vandaag zitten en u leest dit.

Het klavertje vier is lang een symbool geweest van geluk en de Ieren, maar we zijn opgegroeid met dit te weten. Ons is nooit verteld waarom het zo was. Voor degenen die het geloven, is het geluk echt. Nu hebben we niet allemaal het geluk om een klavertje vier te vinden, maar als we dat doen, houden we het vast. Als je niet het geluk hebt om er een te vinden, kun je de andere route volgen en een klavertje vier laten tatoeëren. Zo hoef je het nooit meer terug te vinden en kun je gewoon dat geluk op je lichaam aanboren.

In deze post gaan we het hebben over het klavertje vier en het verhaal achter de mythe. We zullen het hebben over hoe het de symboliek heeft gekregen die het deed en waarom mensen het beeld op hun lichaam laten tatoeëren. We zullen het ook hebben over verschillende variaties van het klavertje vier en wat het betekent voor degenen die het een beetje veranderen. Tegen het einde hiervan zou je een beter idee moeten hebben van de betekenis achter de tatoeage en misschien wil je die van jezelf krijgen.

Over de Klavervier

De klaver vier wordt al vele jaren beschouwd als een gelukssymbool en komt voort uit de St. Patrick’s Day-vieringen. Het klavertje vier wordt gekweekt uit de witte klaverplant die toevallig de enige plek is waar je echte klavertjes vindt. Voor de Kelten van Wales staat de witte klaverplant in hoog aanzien. Behalve de witte klaver is er geen andere klaverplant die het klavertje vier kweekt en daarom is het zo’n coole prestatie om een van deze geluksbrengers te vinden.

Er wordt gezegd dat elk blad van het klavertje vier zijn eigen betekenis heeft. Ze maken allemaal deel uit van een traditie. Een daarvan symboliseert hoop, een andere voor geloof, een voor liefde en de laatste is om geluk te vertegenwoordigen. Voor de Ieren staat de klavertje klaver voor de Heilige Drie-eenheid die de Vader, de Zoon en de Heilige Geest is. Wanneer het klavertje vier wordt gevonden, wordt gezegd dat het extra blad de genade van God symboliseert.

Het bijgeloof rond het klavertje vier bestaat al sinds de oudheid. In de Bijbel staat dat Eva een klavertje vier bij zich droeg nadat ze door God uit de Hof van Eden was geworpen. Het klavertje vier was een symbool van de prachtige tuin waarin ze ooit woonde en alleen dit is een herinnering. Shamrocks werden ook gebruikt als tokens om boze geesten af te weren in rituelen van aanbidding door de druïde priesters. Bovendien zouden zowel volwassenen als kinderen klavers met vier bladeren boven hun deuren plaatsen om te voorkomen dat hekserij, boze geesten en slechte voortekenen hun huis binnendringen en hun familie beïnvloeden.

We weten allemaal dat het zeldzaam is om een klavertje vier te vinden. In feite zijn de aantallen ongeveer één klavertje vier voor elke 10.000 driebladige klavers. Er wordt ook gezegd dat je het meeste klavertje vier in Ierland kunt vinden, wat logisch is. Het geluk van de Ieren lijkt een basis achter zich te hebben.

Dit is de reden waarom het krijgen van je eigen klavertje vier tatoeage een geweldige manier kan zijn om wat geluk in je leven te hebben. Je kunt het ook gebruiken om boze geesten en slechte bedoelingen af te weren. Wat uw reden ook is om de klavertje vier te krijgen, het zal speciaal voor u zijn, ongeacht wat we u vertellen.

Vier blad klaver tattoo variaties

Wanneer je kijkt naar klavertjesviertattoos, zul je ongetwijfeld enige variatie zien in de manier waarop deze worden getatoeëerd. Je zult waarschijnlijk andere symbolen zien gegroepeerd met het klavertje vier dat andere eigenschappen en kenmerken kan vertegenwoordigen. Hieronder staan een paar voorbeelden van de klavertje vier tattoo en de betekenis ervan.

Tribale klavertje-tatoeage

De tribale klavertje-tatoeage is gewoon een ode aan vroeger. Omdat er zo’n rijke traditie is aan het klavertje vier, gebruikten veel stamdorpen en priesters ze. Daarom zal het krijgen van een tribale tatoeage van het klavertje vier die tijden vertegenwoordigen en mogelijk de kracht van de tatoeage vergroten.

Klavertje klavertje tattoo

De klaverbladvlinder tattoo is gewoon een andere creatieve manier om de geweldige kenmerken van het klavertje vier te vieren. Omdat er vier bladeren op deze klaver zitten, paren deze perfect om een vlinder te creëren. Met de geest van de Ieren kan je klavertjesvlindertattoo met je meevliegen door je leven en je geluk en de essentie van de natuur en schoonheid van de buttervlieg.

Keltische Klavertje Tattoo

De Kelten hebben een lange geschiedenis met het klavertje vier. Keltische ontwerpen zijn geboren uit Ierland en Wales en je zult het klavertje vier zien als een van de belangrijkste symbolen die worden gebruikt om Ierland te vertegenwoordigen voor mensen van die fatsoenlijke. Je zou het klavertje vier kunnen zien in combinatie met andere symbolen waarvan bekend is dat ze Ierse wortels hebben. Deze kunnen de boom des levens, kabouters, de Ierse vlag en zelfs Keltische kruisen zijn. Deze symbolen zijn allemaal geweldige manieren om de trots van je erfgoed te vertegenwoordigen en tegelijkertijd een deel van dat geluk van je voorouders op te roepen.

We hebben zeker enkele variaties van de klavertjesviertattoo gemist, maar dat laten we aan jou over om te vinden. Wat belangrijk is, is als je besluit om de klavertjesvier tattoo voor jezelf te laten zetten, zorg er dan voor dat je een artiest krijgt waar je je prettig bij voelt.

Vierblad klaver Tattoo Betekenis 1
Vierblad klaver tattoo betekenis 2
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 3
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 4
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 5
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 6
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 7
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 8
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 9
Klavertje vier betekenis 10
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 11
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 12
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 13
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 14
Vierblad klaver tattoo betekenis 15
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 16
Vierblad klaver tattoo betekenis 17
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 18
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 19
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 20
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 21
Klavertje vier betekenis 22
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 23
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 24
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 25
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 26
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 27
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 28
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 29
Vierblad klaver tattoo betekenis 30
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 31
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 32
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 33
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 34
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 35
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 36
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 37
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 38
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 39
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 40
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 41
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 42
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 43
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 44
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 45
Vierblad klaver Tattoo Betekenis 46