Veelgestelde vragen over Forward Helix Piercings

Forward helix piercings groeien in populariteit onder inwoners van Newmarket en Mississauga. De stijl is tijdloos, uniek en past bij elk geslacht of leeftijd. Met de mogelijkheid om deze piercing omhoog of omlaag te kleden, is het geen wonder dat deze stijl op grote schaal favoriet wordt bij de massa. Zoals met alle groeiende trends, zijn er een paar dingen die je moet weten voordat je eropuit gaat en er een krijgt.

Laten we dus eens kijken naar enkele van de meer opvallende vragen en antwoorden die we op Pierced.co zien. Als je merkt dat je na het lezen van deze gids meer vragen hebt of klaar bent om een afspraak te maken voor je eigen piercing, neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag aan de perfecte combinatie van piercings en sieraden die je niet wilt wachten om te pronken!

Wat is een Forward Helix Piercing?

Een voorwaartse helixpiercing is een lichaamspiercing in het bovenste kraakbeen van het oor. Als je weet wat je tragus is, bevindt deze zich net daarboven. Als je dat niet doet, neem dan je vinger en begin bij de oorlel. Volg de buitenkant van het oor tot net onder de punt. Schuif nu je vinger over de voorkant van je oor totdat je het kraakbeen aan de andere kant aanraakt. Dit is waar de voorwaartse helixpiercing naartoe gaat. Afhankelijk van je anatomie kunnen helix piercings in een dubbele of zelfs driedubbele stijl komen.

Hoeveel kost een Forward Helix Piercing?

De kosten van deze piercing kunnen variëren. Er zijn een paar verschillende factoren die van invloed zijn op het werkelijke totaal.

Deze omvatten:

  • Locatie/Populariteit van de winkel
  • Ervaring van de piercer
  • Type sieraden
  • Stijl (enkele, dubbele, driedubbele piercing)

Als het gaat om piercings van welke aard dan ook, wilt u met een studio of salon gaan met hoog opgeleid, ervaren en zorgzaam personeel dat een track record heeft van positieve resultaten voor hun klanten. Bij Pierced nemen we de tijd om elke klant te helpen het proces te begrijpen en zich op zijn gemak te voelen, evenals overleg over nazorg en de beste sieradenopties.

Hoeveel pijn doet het?

Het is moeilijk te zeggen hoeveel pijn deze piercing gaat doen. Het vermogen van een individu om pijn te verdragen heeft veel te maken met hun ervaring. Er is gezegd dat dit type piercing in het middensegment valt wat piercings betreft. Je kunt bijvoorbeeld verwachten dat het meer pijn doet dan je lobben laten doorboren, maar minder dan meer gevoelige piercings zoals het neusgat.

De ervaring van de piercer en je nazorgroutine hebben veel te maken met de pijn. Als je een piercer krijgt die weet wat ze doen, is de kans groot dat de ervaring snel, glad en grotendeels pijnvrij zal zijn met de scherpe pijn die gepaard gaat met piercings die in een oogwenk aanhouden tijdens het daadwerkelijk doorboren van het gat voor plaatsing van de sieraden.

Zorg ervoor dat je piercer een naald gebruikt om je voorwaartse helix te doorboren en niet een piercing gun. Naalden zijn sneller, minder pijnlijk en steriel. Er zijn te veel onderdelen van een piercingpistool die niet gesteriliseerd kunnen worden en die later tot infectie kunnen leiden. Als u een infectie krijgt, zal de piercing pijn doen, langer duren om te genezen of mogelijk helemaal moeten worden verwijderd. Bij pierced gebruiken we geavanceerde sterilisatietechnieken en alle piercers zijn getraind in het juiste gebruik van piercingnaalden, waardoor onze klanten een betere ervaring krijgen.

Hoe lang duurt het genezingsproces?

Iedereen geneest anders. Als je de nazorg bijhoudt, duurt het 4 – 6 maanden voordat een voorwaartse helixpiercing volledig geneest. Zolang er geen complicaties zijn en downsizing kan worden uitgevoerd bij 12 weeks.it slechts drie maanden nodig hebben om te genezen. Sommige mensen melden dat ze na zes maanden volledig genezen zijn. Plan dus drie tot zes maanden, afhankelijk van hoe snel je geneest. Er zijn enkele dingen die de genezingstijd kunnen verlengen. Nadat je je piercing hebt gekregen, wil je voorkomen:

Spelen met je piercing

Je piercer zal je adviseren om niet met je piercing te spelen totdat deze genezen is. Te veel bewegen kan het genezingsproces vertragen. Wrijving kan gebieden die al zijn overgekrabbeld opnieuw blootleggen.

Slapen aan die kant van je hoofd

De wrijving van je piercing die tegen je kussen wrijft, kan irritatie veroorzaken en sijpelen op een piercing kan ook de hoek van je piercing veranderen, waardoor deze de verkeerde kant op kijkt of uit het midden verschijnt. Je kunt ook een infectie ontwikkelen als je kussensloop niet schoon is.

Je piercing verwijderen

U wordt geadviseerd om uw piercing erin te houden, zodat het gat niet dichtgaat voordat het geneest.

Je piercing aanraken zonder je handen te wassen

Je zult je handen willen wassen voordat je je piercing schoonmaakt. Als je handen vies zijn, is dey kan een infectie veroorzaken.

Laatste gedachten over Forward Helix Piercings

Zorg ervoor dat je een winkel vindt die je vertrouwt voordat je je piercing krijgt. Stel zoveel vragen als je maar kunt bedenken en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt voordat je verder gaat. De forward helix piercing is zowel een investering van je tijd als geld, maar het is beide absoluut waard. Eenmaal genezen, is deze piercing gemakkelijk te onderhouden en tijdloos van ontwerp.

En als je in de wijk Newmarket of Mississauga woont, bel ons dan of kom langs bij onze leuke en vriendelijke piercingsalons. We willen graag meer weten over hoe we je kunnen helpen een piercing te krijgen waar je nog jaren mee wilt pronken.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.