Uw Neus Piercing Sieraden Gids

Of je neus nu toevallig is versierd met een stijlvol stukje bling, of je bent net begonnen met het overwegen van je allereerste neuspiercing, hoepelneusringen zijn een van de meest populaire stijlen sieraden om uit te kiezen. En dat is niet voor niets.

Hoewel een neusknop vaak zorgt voor een subtiel accent op je look, hebben verschillende soorten neusringen de veelzijdigheid om edgy of elegant te zijn, afhankelijk van de plaatsing en de specifieke stijl die is geselecteerd.

Hieronder hebben we alles uitgelicht wat u moet weten over opties, stijlen, plaatsing en verzorging van neuspiercings, zodat u het meeste uit uw volgende neuspiercing kunt halen.

Als je meer vragen hebt of klaar bent om de volgende stap te zetten, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons getalenteerde team bij Pierced. We hebben twee handige locaties in elke Newmarket en Mississauga en willen graag helpen

Neusgat Piercing Sieraden.

Nose Piercing Opties: Ringen, studs en meer!

Als je je nog in de vroege planningsfase bevindt en nog niet de sprong hebt gewaagd om doorboord te worden, moet je een paar beslissingen nemen voordat je in de stoel springt.

Eerst en vooral moet je beslissen waar je je neuspiercing plaatst. Veruit de twee meest voorkomende en meest populaire neuspiercings zijn de neusgatpiercing en de septumpiercing. Zowel het neusgat als het septum zijn uitstekende kandidaten voor hoepelringjuwelen, met tal van mooie ringopties beschikbaar voor beide.

Neusgat piercings

Een neusgatpiercing wordt meestal net boven de plooi van het neusgat gemaakt waar je neus van je wang afbuigt. Neusgatpiercings kunnen aan beide zijden van de neus worden gedaan en hoewel het het meest populair is om slechts één neusgat te laten doorboren, kiezen sommige mensen voor de symmetrie van beide. Een andere optie voor neusgatpiercings die aan populariteit wint, is het hebben van meer dan één piercing in een enkel neusgat of zelfs het laten doorboren van het bovenste deel van het neusgat. In de ayurvedische geneeskunde wordt aangenomen dat het doorboren van het linker neusgat helpt bij de vrouwelijke vruchtbaarheid en het geboorteproces vergemakkelijkt.

Septum Piercings

De septum piercing heeft de afgelopen jaren een grote toename in populariteit gekregen. Dit kan gedeeltelijk te wijten zijn aan de invloed van high fashion, met modellen op de beroemde modeweek van New York die in 2015 in grote aantallen septumringen droegen. Een andere mogelijke reden voor de hernieuwde populariteit van septumpiercings kan het vermogen zijn om deze piercings gemakkelijk te verbergen voor het werk.

Septum piercings gaan door het centrale deel van de neus tussen de twee neusgaten. Wanneer correct gedaan, doorboort een septumpiercing het kraakbeen niet zoals een neusgatpiercing. Er is een klein vlezig gebied in het septum waar het septumkraakbeen eindigt, dit is de sweet spot voor een septumpiercing en zal resulteren in een piercing die niet alleen relatief pijnvrij is om te doorboren, maar ook vaak vrij snel geneest.

Septum Piercing Sieraden

Andere opties voor neuspiercings

Een paar andere minder voorkomende neuspiercings die niet zo goed werken met ringsieraden zijn brugpiercings, septrilpiercings en de verticale tippiercing.

Ongeacht welk type neuspiercing je uiteindelijk besluit te krijgen, het is noodzakelijk om een ervaren piercingkunstenaar te selecteren uit een schone en gerenommeerde winkel zoals Pierced. Onze piercing artiesten, gevestigd in de Upper Canada Mall in Newmarket, en binnenkort de tweede locatie in Mississauga te openen, hebben uitgebreide ervaring en werken volgens de strengste veiligheids- en sanitaire richtlijnen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe piercing correct wordt geplaatst en correct geneest.

Tips bij het veranderen van neuspiercing sieraden

Zodra je neuspiercing volledig is genezen, kun je ten volle profiteren van de grote verscheidenheid aan beschikbare sieradenstijlen. Hoewel het veranderen van uw sieraden misschien een eenvoudig proces lijkt, zijn er enkele dingen die u misschien in gedachten wilt houden om ervoor te zorgen dat u geen schade toebrengt aan uw piercing of een infectie riskeert.

Stappen bij het wisselen van sieraden

Ten eerste is het absoluut noodzakelijk dat u ervoor zorgt dat uw piercing volledig is genezen voordat u de sieraden vervangt. Als je niet zeker weet of het een veilig moment is voor verandering, raadpleeg dan je piercer.

Zorg er vervolgens voor dat je nieuwe sieraden de juiste maat hebben. Hoewel de meeste neuspiercings worden gedaan met een naald van 16 gauge, als je niet zeker bent van je meter, vraag dan je piercer voordat je probeert een nieuw sieraad in te doen. Een poging om een sieraad met de verkeerde maat te forceren, kan leiden tot scheuren of infectie. Het plaatsen van je nieuwe sieraden mag geen pijnlijk proces zijn. Als je het moeilijk vindt om je nieuwe ring binnen te krijgen, maar je weet dat je de juiste maat hebt, kun je een beetje antibacteriële zeep als glijmiddel gebruiken.

Zorg er tot slot voor dat je nieuwe sieraden schoon zijn. Dit betekent ook het schoonmaken van elk gebied dat in contact kan komen met uw sieraden, dus zorg ervoor dat u elk oppervlak afveegt dat u uw ring kunt plaatsen en geef uw handen een grondige schrobbeurt. Alle bacteriën die in contact mogen blijven met uw sieraden of piercings zijn een risico op infectie.

Als u problemen ondervindt bij het vervangen van uw sieraden, neem dan contact op met uw piercer.

Onze favoriete neuspiercing sieraden

Hoe een neusring in te doen

Was je handen: schone handen moeten altijd de eerste stap zijn wanneer je iets doet met je sieraden en piercings. Zorg ervoor dat je je handen grondig wast voordat je aan de slag gaat.

Verwijder je oude hoepelring: Verwijder voorzichtig je oude stud of ring. Was en droog je oude sieraden volledig voordat je ze opbergt voor bewaring.

Reinig je neusring en de piercingplaats: Maak met een zeezoutoplossing, zoutdoekje of piercingspray je piercing en nieuwe hoepelneusring schoon. Als je nieuwe neusring een gevangen kraal heeft, zorg er dan voor dat je de kraal verwijdert om volledig schoon te maken. Om de kraal in een gevangen kraalring te verwijderen, trekt u de zijkanten voorzichtig uit elkaar om de spanning los te laten, dit zal de bal of kraal bevrijden. Zodra uw sieraden schoon zijn, zorg er dan voor dat u het niet op een oppervlak plaatst dat niet is gesteriliseerd.

Open je ring: Als je een gevangen kralenring gebruikt, moeten je sieraden al open en klaar voor gebruik zijn. Als je sieraden geen captive ring hebben, trek dan de hoepel uit elkaar, zodat je een opening overhoudt die breed genoeg is om de ring comfortabel in je piercing te steken. Als je dit niet met je vingers kunt doen, kun je een tang gebruiken, maar wees voorzichtig om te voorkomen dat je de sieraden beschadigt.

Schuif langzaam je nieuwe sieraden in je piercing: doe het rustig aan en onthoud dat het plaatsen van een nieuw sieraad geen kwaad kan. U kunt een kleine hoeveelheid antibacteriële zeep als smeermiddel gebruiken om het proces te vergemakkelijken.

Sluit de ring: door druk uit te oefenen op de ring met je vingers, duw je de uiteinden voorzichtig weer tegen elkaar en zorg je ervoor dat deze goed genoeg gesloten is zodat er geen risico is dat je nieuwe ring eruit valt. Als je ring een gevangen kraal heeft, knijp je de uiteinden in de kraal totdat de ring voldoende spanning heeft om de kraal stevig op zijn plaats te houden.

Hoe een septumring in te zetten

Was je handen: zorg ervoor dat je handen schoon zijn voordat je je piercing of septumring aanraakt.

Verwijder je oude hoepel of ring: Open voorzichtig je oude ring door de twee uiteinden op en neer te trekken in plaats van eruit. Als u hoepels of ringen met kralen met schroefdraad aan het einde draagt, verwijdert u eenvoudig een van de kralen en schuift u de sieraden eruit. Reinig en droog je oude ring voordat je hem weglegt.

Reinig de piercingplaats en je nieuwe sieraden: maak met een zeezoutoplossing, zoutdoekjes of piercingspray de piercingplaats en je nieuwe septumring grondig schoon. Zorg ervoor dat u uw nieuwe ring niet op een oppervlak plaatst dat niet is gesteriliseerd of dat opnieuw moet worden schoongemaakt voordat u het inbrengt.

Open je nieuwe ring: zorg ervoor dat je je septumring opent door deze open te draaien, de uiteinden op en neer te trekken in plaats van van elkaar af. Voor dikkere accessoires kan het nodig zijn om een tang te gebruiken. Zorg er wel voor dat je niet te strak knijpt met de tang om te voorkomen dat je je septumring beschadigt.

Neem de tijd: het kan een beetje lastig zijn om het gat voor je septumpiercing de eerste paar keer te vinden. Haast je niet, knijp net onder je septum en trek het naar beneden om een beter zicht op het gat te krijgen als je problemen hebt. Je kunt je oude sieraden ook gebruiken als een middel om je nieuwe ring naar binnen te leiden, schuif de oude er gewoon uit terwijl je het nieuwe stuk naar binnen leidt, zodat er geen pauze in de cyclus is.

Schuif je nieuwe septumring in de piercing: zodra je het gat hebt gevonden, schuif je je nieuwe ring er voorzichtig in. Een kleine hoeveelheid antibacteriële zeep kan worden gebruikt om de sieraden indien nodig te smeren.

Sluit je ring: draai je ring weer in elkaar of plaats de gevangen kraal opnieuw en zorg ervoor dat je nieuwe ring recht en veilig is.

Neus Piercing Sieraden

Het juiste metaal kiezen voor uw sieraden

Hoewel er veel goedkope opties op de markt zijn gemaakt met een verscheidenheid aan metalen, raden we ten zeerste aan om vast te houden aan sieraden gemaakt van hoogwaardige, hypo-allergene metalen. Reacties op goedkopere metalen kunnen ongemak, verkleuring of zelfs infecties veroorzaken. Sommige metalen kunnen zelfs giftige chemicaliën in je lichaam uitlogen! We raden de volgende metalen aan voor elk gezicht of lichaamssieraden om elk risico op een reactie te voorkomen, gerangschikt in volgorde van beste tot slechtste.

Titanium: Titanium is de hardste en hoogste kwaliteit metaal die je kunt krijgen voor lichaamssieraden. Het is ongelooflijk stevig, wat betekent dat je onwaarschijnlijk bent om het te krassen of te beschadigen, en bevat vrijwel geen nikkel (een metaal dat bekend staat om het veroorzaken van allergische reacties bij velen). Titanium kan verkrijgbaar zijn in een klassieke zilvertint of zelfs in verschillende kleuren.

24-karaats goud of roségoud: Goud en roségoud zorgen voor mooie, elegante opties. Goud is echter een zeer zacht metaal. Vanwege zijn zachtheid is goud gevoelig voor onvolkomenheden die bacteriën kunnen vasthouden. Dit is de reden waarom goud meestal alleen wordt aanbevolen voor volledig genezen piercings en niet voor nieuwe piercings.

Neus Piercing Sieraden Stijlen

Captive bead nose rings: Captive bead rings hebben een metalen ring met een enkele kraal die op zijn plaats wordt gehouden met behulp van spanning. De kralen kunnen in verschillende vormen, materialen en kleuren worden geleverd.

Neusringen met staafsluiting: Zoals neusringen voor gevangen kralen, behalve met een staaf in plaats van de kraal. De staaf wordt meestal door de eigenlijke piercing gehaald om het uiterlijk van een continue metalen ring te geven.

Hoepelneusring: deze eenvoudige neusringen zijn elegant en gemakkelijk in te brengen. Het zijn meestal gewone ringen met een kleine stop aan het ene uiteinde om te voorkomen dat de ring eruit valt. Hoepelneusringen zijn het beste voor neusgatpiercings en niet aanbevolen voor septumpiercings.

Septum clickers: Septum clickers zijn ongelooflijk populair geworden vanwege hoe gemakkelijk ze zijn om in te zetten. Ze bestaan uit een kleine staaf en een groter cirkelvormig stuk bevestigd door een scharnier dat op zijn plaats klikt. In tegenstelling tot captive rings, hoeft u zich geen zorgen te maken over het verliezen van de captive bar of kraal bij het plaatsen van een septum clicker.

Ronde halter of hoefijzerring: een ronde halter of hoefijzerring bestaat uit een staaf in de vorm van een hoefijzer of kleine halve maan met twee kralen aan het einde. Deze stijl is vooral populair voor septum piercings om een aantal redenen. Ten eerste zijn ze gemakkelijk aan te passen omdat je de kralen aan de uiteinden meestal kunt vervangen wanneer je je look wilt veranderen. Ten tweede kun je deze stijl van neusring gemakkelijk omdraaien om hem te verbergen voor werk of andere gelegenheden waar piercings niet worden geaccepteerd.

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte hoepelneusring of andere neuspiercing sieraden?

Als je toevallig in of rond de Newmarket of Mississauga bent, bel ons dan vandaag nog of kom langs bij onze hoog aangeschreven piercingsalon. Ons team is gepassioneerd, ervaren en getalenteerd en zorgt ervoor dat al onze klanten een aangename en plezierige ervaring hebben met het selecteren van de perfecte combinatie van piercings en sieraden.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.