Uw gids voor snake bite piercings

Voor degenen die een beetje gewaagd durven te zijn met hun piercings, zijn slangenbeetpiercings een aantrekkelijk alternatief voor meer traditionele piercings voor mensen in en rond Newmarket en Mississauga.

Deze opvallende lippiercings maken een statement en kunnen in combinatie met de juiste sieraden een prachtig accent zijn voor je look. Maar voordat je naar je favoriete piercingsalon rent, bekijk je onze handige gids voor alles wat je moet weten over deze unieke piercing.

Wat is een slangenbeetpiercing?

Genoemd vanwege het feit dat ze lijken op een slangenbeet, bestaat een slangenbetpiercing uit twee lippiercings die symmetrisch zijn geplaatst in de buurt van de buitenste hoeken van de onderlip.

Hoe breed je je slangenbeetpiercings wilt laten plaatsen, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommigen kiezen ervoor om hun piercings dichter bij de mondhoeken te plaatsen, terwijl anderen ze liever wat dichter bij elkaar hebben, bijna als vampiertanden.

Snakebite piercings kunnen worden doorboord met ringen of labret studs, waarbij beide een andere en unieke look vastleggen.

Hoe worden slangenbeetpiercings gedaan?

Eerst en vooral moet je de plaatsing bespreken met je professionele piercingartiest. Omdat dit je gezicht is waar we het over hebben, is het belangrijk om de juiste afstand te kiezen die de look bereikt waar je voor gaat. Vervolgens kies je je sieraden. Zorg ervoor dat je iets kiest dat je goed vindt om te dragen tijdens het genezingsproces! Ten slotte zal uw piercer uw huid desinfecteren en twee gloednieuwe, gesteriliseerde holle naalden in uw lip inbrengen op de afgesproken plekken, vaak met behulp van klemmen om ervoor te zorgen dat de naalden correct worden gespeeld. Zodra de piercings klaar zijn, worden de sieraden geplaatst en ben je klaar om te gaan met je fantastische nieuwe piercings!

Snake Bite Piercings

Doen slangenbeetpiercings pijn?

Hoewel slangenbeetpiercings intens kunnen klinken, bevindt de pijn zich vaak aan de onderkant van de drempel. Als je in het verleden kraakbeenpiercings hebt gehad, zou een lippiercing een fluitje van een cent moeten zijn! Slangenbeet en andere lippiercings zijn slechts iets pijnlijker dan oorlelpiercings, omdat de huid in dit gebied zacht is en niet te veel zenuwuiteinden bevat. Vaak vinden mensen de klemmen pijnlijker dan de naald zelf.

Slangenbeet piercing nazorg

Zodra je de piercingsalon hebt verlaten met je nieuwe sieraden, is het belangrijk om je aan een strikt nazorgregime te houden om ervoor te zorgen dat je piercing correct geneest. Zorg er eerst voor dat je je handen grondig wast voordat je je piercings aanraakt of schoonmaakt. Vervolgens wilt u een zoutoplossing gebruiken om de buitenkant te weken als uw piercings minstens twee keer per dag prikken. Je kunt een kant-en-klare piercingoplossing gebruiken of je eigen maken met puur zeezout en warm water. Naast het schoonmaken van de buitenkant van je piercings, wil je je mond spoelen met zout water na het eten of drinken. Het is ook het beste om alcohol, sigaretten of pittig voedsel te vermijden tijdens het genezingsproces, omdat deze je piercings kunnen irriteren en het genezingsproces kunnen vertragen. Andere mogelijke irriterende stoffen die je misschien rustig aan wilt doen met een nieuwe lippiercing zijn tandpasta’s of ademmuntjes met supersterke muntsmaken. Kies in plaats daarvan voor een tandpasta met een mildere smaak totdat je piercing genezen is. Je wilt ook voorkomen dat je make-up of andere huidverzorgingsproducten in je piercings krijgt, dus vermijd die lippenstift totdat je volledig genezen bent!

Slangenbeten doorboren in de genezingstijd

Slangenbeet of andere lippiercings hebben meestal ongeveer twee tot vier maanden nodig om volledig te genezen. Probeer nooit uw sieraden te veranderen voordat een piercing volledig is genezen, omdat dit het genezingsproces kan verlengen of andere complicaties kan veroorzaken. Vasthouden aan uw nazorgroutine zal helpen ervoor te zorgen dat uw slangenbeten goed en zo snel mogelijk genezen.

Snake Bite Piercings Mississauga

Wat te doen als u een infectie vermoedt

Sommige roodheid, zwelling en afscheiding komen vaak voor de eerste week na het krijgen van een piercing. Als u echter merkt dat een van deze symptomen na de eerste week aanhoudt, kan het een goed idee zijn om contact op te nemen met uw piercer of arts voor het geval dat. Als u merkt dat de huid rond uw piercing warm aanvoelt of koorts ontwikkelt, neem dan onmiddellijk contact op met een arts, omdat dit een teken kan zijn van een ernstiger infectie!

Sieraden voor slangenbeet piercings

Ringen, hoefijzers en labret studs zijn de meest populaire opties voor slangenbeetpiercings. Welke u ook kiest, zorg ervoor dat u uw piercer raadpleegt bij het selecteren van de juiste maat. Sieraden die niet goed passen, kunnen uiteindelijk irriterend zijn of uw tanden of tandvlees beschadigen!

Over het algemeen hebben donkere studs en ringen de neiging om een meer dramatische look te creëren, terwijl lichtere kleuren zullen appenoor subtieler. We hebben een mooie selectie van high-end en kwaliteit lichaamssieraden voor gezichtspiercings bij Pierced in Newmarket, bekijk een aantal van onze selectie om inspiratie op te doen!

Sieraden voor gezichtspiercings

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen u graag bij het vinden van wat u kunt verwachten en helpen u bij het kiezen van de juiste optie.