Uw gids voor conch piercings

Wat is een conch piercing?

Er zijn twee soorten schelppiercing; binnenste schelppiercing en buitenste schelppiercing. Schelppiercings zijn hard op weg een populaire trend te worden en kunnen elegant worden gedragen door diegenen die op zoek zijn naar een minimale stijl of creatiever door aandachtszoekers!

Soorten sieraden voor conch piercings

Vanwege de populariteit van schelppiercings zijn er tal van kraakbeenjuwelenopties beschikbaar voor schelppiercings. Wanneer je sieraden kiest voor je schelppiercing, is het belangrijkste om ervoor te zorgen dat het van goede kwaliteit is. Sommige soorten sieraden die er geweldig uitzien met je kraakbeenpiercing zijn:

Hoepels

Hoepels bestaan in effen of gedessineerde stijlen en beide kunnen er geweldig uitzien met een schelppiercing, maar zullen moeten wachten tot de piercing volledig is genezen om in de hoepels te wisselen

Palen en noppen

Palen kunnen er geweldig uitzien met een schelppiercing en zijn er in verschillende stijlen en kleuren

Manchetten

Manchetten zitten goed rond veel kraakbeenpiercings en zijn echt veelzijdig in termen van ontwerp en stijl, waardoor ze een geweldige keuze zijn, opnieuw moeten wachten tot de piercing volledig is genezen om in de manchetten te worden verwisseld

Waar te koop Conch Piercing Sieraden

Wanneer u sieraden voor uw schelppiercing koopt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u deze bij een vertrouwde verkoper koopt, zodat u erop kunt vertrouwen dat de sieraden van goede kwaliteit zijn. Sieraden van slechte kwaliteit kunnen je lichaam beschadigen, je piercing beschadigen en irritaties, huiduitslag en allergische reacties veroorzaken.

Als je in Newmarket, Ontario of de omliggende gebieden bent, kom dan langs en bekijk het assortiment sieraden dat we aanbieden. Je kunt ook chatten met een lid van het team op Pierced.co die u kan adviseren over sieraden voor uw schelppiercing.

Kun je je schelp laten doorboren met een hoepel?

Het is noodzakelijk om je oor in eerste instantie te laten doorboren met een staaf. Zodra je piercing genezen is, kun je de staaf vervangen door een hoepel.

Doen conch piercings pijn?

Een schelppiercing kan iets meer pijn doen dan een oorlelpiercing, omdat je een gat door kraakbeenweefsel steekt. Iedereen ervaart pijn anders maar vaak is de verwachting van het krijgen van een piercing ongemakkelijker en de piercing zelf.

Als ervaren professionals kunnen we u geruststellen dat schelppiercingpijn niets is om u zorgen over te maken, maar als u nerveus bent over het krijgen van uw piercing, kunt u het beste onthouden dat het ongemak van een piercing slechts tijdelijk is. Zodra het moment voorbij is, blijf je achter met een geweldige nieuwe piercing om te bewonderen.

Hoe lang duurt het voordat een schelppiercing geneest?

Je schelppiercing kan langer duren om te genezen dan een huidpiercing en je kunt iets meer zwelling ervaren. Maak je geen zorgen, dit is normaal en de zwelling zou na een paar weken moeten afnemen. Het volledige genezingsproces kan zes tot negen maanden duren. Zorg ervoor dat je piercing volledig genezen is voordat je je sieraden verwisselt.

Schelp Piercing Nazorg

Je moet voor je schelppiercing zorgen op dezelfde manier als voor elke andere piercing. Om ervoor te zorgen dat je schelppiercing mooi geneest, moet je een paar eenvoudige stappen volgen:

  • Vermijd het aanraken of spelen met je schelppiercing, vooral als je je handen niet eerst grondig hebt gewassen
  • Gebruik bij het drogen van je schelppiercing een schone papieren handdoek
  • Laat je originele sieraden zitten terwijl je piercing geneest
  • Vermijd slapen op je schelppiercing, omdat dit migratie, angst en inbedding kan veroorzaken

Elke piercing kan vatbaar zijn voor infecties, dus zorg ervoor dat u de bovenstaande verzorgingstips volgt om eventuele risico’s te minimaliseren. Als u zich zorgen maakt over een geïnfecteerde kraakbeenpiercing, neem dan contact op met uw piercingprofessional.

In of rondom Newmarket, ON? Klaar om een Conch Piercing te krijgen? – bel ons vandaag nog!

Als je in Newmarket, Ontario of in de buurt bent en je hebt vragen over schelppiercings of sieraden, kom dan langs en praat met een lid van het team op Pierced.co, die u graag helpen.

Piercing Studio’s bij jou in de buurt

Een ervaren piercer nodig in Mississauga?

Werken met een ervaren piercer kan het verschil maken als het gaat om je piercing ervaring. Als u zich in de
Mississauga, Ontario en heb vragen over oorpiercing, body piercing of sieraden, bel ons of kom vandaag nog langs bij onze piercings studio. We helpen je graag verder door wat u kunt verwachten en u te helpen de juiste optie te kiezen.