Torch Tattoo Betekenis

Het beeld van een fakkel met een vlam van vuur is er een die op veel verschillende manieren kan worden genomen, maar uiteindelijk blijft de betekenis van deze afbeelding hetzelfde. Er is een reden waarom het beeld van een fakkel zo goed is aangepast in onze samenleving. We kijken bijvoorbeeld naar het Vrijheidsbeeld, ze hanteert een fakkel die hoog boven haar hoofd wordt gehouden zodat de wereld het kan zien. Deze specifieke fakkel die wordt vastgehouden door het Vrijheidsbeeld vertegenwoordigt verlichting en een middel om te laten zien dat dit de weg is naar het land van vrijheid. Zelfs sinds de oude Grieken begonnen met de Olympische Spelen is de fakkel een hoofdobject dat wordt gebruikt in het traditionele ritueel van het starten van het evenement zelf.

De fakkel die voor de Olympische Spelen werd gebruikt, symboliseerde het vuur dat door Prometheus van de Griekse God Zeus werd gestolen. Vanwege deze diefstal werd het vuur gebruikt om tijdens de spelen op de Olympische Spelen te branden als een manier om hulde te brengen aan de oude gebeurtenis van gestolen vuur. De vlam die op de Olympische Spelen wordt gebruikt, wordt aangewakkerd door gebruik te maken van de meest natuurlijke warmtebron die we hebben, de stralen van de zon. De vlam in deze fakkel is een symbool van de strijd die men moet overwinnen om de overwinning te behalen. De Olympische Spelen omvatten het beste van het beste, de obstakels die door de atleten zelf worden overwonnen, zijn de betekenis van de vlam. Hoewel ze bloed, zweet en tranen vergieten, brandt de vlam in zichzelf nog steeds koortsachtig. Het symbool van een fakkel bevat de essentie van het leven, de geest en de kracht om elke uitdaging te overwinnen die je inspanningen en bezigheden in de weg staat. Hieronder staan niet alleen voorbeelden van de toortsontwerptattoo, maar ook redenen waarom anderen ze krijgen en plaatsingsideeën.

Symboliek van vuur

Voordat je besluit om de tatoeage van een zaklamp te laten zetten, is het een goed idee om eerst de betekenis te begrijpen van het element dat de fakkel vasthoudt. Wanneer het beeld van vuur optreedt, kan het worden gezien als een hulpmiddel voor de mensheid, of een element om te vrezen. Bosbranden die niet worden ingedamd, kunnen een zeer rampzalige zaak zijn voor mensen, vooral in de tijd dat de ontdekking van vuur voor het eerst werd gevonden. Van branden is bekend dat ze hele dorpen verwoesten, niets meer achterlaten en zelfs veel doden veroorzaken. Vuur is zelfs gebruikt als wapen tegen anderen in tijden van oorlog, dingen in brand steken of het vuur gebruiken om vijanden te doden en alles wat ze kunnen tot de grond toe af te branden. Hoewel er veel negatieve aspecten zijn aan het element vuur, doet dit element ook wonderen wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt.

Zonder de vlam van een vuur zou het erg moeilijk zijn om voedsel goed te koken of zelfs warm te houden in tijden van ruw koud weer. Vuur maakt het leven in koude delen van de wereld heel goed mogelijk, vooral in de tijd voordat residentiële verwarming plaatsvond, nomadische mensen die op dergelijke plaatsen reisden, hadden een bron van warmte nodig zodat ze niet doodvroren. Voorbeelden als deze geven mensen het grootste respect voor dit element, want als het niet voor vuur was, zouden veel beschavingen volledig van de aardbodem zijn gevallen.

Omdat vuur zo’n wild element is dat gevaarlijk kan zijn als het niet goed wordt gecontroleerd, verandert het hebben van een apparaat zoals een zaklamp om het te bevatten het spel volledig. Het beeld van een fakkel die vuur vasthoudt zegt niet alleen dat het vuur bedwongen is, het zegt dat er diep in je brandt, dit vuur is echter niet los. Je laat zien dat je de kracht hebt om deze brandende drang in jezelf te beheersen, want een vlam die op hol slaat kan verraderlijk zijn, een vlam die wordt ingesloten kan in je voordeel worden gebruikt. Dit is een symbool van triomf, doorzettingsvermogen, moed, loyaliteit en leiderschap.

Ontwerpen en plaatsing

Als het gaat om fakkeltattoos, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Deze cruciale details kunnen uiteindelijk je tatoeage maken of breken. Eerst wil je een fakkelontwerp bedenken dat als zodanig gemakkelijk herkenbaar is. Ten tweede moet het beeld van vuur aanwezig zijn, zo niet, dan lijkt de fakkel weinig tot geen doel te hebben. Een ander ding om in gedachten te houden bij het krijgen van deze tatoeage is waar op je lichaam je deze afbeelding zult hebben en of je al dan niet aanvullende details zoals zinnen of woorden wilt toevoegen om bij het concept te horen.

Sinds de oprichting van het element vuur is er altijd een manier geweest om het in te dammen. De fakkel kan misschien zelfs het gereedschap zijn dat op de een of andere manier het eerst werd gezocht om de vlam in te dammen. Niet alleen vertegenwoordigde de fakkel een middel tot triomf en doorzettingsvermogen, het was ook een manier om zichzelf door donker gebied te leiden waar weinig tot geen licht is. Een zaklamp kan zo eenvoudig zijn als een lange stok gewikkeld in een brandbaar materiaal dat in brand is gestoken. Een ontwerp als dit zet echter het idee van een boze menigte in je hoofd. Dit komt omdat we have zag zoveel films zoals Frankenstein bijvoorbeeld waar de stads- en dorpsbewoners snel bendes vormen, omdat deze bendes op sporadische momenten worden gevormd, zouden de mensen een stok in brand steken en het monster waar ze bang voor zijn uit hun dorpen jagen. Deze vormen van fakkels werden in feite gebruikt als een snelle bedreiging voor het beest en als een manier om de menigte door het donker te leiden om het monster te vernietigen.

Een meer bewonderenswaardig fakkelontwerp is echter een betere manier om voor dit concept te gaan. Dit komt omdat iemand die de fakkeltattoo krijgt, de positieve aspecten van de uitvinding wil laten zien in plaats van het negatieve aspect ‘ren je de stad uit’. Tatoeages zoals deze kunnen de fakkel afbeelden als een heilig hulpmiddel. Het aankleden van je fakkel met dingen zoals juwelen, goudkleuring en zilver laat zien dat je gevoel voor klasse en royalty hebt. Een tatoeage als deze is de belichaming van hard werken en toewijding aan iets.

Torch tattoos zijn een geweldig stuk om toe te voegen aan je tattoo collectie. Ze zien er zelfs geweldig uit op alle delen van het lichaam, vooral gebieden waar je genoeg ruimte hebt om een hele afbeelding van een handvatlamp en zijn vlam te passen, zoals de onderarm, bovenarm en de benen. Deze tatoeage is echter het meest populair op de onderarm. Dit geeft de tatoeage de illusie van hoog gehouden achter wanneer de arm boven het hoofd wordt gestrekt, wat het gevoel van vrijheid en het nastreven van geluk aangeeft.

Torch Tattoo Betekenis 1
Torch Tattoo Betekenis 2
Torch Tattoo Betekenis 3
Torch Tattoo Betekenis 4
Torch Tattoo Betekenis 5
Torch Tattoo Betekenis 6
Torch Tattoo Betekenis 7
Torch Tattoo Betekenis 8
Torch Tattoo Betekenis 9
Torch Tattoo Betekenis 10
Torch Tattoo Betekenis 11
Torch Tattoo Betekenis 12
Torch Tattoo Betekenis 13
Torch Tattoo Betekenis 14
Torch Tattoo Betekenis 15
Torch Tattoo Betekenis 16
Torch Tattoo Betekenis 17
Torch Tattoo Betekenis 18
Torch Tattoo Betekenis 19
Torch Tattoo Betekenis 20
Torch Tattoo Betekenis 21
Torch Tattoo Betekenis 22
Torch Tattoo Betekenis 23
Torch Tattoo Betekenis 24
Torch Tattoo Betekenis 25
Torch Tattoo Betekenis 26
Torch Tattoo Betekenis 27
Torch Tattoo Betekenis 28
Torch Tattoo Betekenis 29
Torch Tattoo Betekenis 30
Torch Tattoo Betekenis 31
Torch Tattoo Betekenis 32
Torch Tattoo Betekenis 33
Torch Tattoo Betekenis 34
Torch Tattoo Betekenis 35
Torch Tattoo Betekenis 36
Torch Tattoo Betekenis 37
Torch Tattoo Betekenis 38
Torch Tattoo Betekenis 39
Torch Tattoo Betekenis 40
Torch Tattoo Betekenis 41
Torch Tattoo Betekenis 42
Fakkel Tattoo Betekenis 43
Torch Tattoo Betekenis 44
Torch Tattoo Betekenis 45
Torch Tattoo Betekenis 46
Torch Tattoo Betekenis 47