Top 10 Beste Tattoo Verdovende Spray van | Herzien

Dit artikel is voor jou als je op zoek bent naar de beste tattoo verdovende spray, hieronder hebben we de top 10 beste tattoo verdovende sprays beoordeeld.

Veel mensen willen, maar worden niet geïnkt, alleen omdat weinig van hun familieleden of vrienden hen vertellen dat het proces pijnlijk genoeg is om je te laten schreeuwen.

Tattoo verdovende sprays is verantwoordelijk voor het verminderen van de pijn tot een absoluut minimum. Het zal je huid verdoven om minder pijn te garanderen. Niet alleen in spray, deze actuele behandeling komt ook in crèmes en gels.

Zelfs er zijn weinig speciale tatoeages verdovende spray die je kunt gebruiken voor de tatoeage om je huid voor te bereiden. Weinig verdovende tatoeagespray bevat alleen natuurlijke ingrediënten en sommige bevatten ook chemicaliën zoals lidocaïne of tetracaïne.

Als u nadenkt over uw eerste tatoeage en op zoek bent naar de beste verdovende spray, dan zal het een uitdaging voor u zijn om de beste te kiezen, u kunt een van de onderstaande functies selecteren, we hebben het na het volledige onderzoek op de shortlist gezet.

Onze topkeuzes voor de beste tattoo-verdovende spray

Hier is een korte samenvatting voor de ongeduldige voordat we beginnen te kijken naar elk van de beste tattoo verdovende spray

Beoordeling van Top 10 Beste Tattoo Numbing Spray

1. Ebanel 5% Lidocaïne Spray Maximale sterkte, 2,4 Fl Oz verdovende spray

Ebanel 5% Lidocaïne Spray Maximale sterkte, 2,4 Fl Oz verdovende spray

De reden achter het houden van deze Ebanel 5% Lidocaïne Spray op de top van onze lijst is de aanbeveling. Meer dan 40% tot 50% van de tattoo-experts heeft deze verdovende tatoeagespray aanbevolen tijdens ons onderzoek.

Het is volledig geurvrij, olievrij en niet vettig. Deze verdovende spray is volledig verbeterd met 0,25% fenylefrine, die u onmiddellijk maar tijdelijk verlicht van pijn, jeuk, pijn, verbranding, vermindert zwelling en beschermt geïrriteerde huid.

Ebanel 5% Lidocaine Spray is de meest verkochte verdovende spray geworden dankzij de snelwerkende en laatste duurzame formule. Het zal verdoven in slechts 2 tot 3 minuten, pieken na 20 tot 25 minuten en duurt meer dan 1 uur vanaf de piek.

Het wordt geleverd met extra kalmerende en helende eigenschappen, doordrenkt met arginine, allantoïne. Zal de huid volledig kalmeren en beschermen tegen irritaties.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Meest aanbevolen door tattoo-experts
 • Beveiligd met een kindveilige dop
 • Duurt 1 uur vanaf de piek
 • Verrijkt met 0,25% fenylefrine
 • Het wordt beoordeeld als 5 sterren op alle toonaangevende winkelwebsites

CONS (Wat we niet leuk vonden)

2. Hush Anesthetic Tattoo verdovende gel krachtiger dan verdovende crème

Hush Anesthetic Tattoo Numbing Gel krachtiger dan verdovende crème

Het merk beweert dat deze Hush Anesthetic Tattoo verdovende Gel nadrukkelijker is dan elke andere verdovende spray op de markt. Daarom hebben we het getest, we hebben deze gel aan een van onze klanten gegeven. Volgens hem werkt deze gel prima. We kunnen deze gel nu vol vertrouwen aanbevelen omdat we hem persoonlijk hebben getest.

Een ander goed ding is dat deze gel volledig epinefrinevrij, parabenenvrij, wreedheidsvrij en volledig veganistisch is. Het gaat langer mee dan elke andere spray op de markt, tot 2 uur. Deze crème versnelt niet alleen het genezingsproces, maar is ook veilig om te gebruiken op de gevoelige huid.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Versnelt het genezingsproces
 • Veilig te gebruiken op de gevoelige huid
 • Niet-olieachtig verdovend middel
 • Vermindert huidontsteking en roodheid
 • Beoordeeld als 5 sterren op Amazon

CONS (Wat we niet leuk vonden)

3. SCALPA NUMB Maximale sterkte 5% Lidocaïne Verdovende Crème

SCALPA NUMB Maximale Sterkte 5% Lidocaïne Verdovende Crème

SCALPA NUMB Maximum Strength 5% Lidocaine Numbing Cream bevat 5% lidocaïnezalf, de maximale sterkte die op de markt beschikbaar is voor de verdovende spray die u zonder recept kunt kopen.

Het is niet alleen beperkt tot 5% lidocaïne. Deze gevoelloosheid wordt ook gebruikt met andere natuurlijke ingrediënten om een krachtige verdovende formulering te formuleren voor al uw behoeften. Je kunt het een diep doordringende verdovende crème noemen. Biedt u maximale pijnverlichting.

Als het gaat om de beste verdovende crème, is SCALPA NUMB altijd de eerste keuze van honderden professionals over de hele wereld, niet alleen voor het tatoeëren. Het is een all-purpose crème voor cosmetisch tot medisch gebruik zoals permanente make-up, fibroblast, filler injecties.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Ingrediënten van hoge kwaliteit bevatten
 • Numb is een topkeuze van professionals
 • Numb werkt snel end efficiënt
 • Het is gemakkelijk aan te brengen op de huid
 • Bevatten van 5% lidocaïne zalf is de maximale sterkte

CONS (Wat we niet leuk vonden)

4. Nieuwe Numbskin Numbing Cream 5% Lidocaïne Topische Anestheticum

Nieuwe Numbskin Numbing Cream 5% Lidocaïne Topische Anestheticum

Deze nieuwe Numbskin Numbing Cream is het 100% wreedheidsvrije product, het is volkomen veilig te gebruiken op elk lichaamsdeel en de crème is beveiligd met een kindveilige dop. Deze crème is klaar voor tatoeëren slechts 15 tot 30 minuten, je hele sessie wordt gedaan zonder de pijn te voelen.

Het is heel gemakkelijk aan te brengen, wat je moet doen is gewoon je huid afvegen met een vochtige doek om maximale absorptie te garanderen, breng nu het dunne laagje NumbSkin over je huid aan en begin het lichtjes te wrijven.

Beoordeeld als 4,9 sterren op Amazon en alle toonaangevende winkelwebsites.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Tot 4 uur op elk deel van je lichaam
 • Aanbevolen door tattoo-experts en artsen
 • Beoordeeld als 5 sterren op Amazon alle toonaangevende winkelwebsites
 • Het is volledig wreedheidsvrij
 • Beveiligd met een kindveilige dop

CONS (Wat we niet leuk vonden)

5. Recovery Piercing Aftercare Purified Saline Spray – Alle natuurlijke piercingreiniger

Recovery Piercing Aftercare Purified Saline Spray All Natural Piercing Cleaner

Als je een oudere tatoeëerder vraagt naar de beste verdovende crème en after care cream, dan zal hij / zij je waarschijnlijk voorstellen om met het merk Recovery te gaan, dit is een van de meest vertrouwde merken onder de tattoo-artiesten.

Het is niet alleen verdovende crème die je helpt om verlost te worden van pijn, dit is een zoutspray die helpt genezen en piercings beschermt door vuil en vuil te verwijderen.

De 360 graden dosering maakt het gemakkelijk voor u om deze spray te gebruiken, zelfs als u iemand bent die piercings heeft op een moeilijk bereikbare plek, kunt u gemakkelijk onder elke hoek werken.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Vegan-vriendelijke oplossing
 • Luchtdicht afgedicht voor veiligheid
 • 360-graden dispenser
 • Het heeft een kalmerend, koel gevoel op de huid

CONS (Wat we niet leuk vonden)

6. Gigi Anesthetic Numbing Spray, 1,5 ounce, pak van 2

Gigi Anesthetic Numbing Spray, 1,5 ounce, Pak van 2

Controleer de beste prijs op Amazon

Gigi Anesthetic Numbing Spray is speciaal ontworpen voor pre wax behandeling met 4% lidocaïne, maar je kunt het gebruiken voordat je tatoeëert zonder enig probleem, het is echt heel effectief.

Omdat deze crème voor pre-waxbehandeling is, maken we ons een beetje zorgen over het al dan niet opnemen in onze toplijst, maar na gesprekken met enkele van zijn gebruikers zijn we tevreden.

Het zal de huid ongevoelig maken voorafgaand aan het tatoeëren. Laat het na het aanbrengen volledig drogen, je zult een enorm verschil in het pijnniveau zien. Het is ongeveer 70-80% minder pijn.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • 70-80% minder pijn
 • Geweldig voor diabetici, algemene kortdurende verdoving
 • Beoordeeld als 4,7 sterren op Amazon en toonaangevende winkelwebsites
 • Aanbevolen door experts

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig kopers klagen dat ze verlopen spray krijgen geleverd

7. Dr Numb Topische Anesthetische Schuimende Zeep

Dr Numb Topische Anesthetische Schuimende Zeep

Dr Numb Topical Anesthetic Foaming Soap is een door de FDA gereguleerde verdovende huidverdovende zeep met een sterkere formule als je het vergelijkt met normale anesthetica.

Een van de beste dingen is dat alle ingrediënten in de aanbevolen veiligheid zijn, zelfs na het aanbieden van de hoogste concentratie actieve farmaceutische ingrediënten.

Zodra u het aanbrengt, krijgt u onmiddellijk verlichting, dankzij de 4% lidocaïne erin die de zenuwsignalen en andere ingrediënten volledig zal bloggen, 0,24% Benzethoniumchloride zal huidmicroben desinfecteren.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Duurt 1 uur vanaf de piek
 • Arts aanbevolen
 • Veilig voor alle huidtypes
 • Beveiligd met een kindveilige dop

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Weinig kopers klagen over te late levering

8. Ebanel 5-Pack 5% Lidocaïne Topische Verdovende Crème Maximale Sterkte

Ebanel 5 Pack 5% Lidocaïne Topische Verdovende Crème Maximale Sterkte

Ebanel 5-Pack 5% Lidocaine Topical Numbing Cream wordt geleverd met de extra verzachtende en hydraterende eigenschappen, deze crème bevat hoogwaardige hydraterende ingrediënten zoals lecithine, allantoïne en doordrenkt met Aloë Vera en vitamine E.

Je kunt het gemakkelijk aanbrengen, dit is een gevoelloze crème op waterbasis, je zult geen enkele vorm van vlek op je kleding of bed zien, volledig geur vrij, olievrij en niet vettig. Aanbevolen door artsen ook.

De meeste tatoeëerders raden je aan om met deze Ebanel 5-Pack 5% Lidocaïne crème te gaan vanwege de snelwerkende en langdurige formule, het piekt na 20 tot 25 minuten en duurt meer dan 1 uur vanaf de piek.

CONS (Wat we niet leuk vonden)

9. Premium Verdovende Crème -voor gezicht, Laser Ontharing, Harsen, Microblading

Premium Verdovende Crème Voor Face Laser Ontharing Waxen Microblading 1

Premium Numbing Cream van Bravado Labs Stores is niet alleen voor tatoeages, je kunt het gebruiken tijdens laserontharing, fietsgebied. Het proces om aan te brengen is heel eenvoudig, je brengt gewoon de dikke laag aan op lichaamsdelen waar je geïnkt wordt, bedekt het met plastic en binnen 30 minuten voel je niets.

Het effect van deze crème duurt maximaal 2 uur, het merk biedt u ook een 100% onvoorwaardelijke garantie, wat betekent dat u, zelfs na gebruik, als u niet tevreden bent met de resultaten, om een terugbetaling kunt vragen.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Het is moeiteloos aan te brengen
 • De crème bevat 5% Lidocaïne
 • Als je het niet leuk vindt, kun je om een terugbetaling vragen
 • Gaat tot 2 uur mee

CONS (Wat we niet leuk vonden)

10. Dr. Numb 5% Lidocaïne Topische Verdovende Crème

Dr. Numb 5% Lidocaïne Topische Verdovende Crème Voor Pijnverlichting

Numb 5% Lidocaine Topical Anesthetic Numbing Cream is de andere beste verdovende crème, een van onze klanten heeft het onlangs gebruikt, hij is niet helemaal maar bijna 80% blij met deze crème.

Het enige probleem met deze crème is dat het effect niet langer dan 40 minuten aanhoudt. Het wordt beoordeeld als 4,6 sterren op Amazon en alle toonaangevende winkelwebsites.

PLUSPUNTEN (Wat we leuk vonden)

 • Het is speciaal geformuleerd voor maximale potentie
 • De formulering is 100% op crèmebasis voor een zijdezachte
 • Aanbevolen door experts
 • Het beveiligd met een kindveilige dop
 • 100% veilig voor je huid

CONS (Wat we niet leuk vonden)

 • Voedingssupplementen zijn niet geëvalueerd door de FDA

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Werkt verdovende spray voor tatoeages?

>> Ja, de tattoo verdovende spray werkt. Maar het betekent niet dat wanneer je een goede tattoo verdovende spray op je lichaam aanbrengt, het tatoeageproces volledig pijnloos wordt. Het zal de pijn gewoon tot een absoluut minimum beperken.

2. Wat is een verdovende spray voor tatoeages?

>> Het is een gespecialiseerde spray, gel of crème die de huid onmiddellijk verdooft wanneer u deze aanbrengt en het tatoeageproces pijnloos maakt.

3. Is het verkeerd om verdovende crème op te doen voor een tatoeage?

>> Nee, dat is het niet. Zelfs een paar tattoo verdovende spray / crème zijn speciaal gemaakt om te gebruiken voor het tatoeëren.

4. Wat is het beste tattoo verdovende product?

Laatste woord

Dat zijn de top 10 beste tattoo verdovende spray, we hebben het na het uitgebreide onderzoek van bijna een week op de shortlist gezet, tijdens ons onderzoek hebben we gesproken met de gebruikers van alle bovengenoemde verdovende spray en experts om de aanbeveling gevraagd.

Alle bovenstaande verdovende spray zijn goed, praten over onze aanbeveling, we raden u aan om te gaan met Ebanel 5% Lidocaine Spray Maximale sterkte, 2.4 Fl Oz Numbing Spray omdat het een van de meest verkochte en aanbevolen verdovende spray op Amazon en alle toonaangevende winkelwebsites is.

We hopen dat dit artikel over de top 10 beste tattoo verdovende spray nuttig voor u is, als het artikel op welke manier dan ook nuttig voor u is, deel het dan op sociale media, blijf op de hoogte van ons voor toekomstige updates