8 manieren waarop tatoeages helpen om van jezelf te houden

We kunnen moeilijk zeggen dat een tatoeage slechts een sieraad is, maar niet iedereen kan besluiten om het te doen omdat er altijd één zin in je hoofd is: “Het is voor altijd.” En het gaat niet om het zinloze argument “Hoe zie je eruit als je ouder wordt?” maar dat dit patroon je hele leven bij je zal blijven. Je zult het elke dag zien en uiteindelijk zal het een integraal onderdeel van je worden, zoals moedervlekken.

1. Tatoeage als een Triumph Reminder

De meeste mensen krijgen een tatoeage die hun verhalen vertelt over pijn, triomf of obstakels die ze in hun leven zijn tegengekomen en overwonnen. Puntkomma-tatoeages, sterren en veren kunnen de verhalen vertellen met betrekking tot de ontberingen uit het verleden, hoop voor de toekomst en keuzevrijheid. Veel miniatuursterren betekenen bijvoorbeeld waarheid, spiritualiteit en hoop en spreken in sommige gevallen over geloof.

2. Tatoeëer als een nieuw hoofdstuk van je leven

Sommige tatoeages hebben meer betekenis dan het op het eerste gezicht lijkt. Een miniatuursymbool zoals een puntkomma kan vertellen over een ernstige situatie in iemands leven en enkele uitdagingen waarmee hij te maken kreeg. In plaats van zelfmoord te plegen, kozen mensen bijvoorbeeld voor het leven, en deze tatoeage kan hun keuze onderstrepen, dat het altijd mogelijk is om een nieuw hoofdstuk te beginnen en in verandering te geloven. Zo is een kleine tatoeage een wereldwijd symbool geworden en laat het zien dat een persoon een pauze in het leven kan nemen, maar niet om te eindigen.

3. Tatoeage als een manier om je littekens te verbergen

Als je een litteken op je lichaam hebt en je voelt je ongemakkelijk als mensen er aandacht aan besteden, is het een goed idee om zo’n merkteken te bedekken met een goed doordacht lichaamspatroon. Het internet staat vol met verschillende tattoo-ontwerpen gemaakt door mensen die veel aandacht hebben gehad vanwege lelijke littekens.

Natuurlijk vind je misschien geen persoon met hetzelfde litteken, maar sommige schetsen kunnen je zeker inspireren. Dus, voel je vrij om het invullen van je college papers toe te vertrouwen aan professionals na het lezen van edubirdie-beoordelingen en krijg vrije tijd om jezelf te versieren met een creatief patroon.

4. Tatoeage kan ons herinneren aan belangrijke mensen of datums

Een lichaamspatroon kan een herinnering zijn aan iets belangrijks. Meestal deze herinnering aan je geliefden, belangrijke gebeurtenissen en een stimulans om iets nieuws te beginnen. Met een tatoeage beginnen mensen te geloven in hun eigen kracht en zichzelf.

In andere gevallen kan tatoeëren een nieuw hoofdstuk in de persoonlijke geschiedenis van een persoon betekenen. Een van de duurste revalidatiecentra in Thailand beveelt degenen die een volledige herstelcursus hebben ondergaan aan om een tatoeage te laten zetten als een herinnering aan het wegwerken van gevaarlijke verslaving.

5. Tattoo maakt ons trots

Het krijgen van een tatoeage is niet het meest aangename ding, maar na een tijdje kan een persoon die zo’n patroon op zijn lichaam heeft laten maken trots op zichzelf zijn. Hij had immers de moed om zichzelf te overwinnen, pijn te verdragen en zichzelf te versieren met een merkteken dat zijn leven zou kunnen veranderen.

Maar houd er rekening mee dat je wat tijd moet besteden aan het doornemen van enkele bronnen om de betekenissen van tatoeages te achterhalen voordat je een beslissing neemt, dus overweeg om het lezen van een bestcustomwriting.com recensie voor later opzij te zetten.

6. Je kunt deel uitmaken van kunst

Dit is een spannende mix van kunst die het karakter van de persoon onthult. Het talent van de kunstenaar is niet om iets moois uit te beelden voor de eerste persoon die dat wil, maar om zijn eigenschappen te ontmoeten en te bestuderen.

Nu worden tatoeages gemaakt door een groot aantal mensen; ze werden nog diverser. Vooral deze variëteit heeft zich ontwikkeld met de komst van het internet. Vroeger was een tatoeage beperkt tot concrete historische motieven, en nu wisselen mensen informatie en ideeën uit. Dit trekt steeds meer ontwerpers en kunstenaars naar de tatoeëerkunst.

7. Je kunt jezelf uitdrukken door een tatoeage te maken

Een uniek patroon is het bewijs van een unieke persoonlijkheid, een manier om op te vallen in de menigte die op jonge leeftijd belangrijk is. Elke tatoeage trekt de aandacht. Een groot en agressief beeld draagt de boodschap van koelte uit.

Het besef dat je lichaam van jou is en dat je er alles mee kunt doen, is niet alleen belangrijk voor de tieners van gisteren, maar ook voor zakenmensen die zich elke dag aan een dresscode moeten houden.

Als je al lang droomt van het hebben van een tatoeage en al weet welk patroon je moet krijgen, kijk dan naar een nerdify-recensie om een betrouwbaar schrijfbureau te vinden en een tatoeëerder te bezoeken terwijl professionals je papieren invullen!

8. Tatoeage als symbool van stabiliteit

De moderne wereld verandert snel. Mensen hebben iets sterks nodig dat in alle omstandigheden alleen van hen is. En een tatoeage is iets dat met het leven kan worden weggenomen.

Bovendien kan een lichaamspatroon dienen als een juweel. Bijvoorbeeld het hebben van een tatoeage met een vlinder of een bloem rond de nek, je kunt geen ketting dragen.