Tatoeages of tattoo-alternatieven als je een student bent?

Als je merkt dat je op het hek zit als het gaat om het krijgen van een tatoeage, bekijk dan deze tips om te helpen beslissen of tatoeages of tattoo-alternatieven iets voor jou zijn.

Hoewel tatoeages een veel voorkomende lichaamsversiering zijn geworden, zijn ze misschien niet de beste keuze voor elke student. In feite is een tattoo-alternatief misschien de betere keuze.

Er zijn drie soorten mensen die tattoo body art krijgen. Dus essaywriterfree.net definieert het volgende: de Memorializers, de Communicators en de Normalizers. Deze rechtvaardigen allemaal definitie.

De Getatoeëerde Herdenkers

Dit zijn degenen die tatoeages hebben gekregen om een monumentale prestatie, speciale herinnering of belangrijke gebeurtenis te vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld (naam is veranderd) Mary, die zich het grootste deel van haar kinderjaren onthecht voelde en verkeerd begreep, begon te doen wat zoveel andere tieners hebben gedaan als ze van binnen dood zijn; ze begon zichzelf te snijden; specifiek in het polsgebied.

Enkele jaren later, na counseling en emotionele genezing, bedekte ze die polslittekens met een tatoeage die zegt: leef, lach liefde. Elke dag herinnert die tatoeage haar aan het verlossende leven dat ze nu leeft met hoop en optimisme.

Een memorializor ziet een tatoeage als een persoonlijk intiem monument van moed, viering of genezing.

De getatoeëerde communicatoren

Body art voor een communicator is een statement dat persoonlijkheid of overtuiging in het openbaar tentoonstelt. Het lichaam wordt gebruikt als een canvas voor de hele wereld om te zien. De innerlijke ziel, met behulp van een extern medium.

Communicatoren hebben geen interesse in de status quo van de culturele normen waar ze deel van uitmaken. Symboliek is van vitaal belang. Body art is het communiceren van de essentie van de filosofische, cultische of metafysische overtuigingen van de drager. Deze mensen verzamelen beelden op hun lichaam terwijl een galerij kunst verzamelt voor een tentoonstelling. Het draait allemaal om communicatie door middel van artistieke expressie.

De Getatoeëerde Normalizers

De Normalizers houden van het uiterlijk van tatoeages; zo simpel is het. Het gaat niet om het herdenken van een evenement, noch gaat het om het communiceren van de ziel, het gaat om wat er warm uitziet en misschien een beetje over de adrenalinestoot die ze krijgen tijdens het krijgen van de tatoeage.

Het gaat om visuele aantrekkingskracht met misschien een vleugje betekenis erin gemengd; of niet. Dit zijn degenen die tattoo-kunst uit de schaduwen van obscuriteit, snickers en vingerwijzen hebben gekatapulteerd, in een totale maatschappelijke normalisatie door middel van een massale trendbeweging van body art-interesse.

Helaas is dit de groep die hoogstwaarschijnlijk over tien of meer jaar hun tatoeages zal reqreten. Dit wil niet zeggen dat de andere twee groepen onaangeroerd zullen blijven – passie is een wispelturige emotie.

Ontkenning terzijde, de tattoo-verwijderingsindustrie explodeert. De meest voorkomende redenen voor het verwijderen van tatoeages:

  • Aan die gepassioneerde, ‘eeuwige’ relatie kwam een einde.
  • Een ooit “coole” tatoeage is nu een schande geworden
  • Tatoeage door groepsdruk
  • Het vinden van beperkte kansen op werk – 44% van de werkgevers is nog steeds tattoo-restrictief
  • Het was een domme dronken tatoeage

Een tatoeage is als een huwelijk. Weinigen gaan het huwelijk in met de verwachting van een scheiding. Het gebeurt. Altijd. Nog minder denken dat ze een tatoeage zullen verwijderen. Ook dit gebeurt – in steeds grotere aantallen.

Daarmee is de cirkel rond voor het oorspronkelijke doel. Als je op het hek staat over het krijgen van tatoeages, is dit een sterke indicatie dat een tattoo-alternatief de betere optie kan zijn.

Tattoo alternatieven

Een tattoo-alternatief is een object of activiteit die je dezelfde emotionele beloning geeft of een belangrijke gebeurtenis vertegenwoordigt, zonder de littekens.

Als het een adrenalinestoot is waar je naar op zoek bent, probeer dan een spannende nieuwe hobby; surfen, snowboarden of skydiven. De kosten van het ontwikkelen van dit soort opwindende hobby’s zijn vergelijkbaar met wat zou worden besteed aan terugkerende bezoeken aan een tattooshop.

Om een speciale gebeurtenis of relatie te herdenken, zijn er enkele geschikte opties. Voor geboorten van baby’s; ontwerp een moedersring met de edelstenen van elk kind. Voor een speciale relatie, kies een belangrijk nummer bewaar een foto op het nachtkastje of bureau.

Voor een inspirerende persoonlijke boodschap; een op maat gemaakte geëtste armband of ketting die te allen tijde wordt gedragen, zal hetzelfde doel dienen. Een armband om de pols die leest Dromen worden werkelijkheid, één keuze tegelijk zal werken, net zo goed als een tatoeage met dezelfde woorden, getatoeëerd op de onderarm.

Als het groepsdruk is die je dwingt om body art te krijgen; begin geld te sparen voor verwijdering, of wees bereid om een gevoel van spijt te beheren elke keer dat je die tatoeage weerspiegeld ziet, ikn de spiegel; na een paar jaar.

Probeer eerst tijdelijke tatoeages. Hoogwaardige tijdelijke tatoeages kunnen worden ontworpen in de exacte afbeelding die u overweegt permanent te installeren. Goed aangebracht, kunnen ze tot zes maanden meegaan. Weinigen zullen het feit oppikken dat het een temp tat was – totdat het op een dag verdwijnt.