Swan Tattoo Betekenis

Dierlijke tatoeages zijn enkele van de meest symbolische en mooie tatoeages die iemand kan krijgen. Voor elk dier op de planeet zul je waarschijnlijk een soort symboliek vinden die op jou van toepassing is. Je hebt dieren zoals de leeuwen en gorilla’s die moed, kracht en kracht vertegenwoordigen. Deze afbeeldingen zien er geweldig uit wanneer ze zijn getatoeëerd. Ze zijn fel en zorgen ervoor dat de persoon die het draagt er behoorlijk stoer uitziet. Dan heb je andere dieren zoals degene waar we het over gaan hebben. Dieren die kracht op verschillende manieren kunnen vertegenwoordigen. De definitie van kracht en moed verschilt afhankelijk van wie je het vraagt, en schoonheid is in het oog van de toeschouwer. De mensen die de zwaan tattoo krijgen hebben een andere definitie van wat “bad ass” is.

De zwaan zorgt voor een prachtige tatoeage en terwijl anderen de grotere, meer populaire dieren begeren, leunen degenen met de zwaantattoo comfortabel achterover en waarderen hun symbolische tatoeage voor de eigenschappen die het vertegenwoordigt. We denken dat je verrast zult zijn als je eenmaal wat meer te weten komt.

In deze post gaan we het hebben over de zwaan en hun symbolische betekenis achter het beeld. We zullen het hebben over wat het betekent voor mensen met deze tatoeage en gaan praten over enkele van de verschillende variaties van de zwaantattoo. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je een beter begrip hebt van de betekenis van de zwaantattoo dan voordat je begon.

Over de Zwaan

We dachten dat voordat je je eigen zwaan tattoo krijgt dat je misschien een beetje wilt leren over deze prachtige vogel. Als je naar zwanen kijkt, zie je zes of zeven verschillende soorten zwanen. Deze omvatten de stomme zwaan, toendra zwaan, fluitende zwaan, zwarthals zwaan, whooper zwaan, trompetter zwaan en de zwarte zwaan. Er zijn een paar andere soorten die misschien op de zwaan lijken, maar niet langer worden bestempeld als echte zwanen zoals de coscoroba-zwaan.

Zwanen staan bekend als een van de grootste vliegende vogels. De grootste zwanen kunnen uitgroeien tot een lengte van 59 centimeter lang en kunnen tot 33 pond wegen. Deze grote vogels zijn gemiddeld tussen de 20 en 30 jaar, maar er zijn enkele uitschieters. De levensduur van de zwaan hangt af van de soort. De trompetterzwaan is de grootste Noord-Amerikaanse zwaan en is gemiddeld 24 jaar in het wild, terwijl bekend is dat hij tot 33 jaar in gevangenschap leeft. De zwarte zwaan kan tot 40 jaar in het wild leven.

Een mannelijke zwaan is een kolf genoemd, terwijl het vrouwtje een pen wordt genoemd. De zwaan begint te broeden tussen de leeftijd van 3 en 4 jaar oud en wanneer ze eieren leggen, kan het tussen de 35 en 42 dagen duren voordat de eieren uitkomen.

Naast dat ze groot zijn en lang leven, zijn ze geen slordigheden. Zwanen kunnen tot 60 mijl per uur vliegen, dus als je probeert weg te komen, zal het waarschijnlijk niet gebeuren. Je vraagt je misschien af waarom iemand weg zou willen komen, dus als je het niet wist, wordt de angst voor zwanen kiknofobie of cygnofobie genoemd.

Zwaan Symboliek

In veel opzichten vertegenwoordigt de zwaan de aanwezigheid van engelen in het gebied en een toewijding aan de spirituele kant van de dingen. Dit is relevanter als de zwaan je geestdier is. De zwaan lijkt altijd omringd te zijn door een gloed die spreekt van innerlijke genezing en vrede wanneer hij rustig op de vijver drijft. De schoonheid en gratie van de zwaan kan adembenemend zijn.

Van de zwaantattoo wordt gezegd dat hij kalmte, schoonheid, gratie, evenwicht en liefde symboliseert. Afhankelijk van hoe je ervoor kiest om je zwaantattoo te laten zetten, zal het verhaal vertellen van wat het voor jou betekent.

De kleur van de zwaan is een symbool van licht in bepaalde delen van de wereld. Wit is de kleur van zuiverheid, dus de zwaantattoo kan dit soort eigenschappen symboliseren.

Swan Tattoo Variaties

Met de mythologie achter de zwaan en de verschillende manieren waarop deze kan worden getatoeëerd, zijn er enkele coole eigenschappen die door de zwaan worden vertegenwoordigd. We gaan het hebben over een paar voorbeelden van de zwaantattoo en praten over wat ze kunnen betekenen voor de persoon die het draagt. We begrijpen dat er nog veel meer voorbeelden zijn, maar we wilden je een paar manieren laten zien waarop mensen ervoor kiezen om hun zwaantattoo te laten zetten.

Zwarte Zwaan Tattoo

De zwarte zwaan tattoo kan een paar dingen vertegenwoordigen. Omdat de zwaan normaal gesproken wit is, kan de zwarte zwaan het tegenovergestelde vertegenwoordigen van wat de witte zwaan symboliseert. Als de witte zwaan genade, vrede en liefde vertegenwoordigt, kan de zwarte zwaan het tegenovergestelde daarvan vertegenwoordigen. De film Black Swan toonde een balletdanseres die een donkerder deel van zichzelf aanboort om de rol te krijgen die ze wil.

Er bestaat ook zoiets als de zwarte zwaan theorie. Deze zwarte zwaan theorie is een metafoor voor een verrassingsgebeurtenis die opkomt en een grote impact heeft op je leven. Het wordt vaak gerationaliseerd nadat het achteraf voorbij is. De uitdrukking wordt gebruikt omdat men verondersteld werd dat zwarte zwanen niet bestonden, maar were later ontdekt.

Zwaan Outline Tattoo

De zwaan omtrek is gewoon een zeer simplistische manier om de zwaan tattoo te krijgen. Het is een schone en stijlvol uitziende tatoeage die overal kan worden geplaatst zonder te opzichtig te zijn. De omtrek van de zwaantattoo symboliseert dezelfde eigenschappen, maar brengt de boodschap over in een kleiner pakket.

Koppels Zwaan Tattoo

De zwanentattoo voor koppels is een geweldige manier om je genegenheid te tonen voor iemand met een stijlvol uitziende tatoeage. Als je twee zwanen bij elkaar zet terwijl ze tegenover elkaar staan, lijkt de vorm op een hart. We zien dat veel paren één zwaan op hun lichaam laten tatoeëren, dus wanneer ze ze samenvoegen, vormen het hoofd en de nek het hart. Het is een coole manier om je verbinding met een andere persoon te laten zien.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de zwaan tatoeages die we hebben gezien, maar als je iets origineels bedenkt, zouden we het graag zien en misschien plaatsen we het zelfs op deze pagina.

Swan Tattoo Betekenis 1
Swan Tattoo Betekenis 2
Swan Tattoo Betekenis 3
Swan Tattoo Betekenis 4
Swan Tattoo Betekenis 5
Swan Tattoo Betekenis 6
Swan Tattoo Betekenis 7
Swan Tattoo Betekenis 8
Swan Tattoo Betekenis 9
Swan Tattoo Betekenis 10
Zwaan Tattoo Betekenis 11
Swan Tattoo Betekenis 12
Swan Tattoo Betekenis 13
Swan Tattoo Betekenis 14
Swan Tattoo Betekenis 15
Swan Tattoo Betekenis 16
Swan Tattoo Betekenis 17
Swan Tattoo Betekenis 18
Swan Tattoo Betekenis 19
Swan Tattoo Betekenis 20
Zwaan Tattoo Betekenis 21
Swan Tattoo Betekenis 22
Zwaan Tattoo Betekenis 23
Zwaan Tattoo Betekenis 24
Zwaan Tattoo Betekenis 25
Swan Tattoo Betekenis 26
Swan Tattoo Betekenis 27
Zwaan Tattoo Betekenis 28
Zwaan Tattoo Betekenis 29
Zwaan Tattoo Betekenis 30
Zwaan Tattoo Betekenis 31
Swan Tattoo Betekenis 32
Zwaan Tattoo Betekenis 33
Zwaan Tattoo Betekenis 34
Swan Tattoo Betekenis 35
Zwaan Tattoo Betekenis 36
Swan Tattoo Betekenis 37
Swan Tattoo Betekenis 38
Swan Tattoo Betekenis 39
Swan Tattoo Betekenis 40
Zwaan Tattoo Betekenis 41
Zwaan Tattoo Betekenis 42
Zwaan Tattoo Betekenis 43
Zwaan Tattoo Betekenis 44
Swan Tattoo Betekenis 45
Zwaan Tattoo Betekenis 46
Zwaan Tattoo Betekenis 47