Drie Stippen Tattoo Betekenis

Er zijn veel verschillende versies van de drie stippen tattoo en ook veel verschillende betekenissen, variërend van eenvoudig en esthetisch tot donker en gecompliceerd. De drie stippen kunnen op verschillende manieren worden gerangschikt, afhankelijk van de intentie en kunnen ook iets anders worden gekleurd of gearceerd om een aantal opties in het ontwerp mogelijk te maken. De drie stippen, gerangschikt in een driehoekige vorm, kunnen een criminele levensstijl vertegenwoordigen die zinspeelt op bendelidmaatschap en het uitzitten van tijd in de gevangenis. Het is niet ongewoon om één persoon met de drie stippen tattoo te zien met anderen die vergelijkbare tats hebben. Het betekent niet per se dat ze nog steeds in bendes zitten, maar de kans is vrij groot dat ze ooit deel uitmaakten van bendes en er trots op waren.

Drie Stippen Tattoo Betekenis 2

De kleine en eenvoudige zwarte stippen worden vaak op het gezicht tussen het oog en de tempel geplaatst, waardoor het ongelooflijk zichtbaar is. De plaatsing dient als een weergave van de prominentie van misdaad en tegencultuur in het leven van het individu. De reden waarom het zo zichtbaar wordt gemaakt, is omdat de eigenaar wil dat anderen weten dat ze het “harde” leven leiden. Het is een manier om anderen te intimideren, zowel binnen als buiten de gevangenis. Het is ook een manier voor mede-bendeleden om snel een van hun eigen te herkennen, wat veel gemakkelijker wordt gemaakt door het feit dat ze exact dezelfde tatoeages van drie stippen op hun gezicht hebben.

Hoe duidelijker de plaatsing van de drie stippen, hoe vaker criminaliteit voorkomt in de wereld van de persoon. Sommige mensen krijgen de tatoeage met drie stippen vlak naast een van hun ogen, terwijl anderen de tatoeage op hun arm of hand kunnen krijgen. Het komt allemaal neer op hoe gemakkelijk de eigenaar wil dat mensen hun bendelidmaatschap herkennen. In sommige gevallen hebben bendeleden geen keuze, omdat iedereen in hun bende de tatoeage van de drie stippen in hetzelfde gebied krijgt.

De stippen in de tatoeage van de drie stippen zijn een symbool van het Latijns-Amerikaanse principe van “mi vida loca”, wat “mijn gekke leven” betekent in het Spaans, waarbij elke stip één woord vertegenwoordigt. Dit is een van de vele redenen waarom de drie stippen zo dicht bij elkaar worden gehouden. De uitdrukking is gemeengoed onder Midden-Amerikaanse bendes in heel Amerika en de vele bendes die de “gangster” -levensstijl aannemen.

De driehoekig gevormde stippen kunnen op andere locaties op het lichaam worden geplaatst, maar worden over het algemeen op voor de hand liggende locaties geplaatst, zoals op de hand of vingers, om de levensstijl voor anderen te benadrukken. Deze stijl van drie stippen tattoo wordt vaak gedaan tijdens de opsluiting en wordt heel serieus genomen als een bendesymbool. Wanneer een bendelid de tatoeage met drie stippen op zijn hand krijgt in plaats van op zijn gezicht, kan het zijn om de tatoeage verborgen te houden voor de politie, terwijl ook mede-bendeleden kunnen zien dat ze bij hen zijn aangesloten.

Tattoo-ontwerpen met drie enkele stippen betekenen niet noodzakelijkerwijs dat de mensen verbonden zijn met een gangsterlevensstijl, zelfs als ze in driehoekige vorm worden geplaatst. In sommige gevallen worden de stippen op deze manier gerangschikt en getatoeëerd, simpelweg vanwege de symmetrie van het ontwerp. Eigenaren van deze tatoeages kunnen een willekeurig aantal driepunts tattoo-betekenissen bedenken, omdat er tal van dingen zijn die het nummer drie gebruiken. Iemand die bijvoorbeeld een zeer goedkope en privétattoo wil laten zetten, kan de tatoeage met drie zeer belangrijke momenten of mensen in hun leven laten zien.

Drie Stippen Tattoo Betekenis 4

Stippen kunnen worden weergegeven in een horizontale of verticale lijn, recht of diagonaal. Dit wordt vaak alleen gedaan voor de minimalistische esthetiek en voor het eenvoudige uiterlijk van de drie stippen. De stippen kunnen dezelfde grootte hebben om de symmetrie te behouden of variëren in grootte, kleur of schaduw. Er zijn honderden ontwerpwegen die je kunt bewandelen met de tatoeage met drie stippen als je het niet als een bendetattoo krijgt.

Het beeld van drie stippen kan ook een religieuze betekenis hebben. Het getal drie is vaak een verwijzing naar de Heilige Drie-eenheid in het christendom en vertegenwoordigt de Zoon, de Vader en de Heilige Geest. Sommige mensen krijgen een religieuze versie van de drie stippen tattoo die er precies zo uitziet als de gangsterversie, terwijl anderen misschien veel meer ruimte tussen de stippen plaatsen.

De drie stippen kunnen vergezeld gaan van een kruisbeeld of andere religieuze iconografie om de intentie van de tatoeage duidelijk te maken, hoewel de extra beelden schoon en eenvoudig moeten zijn, zodat de drie stippen worden benadrukt in plaats van verborgen. Manen of sterren werken goed samen met de stippen om een minimalistisch sterrenbeeldontwerp te creëren.

Interessant is dat sommige mensen drie punt tattoo betekenissen combineren om deze tatoeage nog persoonlijker te maken. Het is helemaal niet ongebruikelijk dat iemand een tatoeage met drie stippen krijgt om zowel hun “gekke” kant als hun religieuze kant te vertegenwoordigen. Immers, veel prisoners vinden religie terwijl ze achter de tralies zitten, dus het is logisch dat ze de tatoeage met drie stippen de perfecte tat voor hen zouden vinden.

Drie Stippen Tattoo Betekenis 6

In literaire zin vertegenwoordigen de drie stippen het ellips, een grammaticaal element dat wordt gebruikt om de incompletie van een gedachte of zin aan te geven. Het ellips verwijst naar iets dat niet wordt vermeld maar mogelijk geïmpliceerd, een zin die wegloopt en vragen achterlaat. De ellips tattoo is een symbool van voortzetting, een pad of reis die leidt naar iets meer ten goede of ten kwade. Het vertegenwoordigt iets dat niet per se gezegd of geschreven hoeft te worden, maar het kan beter onbesproken blijven.

Wat interessant is, is dat mensen vaak denken dat iemand een tatoeage met drie stippen heeft terwijl ze daadwerkelijk de tatoeage van vijf stippen hebben. Deze twee tats hebben verschillende betekenissen, hoewel ze behoorlijk op elkaar kunnen lijken. Met de tatoeage met vijf stippen probeert de eigenaar aan te tonen dat ze de vijfde stip zijn die gevangen zit in de andere vier stippen, wat hun tijd in de gevangenis vertegenwoordigt.

Bij het bekijken van een tatoeage met drie stippen, is het belangrijk om naar de vorm van de stippen te kijken voordat u conclusies trekt over de betekenis van de tatoeage. Als de stippen de vorm van een driehoek hebben, kunnen ze een van de dingen vertegenwoordigen die we hierboven hebben genoemd. Als ze in een rechte lijn zitten, is de kans vrij groot dat de eigenaar niet in een bende zit. Omdat de tatoeage met de drie stippen iemand kan laten lijken alsof ze in een bende zitten, ook al zijn ze dat niet, is het altijd een goed idee om andere ontwerpen rond de drie stippen te krijgen om de betekenis een beetje duidelijker te maken.

Het getal drie zelf heeft nogal wat betekenissen, en de tatoeage met drie stippen heeft misschien meer te maken met het nummer dan met de stippen. Iemand kan bijvoorbeeld de tatoeage van de drie stippen laten zetten om “motivatie” te vertegenwoordigen, omdat dat een van de meer bekende betekenissen is voor het getal drie. Dit is nog een reden waarom je er niet van uit moet gaan dat een tatoeage met drie stippen automatisch betekent dat de eigenaar van de tat in een bende zit of ooit heeft gezeten. Als u echter het nummer drie op deze manier wilt gebruiken, raden we u aan een ander ontwerp te vinden dan de tatoeage met drie stippen om ongewenste verwarring te voorkomen.

Je zou ook kunnen vinden dat de drie stippen werden gebruikt omdat ze een goedkope en gemakkelijke tatoeage zijn om te krijgen. Drie vrienden kunnen drie stippen per stuk krijgen om hun vriendschap te vertegenwoordigen, hoewel deze tatoeages zeer zelden op het gezicht staan. Dit soort goedkope tatoeages worden vaak buiten een tattooshop gedaan, omdat vrijwel iedereen een stip met een naald kan maken. We raden niet aan om je eigen tatoeages te maken, maar het is zeker niet ongewoon.

Drie Stippen Tattoo Betekenis 10

Om nog verder te gaan, kunnen de drie stippen iets heel persoonlijks vertegenwoordigen voor de eigenaar. De stippen kunnen geliefden of zelfs persoonlijke doelen vertegenwoordigen. Het is een goedkope tatoeage die meerdere betekenissen voor de eigenaar kan hebben en ze wilden gewoon alles wat die betekenissen kon vertegenwoordigen.

Dat gezegd hebbende, wordt de tatoeage met de drie stippen over het algemeen gezien als een gevangenistatoe, vooral wanneer deze op het gezicht van de eigenaar is getekend. Dat betekent niet dat je moet aannemen dat de persoon bendegelieerd is, maar het is de meest voorkomende betekenis.

Het is duidelijk dat je veel hebt om over na te denken als je van plan bent om een tatoeage met drie stippen te laten zetten. Als je niet wilt dat het wordt gezien als een bendetattoo, is het het beste om het niet in een driehoekige vorm te krijgen en te voorkomen dat je het op of rond je gezicht krijgt. Je kunt de drie stippen heel gemakkelijk laten opgaan in een groter ontwerp als je echt een tatoeage met drie stippen wilt hebben.

Het is waarschijnlijk vrij verrassend om erachter te komen dat de tatoeage met de drie stippen zoveel betekenissen heeft. Hoewel het een tatoeage is die ooit werd gezien als gewoon een andere bendetattoo, heeft het nu alle hierboven genoemde betekenissen en tal van anderen. In alle eerlijkheid, het is een tatoeage die je helemaal wilt vermijden, tenzij je een uniek ontwerp kunt vinden dat mensen niet in verwarring brengt.

Drie Stippen Tattoo Betekenis 1
Drie Stippen Tattoo Betekenis 3
Drie Stippen Tattoo Betekenis 5
Drie Stippen Tattoo Betekenis 7
Drie Stippen Tattoo Betekenis 9
Drie Stippen Tattoo Betekenis 11
Drie Stippen Tattoo Betekenis 12
Drie Stippen Tattoo Betekenis 13
Drie Stippen Tattoo Betekenis 14
Drie Stippen Tattoo Betekenis 15
Drie Stippen Tattoo Betekenis 17
Drie Stippen Tattoo Betekenis 19
Drie Stippen Tattoo Betekenis 20
Drie Stippen Tattoo Betekenis 21
Drie Stippen Tattoo Betekenis 22
Drie Stippen Tattoo Betekenis 23
Drie Stippen Tattoo Betekenis 24
Drie Stippen Tattoo Betekenis 25
Drie Stippen Tattoo Betekenis 26
Drie Stippen Tattoo Betekenis 27
Drie Stippen Tattoo Betekenis 28
Drie Stippen Tattoo Betekenis 29
Drie Stippen Tattoo Betekenis 30
Drie Stippen Tattoo Betekenis 31
Drie Stippen Tattoo Betekenis 32