Swallow Tattoo Betekenis

Zowat elke zwaluwtattoo die je ziet, wordt geleverd met ten minste één zwaluwtattoo, dus het is niet alleen een eenvoudige tekening van een vogel zoals veel mensen aannemen. Wat geweldig is, is dat je een of meer betekenissen kunt kiezen die je leuk vindt, en je hebt ook een mooi vogeltattoo-ontwerp dat je vrijwel overal op je lichaam kunt plaatsen. Op deze pagina zullen we alle meest gebruikte zwaluw tattoo betekenissen bespreken en we zullen enkele ontwerpopties bekijken die je zult hebben.

De zwaluwtattoo werd aanvankelijk gebruikt als symbool door zeilers om hun zeilervaring te tonen. In de begindagen van het zeilen was het meestal een afbeelding van een boerenzwaluw getatoeëerd op de borst, nek of handen. Tegenwoordig kun je je zwaluwtattoo overal laten zetten waar je maar wilt en kun je nog steeds je liefde voor zeilen of het feit dat je een ervaren zeiler bent vertegenwoordigen.

Volgens de legende betekende één zwaluw dat de zeeman meer dan 5.000 zeemijl had afgelegd en twee zwaluwen betekenden een afstand van meer dan 10.000 zeemijl. Als je helemaal losgaat met de matroos, dan kun je ze op je arm hebben opgesteld, of je kunt zelfs met één zwaluw aan elke kant van je borst gaan. Als je ze de afstand laat weergeven die je op zee hebt afgelegd, kun je zelfs wat tekst opnemen om precies te laten zien wat de zwaluwtattoo betekent.

Vanwege de moeilijke aard van het reizen van dergelijke lange afstanden, duiden deze tatoeages op een zeer ervaren en waardevolle zeeman. Daarom worden zwaluwtattoos gezien als een soort trotsontwerp waarbij mensen graag aan iedereen die ze ziet vertellen hoeveel ervaring ze op zee hebben. Je kunt deze betekenis zelfs gebruiken als je nieuw bent in het zeilen en gewoon deze liefde wilt laten zien aan iedereen die je tatoeage ziet.

Een andere legende die aan de zwaluw verbonden is, is dat ze werden gezien als een garantie dat de zeeman veilig naar huis zal terugkeren. Dit komt omdat de zwaluw altijd terugkeert naar hetzelfde gebied om elk jaar te paren. Op deze manier is de zwaluwtattoo een geluksbrenger, dus het hoeft echt helemaal niet te staan voor zeilen. Dit is een geweldig idee voor iedereen die geen klavertje vier of een andere meer algemeen geziene “geluk” -tatoeage wil krijgen.

Sommige mensen geloofden dat als de zeeman op zee zou omkomen, de zwaluw zijn ziel naar de hemel zou dragen. Op deze manier is de zwaluwtattoo een beetje een religieus ontwerp. Je kunt het opnemen in een groter religieus stuk, of het zelfs het middelpunt van het ontwerp maken.

Er was ook een tijd dat mannen zwaluwen op de rug van hun handen lieten tatoeëren om te symboliseren dat ze een sterke, gemene en snelle vechter waren. In Engeland en Australië stond het voor “deze vuisten vliegen” en werd het representatief voor de trots van de arbeidersklasse. Als je van boksen, MMA of een andere vorm van vechten houdt, kan de zwaluwtattoo een geweldige manier zijn om dat te vertegenwoordigen. Klassiek werden deze ontwerpen op de handen geplaatst, maar je kunt exact dezelfde betekenis gebruiken, ongeacht waar je je zwaluw plaatst.

De zwaluw is een vogel die de neiging heeft om voor het leven te paren, dus dit maakt het een groot symbool van liefde. Als je ervoor kiest om de liefdesbetekenis met je tatoeage te gebruiken, kun je deze betekenis duidelijker maken door een extra slik op te nemen of andere liefdessymbolen toe te voegen, zoals een hart.

Zoals veel vogels symboliseren zwaluwen loyaliteit omdat ze in groepen blijven om veilig te blijven en gelukkig te zijn. Dit is echt een goede betekenis om te gebruiken als je bekend staat als een loyaal persoon of als je loyaliteit gewoon als een uiterst belangrijke eigenschap ziet. Zoals met alle andere betekenissen die hier tot nu toe zijn vermeld, hoeft u uw zwaluwontwerp helemaal niet aan te passen om deze betekenis te laten werken.

Op dezelfde manier kan de zwaluwtattoo ook iemands liefde voor hun familie vertegenwoordigen. Zwaluwen zijn niet de soorten vogels die van elkaar scheiden, dus iedereen die een hechte familie heeft, kan dit de beste zwaluwtattoo voor hen vinden. Om de betekenis duidelijker te maken, kun je meerdere zwaluwen in de tatoeage krijgen, waarbij elk één lid van je familie vertegenwoordigt; je kunt zelfs hun namen opnemen als je dit idee een stap verder wilt brengen.

Een zwaluwtattoo kan, net als een heleboel andere vogeltattoos, ook vrijheid betekenen. Om deze betekenis te gebruiken, zullen mensen vaak hun zwaluwen in een vliegende beweging hebben met hun vleugels gespreid en misschien schuin langs hun huid duiken. De zwaluw is geen veelgebruikte vogel om vrijheid te symboliseren, waardoor het misschien wel een aantrekkelijke keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een unieke vogeltattoo.

De zwaluwtattoo zou een populaire keuze zijn voor gedetineerden die verwachten terug te keren uit de gevangenis. Deze betekenis is waarschijnlijk afgeleid van zeelieden die het zwaluwontwerp gebruiken om hun terugkeer naar huis na strijd op zee te symboliseren. Dit is een van die gevangenistatoeages die niet plunderenk als gevangenis tats.

Traditioneel werden zwaluwtattoos geïnkt in gedempte kleuren of zwart en waren het eenvoudige en subtiele ontwerpen. Modernere zwaluwtattoos zijn vol kleur en kunnen meer gestileerd en uniek zijn, hoewel veel mensen er nog steeds voor kiezen om voor die klassieke stijl te gaan. Echte zwaluwen kunnen verschillende mixen van bruin, blauw, oranje en wit zijn. Je zult wat foto’s van zwaluwen willen bekijken om de kleuren te vinden waarvan je denkt dat ze er goed uit zouden zien op je huid.

Ongeacht de gekozen stijl, kiezen veel mensen ervoor om zwaluwtattoos te krijgen om de betekenissen weer te geven die onlangs zijn genoemd. De meeste mensen zijn verrast om erachter te komen hoeveel betekenissen er aan deze vogels kunnen worden gehecht, daarom zijn ze de afgelopen tien jaar of zo omhoog geschoten op de ranglijst. De waarheid is dat als iemand het uiterlijk van de zwaluw leuk vindt, de kans vrij groot is dat ze gemakkelijk een betekenis kunnen vinden die voor hen logisch is.

Niet alleen voor zeevarende mensen, de zwaluwtattoo kan een geweldige keuze zijn voor iedereen die wil dat hun kunstwerken vrijheid, overwinning of een terugkeer naar huis symboliseren. Zelfs als je nog nooit op het water bent geweest, kan de zwaluw nog steeds de perfecte vogeltattoo zijn om te vertegenwoordigen wie je bent. Wees gewoon niet verbaasd als mensen die je tatoeage zien, aannemen dat je een zeeman bent of veel tijd op zee hebt doorgebracht.

Als een van die zwaluw tattoo-betekenissen voor u werkt, dan wilt u met een geweldige kunstenaar werken, zodat uw ontwerp er fantastisch uitziet op uw lichaam. De meeste tatoeëerders zullen er geen probleem mee hebben om met je samen te werken om een ontwerp te vinden dat er goed uitziet op je huid en een plek om het te plaatsen. Idealiter eindig je met de perfect uitziende zwaluwtattoo op een plek die er natuurlijk uitziet.

Hoewel de zwaluw niet een van de meest populaire vogeltattoos is die er op dit moment zijn, is het zeker een van de meer betekenisvolle, vooral voor mensen die graag op de oceaan zijn. Het is een geweldige keuze voor vogeltattoo’s voor mensen die iets anders en heel betekenisvol willen. Als je uiteindelijk besluit om een zwaluwtattoo te laten zetten, zorg er dan voor dat je de tijd neemt tijdens het ontwerpproces, zoek een geweldige plek om het op je lichaam te plaatsen en huur een tatoeëerder in die de zwaluw tot leven brengt op je huid. Doe dat allemaal en de kans is groot dat je uiteindelijk van het uiterlijk van de vogel en eventuele zwaluwtattoo-betekenissen die je eraan hecht, zult houden.

Swallow Tattoo Betekenis 1
Swallow Tattoo Betekenis 2
Swallow Tattoo Betekenis 3
Swallow Tattoo Betekenis 4
Swallow Tattoo Betekenis 5
Swallow Tattoo Betekenis 6
Swallow Tattoo Betekenis 7
Swallow Tattoo Betekenis 8
Swallow Tattoo Betekenis 9
Swallow Tattoo Betekenis 10
Swallow Tattoo Betekenis 11
Swallow Tattoo Betekenis 12
Swallow Tattoo Betekenis 13
Swallow Tattoo Betekenis 14
Swallow Tattoo Betekenis 15
Swallow Tattoo Betekenis 16
Swallow Tattoo Betekenis 17
Swallow Tattoo Betekenis 18
Swallow Tattoo Betekenis 19
Swallow Tattoo Betekenis 20
Swallow Tattoo Betekenis 21
Swallow Tattoo Betekenis 22
Swallow Tattoo Betekenis 23
Swallow Tattoo Betekenis 24
Swallow Tattoo Betekenis 25
Swallow Tattoo Betekenis 26
Swallow Tattoo Betekenis 27
Swallow Tattoo Betekenis 28
Swallow Tattoo Betekenis 29
Swallow Tattoo Betekenis 30