Sugar Skull Tattoo Betekenis

Voor degenen die fans zijn van het Mexicaanse erfgoed, zijn er veel symbolen die erg belangrijk zijn in de cultuur. Van het zegel van de provincie, Azteekse symbolen en familiewapens, er zijn veel richtingen die u kunt gaan als u een symbool op uw lichaam wilt kopen of laten tatoeëren. In dit geval is de suikerschedel het symbool waar we het over hebben dat een Mexicaanse achtergrond heeft en ook enorm populair is in termen van symbolen die er geweldig getatoeëerd uitzien.

In deze post zullen we het hebben over de geschiedenis van de suikerschedel en wat het betekent in de Mexicaanse cultuur. We zullen ook de betekenis van de suikerschedeltattoo en de betekenis achter de afbeelding bespreken. Symboliek kan veranderen afhankelijk van wat er nog meer in de tatoeage wordt afgebeeld, dus we zullen enkele variaties van de suikerschedeltattoo bespreken en praten over de betekenis ervan. Tegen het einde van dit bericht zou je je meer geïnformeerd moeten voelen over de suikerschedel en wat het betekent om een suikerschedeltattoo te hebben.

Over de Sugar Skull

Bij het denken aan een schedel denken veel mensen aan dood en verval, maar er zijn enkele verschillende algemene betekenissen voor verschillende stijlen van schedeltattoos. Suiker schedel tattoo ontwerpen zijn een essentieel onderdeel van de Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse viering van Dia de Muertos, de Dag van de Doden, die valt op de dag na Halloween. De schedels in dit festival zijn een representatie van voorouders en familie die is overleden, maar vanuit het spirituele rijk naar de aarde is teruggekeerd om geëerd te worden. De suikerschedel, of Calavera, is gemaakt van eetbare suiker en kan worden geconsumeerd of gemaakt van klei en versierd. De decoratie die typisch de suikerschedel siert, is kleurrijk en helder om de levendigheid van het leven te symboliseren, vooral gewaardeerd door degenen die een volledige hebben geleefd en sindsdien zijn overleden.

Zoals bij elke tatoeage zijn er verschillende stijlen schedels; suikerschedel- zoals eerder vermeld wordt voornamelijk gebruikt in Dag van de Doden-vieringen; schedel met rozen – meestal gebruikt om het contrast tussen goed en kwaad weer te geven; of een meisjesschedel, waaraan vaak hartvormige ogen of strikken zijn bevestigd. Dit gezegd hebbende, de betekenis achter een schedeltattoo heeft niet de betekenis van iets negatiefs, het kan worden gebruikt ter nagedachtenis aan geliefden die zijn overleden (zoals de suikerschedel wordt gebruikt in Mexico op de Dag van de Doden).

In oude samenlevingen, evenals moderne, vertegenwoordigden schedeltattoos grote verandering en een viering van het leven. De betekenis kan ook variëren op de religie van de drager. In het christendom kan de schedel bijvoorbeeld vaak de eeuwigheid symboliseren of wat er overblijft nadat de ziel verder gaat, in Kabbalah kan het wedergeboorte en viering vertegenwoordigen. Bij suikerschedels is het symbool altijd dat van leven en ervaring. Namen en levendige linten worden vaak gebruikt om de schedels te versieren. De naam en datum van overlijden van een specifiek familielid wordt gebruikt om te dienen als een aardse weergave van die persoon voor de viering van de Dag van de Doden. Tattoo-ontwerpen bootsen dit vaak na, vooral voor mensen met Een Latijns-Amerikaans of Mexicaans erfgoed en nemen actief deel aan deze vakantie.

Op 2 november vieren mensen Dag van de Doden en gaan ze naar het kerkhof om hun geliefden te vieren die ze hebben verloren. Ze gebruiken deze tijd om de begraafplaats op te ruimen, bloemen achter te laten en spelletjes te spelen terwijl ze praten over hun verloren geliefden.

We vieren deze feestdag ook in de Amerika. We doen dit om vele redenen en een grote is vanwege de grote Mexicaanse bevolking in de Verenigde Staten. Een andere school als gedachte is omdat we geen dag gewijd aan onze verloren geliefden zoals in Spaanse culturen. Aan de andere kant denken velen dat het komt door onze interesse in magie. Ten slotte kan het gewoon worden gezien als een andere reden om naar de bars te gaan en te drinken

De suikerschedeltattoo of snoepschedeltattoo is een manier om je geliefden voor altijd in inkt te eren. De betekenis van deze tatoeage betekent voor iedereen iets anders, maar de Dag van de Doden zit er niet in als reden. Zoals met de meeste tatoeages, is het vermogen om creatief te worden wat deze tatoeage je eigen maakt. Je hoeft niet in het flashbook te gaan en te doen wat al is gedaan.

Daar komt nog bij dat we moeten begrijpen wat schedels betekenen in andere culturen in de moderne en oude tijden. In veel culturen zal de schedel verandering of een viering van het leven vertegenwoordigen. Er is ook veel religieuze symboliek en dit zou de symboliek van de schedel kunnen veranderen. In de Kabbalah religie symboliseert de schedel een wedergeboorte of een viering in die zin dat we van het ene leven naar de volgende fase gaan. In het christendom symboliseren schedels de dood en er is niet veel anders aan de hand. Als we het echter over suikerschedels hebben, zijn dit slechts gelukkige momenten om te vieren. Natuurlijk zijn we verdrietig om verloren geliefden, maar deze tatoeages zijn een manier om degenen die we hebben verloren te eren.

Sugar Schedel Tattoo Variaties

Sugar skull tattoo-ontwerpen hebben over het algemeen bloembladachtige decoratie rond de ogen, die soms worden weergegeven als hartvormen om een geanimeerde kwaliteit te benadrukken. Stippen en gebogen lijnwerk is ook inbegrepen, evenals eenvoudige bloemvormen. Meer realistische ontwerpen kunnen realistische afbeeldingen van bloemen gebruiken, meestal rozen, maar elke bloem kan worden gekozen. De favoriete bloei van de voorouder of het familielid kan worden gebruikt, als de tatoeage is opgedragen aan een specifieke persoon. Bloemen kunnen in de oogkassen van de suikerschedel worden geplaatst, of andere aangename symbolen zoals diamanten of juwelen, katholieke symbolen of sterren.

Geometrische Suiker Schedel Tattoo

Geometrische ontwerpen werken goed met de suikerschedel omdat de uitgebreide en kleurrijke decoratie gemakkelijk kan worden gefragmenteerd in eenvoudige vormen. De suikerschedel kan op deze manier heel eenvoudig worden ontworpen en daarom veel kleiner en delicater worden gemaakt, waardoor een vrouwelijk uiterlijk ontstaat. Extra rozen en andere bloemen worden vaak op de achtergrond opgenomen om een voller uiterlijk en een groter stuk te bereiken dat nog steeds eenvoudig wordt gehouden.

Mannelijke Suiker Schedel Tattoo

In mannelijke ontwerpen worden suikerschedels decoraties gedaan op een vrouwelijk gezicht in plaats van een schedel om de vrouwelijke vorm op te nemen. Dit kan heel eenvoudig en ook of heel realistisch. Deze ontwerpen zijn vaak gemaakt om onheilspellend te lijken en bevatten symbolen van horror zoals spinnenwebben, schedels, skeletten en bewaard in donkere tinten. Deze vrouwen kunnen worden weergegeven als geesten, geesten of zombies om de feestelijke aard van de suikerschedel te benadrukken en de dood te benadrukken waarop deze vertrouwt. In andere gevallen wordt de vrouwelijke vorm gebruikt met de suikerschedel voor esthetische aantrekkingskracht in plaats van een om een definitief statement te maken. Maar hoe het ook wordt gebruikt, de suikerschedel is altijd een symbool van de dood, positief of negatief genomen.

Wanneer de vrouwelijke vorm wordt gebruikt, is de vrouw soms ontworpen als een zigeuner met uitgebreide sieraden en een sjaal die het haar bedekt. De zigeuner, vaak met een kristallen bol, is een symbool van de toekomst dat wordt gecombineerd met de voorstelling van de dood en levens die zijn verstreken gevonden in de suikerschedel. Deze ontwerpen worden vaak weergegeven in een vintage thema en kunnen dienen als een eerbetoon aan een bepaalde periode, misschien een waarin een grootouder is geboren.

Niet alle schedeltattoos zijn menselijk van aard, ook sommige mensen kiezen ervoor om in plaats daarvan met een dierenschedel te gaan. Populaire selecties zijn onder meer: herten- gesymboliseerd in heidense overtuigingen als de beschermer van het bos, een hertenschedel symboliseert ook kracht en viriliteit; stier /buffel-in indiaanse folklore de schedels van deze dieren vertegenwoordigen leven en welvaart; en de geit, deze schedel symboliseert iemand die onbevreesd is in het aangezicht van de dood.

Sugar Skull Tattoo Betekenis 1
Sugar Skull Tattoo Betekenis 2
Sugar Skull Tattoo Betekenis 3
Sugar Skull Tattoo Betekenis 4
Sugar Skull Tattoo Betekenis 5
Sugar Skull Tattoo Betekenis 6
Sugar Skull Tattoo Betekenis 7
Sugar Skull Tattoo Betekenis 8
Sugar Skull Tattoo Betekenis 9
Sugar Skull Tattoo Betekenis 10
Suiker Schedel Tattoo Betekenis 11
Sugar Skull Tattoo Betekenis 12
Sugar Skull Tattoo Betekenis 13
Sugar Skull Tattoo Betekenis 14
Sugar Skull Tattoo Betekenis 15
Sugar Skull Tattoo Betekenis 16
Sugar Skull Tattoo Betekenis 17
Sugar Skull Tattoo Betekenis 18
Sugar Skull Tattoo Betekenis 19
Sugar Skull Tattoo Betekenis 20
Suiker Schedel Tattoo Betekenis 21
Sugar Skull Tattoo Betekenis 22
Sugar Skull Tattoo Betekenis 23
Sugar Skull Tattoo Betekenis 24
Sugar Skull Tattoo Betekenis 25
Sugar Skull Tattoo Betekenis 26
Sugar Skull Tattoo Betekenis 27
Sugar Skull Tattoo Betekenis 28
Sugar Skull Tattoo Betekenis 29
Sugar Skull Tattoo Betekenis 30
Sugar Skull Tattoo Betekenis 31
Sugar Skull Tattoo Betekenis 32
Sugar Skull Tattoo Betekenis 33
Sugar Skull Tattoo Betekenis 34
Sugar Skull Tattoo Betekenis 35
Sugar Skull Tattoo Betekenis 36
Sugar Skull Tattoo Betekenis 37
Suiker Schedel Tattoo Betekenis 38
Sugar Skull Tattoo Betekenis 39
Suiker Schedel Tattoo Betekenis 40
Sugar Skull Tattoo Betekenis 41
Suiker Schedel Tattoo Betekenis 42
Sugar Skull Tattoo Betekenis 43
Sugar Skull Tattoo Betekenis 44
Sugar Skull Tattoo Betekenis 45
Sugar Skull Tattoo Betekenis 46
Sugar Skull Tattoo Betekenis 47
Sugar Skull Tattoo Betekenis 48
Sugar Skull Tattoo Betekenis 49
Sugar Skull Tattoo Betekenis 50
Sugar Skull Tattoo Betekenis 51