Toch sta ik op Tattoo Betekenis

De zin ‘Still I Rise’ is er een die het meest wordt herkend in het gedicht ‘Still I Rise’ van Maya.
Angelou. ‘Still I Rise’, gepubliceerd in 1978, bestaat uit 32 korte gedichten. Gescheiden in 3 verschillende delen, is de belangrijkste boodschap van de gedichten die van het uitstijgen boven de worstelingen en moeilijke tijden die je kunnen overkomen. Maya Angelou is oorspronkelijk bekend om haar bekroonde 7 autobiografieën die ze had gepubliceerd. Binnen al haar werk waren haar twee populairste poëziestukken getiteld ‘Fenomenale vrouw’ en ‘Still I Rise’. Binnen de dichtbundel die deze twee gedichten te vinden zijn, spreekt ze voor haar ras en haar vrouwelijke geslacht, evenals de moedige veerkracht van haar gemeenschap. De gedichten kregen zoveel aandacht dat het United Negro College Fund ‘Still I Rise’ gebruikte als middelpunt van een reclamecampagne.

Hoewel dit gedicht en deze zin populair is geworden door de werken van Maya Angelou, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat je een expert moet zijn of alles moet weten, of iets over Maya Angelou. We zijn haar echter dank verschuldigd, zonder dat ze zoveel mensen in hun kracht zet door haar creativiteit en woorden, zouden we een minder realistische betekenis hebben van wat ‘Still I Rise’ echt betekent. Deze zin is niet alleen voor vrouwen en de Afro-Amerikaanse gemeenschap, maar mannen en anderen van elk ras hebben evenveel recht om deze zin te dragen. Zoals veel zinnen en tattoo-concepten, blijven ze allemaal trouw aan de persoon die ze bezit. Iedereen heeft verschillende opvattingen en meningen over dingen, een tatoeage zoals deze kan een aantal verschillende ideologieën voor het individu betekenen. Wat je redenering ook is, dit is een zelfbekrachtigende zin die een teken is van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Hieronder staan voorbeelden van de ‘Still I Stand’-tatoeage, verschillende betekenissen erachter en unieke, creatieve concepten die mensen hebben gekregen als vergelding voor de dappere zin.

Obstakels overwinnen

We hebben allemaal onze eigen worstelingen en beproevingen door deze achtbaan van een leven dat we leven. Deze obstakels en moeilijke tijden die ons in de weg staan, kunnen je maken of breken. Het overwinnen van iets dat een probleem in je leven is geweest, geeft ons een groot gevoel van zelftrots en voldoening. We worden allemaal behandeld met onze eigen hand kaarten, we moeten deze kaarten zo goed mogelijk gebruiken en er het beste van maken. De zin zelf ‘Still I Rise’ geeft aan dat er iets moet zijn gebeurd dat niet bijzonder goed was. Het tatoeëren van deze zin kan jezelf eraan herinneren wie ze zijn en hoe ver ze het hebben gemaakt van wat het ook was dat hen in het verleden is overkomen. Voor anderen laat het zien dat het individu een sterk en vastberaden persoon is die niet gemakkelijk opgeeft.

Degenen die hebben geworsteld met een verslavende stof van een of andere soort en nooit dachten dat ze in staat zouden zijn om hun demonen te overwinnen, maar het uiteindelijk doen door de kracht van wil en hard werken, krijgen dit getatoeëerd omdat het het perfecte voorbeeld is van bovenuit stijgen. Over iets heen komen dat schadelijk voor je is, maar moeilijk te weerstaan, is een van de moeilijkste dingen om echt te doen. Van binnen weet je dat deze stof je lichaam en geest vernietigt, maar je kunt er niets aan doen omdat je het gevoel wilt blijven najagen van wat deze verslaving ook veroorzaakt. Dat gezegd hebbende, degenen die het geluk hebben om voor zichzelf op te komen en zich te ontdoen van al hun demonen en een levensveranderende verandering in hun leven aan te brengen, zijn degenen die boven alles uitstijgen.

Voor veel mensen is liefde een gekoesterd en kostbaar iets om in je leven te hebben. Sommigen van ons worden echter verliefd op de verkeerde mensen. Dit zijn de mensen die in eerste instantie een goed idee lijken, maar zodra de tijd verstrijkt, beginnen hun ware kleuren te verschijnen. Huiselijk geweld is een tragisch patroon van gewelddadig gedrag ten opzichte van iemand met wie je misschien een relatie hebt, zoals een huwelijk of gewoon daten. Misbruikt worden door iemand voor wie je sterke gevoelens en liefde hebt, kan een van de ergste dingen zijn die iemand kan overkomen. Hoewel de misbruiker je liefde niet waard is, is het niet altijd zo gemakkelijk om in die situatie te komen als het lijkt. Deze misbruiker kan je bedreigen met je leven of iemand die dicht bij je staat, ze kunnen terugkomen en je eigendom vernietigen, of je zelfs doden tot het punt van moord of zelfmoord. Uit een giftige relatie stappen is iets om trots op te zijn en vooral om van te leren. Een tatoeage van de zin ‘Still I Rise’ is een nuttige herinnering waar je bent geweest en om niemand anders in je leven toe te staan die je op die manier zal behandelen. Of als ze je uiteindelijk slecht behandelen, is het een herinnering om jezelf eruit te halen en voor jezelf op te komen, ongeacht de gevolgen.

Afbeelding en een zin

De zin van ‘Still I Rise’ is een sterke boodschap die er op zichzelf geweldig uitziet als een tatoeage. Er zijn talloze manieren om deze tekst weer te geven met verschillende lettertypen. Als u heb al een lettertype uitgezocht voor deze zin, maar wil er iets meer bij horen, een afbeelding van je smaak is altijd een uitstekende manier om te gaan. Gezien de zin zelf en de betekenis van het overwinnen en uitstijgen boven invloeden en obstakels, zijn afbeeldingen zoals bloemen een populaire en unieke manier om precies dat uit te drukken. Omdat bloemen beginnen met het groeien uit het vuil en bloeien tot iets moois, betekent dit dat ook jij op een dieptepunt stond en boven alles uitsteeg wat in de weg stond, de barre weersomstandigheden waar je doorheen moest, de omstandigheden waarin je werd geplaatst, allemaal hebben ze je gemaakt tot wie je nu bent. Met behulp van een afbeelding van een bloem van uw smaak, een roos is een populaire bloem om te gebruiken, kunt u de zin plaatsen die zich in schrift rond de bloem wikkelt of de zin langs de stengel laat schrijven die naar de bloem zelf leidt. Afhankelijk van waar je besluit om dit te plaatsen en hoe het wordt geplaatst, zal bepalen welke richting je op moet. Als je dit bijvoorbeeld op je onderarm laat tatoeëren, zou het logisch zijn dat de bloem je arm opgaat met de zin ‘Still I Rise’ die zich rond het beeld wikkelt voor een opmerkelijker effect.

Toch sta ik tattoo betekenis 1
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 2
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 3
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 4
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 5
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 6
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 7
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 8
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 9
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 10
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 11
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 12
Toch sta ik tattoo betekenis 13
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 14
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 15
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 16
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 17
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 18
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 19
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 20
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 21
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 22
Nog steeds ik Rise Tattoo Betekenis 23
Still I Rise Tattoo Betekenis 24
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 25
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 26
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 27
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 28
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 29
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 30
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 31
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 32
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 33
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 34
Still I Rise Tattoo Betekenis 35
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 36
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 37
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 38
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 39
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 40
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 41
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 42
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 43
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 44
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 45
Toch sta ik op Tattoo Betekenis 46