Spade Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën

Spade-tatoeages zijn niet de meest populaire tatoeages die er tegenwoordig zijn, maar veel mensen krijgen nog steeds een van deze ontwerpen om verschillende redenen. Wat vreemd is aan de spade tattoo is dat het een breed scala aan betekenissen heeft, dus je moet meestal dicht bij de eigenaar zijn om precies te weten wat hun spade tattoo betekent. Een spade is een symbool van veel dingen, van het leger en de strijd tot waarzeggerij en het onheilspellende. De betekenis van elke tatoeage kan worden onthuld in de detaillering die ermee gepaard gaat, inclusief eventuele nummers die ook zijn opgenomen.

Spade Tattoo Betekenis 1

Genomen van de eeuwenoude Franse pakken speelkaarten, is de spade een andere naam voor het originele “snoek” -pak. De snoek of spade is een symbool van de bewaker en de speer die ze dragen als een middel om het kasteel en het koninkrijk dat het regeert te beschermen. Deze symbolen zijn afgeleid van de Duitse pakken die geworteld zijn in de Latijnse pakken waar de spade oorspronkelijk een zwaard was. De spade is gewrongen met de Europese geschiedenis die wordt weerspiegeld in een spade tattoo ontwerp.

Wanneer men ervoor kiest om de spadetattoo te ontvangen, kan een specifieke kaart worden meegeleverd om de spade te begeleiden en een specifieker stuk te maken. De schoppenkoningin kan worden gekozen voor een vrouwelijker ontwerp en alleen de “Q” samen met het schoppensymbool bevatten om de koninginnenkaart aan te geven. De schoppenkoning kan afwisselend worden gebruikt om een mannelijke tatoeage te maken met de “K” als indicatie hiervoor. Een koppel van hetzelfde geslacht kan een king of spades en queen of spades tattoo ontvangen om hun relatie te symboliseren. Een “A” kan in plaats daarvan worden opgenomen om de aaskaart aan te geven, een symbool van zowel één als elf, zowel hoge als lage rankings. Deze tattoo-ontwerpen worden bijna altijd in het zwart gedaan om trouw te zijn aan het pak dat ze vertegenwoordigen, hoewel elke kleur of patroon kan worden gebruikt om de persoon die het ontvangt beter te vertegenwoordigen.

De specifieke kaart die samen met de spade wordt gebruikt, is vaak een weergave van de rangorde. De aas, vanwege zijn waarde in kaartspellen en gokken, is een symbool van prestige en bekwaamheid, evenals humor en sluwheid. De koningin en koning zijn toepasselijk een symbool van vorstelijkheid en betekenen belang. Een specifiek nummer kan worden gebruikt om iemands favoriete nummer weer te geven of ze kunnen de “7” gebruiken, omdat het bekend staat als een geluksgetal.

Spade Tattoo Betekenis 2

In plaats van een effen zwarte spade, worden boheemse ontwerpen vaak gebruikt om de spade in te vullen om een meer versierd ontwerp te creëren. Dikke witte lijnen en stippen worden gebruikt om het patroon te creëren en interesse toe te voegen aan de spade. De decoratie geeft de spade ook een meer traditionele uitstraling die verwijst naar de “Old School” -stijl van tatoeëren. In dit lijnwerk kan ook een aantal worden opgenomen.

Soms houden gokkers zo veel van gokken dat ze een spade tattoo krijgen om het te laten zien. De spade is de meest unieke vorm van de vier kaartpakken, dus het is logisch dat het populairder is dan harten, diamanten en clubs. Het heeft ook de meeste betekenissen, die je hieronder zult zien. Bij het rangschikken van pakken kaarten is schoppen het hoogst, daarom krijgen sommige mensen de spadetattoo om macht te vertegenwoordigen. In deze gevallen willen de eigenaren ofwel als machtig worden gezien of ze willen grote dingen in hun leven bereiken. Het kan ook worden gebruikt om andere mensen te intimideren.

Vergeet niet dat schoppen meer zijn dan alleen symbolen op kaarten; ze zijn ook graafgereedschappen aan het graven. Er zijn niet al te veel tattoo-ontwerpen die arbeid vertegenwoordigen, dus sommige mensen zullen de spade-tatoeage krijgen om precies dat te betekenen. Als ze harde werkers zijn of zichzelf eraan willen herinneren om elke dag van hun leven hard te werken, zou de spade-tatoeage een behoorlijk passende keuze zijn.

Spade Tattoo Betekenis 4

Omdat de spade vaak wordt gezien als een uniseks symbool, zou iemand het om die reden kunnen krijgen. Het is niet de meest populaire tatoeage voor transgenders, maar sommige transgenders zullen de spade krijgen als een symbool van trots. Het feit dat het een uniseks symbool is, betekent ook dat je net zoveel vrouwen met een spade tattoo zult vinden als je mannen zult vinden.

In tarotkaarten wordt het zwaardpak (schoppen) geassocieerd met de adellijke klasse of tweede stand, wat het sociale belang aangeeft van degenen die het dragen. Dit omvat ook het leger en de speren, zwaarden en pijl en boog waarmee ze vechten. Wanneer er schoppen opduiken tijdens een tarotkaartlezing, zijn de voorstellingen over het algemeen ondeugend en onheilspellend, wat heeft geleid tot de associatie tussen de spade en het onheilspellende. Op deze manier wordt de spade ook geassocieerd met het occulte, wat de sinistere kant van het pak benadrukt.

De spade tattoo kan ook een vrij donkere tatoeage zijn wanneer de eigenaar dat wil. Terwijl de schoppenaas simpelweg kan betekenen dat de eigenaar houdt van kaarten, ze kunnen het ook krijgen om de dood te vertegenwoordigen. Wanneer de spade een donkerdere symboliek heeft, wordt deze vaak gecombineerd met Magere Hein, bloed of andere donkere afbeeldingen. Schedels worden vaak toegevoegd aan het midden van de spadetattoo om een onheilspellende toon aan het ontwerp te creëren. De vorm van de spade weerspiegelt de vorm van de vorm van de holle neusholte waardoor de schedel de spade kan aanvullen. Omdat de spade een weergave is van wapens (de snoek), is de dood een thema dat goed bij het ontwerp past.

Sommige mensen houden gewoon van de vorm en het algehele uiterlijk van de spade tattoo. Het is duidelijk dat er niet veel betekenis is in de vorm van de spade, daarom besluiten veel mensen om afbeeldingen in de spade-omtrek te plaatsen. In deze gevallen zijn de mogelijkheden eindeloos, omdat er voldoende ruimte kan zijn voor zowat elk ander beeld in de spade.

Spade Tattoo Betekenis 3
Spade Tattoo Betekenis 5
Spade Tattoo Betekenis 7
Spade Tattoo Betekenis 8
Spade Tattoo Betekenis 9
Spade Tattoo Betekenis 10
Spade Tattoo Betekenis 11
Spade Tattoo Betekenis 12
Spade Tattoo Betekenis 13
Spade Tattoo Betekenis 14
Spade Tattoo Betekenis 15
Spade Tattoo Betekenis 16
Spade Tattoo Betekenis 17
Spade Tattoo Betekenis 18
Spade Tattoo Betekenis 19
Spade Tattoo Betekenis 21
Spade Tattoo Betekenis 22
Spade Tattoo Betekenis 23
Spade Tattoo Betekenis 24
Spade Tattoo Betekenis 25
Spade Tattoo Betekenis 28
Spade Tattoo Betekenis 29
Spade Tattoo Betekenis 31
Spade Tattoo Betekenis 32
Spade Tattoo Betekenis 33
Spade Tattoo Betekenis 34
Spade Tattoo Betekenis 35
Spade Tattoo Betekenis 36
Spade Tattoo Betekenis 37
Spade Tattoo Betekenis 38
Spade Tattoo Betekenis 39
Spade Tattoo Betekenis 40