Skeleton Key Tattoo Betekenis

Sleutels zijn al lang populaire onderwerpen om te worden getatoeëerd. Er zit veel symboliek achter de sleutel waardoor ze een leuke tatoeage zijn om te krijgen. Toetsen kunnen klein en bescheiden zijn, of ze kunnen groter zijn met ingewikkelde ontwerpen. Een voorbeeld van dit laatste is een skeletsleutel. We hebben allemaal wel eens een skeletsleutel gezien. Ze zien eruit alsof ze je toegang geven om een plek te betreden die oud of spookachtig is. Deze interessant uitziende sleutel bestaat al eeuwen en heeft daarom een verhaal om zijn oorsprong te verklaren.

Skeletsleutels zijn het onderwerp geweest van verhalen en films. Het is fascinerend dat een sleutel zoveel belangstelling zou wekken, maar dit is het geval met de skeletsleutel. Ze zorgen ook voor geweldige tatoeages omdat ze een mysterieuze uitstraling hebben en op bijna elke plek op het lichaam kunnen worden geplaatst. Deze old school sleutels hebben een allure en zullen mensen zich afvragen over het achtergrondverhaal over waarom je het hebt gekregen.

In deze post zullen we het hebben over de geschiedenis van de skeletsleutel en waar ze vandaan kwamen. We zullen ook de symboliek achter dit symbool bespreken en wat het betekent voor de persoon die de tatoeage draagt. Het leuke aan de skeleton key tattoo is dat je er variaties van kunt maken en afbeeldingen kunt toevoegen om te stimuleren of te veranderen wat het zou moeten symboliseren. Aan het einde van dit bericht zou je je meer geïnformeerd moeten voelen over de skeletsleuteltattoo. Je zou zelfs kunnen overwegen om er een voor jezelf te kopen.

Geschiedenis van de Skeleton Key

Skeletsleutels zijn tegenwoordig een hot item. Van het veranderen in sieraden of het toevoegen ervan als accenten aan meubels, de skeletsleutel is een cool ding om te hebben. Tegenwoordig gaan mensen verder dan dat en laten ze het beeld op hun lichaam tatoeëren. We wilden het hebben over de geschiedenis van de skeletsleutel om u te helpen begrijpen waar ze vandaan komen.

Het enige doel van de skeletsleutel is om een slot te openen, en dit is het voor de hand liggende deel. Ze worden ook wel een passeersleutel genoemd omdat ze een aantal verschillende sloten kunnen openen die bekend staan als warded locks. Als je iemand zou vragen naar de naam van de skeletsleutel, zouden ze kunnen denken dat het zo is genoemd omdat de vorm op een schedel lijkt, maar de reden voor de naam is omdat het in wezen een kale sleutel is. Er is niets aan, behalve wat er nodig is om een slot te openen. De originele skeletsleutels hadden een enkele rechthoekige tand en een cilindrische schacht.

Toen sloten en sleutels voor het eerst werden gebruikt, waren ze van hout. Je kunt deze sleutels helemaal terug traceren naar Egypte en Babylon. Deze duurden niet lang omdat ze groot en omvangrijk waren en met geweld konden worden geopend. Uiteindelijk veranderde het mechanisme en in het midden van de jaren 1800 begonnen platte en moderne sleutels zoals we die vandaag kennen te worden gebruikt. Mensen gebruikten nog steeds skeletsleutels in de meeste huizen tot na de Tweede Wereldoorlog. Er zijn nog steeds veel gevallen waarin huizen gebouwd vóór de jaren 1940 nog steeds deze sleutels gebruiken.

Skeleton Key Tattoo Betekenis

Deze sleutels hebben veel symboliek vanwege hun geschiedenis. Van sleutels is bekend dat ze dozen, kasten of afgesloten kamers openen. De symboliek van de skeletsleuteltattoo begint met het ontdekken of openen van iets dat een geheim bevat. Je hebt misschien veel dingen die je dicht bij je hart houdt en deze skeletsleuteltattoo symboliseert dat. Skeletsleutels zijn vaak in staat om meer dan één deur te openen, dus daar zit veel meer symboliek in.

Religieus gezien is de tatoeage van de skeletsleutel ook belangrijk. Er zijn veel vermeldingen van “het vasthouden van de sleutel tot de hemel”. De hierofant in tarot is een religieus persoon met twee sleutels gekruist op het beeld. Wanneer we het over het jodendom hebben, kan de sleutel symbolisch zijn voor het impregneren van een vrouw.

In onze huidige cultuur kan het hebben van een sleutel betekenen dat we toegang hebben die de meesten niet zouden hebben. Het krijgen van een sleutel van een stad is een eer die aan sommigen wordt toegekend. De skeletsleutel kan symbolisch zijn voor het hebben van een sleutel tot je hart. Het kan ook betekenen dat je een sleutel tot vrijheid hebt. Je tatoeage kan betekenen dat je iets over jezelf ontdekt dat je in zekere zin heeft bevrijd.

Skeleton Key Tattoo Variaties

De skeletsleuteltattoo wordt vaak op verschillende manieren afgebeeld. Het is vaak een kwestie van er cool uitzien, maar sommige hebben specifieke betekenissen voor de persoon die ermee te maken heeft. Hieronder staan een paar voorbeelden van skelet sleutel tatoeages die we dachten dat waren best cool.

Skelet sleutel met schedel tattoo

De skelet sleutel tattoo wordt vaak afgebeeld met een schedel aan de bovenkant. Buiten de voor de hand liggende verbinding van de skeletsleutel en de schedel, zijn veel mensen fans van de donkere kant van het leven. Deze tatoeage kan een sleutel vertegenwoordigen die de donkere kant van de persoon met deze tatoeage opent. Het ziet er ook gewoon bad ass uit.

Skelet sleutel met hart tattoo

De skeletsleuteltattoo met een hartontwerp aan de bovenkant is hoogstwaarschijnlijk symbolisch voor een sleutel tot je hart. Bovenop de skeletsleutel met een unieke uitstraling, voegt het toevoegen van het hart een ander element toe aan de tatoeage. Vanwege de uitdrukking van het hebben van een “sleutel tot mijn hart”, zien we vaak harten geassocieerd met belangrijke tatoeages.

Skelet sleutel met kroon tattoo

Wanneer je een kroon toevoegt aan de skeletsleuteltattoo, wordt gezegd dat dit symbolisch is voor het hebben van de sleutels van het koninkrijk. Velen verwijzen naar hun ziel en lichaam als hun tempel of koninkrijk en om de kroon te hebben, kan u de koning of koningin van uw domein vertegenwoordigen. Het lijkt gewoon te passen, dus als je je eigen skeletsleuteltattoo gaat krijgen, overweeg dit dan als een optie.

Als je je eigen skeletsleuteltattoo overweegt, wees er dan creatief mee. Het is al een cool symbool, maar je kunt het je eigen maken door een paar dingen toe te voegen. Je tatoeëerder moet je ook op deze afdeling kunnen helpen.

Skeleton Key Tattoo Betekenis 1
Skeleton Key Tattoo Betekenis 2
Skeleton Key Tattoo Betekenis 3
Skeleton Key Tattoo Betekenis 4
Skeleton Key Tattoo Betekenis 5
Skeleton Key Tattoo Betekenis 6
Skeleton Key Tattoo Betekenis 7
Skeleton Key Tattoo Betekenis 8
Skeleton Key Tattoo Betekenis 9
Skeleton Key Tattoo Betekenis 10
Skeleton Key Tattoo Betekenis 11
Skeleton Key Tattoo Betekenis 12
Skeleton Key Tattoo Betekenis 13
Skeleton Key Tattoo Betekenis 14
Skeleton Key Tattoo Betekenis 15
Skeleton Key Tattoo Betekenis 16
Skeleton Key Tattoo Betekenis 17
Skeleton Key Tattoo Betekenis 18
Skeleton Key Tattoo Betekenis 19
Skeleton Key Tattoo Betekenis 20
Skeleton Key Tattoo Betekenis 21
Skeleton Key Tattoo Betekenis 22
Skeleton Key Tattoo Betekenis 23
Skeleton Key Tattoo Betekenis 24
Skeleton Key Tattoo Betekenis 25
Skeleton Key Tattoo Betekenis 26
Skeleton Key Tattoo Betekenis 27
Skeleton Key Tattoo Betekenis 28
Skeleton Key Tattoo Betekenis 29
Skeleton Key Tattoo Betekenis 30
Skeleton Key Tattoo Betekenis 31
Skeleton Key Tattoo Betekenis 32
Skeleton Key Tattoo Betekenis 33
Skeleton Key Tattoo Betekenis 34
Skeleton Key Tattoo Betekenis 35
Skeleton Key Tattoo Betekenis 36
Skeleton Key Tattoo Betekenis 37
Skeleton Key Tattoo Betekenis 38
Skeleton Key Tattoo Betekenis 39
Skeleton Key Tattoo Betekenis 40
Skeleton Key Tattoo Betekenis 41
Skeleton Key Tattoo Betekenis 42
Skeleton Key Tattoo Betekenis 43
Skeleton Key Tattoo Betekenis 44
Skeleton Key Tattoo Betekenis 45