Schedel Tattoo Betekenis

De schedel is een onheilspellend beeld dat onmiddellijk wordt geassocieerd met de dood en het dodenrijk. Hoewel het daardoor lijkt alsof de schedeltattoo alleen voor mensen is die een tatoeage willen laten zetten die de dood vertegenwoordigt, is dat niet altijd het geval. Op deze pagina zullen we bekijken waarom de schedelafbeelding door de jaren heen zo’n betekenis heeft gehad voor mensen en enkele van de meest populaire schedeltattoo-betekenissen die mensen graag gebruiken.

De schedel is een zeer populaire tatoeageafbeelding en wordt vaak gebruikt om een toon van onheilspellend, gevaar of het occulte te benadrukken. Mensen die op zoek zijn naar een donkerdere tattoo-betekenis zullen vaak merken dat ze de schedel tat kiezen omdat die betekenis duidelijk is als je de schedel ziet. Het is ook het type afbeelding dat je kunt mengen met andere donkere ontwerpen, waardoor het een uitstekende keuze is voor een groter tattoo-ontwerp.

De schedel werd in de oudheid gebruikt en wordt nog steeds modern gebruikt in rituele praktijken in verschillende culturen over de hele wereld. De menselijke, of dierlijke, schedel betekent een ontbrekende ziel en wordt gebruikt als een embleem van een familielid of vriend die is overgegaan uit de wereld van de levenden. Mensen die om deze reden de schedeltattoo laten zetten, hebben vaak de naam van de persoon die het vertegenwoordigt boven de schedel om de betekenis een beetje duidelijker te maken. Natuurlijk, als het bedoeld is als een zeer persoonlijke tatoeage, kan de eigenaar de naam weglaten, omdat ze altijd zullen weten wie de schedel vertegenwoordigt.

De schedels kunnen ceremonieel worden versierd en onderdeel worden gemaakt van een feest of ritueel. In het bijzonder wordt de Dag van de Doden, de Mexicaanse feestdag die volgt op Halloween, vaak gevierd met versierde schedels die calavera’s of suikerschedels worden genoemd en die felgekleurd zijn. Ze zijn zeer sierlijk versierd en worden gebruikt om de geesten van dode familieleden te eren. Hoewel ze een betekenaar zijn van de doden, dienen ze als een herinnering aan afkomst en een herinnering aan de wedergeboorte die de dood mogelijk maakt.

Een realistische menselijke schedel, zonder decoratie, is een veel minder vrolijk beeld, maar kan een vergelijkbaar doel dienen als de suikerschedels. Op deze manier kan de eigenaar van de schedeltattoo iemand eren zonder vrolijke afbeeldingen toe te voegen. Deze schedeltattoos hebben niet de meest voor de hand liggende betekenissen, daarom worden ze als zeer persoonlijk beschouwd en bevinden ze zich meestal op een deel van het lichaam dat niet door het publiek kan worden gezien.

Veel producties van Shakespeare’s Hamlet tonen hem die een schedel vasthoudt en nadenkt over het idee van sterfelijkheid na de dood van zijn vader. Hierdoor wordt het schedelbeeld vaak gebruikt om naar dit toneelstuk te verwijzen, maar meer in het algemeen is de schedel een beeld dat een dour en enigszins dreigende toon in een tatoeage integreert.

Schedels worden vaak vergezeld door rozen, raven, kaarsen of slangen, die allemaal het onbekende en bovennatuurlijke suggereren. Deze schedels vertegenwoordigen meestal ook de dood, maar de toegevoegde beelden kunnen de tatoeages nog zinvoller maken voor de eigenaren. Als je probeert te achterhalen wat een bepaalde schedeltattoo betekent, dan is het een goed idee om naar de afbeeldingen eromheen te kijken om precies te zien wat het betekent.

De schedeltattoo is een van de meest populaire biker-tatoeages die er zijn, zo niet de meest populaire. Motorbendes over de hele wereld gebruiken het schedelbeeld als zowel een logo als een herinnering aan buitenstaanders dat er niet mee moet worden geknoeid. Hoewel er veel betekenissen kunnen worden gehecht aan tatoeages van motorbendes, is degene die het meest voorkomt in allemaal dat de eigenaren bereid zijn om gevaarlijk te leven. De motorrijders die deze schedeltatoeages krijgen, dragen ze ook om hun trots op hun motorbendes te tonen.

Sommige mensen krijgen de schedeltattoo om “gevaarlijk leven” te vertegenwoordigen, zelfs als ze niet in motorbendes zitten. De schedel laat zien dat ze een avontuurlijk leven willen leiden en dat ze niemand in de weg laten staan. Het schedelbeeld is een constante herinnering dat ze maar één kans op het leven krijgen en dat ze elk moment moeten laten tellen. Er zijn veel tattoo-ontwerpen die dezelfde betekenis hebben, maar de schedel is een van de meest opvallende afbeeldingen die er zijn, dus veel mensen kiezen de schedeltattoo boven alle andere opties.

Hoewel de schedel een divers beeld kan zijn, is het in de eerste plaats een overblijfsel van de onheilspellende en spirituele wereld die goed werkt als een donkere en spectrale tatoeage. Dit betekent dat de schedeltattoo een diepe betekenis heeft voor de eigenaar, maar het is niet het type betekenis dat voor iedereen duidelijk zal zijn. Het betekent ook dat mensen hun schedeltattoos kunnen aanpassen aan hun smaak, omdat ze meestal hun schedeltattoo-betekenissen niet met de wereld willen delen.

Geloof het of niet, het schedelbeeld kan ook worden gebruikt in een motiverende tatoeage en kan geen negatieve betekenissen hebben voor de eigenaar. Een voorbeeld hiervan is wanneer iemand de schedeltattoo krijgt om zichzelf eraan te herinneren gefocust te blijven op het bereiken van hun doelen. De schedel reze moeten blijven pushen naar hun ogen van de prijs, ongeacht wat hen in de weg staat.

Of het nu positief of negatief is, de schedel is een symbool van de dood en de sterfelijkheid van de mensheid, en herinnert eraan dat de ondergang gemeenschappelijk is voor alle schepselen op aarde. Mensen die dit herkennen, krijgen vaak de schedeltattoo om zichzelf eraan te herinneren onbevreesd te zijn, ongeacht wat het naar hen gooit. Het kan ook betekenen dat ze veel risico’s nemen – goed of slecht – dus buitenstaanders zullen vaak wegblijven van mensen met schedeltatoeages.

Het was nog niet zo lang geleden dat schedeltattoos erom bekend stonden alleen voor mannen te zijn, maar tegenwoordig krijgen veel vrouwen ook fantastische schedeltattoos. Het schedelbeeld zelf is immers geen “mannelijk” beeld, dus het werkt zeker op ieders huid. Exact dezelfde betekenissen kunnen worden gebruikt voor de schedeltattoo, ongeacht wie deze krijgt, maar u kunt het uiterlijk ervan altijd aanpassen aan uw behoeften.

Als je erover denkt om een schedeltattoo te laten zetten, wil je een ontwerp bedenken dat specifiek voor jou werkt. Als je het simpel wilt houden, dan zou misschien alleen de omtrek van een schedel werken. Als je weet dat je wilt dat je schedel veel betekenis heeft, dan wil je misschien meer ontwerpelementen toevoegen om er de meeste betekenis uit te halen. We raden ten zeerste aan om een aangepaste schedeltattoo te krijgen in plaats van alleen een schedelafbeelding uit het boek van een kunstenaar te kiezen, omdat je je schedeltattoo altijd als de jouwe en de jouwe alleen wilt zien.

Je zult ook willen nadenken over waar je de schedel op je lichaam wilt laten tatoeëren. Dit is niet een van die ontwerpen die van betekenis veranderen op basis van waar het zich op het lichaam van een persoon bevindt, maar de locatie is nog steeds belangrijk. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw schedeltattoo heel persoonlijk is, wilt u deze misschien op uw rug of op een ander lichaamsdeel plaatsen dat buiten het zicht van het publiek ligt. Omgekeerd, als de schedel een symbool van trots voor je is, kun je het op je onderarm krijgen zodat iedereen het kan zien. Houd er ook rekening mee dat de grootte van de schedeltattoo zal helpen de locatie-opties voor u te beperken.

Zoals je kunt zien, heeft de schedeltattoo niet veel betekenissen, maar degenen die het wel heeft, zijn vrij diep. Dit is een van die tattoo-ontwerpen die waarschijnlijk altijd een van de meest populaire zal zijn, omdat veel mensen vinden dat het er zowel geweldig uitziet als betekenissen heeft die voor hen werken.

Schedel Tattoo 1
Schedel Tattoo 2
Schedel Tattoo 3
Schedel Tattoo 4
Schedel Tattoo 5
Schedel Tattoo 6
Schedel Tattoo 7
Schedel Tattoo 8
Schedel Tattoo 9
Schedel Tattoo 10
Schedel Tattoo 11
Schedel Tattoo 12
Schedel Tattoo 13
Schedel Tattoo 14
Schedel Tattoo 15
Schedel Tattoo 16
Schedel Tattoo 17
Schedel Tattoo 18
Schedel Tattoo 19
Schedel Tattoo 20
Schedel Tattoo 21
Schedel Tattoo 22
Schedel Tattoo 23
Schedel Tattoo 24
Schedel Tattoo 25
Schedel Tattoo 26
Schedel Tattoo 27
Schedel Tattoo 28
Schedel Tattoo 29
Schedel Tattoo 30
Schedel Tattoo 31
Schedel Tattoo 32
Schedel Tattoo 33
Schedel Tattoo 34
Schedel Tattoo 35
Schedel Tattoo 36
Schedel Tattoo 37
Schedel Tattoo 38
Schedel Tattoo 39
Schedel Tattoo 40
Schedel Tattoo 41
Schedel Tattoo 42
Schedel Tattoo 43
Schedel Tattoo 44
Schedel Tattoo 45
Schedel Tattoo 46
Schedel Tattoo 47
Schedel Tattoo 48
Schedel Tattoo 49
Schedel Tattoo 50