Spider Tattoo Betekenis

De spinachtige is altijd een ontmoedigend beeld en is de oorzaak van extreme fobie voor veel mensen over de hele wereld vanwege hun giftige vermogens en hun meerdere benen en ogen. Spinnen zijn een duidelijk symbool van de wildernis van de jungle en hebben prooi gemaakt van zowel mens als dier. Ze zijn een icoon geworden van de griezelige, enge en, voor velen, de walgelijke wezens van de wereld en worden vaak gebruikt om de duisternis van het occulte en het onaangename te benadrukken. In tegenstelling tot hun dodelijke label, zien anderen de spin als een elegant wezen, de maker van prachtige en ingewikkeld ontworpen webben. Hoe dan ook, de spin is over het algemeen een angstaanjagend beeld van dood en gevaar voor veel culturen over de hele wereld vanwege hun potentieel giftige gif.

Dit leidt ons naar de vraag, waarom zou iemand een spintattoo willen laten zetten? We zijn van plan om dat aan te pakken. Er is veel symboliek verbonden aan het beeld van een spin. Zowel negatieve als positieve connotaties zijn verbonden aan het beeld van de spin. De meesten zullen aannemen dat dit een biker gang tattoo is of iemand die een slecht persoon is. Dit is niet altijd het geval.

In dit bericht geven we je enkele feiten over de spin, zodat je weet hebt van dit fascinerende wezen. Vervolgens zullen we ingaan op de symboliek achter de afbeelding en wat de spintattoo betekent voor de mensen die het hebben. Dan zullen we ingaan op enkele verschillende spin tattoo variaties en praten over wat elk symboliseert. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je een beter idee hebt van wat de spintattoo betekent en misschien denk je erover na om de tatoeage te krijgen.

Spider Feiten

De meesten van jullie hebben een spin gezien en als je goed kijkt, zul je merken dat ze te veel delen van hun lichaam hebben, waaronder de cephalothorax en een buik. Van kleine springspinnen tot grote vogelspinnen, spinnen delen allemaal deze gemeenschappelijke eigenschap. De cephalothorax is waar je de benen, ogen, palpen, hoektanden en benen vindt. Connect bij de “taille” is de buik die de spinnerets vasthoudt. Dit is het deel dat verantwoordelijk is voor het spinnen van webben.

Een ander fascinerend (en angstaanjagend) feit over spinnen is met uitzondering van één spinnenfamilie, ze zijn allemaal giftig. Gif wordt gebruikt ter verdediging en meestal om hun prooi te onderwerpen. De klieren voor hun gif is recht door de hoektanden. De hoektanden zijn de gereedschappen die de spin gebruikt om zijn slachtoffer met gif te injecteren. Het meeste gif wordt gebruikt om hun prooi te verlammen. De familie van spinnen die geen gif heeft, wordt Uloboridae genoemd.

Spinnen jagen allemaal en vangen prooien. Dit maakt ze roofdieren en alle spinnen vallen in deze categorie. De meeste spinnen eten andere insecten en ongewervelde dieren, maar van sommige van de grotere spinnen is bekend dat ze jagen op grotere gewervelde dieren zoals vogels.

Zodra ze hun prooi vangen, is er een proces dat moet plaatsvinden voordat ze ze kunnen opeten. Omdat spinnen geen vast voedsel kunnen verteren, moeten ze hun maaltijd in een vloeibare vorm veranderen. De spin doet dit door spijsverteringsenzymen op zijn prooi uit te stralen. Zodra dit enzym de prooi afbreekt in een vloeibare vorm, kan de spin het vervolgens consumeren.

Nog een leuk feitje is dat alle spinnen zijde kunnen produceren, maar niet allemaal spinnenwebben. De zijde die een spin produceert, wordt voor veel meer gebruikt dan alleen spinnende webben. Ze gebruiken ze om hen te helpen in de schuilplaats, prooien te vangen en om nakomelingen te beschermen om er maar een paar te noemen. Veel spinnen leven echter in gebieden waar ze geen web hoeven te spinnen.

Spider Symboliek

De spin is een alomtegenwoordige figuur in veel religieuze en niet-religieuze mythologie over de hele wereld. In de Griekse mythologie en ook te vinden in Dante’s Goddelijke Komedie, is Arachne een mythologisch wezen van half-vrouw en half-spin. Ze werd door Athena in dit monster veranderd om haar arrogantie te tuchtigen.

In zowel West-Afrika als het Caribisch gebied is de spin nauw verbonden met Anansi, een bedriegerfiguur die zowel wijs als bedrieglijk is en verschijnt als zowel een mens als een spin, soms als een en soms als een mix van beide. In de indianen-hopi- en navajo-scheppingsmythologie wordt verteld dat een spin, vaak Grootmoederspin, een ingewikkeld web heeft geweven en de wereld heeft gecreëerd door veel webben met elkaar te verbinden.

Integendeel, de spintattoo in het Westen is een manier geworden om te communiceren dat de drager in de gevangenis heeft gezeten wanneer de tatoeage correct is geplaatst. Veroordeelden krijgen soms de spintatoeage op zichzelf omdat het vertegenwoordigt dat ze gevangen zijn in een web, het gevangenissysteem. Deze afbeeldingen verschijnen meestal als een silhouet, volledig gevuld in zwart, op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht. Criminele tatoeages, zoals ze bekend staan, verschijnen vaak op het gezicht, onder het oog, als symbool van een toewijding of verwantschap met criminele activiteiten en criminele daden uit het verleden.

Veel meer dan een crimineel symbool, kiezen veel mensen ervoor om een spinnenbeeld op zichzelf te tatoeëren om een gevoel van onheilspellendheid te creëren. Bovendien geeft de spin automatisch een teken van voorzichtigheid, onvoorspelbaarheid en een oncontroleerbare wildheid.

Spider Tattoo Variaties

Er zijn verschillende stijlen en variaties van de spider tattoo die er cool uitzien of iets andere betekenissen hebben dan andere. Hieronder staan enkele van de spider tattoo variaties die we in de loop van de tijd hebben gezien.

Zwarte Weduwe Tattoo

De zwarte weduwe spin tattoo is over het algemeen een teken voor sterke vrouwen. De reden dat je vrouwen met deze tatoeage zult zien, is omdat het een teken is van vrouwelijke empowerment. Van de vrouwelijke zwarte weduwe is bekend dat ze de mannelijke zwarte weduwe eet na de paring. Dit is symbolisch voor een vrouw die geen man nodig heeft in hun leven en ze zijn sterk zonder de aanwezigheid van een man in de buurt.

Tarantula Tatoeage

De tarantula tattoo kan een donkerder symbool zijn wanneer deze op het lichaam wordt getatoeëerd. Het is waarschijnlijk de meest angstaanjagende van alle soorten spinnen, dus je kunt je voorstellen dat het geen erg gelukkige connotatie zou hebben. Er wordt gezegd dat als een vogelspin in je droom verschijnt, dit kan betekenen dat je in slechte gezondheid verkeert, een donkere kant van je persoonlijkheid vertegenwoordigt of teleurstelling betekent.

Spider en Schedel Tattoo

De spin- en schedeltattoo lijken hand in hand te gaan bij het overbrengen van een donker thema. Zoals we hierboven vermeldden, wordt de spin vaak geassocieerd met dood en sterven, dus wanneer hij wordt gecombineerd met de schedel, versterkt hij het thema. Velen zijn fans van horrorfilms en de donkere kanten van het leven. Het maakt ze geen slechte mensen, maar ze zijn er gewoon in.

3D Spider Tatoeage

De 3D-spin is op zichzelf geen specifieke spin, maar het is een tatoeage waardoor het lijkt alsof de spin op je huid kruipt. Deze tatoeage kan iets persoonlijks vertegenwoordigen voor de persoon die het draagt, maar het belangrijkste doel van deze afbeelding is om de kijker een griezelig gevoel te geven. Nogmaals, deze tatoeage vertegenwoordigt de donkere kant van het leven.

Spider op Nek Tattoo

Naast het feit dat het een gevangenistattoo is en staat voor gevangen worden genomen en gevangen worden gezet, kan de spin op de nektattoo ook moeilijke tijden vertegenwoordigen waarmee je te maken hebt. Het kan voelen alsof je vastzit op je plaats of gevangen zit door de spin of in zijn web. Het is aan jou om eruit te komen.

We hebben een paar voorbeelden genoemd, maar er zijn nog veel meer manieren om deze tatoeage op je lichaam te laten inkten. De sleutel is om ervoor te zorgen dat je weet wat je wilt dat het betekent. Je wilt later geen spijt krijgen van deze tatoeage, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent. Bovendien moet je een kunstenaar vinden die je idee kan voltooien op de manier waarop jij het wilt. Ga zitten met de toekomstige kunstenaar en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt bij hen. Als je hulp nodig hebt bij het vinden en vinden van een artiest, laat het ons dan weten, want we kunnen je helpen.

Spider Tattoo 1 Zoekertjes
Spider Tattoo 2 Zoekertjes
Spider Tattoo 3 Zoekertjes
Spider Tattoo 4 Zoekertjes
Spider Tattoo 5 |
Spider Tattoo 6 Zoekertjes
Spider Tattoo 7 Zoekertjes
Spider Tattoo 8 Zoekertjes
Spider Tattoo 9 Zoekertjes
Spider Tattoo 10 |
Spider Tattoo 11 Zoekertjes
Spider Tattoo 12
Spider Tattoo 13 Zoekertjes
Spider Tattoo 14 Zoekertjes
Spider Tattoo 15
Spider Tattoo 16 Zoekertjes
Spider Tattoo 17 Zoekertjes
Spider Tattoo 18 Zoekertjes
Spider Tattoo 19 Zoekertjes
Spider Tattoo 20 |
Spider Tattoo 21 Zoekertjes
Spider Tattoo 22
Spider Tattoo 23 Zoekertjes
Spider Tattoo 24 Zoekertjes
Spider Tattoo 25 |
Spider Tattoo 26
Spider Tattoo 27 Zoekertjes
Spider Tattoo 28 Zoekertjes
Spider Tattoo 29 |
Spider Tattoo 30 |
Spider Tattoo 31
Spider Tattoo 32 |
Spider Tattoo 33
Spider Tattoo 34
Spin Tatoeage 35
Spider Tattoo 36
Spider Tattoo 37
Spider Tattoo 38
Spider Tattoo 39
Spider Tattoo 40 |
Spider Tattoo 41
Spider Tattoo 42 |
Spider Tattoo 43
Spider Tattoo 44
Spider Tattoo 45
Spider Tattoo 46
Spider Tattoo 47
Spider Tattoo 48 |
Spider Tattoo 49
Spider Tattoo 50 |
Spider Tattoo 51
Spider Tattoo 52
Spider Tattoo 53
Spider Tattoo 54
Spider Tattoo 55
Spider Tattoo 56
Spider Tattoo 57 |
Spider Tattoo 58