Skelet Tattoo Betekenis

Een van de meest populaire tattoo-concepten is het gebruik van skeletten, schedels en andere voorbeelden van macabere kunst. Hoewel deze tatoeages en afbeeldingen voor sommigen eng kunnen zijn, is het eigenlijk precies het tegenovergestelde van degenen die besluiten om deze specifieke stukken te krijgen. Verrassend genoeg zitten er veel betekenissen en symboliek achter tatoeages zoals deze. Sommige mensen besluiten om het hele skelet als tatoeage te laten zetten, anderen krijgen schedels, dierenskeletten en dierenschedels zijn ook populair. De vraag die iedereen zich afvraagt wanneer ze deze tatoeages zien, is meestal hetzelfde. Waar stellen ze voor? Wat is de symboliek achter zulke morbide illustraties? Hieronder staan voorbeelden van andermans skelettattoos en de betekenis en symboliek erachter. Plaatsingen en verschillende stijlen en ontwerpen komen ook aan bod.

Symbolisme

Wanneer je een tatoeage van een schedel of skelet ziet, vraag je je misschien af wat die persoon dreef om die afbeelding voor een tatoeage te krijgen. Skeleton tattoos zijn voor degenen die fans zijn van horror, mensen met misschien een donkerder gevoel voor humor, degenen die de schoonheid vinden in de dood en het hiernamaals. Wat je redenering ook is, het valt niet te ontkennen dat de klassieke skelettattoo er cool uitziet en een gevoel van karakter aan het individu toevoegt.

Bescherming

Wanneer je iemand vraagt naar hun skelettattoo, of zelfs hun magere hein-tatoeage met de afbeelding van een skelet gewikkeld in een mantel, kunnen ze zeggen dat het beeld zelf hen helpt beschermen. Maar hoe kan zo’n beeld iemand eigenlijk beschermen? De bescherming is misschien niet in de fysieke wereld, maar eerder in de geestenwereld. Degenen die bijgelovig zijn of geloven in paranormale activiteit krijgen tatoeages zoals skeletten, schedels en Magere Hein. Dit komt omdat ze geloven dat het beeld zelf de boze demonische geesten afschrikt die ’s nachts aan je bed op de loer liggen. Met afbeeldingen zoals deze herinnert het de schadelijke geesten van de geestenwereld eraan dat dit individu een beschermer heeft die bereid is voor hen te vechten.

Kracht

Bepaalde beelden brengen bij bepaalde mensen een verborgen kracht in zichzelf naar boven. Meestal geeft deze verborgen kracht het individu vertrouwen. Het uiterlijk van een skelet of schedeltattoo op een bepaalde manier, waarschuwt anderen om voorzichtig te zijn. Dit geeft de tattoo-liefhebber niet alleen iets om naar te kijken en zichzelf eraan te herinneren wie ze zijn, maar herinnert mensen om hen heen eraan dat je niet iemand bent om mee te knoeien. Wie zou er willen knoeien met een man die foto’s van de dood op zichzelf heeft getatoeëerd?

Hervormd

Soms wanneer een persoon een tatoeage heeft die de dood en skeletten vertegenwoordigt, kan dit betekenen dat ze een nieuwe rots hebben omgedraaid. Ze kunnen spijt hebben van wat ze in een vorig leven hebben gedaan, een vorig leven dat jaren eerder betekende. Je moet kruipen voordat je loopt, vallen voordat je kunt staan. Dit zijn leerlessen waar we onszelf gedurende ons hele leven aan herinneren. Niet iedereen is perfect, we maken allemaal fouten. Sommige mensen hebben een beetje inspiratie nodig als het gaat om onderwerpen als deze. Wie een leven vol spijt heeft geleid, maar dat nu allemaal in het verleden lijkt te hebben gezet voor een betere toekomst, krijgt vaak tatoeages zoals skeletten. Dit komt van de uitdrukking, skeletten in mijn kast. Het opruimen van de skeletten helpt om een gloednieuwe jij te creëren. Afbeeldingen van een skelet kunnen een herinnering zijn aan het individu om op het nieuw gevonden pad van gerechtigheid te blijven en niet terug te gaan naar hun lelijke verleden.

Dag van de Doden

De Dag van de Doden is een feestdag die overal in de Mexicaanse cultuur wordt gevierd. De Dag van de Doden lijkt veel op het Amerikaanse Halloween. Mensen verkleden zich in kostuums die op de doden lijken, zoals skeletten, schedels en elk ander spookachtig concept dat zich kan voordoen. Deze feestdag viert het overlijden van alle mensen die binnen het jaar zijn overleden. Het is een feestdag om deze mensen te herdenken en een soort festival om hen te verwelkomen in de geestenwereld. Net als het tattoo-idee van het hebben van een beschermer, verkleden mensen zich en tonen ze overal foto’s van skeletten en schedels om de boze geesten te verjagen en weg te jagen. De ‘suikerschedel’ is er een die rond deze tijd bijna overal te zien is. Zo vaak zelfs dat mensen de suikerschedel als tatoeage krijgen, soms met een skeletlichaam erbij. Deze specifieke skelettattoo vertegenwoordigt het verlies van het leven of zelfs de vernieuwing en het pasgeboren leven dat in het verschiet ligt.

Ontwerpen

Als je denkt aan een skelettattoo, denk je waarschijnlijk aan de anatomie van de mens. Hoewel dit een populair tattoo-idee is om het menselijke skelet als tatoeage te krijgen, krijgen veel mensen ook skelet- en schedelafbeeldingen van dieren. Voordat je je skelettattoo laat zetten, is het een goed idee om eerst met een ontwerp te komen.

De mogelijkheden zijn endless als het gaat om skelet tatoeages. Een populair idee onder tattoo-enthousiastelingen is om het skelet in een soort pose of houding te krijgen. Een skelet op zijn knieën, biddend tot de hemel, is een voorbeeld. Dit laat zien dat het skelet op zoek is naar vergeving. Dit is een leuk concept als je in feite de tatoeage krijgt om de spijt van je vorige leven te vertegenwoordigen.

Skelet Piraten

Zoals we allemaal weten, mengen piraten en skeletten zich perfect. Liefhebbers van piratenverhalen en Johnny Depp-films krijgen vaak tatoeages die hierop betrekking hebben. Een skelet verkleed als piraat, misschien is het hanteren van een soort zwaard een klassiek idee. Dit vertegenwoordigt niet alleen je liefde voor piraten en skeletten, het laat ook zien dat je een gevoel voor avontuur hebt en niet iemand bent die het onderwerp van de dood en alle macabere dingen schuwt.

Kleur en plaatsing

Omdat skeletten meestal worden geïllustreerd en getatoeëerd in zwarte inkt, kan het toevoegen van een beetje kleur aan je stuk echt bijdragen aan de creativiteit ervan. Suikerschedels in het bijzonder zijn afbeeldingen die bekend staan als wild levendig en kleurrijk. Het hangt ook af van waar op je lichaam je besluit om deze afbeelding te krijgen. Voor degenen die meestal zwarte inkt op hun tatoeages hebben gedaan, zal het gooien van een afbeelding met een beetje kleur in de mix het thema opfleuren. Skeleton tattoos worden meestal gedaan in gebieden waar je veel details kunt passen. De bovenarm, onderarm, benen en borst zijn geweldige plaatsen om te overwegen bij het laten tatoeëren van je skelet.

Skeleton Tattoo Betekenis 1
Skelet Tattoo Betekenis 2
Skelet Tattoo Betekenis 3
Skelet Tattoo Betekenis 4
Skelet Tattoo Betekenis 5
Skelet Tattoo Betekenis 6
Skelet Tattoo Betekenis 7
Skelet Tattoo Betekenis 8
Skeleton Tattoo Betekenis 9
Skelet Tattoo Betekenis 10
Skelet Tattoo Betekenis 11
Skelet Tattoo Betekenis 12
Skelet Tattoo Betekenis 13
Skelet Tattoo Betekenis 14
Skelet Tattoo Betekenis 15
Skelet Tattoo Betekenis 16
Skelet Tattoo Betekenis 17
Skeleton Tattoo Betekenis 18
Skeleton Tattoo Betekenis 19
Skeleton Tattoo Betekenis 20
Skelet Tattoo Betekenis 21
Skelet Tattoo Betekenis 22
Skelet Tattoo Betekenis 23
Skelet Tattoo Betekenis 24
Skelet Tattoo Betekenis 25
Skelet Tattoo Betekenis 26
Skelet Tattoo Betekenis 27
Skelet Tattoo Betekenis 28
Skelet Tattoo Betekenis 29
Skeleton Tattoo Betekenis 30
Skelet Tattoo Betekenis 31
Skelet Tattoo Betekenis 32
Skelet Tattoo Betekenis 33
Skelet Tattoo Betekenis 34
Skeleton Tattoo Betekenis 35
Skelet Tattoo Betekenis 36
Skelet Tattoo Betekenis 37
Skelet Tattoo Betekenis 38
Skeleton Tattoo Betekenis 39
Skeleton Tattoo Betekenis 40
Skelet Tattoo Betekenis 41
Skelet Tattoo Betekenis 42
Skelet Tattoo Betekenis 43
Skelet Tattoo Betekenis 44
Skelet Tattoo Betekenis 45