Shark Tattoo Betekenis

Iedereen die op zoek is naar een dreigend en vaak zeer betekenisvol ontwerp voor dierentattoo’s, moet kijken naar het krijgen van een haaientattoo. Niet alleen zien deze dieren er geweldig uit op de huid, je zult ook merken dat er nogal wat haaientattoo-betekenissen zijn die mensen graag gebruiken. Hieronder vindt u waarom zoveel mensen ervoor kiezen om haaientattoos te krijgen en enkele van de meer populaire betekenissen die ermee worden gebruikt.

Al eeuwenlang maken haaien deel uit van veel Polynesische mythologieën als goden en godinnen die voorkomen in populaire verhalen. In Hawaï zijn er meerdere haaiengoden van wie de meesten goede daden verrichten om mensen te helpen in plaats van ze te schaden. Kamohoalii stond erom bekend dat hij zeilers terug naar het land hielp begeleiden wanneer ze problemen vonden, terwijl Ukupanipo hielp controleren hoeveel vis door een visser kon worden gevangen. In mythologieën uit Fiji is Dakuwaqa een haaiengod die vissers beschermde tegen de gevaren van de zee.

Niet zo vriendelijk, de Hawaiiaanse haaiengod Kauhuhu van het eiland Molokai wordt verondersteld een kwaadaardig, mensetende wezen te zijn met een slecht humeur. Hij eiste het respect van de mensen die op het eiland woonden, opdat hij geen menigte draken zou ontketenen die als zijn bewakers dienden. Zelfs in dit verhaal is de haai zelf niet de grootste bedreiging.

Haaienbeelden zijn ongelooflijk belangrijk voor Polynesische overtuigingen en mythologieën, met name in Hawaï. Hoewel de mythologieën vertellen over welwillende haaien, is het beeld er nog steeds een van een roofdier dat beveelt om met respect te worden behandeld. Ze zijn een metafoor voor de gevaren van de open zee en de onvoorspelbaarheid van de grote watermassa.

Buiten culturen die hun eigen haaientattoo-betekenissen hebben, hebben haaien ook inherente betekenissen die mensen van over de hele wereld vaak gebruiken. Misschien merk je dat er één specifieke betekenis is die je wilt gebruiken met je haaientattoos, of je kunt ervoor kiezen om meerdere betekenissen te gebruiken omdat ze allemaal logisch voor je zijn. Wat een beetje cool is, is dat je nu één betekenis kunt kiezen en misschien zul je je later realiseren dat een andere haaienbetekenis net zo goed werkt.

Het beeld van een haai is automatisch angstaanjagend omdat haaien bekend staan als wrede, hongerige moordenaars. Hoewel dit waar is, zijn hun roofzuchtige vaardigheden gericht op het verslinden van vissen en andere zeedieren, in plaats van mensen. Toch willen mensen meestal dat hun haaien er een beetje angstaanjagend uitzien, zowel omdat het beeld er op deze manier meestal beter uitziet als het iets meer zegt over de eigenaar van de tatoeage.

Wanneer het in een waterlichaam met een haai wordt geplaatst, is het effect er een van totale terreur. Mensen denken meestal aan de beroemde film Jaws, waarin een gigantische grote witte haai op zoek is naar mensen die in zijn territorium zijn gekomen. Hoewel sommige haaienontwerpen een haai laten zien die gewoon rondzwemt met zijn vin die boven het water uitsteekt, zul je merken dat de meeste mensen ervoor kiezen om de haaienkop over het water te laten opduiken met zijn scherpe tanden knipperend en boze blik op zijn gezicht.

De haai als symbool is er dus een van waarschuwing en gevaar. Mensen die deze haaientattoo-betekenissen gebruiken, zeggen dat ze op elk moment kunnen knappen als ze worden geprovoceerd. De betekenis kan ook zijn dat de eigenaar van de tatoeage het niet leuk vindt wanneer andere mensen hun ruimte binnendringen. De haai dient als een waarschuwing dat de eigenaar de neiging heeft om te “bijten” zonder waarschuwing.

Hoewel het efficiënte moordmachines zijn, zwemmen haaien met precisie en gratie door het water, jagend om te overleven en te gedijen in de oceaan. Je zou het misschien niet denken als je naar een haaientattoo kijkt, maar het kan absoluut genade vertegenwoordigen. Dit kan betekenen dat de eigenaar van de haaientattoo er trots op is zorgvuldig te zijn in alles wat ze doen of dat ze te horen hebben gekregen dat ze charmant zijn en dat ze trots zijn op die eigenschap.

Vanwege hun meerdere rijen tanden en enorme kaken worden haaien alom gevreesd. Deze haai tattoo betekenis kan ook op meerdere manieren worden gebruikt. Sommigen krijgen misschien een haaientaart om te laten zien dat ze het gezicht erkennen dat ze angsten hebben en klaar zijn om ze onder ogen te zien. Anderen zullen hun haaientatoeages krijgen om te laten zien dat ze om de een of andere reden moeten worden gevreesd. Als je een van deze haaientattoo-betekenissen wilt gebruiken, kun je zelfs de letterlijke tekst “Angst” gebruiken om de betekenis duidelijker te maken.

Een zeer interessante haaientattoo betekenis is nieuwsgierigheid. Geloof het of niet, haaien zwerven niet rond het water op zoek naar alles op hun pad te doden. In plaats daarvan zijn ze alles om hen heen aan het uitzoeken om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn en, ja, om wat voedsel op te sporen. Haaien hebben een ongelooflijk reukvermogen, uitstekend zicht en ze kunnen zelfs de elektrische impulsen detecteren die vissen en dieren onder water afgeven. Als je er trots op bent een nieuwsgierig persoon te zijn, dan zul je misschien merken dat de haai de perfecte tatoeage is om die eigenschap te laten zien.

Een zeer populaire haaientattoo die veel mensen gebruiken, is onverschrokkenheid. Het is een feit dat haaien nergens voor terugdeinzen, zelfs niet als hun overlevingskansen laag zijn. Ze zullen aanvallen wanneer het moet, en ze zullen het zelfs opnemen tegen meerdere vijanden tegelijk. Dit is een fantastische haaientattoo die betekent voor mensen die onbevreesd zijn of degenen die een doel hebben gesteld om meer onbevreesd te zijn. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen voor deze betekenis kiezen, omdat de meeste mensen in een of beide van die categorieën vallen.

Intelligentie is nog een andere haaientattoo die iedereen kan gebruiken. Zoals we eerder hebben opgemerkt, gebruiken haaien al hun zintuigen ten volle, waardoor ze volledig op hun instincten kunnen vertrouwen. Het zijn niet de soorten dieren die zich regelmatig in gevaarlijke situaties bevinden, omdat ze al dat harde werk hebben gedaan om hun omgeving te verkennen. Als je een tatoeage wilt laten zetten om je intelligentie te symboliseren, maar niet een van de meest voorkomende opties wilt gebruiken, kijk dan zeker naar het krijgen van een haaientattoo. Wees gewaarschuwd dat veel mensen deze haaientattoo niet zullen herkennen wanneer ze het voor het eerst zien, dus misschien moet je het aan hen uitleggen.

Als je van plan bent om een haaientattoo te krijgen, dan wil je een haaientattoo kiezen die of twee betekent en je zult een cool ontwerp willen bedenken. Het ontwerpen van een haaientattoo is eenvoudig als je de afbeelding rechtstreeks uit een boek of van internet kopieert, maar veel mensen willen een unieke afbeelding in hun ontwerp. Als u een uniek ontwerp wilt, wilt u een kunstenaar inhuren die ervaring heeft met het tekenen van haaien of die de vaardigheden heeft om een bestaande afbeelding te nemen en deze aan te passen om deze uniek te maken. Als je echt geluk hebt, heb je misschien een tatoeëerder die zowel de afbeelding kan ontwerpen als op je huid kan plaatsen.

Tenzij je een kleine haaiensymbool tattoo krijgt, zou je moeten verwachten dat je behoorlijk wat geld betaalt voor deze ontwerpen. Haaien die veel detail en wat water om zich heen hebben, kosten veel tijd om te maken, dus ze gaan wat meer kosten. Natuurlijk is het absoluut de moeite waard als het betekenisvol voor je is en het er geweldig uitziet op je huid.

Zoals je kunt zien, kan elke betekenis van een haaientattoo nog meer toevoegen aan een haaienontwerp. Als een of meer van de hierboven genoemde betekenissen perfect definiëren wie je bent, kijk dan zeker naar het krijgen van een haaientattoo. Zorg ervoor dat een goede artiest het voor je opstelt en kies een tatoeëerder die je kunt vertrouwen om het er geweldig uit te laten zien op je huid.

Shark Tattoo Betekenis 1
Shark Tattoo Betekenis 2
Shark Tattoo Betekenis 3
Shark Tattoo Betekenis 5
Shark Tattoo Betekenis 6
Shark Tattoo Betekenis 8
Shark Tattoo Betekenis 13
Shark Tattoo Betekenis 15
Shark Tattoo Betekenis 16
Shark Tattoo Betekenis 17
Shark Tattoo Betekenis 23
Shark Tattoo Betekenis 24
Shark Tattoo Betekenis 31
Shark Tattoo Betekenis 42
Shark Tattoo Betekenis 45