Samurai Tattoo Betekenis

Zoals je waarschijnlijk al aannam voordat je naar deze pagina kwam, zijn er een aantal geweldige samurai tattoo betekenissen om uit te kiezen voor degenen die besluiten om een van deze ontwerpen te krijgen. En over ontwerpen gesproken, je hebt ook een grote selectie van die waar je uit kunt kiezen. Hieronder zullen we enkele van de meest gebruikte samurai tattoo-betekenissen bekijken, evenals enkele redenen waarom een van deze coole ontwerpen geweldig voor je zou kunnen zijn.

Afkomstig uit de traditionele Japanse militaire hiërarchie, waren de Samurai nobele krijgers die vanaf hun geboorte waren opgeleid tot meesters in de strijd. In veel gevallen is dit een van de belangrijkste redenen waarom mensen samoerai-tatoeages krijgen. Je kunt zowel de adel als de krijger betekenissen in één ontwerp gebruiken. Sommige mensen krijgen een enkele krijger die zijn zwaard sjort, terwijl anderen een grotere scène laten zien van meerdere krijgers die ten strijde trekken. In beide gevallen zullen deze samurai tattoo betekenissen aan het ontwerp worden gehecht.

Het kenmerkende pantser van de Japanse krijger en de prevalentie in traditionele Japanse kunstwerken creëert een iconisch beeld van de formidabele krijger. Als je een tatoeage wilt laten zien dat je de mentaliteit van een krijger hebt, dan wil je misschien voor de volledige getup gaan. Natuurlijk kun je exact dezelfde samurai tattoo betekenissen gebruiken in een kleine tatoeage van alleen een samoeraizwaard, maar mensen willen vaak een volle samoerai krijgen omdat ze er zo cool uitzien in inkt en het maakt duidelijk dat de betekenissen verbonden aan je tatoeage echt belangrijk voor je zijn.

Het harnas is een weergave van kracht, moed, tact, discipline en bovenal eer. Als je een of al deze samurai tattoo-betekenissen wilt gebruiken, heb je geluk, omdat je echt geen samurai tattoo-ontwerp hoeft aan te passen om ze te gebruiken. Als u echter wilt dat de betekenissen een beetje meer voor de hand liggen, kunt u andere symbolen toevoegen die ook die betekenissen vertegenwoordigen. Als u ervoor kiest om andere afbeeldingen op te nemen, moet u ervoor zorgen dat ze goed passen bij uw samoerai-ontwerp.

Vaak vergezeld van een katana (een soort zwaard gebruikt door samoerai) of pijl en boog, zijn de samoerai een soort politiemacht geweest in perioden van de Japanse geschiedenis. En dat brengt ons bij of volgende betekenis: bescherming. Als je het type persoon bent dat beschermt voor de kost of als je er gewoon trots op bent er te zijn voor je vrienden en buren, dan is een katana of ander samoeraiwapen misschien een fantastisch tattoo-idee voor jou.

De samoerai gedragen zich consequent met het grootste plichtsbesef en eergevoel, volgens een strikte morele code. Dit is de reden waarom de samurai-tatoeage wordt gezien als een geweldige militaire tatoeage, ongeacht waar de soldaat vandaan komt. De samoerai zijn de klassieke militanten en de meeste mensen zouden veel trots voelen met een van deze ontwerpen op hun huid.

Zenboeddhisme wordt vaak geassocieerd met de weg van de samoerai, wat getuigt van hun niveau van discipline en verlangen om het goede in de samenleving hoog te houden. Veel mensen gaan er ten onrechte van uit dat de samoerai getraind zijn om agressieve strijders te zijn, wat eigenlijk niet verder van de waarheid kan zijn. Agressiviteit is zeker geen samurai tattoo betekenis, maar als dat is wat je wilt, zul je merken dat er tal van andere ontwerpen zijn die die betekenis eraan verbonden hebben.

Hun kenmerkende harnas, o-yoroi kozane pantser, was een soort lamellair pantser gedragen en aangepast door de eeuwen heen. Het is iconisch van de samoerai en de afbeelding samen met het beeld van de samoerai creëert een authentieke look. De kleine leren platen (ook gemaakt van ijzer en andere materialen) van kozane armor creëren het uiterlijk van schubben. Dit effect symboliseert de macht van de draak en geeft de samoerai een nog fellere houding.

Bovendien hebben samoerai zichzelf beschermd met maliënkolders en stalen, bronzen of ijzeren platen. Ongeacht het gebruikte materiaal, de brede schouderplaten en het geplooide tuniekachtige harnas zijn typische iconografie van de moedige krijgers. Je zult zeker willen kijken naar het krijgen van deze samoerai-uitrusting als je je moed als je betekenis wilde gebruiken.

Niet alleen voeg je de “bescherming” en “moed” samurai-tatoeage toe aan je tatoeage met het harnas, je krijgt ook de kans om een waanzinnig aantrekkelijk stuk op je huid te zetten. Ja, zeer gedetailleerde bepantsering kan een beetje geld kosten, maar het is zeker de moeite waard als de betekenissen voor jou werken en je een topatograaf het werk laat doen.

Samoerai zijn nauw verbonden met traditionele Japanse kunst, omdat ze van aristocratische status zijn geweest. De waardigheid en verfijning van de samoerai werd honderden jaren gehandhaafd, pas onlangs afgenomen met de modernisering van Japan. Dat is de reden waarom sommige mensen nog steeds de “royalty” samurai-tatoeage gebruiken, ongeacht het ontwerp. Deze betekenis zal niet zo voor de hand liggend zijn als de anderen, maar dat is misschien wel wat sommigen mensen willen. Als u wilt dat de betekenis doorkomt, kunt u andere royaltysymbolen aan uw ontwerp toevoegen, zoals een kroon.

In de traditionele Japanse kunst worden samoerai meestal afgebeeld op een paard in volledig harnas met een air van moed. Als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een tatoeage die dapperheid symboliseert en je wilt helemaal los gaan met het ontwerp, dan is deze misschien iets voor jou. De samoerai op een paardentattoo ziet er het beste uit als een rugtruc, maar je kunt hem zeker een beetje verkleinen om hem ergens anders te laten werken. Zoals met de meeste andere tattoo-ontwerpen die op deze pagina worden vermeld, moet je verwachten dat deze behoorlijk duur is, maar de moeite waard als de samurai-tatoeage goed voor je werkt.

Het beeld van de samoerai illustreert het rigide plichtsbesef en de moed van de Japanse krijgers. Als je een krijger in je ontwerp hebt, kun je er zeker van zijn dat deze betekenissen duidelijk doorkomen bij degene die je tatoeage ziet. Je moet het echter niet alleen krijgen omdat het er cool uitziet. Het is veel belangrijker dat je een tatoeage krijgt die vertegenwoordigt wie je bent, dan heb je als extra bonus ook een aantrekkelijk ontwerp om naar te kijken.

Alleen een toegewijde en eervolle ziel is in staat om de beschermende verantwoordelijkheden van de oude orde van de samoerai op zich te nemen. Dit is de reden waarom zoveel mensen trots zijn op hun samoerai-tatoeages en waarom hun betekenissen over de hele wereld geliefd zijn. De meesten van ons willen beschermers zijn van degenen om wie we geven, maar er zijn er maar enkele die moderne samoerai kunnen worden genoemd in hun beschermende vermogens. Dat is ook de reden waarom de samurai tattoo niet voor iedereen is weggelegd; er is niets mis mee om toe te geven dat je niet de beschermende instincten hebt die de grote samoerai wel had.

Het maakt niet uit welk type ontwerp je besluit te krijgen of welke samurai tattoo-betekenissen je besluit te gebruiken, je moet absoluut een kunstenaar vinden die je kunt vertrouwen om je ontwerp goed te krijgen. Deze zijn in de meeste gevallen zowel zinvol als zwaar gedetailleerd, dus u zult iemand willen inhuren die ervaring heeft met samoerai-tatoeages of die in het verleden veel ingewikkeld ontwerpwerk heeft gedaan. Uw kansen om de exacte tatoeage te krijgen die u wilt, schieten omhoog wanneer u werkt met een tatoeëerder die u kunt vertrouwen.

Als je het gevoel hebt dat een van deze samurai tattoo betekenissen recht van jou zijn, dan is de kans groot dat je uiteindelijk nog meer van je ontwerp zult houden omdat het zal bepalen wie je bent als persoon. De meeste mensen die samoerai tats krijgen, dragen ze als een bron van trots, omdat ze een band voelen met die krijgers uit het verleden die alles zouden doen om de mensen om hen heen te beschermen. Zorg ervoor dat je de tijd neemt door het ontwerpproces en een kunstenaar vindt die al deze geweldige samurai tattoo-betekenissen tot leven kan brengen door de inkt op je huid.

Samurai Tattoo Betekenis 2
Samurai Tattoo Betekenis 17
Samurai Tattoo Betekenis 19
Samurai Tattoo Betekenis 21
Samurai Tattoo Betekenis 24
Samurai Tattoo Betekenis 25
Samurai Tattoo Betekenis 33
Samurai Tattoo Betekenis 39