Schip Tattoo Betekenis

Het schip is een beeld dat bekend is in het tatoeëren. Van Sailor Jerry tot nieuwe schooltatoeages, het schip vindt zijn weg naar alle lichaamsdelen in alle stijlen van tatoeëren. De scheepstattoo heeft veel betekenis en is een belangrijk beeld voor degenen die hebben geworsteld. Daar zullen we in dit bericht meer over vertellen. We zullen ook praten over enkele verschillende variaties van de scheepstattoo en wat het betekent voor de persoon die dit beeld heeft. Tegen het einde van het bericht hopen we dat je een beter begrip hebt van de scheepstattoo en wat het symboliseert.

Schip Tattoo Betekenis

Een symbool van het aquatische en nautische, het schip kan veel dingen betekenen. Het meest letterlijk brengt het leven weg van het land, levend op de golving van de oceaangolven en de lucht. Het schip is het schip van de zeevarende en kan dienen als een letterlijke weergave van een zeeman of fungeren als een metafoor. Het beeld van een schip is het beeld van een plek weg van de dagelijkse sleur en weg van de druk van de samenleving. Het schip kan een symbool zijn voor het individu, terwijl de oceaan eromheen een kracht is die hen tegenhoudt. Ongeacht het type schip, als symbool dient het als een middel om te ontsnappen en vrij te zijn van het leven op het land ten gunste van de uitgestrekte blauwe wateren. Het schip draagt de lucht van avontuur en verkenning en onthult de ziel van een reiziger.

In sommige tattoo-ontwerpen kan het beeld van een schip om vele redenen isolatie overbrengen, opzettelijk of onbedoeld. Als een enkel schip op het water kan contact ver en weinig tussenliggen, wat leidt tot een eenzame levensstijl. Het schip heeft echter vaak een bemanning van matrozen, dus hoewel er misschien maar een eenzaam schip is, kan er een hele vloot mensen in zitten. Op deze manier kan het schip een metafoor zijn voor het schijnbaar ongenaakbare individu dat een bont scala aan wenselijke kwaliteiten kan dragen en hun gecompliceerde persoonlijkheid onthult. Het schip kan ook een geschikte tatoeage van een groep, vriend of paar zijn, wat aangeeft dat het schip soepel kan varen.

Piratenschip Tattoo

Het beeld van een piratenschip kan het idee van een bemanning of bende met exclusieve leden benadrukken. Ook is het piratenschip een duidelijk symbool van het leven buiten de typische samenleving, vooral vanwege de afkeer van piraterij voor conventies, waardoor degenen die binnen normale middelen leven letterlijk worden geplunderd. Meerdere zeilen op het schip kunnen ervaring en vaardigheid aangeven, terwijl een enkel zeil eenvoud kan benadrukken. Andere nautische symbolen worden over het algemeen toegevoegd om een complexer beeld en een groter stuk te creëren. Ankers, zeevogels, oceaangolven, kompassen en andere symbolen worden vaak opgenomen. Het schip kan ook worden ingelijst in deze afbeeldingen of meer concreet in een lengte van touw (of letterlijk fotolijst) rond het schip. Banners worden soms opgenomen in meer traditionele tattoo-stijl ontwerpen die namen en datums of nautische thema zinnen bevatten.

Ghost Schip Tattoo

Grote schepen kunnen ook worden weergegeven als spookschepen, versleten en afgebroken schepen die geen levende bemanning bevatten. Integendeel, de bemanning wordt verondersteld het schip te achtervolgen, waardoor een onheilspellend beeld ontstaat van rafelige zeilen en gebroken masten. De zeilen van deze schepen ontbreken of zijn gescheurd of donker gekleurd om het spookachtige uiterlijk te benadrukken en het idee van de dood verder te bevorderen. Een grote volle maan is vaak ook inbegrepen. Strepen regen en donkere wolken worden toegevoegd om een storm en een tumultueuze tijd in het leven van het individu aan te geven. Schedels, volledige skeletten en hangend zwart zeewier dragen ook bij aan een onheilspellend scheepsontwerp en illustreren de mortaliteit. In sommige ontwerpen wordt zeer weinig detail gebruikt en wordt alleen een zwart silhouet van het schip weergegeven. De volle maan is over het algemeen opgenomen in dit ontwerp om diepte en schaduw aan het beeld toe te voegen en een gevoel van realisme te creëren.

Vikingschip Tattoo

Net als het piratenschip is een enkele vikingboot met brede mast een type lang schip dat een intentie van kwaadaardigheid overbrengt. Er is een autoriteit die gepaard gaat met het beeld van een lang schip, evenals het piratenschip, een bevel om te vrezen. Een oud-Schip in Vikingstijl kan dienen als een representatie van iemands erfgoed, een eerbetoon aan hun voorouders. Noorse symbolen, runen of woorden kunnen op het brede zeil van het schip worden geplaatst.

Nieuwe School Schip Tattoo

In plaats daarvan kan een heel eenvoudig ontwerp worden gemaakt, met alleen de omtrek van een schip of, voor een beetje meer detail, een cartoontype schip. In de geanimeerde stijl wordt over het algemeen felle kleur gebruikt om het cartooneske uiterlijk te benadrukken. Eenvoudigere ontwerpen kunnen veel kleiner worden ontworpen en lijken delicater dan grotere schepen. Het delicate ontwerp creëert een vrouwelijke tatoeage die kan worden verfraaid met bloemen of zeevogels, of andere nautische symbolen.

Oorlogsschip Tattoo

Oorlogsschepen, waaronder Vikingschepen of andere historische slagschepen, zijn een ander type of ontwerp dat vaak wapens zoals kanonnen bevat. Moderne schepen die momenteel worden gebruikt in marinevloten worden vaak gekozen en ontworpen in de traditionele stijl “Sailor Jerry”. Slank, multi-leveled en metaal in plaats van hout, dit soort schepen kunnen worden gebruikt als onderdeel van een herdenkingstattoo voor een overleden geliefde die bij de marine heeft gediend. Nationalistische beelden worden vaak opgenomen in deze tatoeages zoals nationale vlaggen, familie- of nationale toppen en persoonlijke insignes en worden weergegeven op banners samen met namen en geboortedata.

Wanneer u uw scheepstattoo laat zetten, zorg er dan voor dat u de tijd neemt om de winkel en artiest te onderzoeken waar u naartoe wilt gaan. Bekijk de portefeuilles en heb een consult. De artiest zal met je samenwerken om een tatoeage te maken waar je dol op zult zijn en als je het proces hebt doorlopen en niet zeker weet waar je naartoe wilt, laat het ons dan weten. Wij hebben jarenlange ervaring in het matchen van klanten met tatoeëerders. We zullen een kunstenaar vinden die uw visie tot leven brengt.

Schip Tattoo Betekenis 1
Schip Tattoo Betekenis 2
Schip Tattoo Betekenis 3
Schip Tattoo Betekenis 4
Schip Tattoo Betekenis 5
Schip Tattoo Betekenis 7
Schip Tattoo Betekenis 8
Schip Tattoo Betekenis 9
Schip Tattoo Betekenis 10
Schip Tattoo Betekenis 11
Schip Tattoo Betekenis 12
Schip Tattoo Betekenis 13
Schip Tattoo Betekenis 14
Schip Tattoo Betekenis 16
Schip Tattoo Betekenis 17
Schip Tattoo Betekenis 18
Schip Tattoo Betekenis 19
Schip Tattoo Betekenis 20
Schip Tattoo Betekenis 21
Schip Tattoo Betekenis 22
Schip Tattoo Betekenis 23
Schip Tattoo Betekenis 24
Schip Tattoo Betekenis 25
Schip Tattoo Betekenis 26
Schip Tattoo Betekenis 27
Schip Tattoo Betekenis 28
Schip Tattoo Betekenis 29
Schip Tattoo Betekenis 30
Schip Tattoo Betekenis 31
Schip Tattoo Betekenis 32
Schip Tattoo Betekenis 33
Schip Tattoo Betekenis 34
Schip Tattoo Betekenis 35
Schip Tattoo Betekenis 36
Schip Tattoo Betekenis 37
Schip Tattoo Betekenis 38
Schip Tattoo Betekenis 39
Schip Tattoo Betekenis 40
Schip Tattoo Betekenis 41
Schip Tattoo Betekenis 42
Schip Tattoo Betekenis 44
Schip Tattoo Betekenis 45
Schip Tattoo Betekenis 46
Schip Tattoo Betekenis 47
Schip Tattoo Betekenis 48
Schip Tattoo Betekenis 49
Schip Tattoo Betekenis 50
Schip Tattoo Betekenis 51
Schip Tattoo Betekenis 52