Saturn Tattoo Betekenis

De meesten van ons groeien op met uitzicht op de hemel en vragen zich af wat er is. Je ziet de glitters schijnen die de sterren en planeten uitstralen en je vraagt je af of je daar op een dag naartoe kunt gaan. Aan de ene kant is de kans klein dat de meesten van ons deze sterren of planeten van dichtbij persoonlijk zien. Aan de andere kant zijn ze zeer goed gedocumenteerd en is er veel informatie over de planeten en sterren.

Wanneer je door al deze planeten gaat en naar de verschillende kleuren, vormen en ontwerpen kijkt, steekt één planeet meer dan het meest uit. Deze planeet zou Saturnus zijn. Het is gemakkelijk te herkennen aan zijn gigantische ring die zich eromheen wikkelt. Het is niet alleen een van de coolste planeten in ons zonnestelsel, maar er is ook veel symboliek gerelateerd aan Saturnus. Wat dit doet, is fans van ruimte en planeten een goede reden geven om een nieuwe tatoeage te laten zetten. Saturnus is een van de meest populaire keuzes van planeten om te laten tatoeëren. Dit geldt vooral als je één planeet op je lichaam laat tatoeëren, omdat het vrijwel onmogelijk is om je te mengen met de andere planeten.

In deze post gaan we het hebben over Saturnus en enkele coole feiten waar je over leert. Saturnus is echt een unieke en fascinerende planeet met veel symboliek die een geweldige keuze is voor tatoeage. We zullen ook ingaan op de symboliek en tegen de tijd dat je klaar bent met het lezen van dit artikel, zou je veel meer bekend moeten zijn met de planeet Saturnus en zou je zelfs kunnen overwegen om het op je lichaam te laten inkten.

Over Saturnus

Ten opzichte van de zon is Saturnus zes planeten verwijderd en het is de planeet die het verst weg is die nog steeds zonder de hulp van een telescoop kan worden gezien. Wat de omvang betreft, bezit Saturnus de tweede plek op die lijst alleen achter Jupiter. Wat Saturnus buiten zijn grootte zo uniek maakt, is het fantastische ringenstelsel dat voor het eerst werd gezien door astronoom Galileo Galilei in 1610. Saturnus lijkt erg op Jupiter en is een gasreus en bestaat uit vergelijkbare gassen, waaronder methaan, helium en waterstof.

Saturnus heeft een equatoriale diameter van 120.536 km en een polaire diameter van 108.728 km. De massa van Saturnus is gelijk aan 95 aardes en heeft 62 manen. Er zijn zeven groepen ringen die Saturnus omringen met gelijken aan meer dan 30 individuele ringen en het heeft 62 manen. De afstand van de baan van Saturnus is 1.426.666.422 km en het zou je 29 en een half jaar kosten om die afstand af te leggen.

Zoals we hierboven al zeiden, kan Saturnus met het blote oog worden gezien en de reden dat we deze verre planeet kunnen zien, is omdat het het vijfde helderste ding in ons zonnestelsel is. Omdat je met je ogen kunt zien, is het heel gemakkelijk om te studeren met behulp van een telescoop of verrekijker.

Met al het platte planeetpraat van tegenwoordig, is het misschien interessant om te weten dat Saturnus de platste planeet van allemaal is. De polaire diameter van Saturnus is 90% van zijn equatoriale diameter. De reden hiervoor is vanwege de snelle rotatie en lage dichtheid. Het heeft de op een na kortste dag van de planeet met een totale rotatie om de 10 uur en 34 minuten.

In termen van draaien rond de zon, bereikt Saturnus die prestatie eens in de 29,4 aardse jaren. Saturnus verdiende de bijnaam Lubadsagush van de oude Assyriërs vanwege zijn trage beweging tegen de achtergrond van sterren.

Nu je je ervan bewust bent dat de Saturnus extreem gasvormig is, is het misschien interessant om te weten dat de bovenste lagen van Saturnus voornamelijk ammoniakijs zijn. Onder die lagen liggen wolken waterijs en onder die lagen zitten ijsmengsels van koude waterstof en zwavel. Het is ook belangrijk om niet te zeggen dat Saturnus weliswaar uit een paar verschillende gassen bestaat, maar dat het vooral uit waterstof bestaat. Terwijl de buitenste lagen van de planeet ruime gassen zijn gemaakt van waterstof, hoe verder je gaat, hoe dichter het gas wordt. Dit is het geval totdat je metallische waterstof bereikt en vervolgens een hete kern.

Saturn Tattoo Betekenis

Afhankelijk van het soort symboliek waarnaar u verwijst bij het doen van uw onderzoek, kunt u fascinerende informatie vinden.

In de Chinese symboliek zijn de symbolen van Saturnus een voorbeeld van de notie van imperiale controle in regelgeving en heerschappij.

Wanneer je je wendt tot dierensymboliek, vertegenwoordigt Saturnus vossen, slangen, uilen en andere nachtvogels, muizen en draken. Een ding om op te merken is dat de uil vaak wordt beschouwd als een symbool van de dood, wat een misverstand is. Dit kan zijn begonnen vanwege de oude verbinding met Saturnus.

In termen van astrologie wordt het teken Steenbok geregeerd door Saturnus. Er wordt gezegd dat het door het leven gaat met een methodische, doelgerichte of langzamere structuur.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat de betekenis van de Saturnus-tatoeage vertegenwoordigt:

–Koppigheid
–Tijd
–Arbeid
–Stabiliteit
–Autoriteit
–Overheersing
–Tegenswapenstilstand
–Observatie
– Lange Studie

Hoewel sommigen die de symboliek van Saturnus bestuderen het kunnen associëren met negatieve connotaties, zou dat niet het geval moeten zijn. Zonder de aanwezigheid van Saturnus zou er niets in deze wereld gedaan worden. Dit komt omdat Saturnus een verlichtende energie symboliseert.

Saturn Tattoo Variaties

Wanneer u probeert te beslissen over een variant van de Saturn-tatoeage om te krijgen, zijn er niet veel opties. Saturnus is zo’n herkenbare planeet dat het te veel vervormen van het beeld afbreuk zou kunnen doen aan de betekenis van dit symbool. Wat we meestal zien, is Saturnus vertegenwoordigd door verschillende stijlen van tatoeëren en unieke afbeeldingen die de Saturnus-tatoeage begeleiden.

De aquarel Saturn tattoo lijkt een van de meest populaire en leuke manieren om deze planeet getatoeëerd te krijgen. De aquarelstijl is perfect bij het samenstellen van een tatoeage die symbolisch is voor de ruimte en het zonnestelsel. Omdat de ruimte geen grenzen kent, is de aquarelstijl perfect omdat wat het definieert een regel is zonder vaste omtrek. Net als een aquarelschilderij stroomt en combineert deze stijl kleuren om het een grillige en mysterieuze uitstraling te geven. “Mysterieus” definieert de ruimte naar onze mening, dus het tatoeëren van Saturnus in deze stijl is zeer relevant.

Net als het zonnestelsel en de planeten kan je Saturnus-tatoeage echter zo creatief en uniek worden als je wilt. De artiest die u kiest, hangt af van de stijl van tatoeage die u wilt, dus zoek een geweldige artiest en bespreek uw opties of zoek naar een artiest die uitblinkt in de stijl die u wilt. Als je een beetje hulp nodig hebt op deze afdeling, laat het ons dan weten, want we helpen je graag.

Saturn Tattoo Betekenis 1
Saturn Tattoo Betekenis 2
Saturn Tattoo Betekenis 3
Saturn Tattoo Betekenis 4
Saturn Tattoo Betekenis 5
Saturn Tattoo Betekenis 6
Saturn Tattoo Betekenis 7
Saturn Tattoo Betekenis 8
Saturn Tattoo Betekenis 9
Saturn Tattoo Betekenis 10
Saturn Tattoo Betekenis 11
Saturn Tattoo Betekenis 12
Saturn Tattoo Betekenis 13
Saturn Tattoo Betekenis 14
Saturn Tattoo Betekenis 15
Saturn Tattoo Betekenis 16
Saturn Tattoo Betekenis 17
Saturn Tattoo Betekenis 18
Saturn Tattoo Betekenis 19
Saturn Tattoo Betekenis 20
Saturn Tattoo Betekenis 21
Saturn Tattoo Betekenis 22
Saturn Tattoo Betekenis 23
Saturn Tattoo Betekenis 24
Saturn Tattoo Betekenis 25
Saturn Tattoo Betekenis 26
Saturn Tattoo Betekenis 27
Saturn Tattoo Betekenis 28
Saturn Tattoo Betekenis 29
Saturn Tattoo Betekenis 30
Saturn Tattoo Betekenis 31
Saturn Tattoo Betekenis 32
Saturn Tattoo Betekenis 33
Saturn Tattoo Betekenis 34
Saturn Tattoo Betekenis 35
Saturn Tattoo Betekenis 36
Saturn Tattoo Betekenis 37
Saturn Tattoo Betekenis 38
Saturn Tattoo Betekenis 39
Saturn Tattoo Betekenis 40
Saturn Tattoo Betekenis 41
Saturn Tattoo Betekenis 42
Saturn Tattoo Betekenis 43
Saturn Tattoo Betekenis 44
Saturn Tattoo Betekenis 45