Puntkomma Tattoo Betekenis

De puntkomma is veel meer geworden dan het zoveelste leesteken. Natuurlijk is het altijd een van de interessantere leestekens geweest, maar het wordt nu gezien als een van de betere kleine tatoeages dankzij de krachtige betekenissen. Als je geïnteresseerd bent in het krijgen van een puntkomma tattoo, blijf dan lezen om erachter te komen wat sommige van die betekenissen zijn en of dit echt de juiste tatoeage voor jou is.

De puntkomma is de meest omstreden en verwarrende van alle grammaticale componenten. Er zijn veel manieren waarop het kan worden gebruikt die de structuur en betekenis van een zin en verschillende delen van spraak die het kan manipuleren, kunnen veranderen. Deze verwarring alleen al maakt het voor sommige mensen interessant genoeg om het op hun lichaam te laten tatoeëren. Natuurlijk zijn de puntkomma tattoo betekenissen die de meeste mensen gebruiken net iets belangrijker dan dat.

Artistiek gezien is de puntkomma een symbool geworden van pauze, maar ook van verwachting dat er meer komt. Dit is een fantastische puntkomma betekenis omdat het zowel de puntkomma zelf definieert als ook beschrijft wat veel mensen in hun leven doormaken. Het komt heel vaak voor dat mensen op kruispunten in hun leven komen en dat ze belangrijke beslissingen moeten nemen voordat ze een nieuw pad volgen. Dit kan worden gezien als zowel een pessimistische als optimistische tatoeage betekenis, afhankelijk van de persoon en de situatie die ze doormaken.

Een puntkomma is een tussenwerpsel en een symbool van het heden en een voorsprong in de toekomst. Op deze manier kan de puntkomma iemand vertegenwoordigen die zich een specifieke tijd in zijn leven herinnert, terwijl hij ook erkent wat hij moet doen om de toekomst voor zichzelf beter te maken. Hoewel de puntkomma-tatoeage meestal wordt gezien als een extreem persoonlijke tat, is dit een van de weinige betekenissen die de meeste mensen graag zouden willen delen met mensen die hen naar de tatoeage vragen.

De puntkomma tattoo beweging werd in 2013 gestart door de dochter van een zelfmoordslachtoffer en is uitgegroeid tot een bekend symbool van hoop op leven en liefde. Het doel van tatoeages, die meestal op een zeer zichtbare locatie op het lichaam worden geplaatst, is om de geestelijke gezondheid te bevorderen in plaats van mentale problemen verborgen te houden. De puntkomma is een punt van trots geworden voor overlevenden die hun kracht en vastberadenheid willen benadrukken in plaats van toe te staan dat deze mensen zich schamen in de samenleving.

De puntkomma is genomen door voorstanders van positieve geestelijke gezondheid en bewustzijn van de geestelijke gezondheid en getransformeerd in een symbool van leven, liefde en doorzettingsvermogen. Veel mensen die deze puntkomma-tatoeage gebruiken, zijn er trots op hun puntkomma in een zeer openbare ruimte van hun lichaam te dragen om hun trots voor deze beweging te tonen. Hoewel het onderwerp sommige mensen kan afschrikken, is het belangrijk om te erkennen dat deze betekenis extreem positief is, daarom werd het zo populair.

De puntkomma wordt vaak gebruikt als een teken van hoop door degenen die worstelen met depressie en zelfmoord hebben overwogen. Het grammaticale gebruik van de puntkomma wordt metaforisch gebruikt als een teken van het kiezen van het leven en de toekomst en alle mogelijkheden die daarbij horen. Hoewel dit een zeer persoonlijke betekenis is en een waar de eigenaar misschien niet met iedereen over wil praten, kunnen ze het nog steeds op een plek plaatsen waar ze het regelmatig kunnen zien, gewoon om zichzelf eraan te herinneren sterk te blijven.

De afbeelding vertegenwoordigt de keuze van een auteur om door te gaan in plaats van te eindigen, wat zich goed vertaalt als een symbool van overlevenden van zelfmoord. De puntkomma op deze manier is een voortzetting van het leven wanneer het had kunnen worden beëindigd en staat daarom als een gedurfde weergave van leven, kracht en overleving. Mensen die zelfmoord hebben overwogen of het hebben geprobeerd, krijgen vaak de puntkomma-tatoeage als een constante herinnering dat ze andere opties hebben dan hun eigen leven nemen als het echt moeilijk wordt.

Puntkomma’s zijn op verschillende manieren ontworpen om het symbool te individualiseren en een nog persoonlijker beeld te creëren om het verhaal van hun geestelijke gezondheid te delen. Het klassieke ontwerp is een gedurfde en zwarte komma met een punt erboven, die fungeert als een scheiding tussen de eerste zin van een zin en het resterende deel van de zin. Hoewel er minder detail is in dit eenvoudige ontwerp, is het nog steeds de voorkeursmanier om de puntkomma-tatoeage te krijgen, omdat er zoveel betekenis in die twee symbolen zit. Bovendien maakt het het een snelle tatoeage om te maken en kan het vrijwel overal op het lichaam worden geplaatst.

In tegenstelling tot de meeste andere tattoo-ontwerpen, is de puntkomma-tatoeage er niet een die de meeste mensen te flitsend willen maken. De betekenis verandert niet, ongeacht hoe je het laat ontwerpen, dus het is logisch dat de meeste mensen nog steeds de punt boven op de komma hebben. Natuurlijk zullen sommige mensen een beetje meer aan het ontwerp willen toevoegen, simpelweg omdat ze meer betekenissen hebben die ze willen opnemen.

In andere puntkomma tattoo designs, de periode wordt weergegeven als een hart, ster of een andere minieme vorm die tot het individu spreekt, zoals een dierengezicht zoals een kat of de toevoeging van vleugels. Harten worden ook geïntroduceerd in het hele ontwerp, waarbij de puntkomma wordt gebruikt om de vorm te voltooien. Die nieuwe symbolen kunnen extra betekenissen toevoegen, maar ze hoeven niet per se zo belangrijk te zijn als de puntkomma zelf. De harten kunnen bijvoorbeeld de liefde vertegenwoordigen die iemand voelt voor de mensen die hen ondersteunen.

Een andere reden waarom iemand misschien nog een paar symbolen rond of op hun puntkomma-tatoeage krijgt, is omdat ze niet willen dat het er te “donker” uitziet voor externe waarnemers. Veel mensen weten dat de puntkomma een persoon kan vertegenwoordigen die in het verleden donkere gedachten heeft gehad, dus de eigenaren van deze tatoeages kunnen ervoor kiezen om het ontwerp een beetje op te vrolijken om de betekenis een beetje duidelijker te maken. Hoewel de puntkomma tattoo-betekenis over het algemeen positief is, weten sommige mensen dat misschien niet.

De puntkomma wordt vaak opgenomen in het beeld van dieren of andere afbeeldingen die dienen als een weergave van hoop en leven, zoals het lichaam van een kleurrijke vlinder of het midden en de stengel van een prachtige bloem. Dit is nog een andere manier om de positieve boodschap van de puntkomma tattoo wat meer door te laten komen.

Andere opbeurende beelden worden soms ook toegevoegd, zoals zonsopgangen, bloemen of mandala’s. Inspirerende zinnen en citaten zijn opgenomen om grotere stukken te creëren, vaak “Mijn verhaal is nog niet voorbij”, waarin de literaire oorsprong van het symbool is opgenomen. De puntkomma kan ook worden gebruikt als een “ik” in woordtattoos zoals “leven” of “leven”. Als u besluit om extra afbeeldingen of tekst toe te voegen, is het belangrijk dat u nadenkt over hoe die ontwerpen van invloed zijn op de puntkomma tattoo-betekenissen die u besluit te gebruiken.

De waarheid is dat je zowat alle afbeeldingen die je wilt mengen met de puntkomma, maar je moet nadenken over welke betekenis je het meest wilt opvallen. Als de puntkomma-betekenis slechts een van de vele is die belangrijk zijn in je leven, dan is het goed om het een beetje meer te laten opgaan. Als de puntkomma tattoo-betekenis echter de belangrijkste is, moeten de andere ontwerpen die u krijgt de puntkomma verbeteren of op zijn minst geen afbreuk doen aan de betekenissen van de puntkomma-tatoeage.

De puntkomma kan worden weergegeven in elke kleur of patroon dat past bij de stijl van het individu en is vaak helder ontworpen om positiviteit te benadrukken na moeilijke tijden. Een manier waarop mensen dit kunnen doen, is door de punt een beetje donkerder te maken dan de komma, wat een “zachte pauze” vertegenwoordigt voordat de toekomst in het spel komt. Natuurlijk kan zelfs de volledig zwarte puntkomma-tatoeage een positieve betekenis hebben, maar dat komt misschien niet zo duidelijk door voor mensen die niet alle positieve betekenissen kennen die aan het ontwerp zijn gekoppeld.

Plaatsing van de puntkomma tattoo kan voor sommige mensen ook belangrijk zijn. Sommigen zullen het op een plek willen zetten die altijd zichtbaar is voor hen, terwijl anderen willen dat de tat een beetje meer privé is. Sinds die beweging in 2013 begon, heeft een hoger percentage mensen besloten om hun puntkomma-tatoeages te laten zien voor solidariteitsdoeleinden.

Je kunt je puntkomma-tatoeage absoluut overal krijgen waar je maar wilt, maar de meest voorkomende locaties voor deze tat zijn op de pols en vingers. In feite kan dit in de top 10 staan voor tatoeages die mensen op hun vingers krijgen. In tegenstelling tot de meeste andere vingertattoos, wordt de puntkommatattoo meestal aan de binnenkant van de vinger geplaatst in plaats van bovenop.

De puntkomma tattoo heeft een aantal zeer diepe betekenissen waar veel mensen troost in vinden. Dit is niet een van die tatoeages die je zou moeten krijgen, simpelweg omdat het er cool uitziet, omdat dat behoorlijk aanstootgevend zou zijn voor degenen die diepe betekenis in het ontwerp vinden. Als een van de puntkomma tattoo betekenissen op deze pagina enige betekenis voor u heeft, kunt u er zeker van zijn dat u de rest van uw leven veel trots zult zijn op deze tat.

Puntkomma Tattoo Betekenis 1
Puntkomma Tattoo Betekenis 2
Puntkomma Tattoo Betekenis 3
Puntkomma Tattoo Betekenis 4
Puntkomma Tattoo Betekenis 5
Puntkomma Tattoo Betekenis 6
Puntkomma Tattoo Betekenis 7
Puntkomma Tattoo Betekenis 8
Puntkomma Tattoo Betekenis 9
Puntkomma Tattoo Betekenis 10
Puntkomma Tattoo Betekenis 11
Puntkomma Tatook Betekenis 12
Puntkomma Tattoo Betekenis 13
Puntkomma Tattoo Betekenis 14
Puntkomma Tattoo Betekenis 15
Puntkomma Tattoo Betekenis 16
Puntkomma Tattoo Betekenis 17
Puntkomma Tattoo Betekenis 18
Puntkomma Tattoo Betekenis 19
Puntkomma Tattoo Betekenis 20
Puntkomma Tattoo Betekenis 21
Puntkomma Tattoo Betekenis 22
Puntkomma Tattoo Betekenis 23
Puntkomma Tattoo Betekenis 24
Puntkomma Tattoo Betekenis 25
Puntkomma Tattoo Betekenis 26
Puntkomma Tattoo Betekenis 27
Puntkomma Tattoo Betekenis 28
Puntkomma Tattoo Betekenis 29
Puntkomma Tattoo Betekenis 30
Puntkomma Tattoo Betekenis 31
Puntkomma Tattoo Betekenis 32
Puntkomma Tattoo Betekenis 33
Puntkomma Tattoo Betekenis 34
Puntkomma Tattoo Betekenis 35
Puntkomma Tattoo Betekenis 36
Puntkomma Tattoo Betekenis 37
Puntkomma Tattoo Betekenis 38
Puntkomma Tattoo Betekenis 39
Puntkomma Tattoo Betekenis 40
Puntkomma Tattoo Betekenis 41
Puntkomma Tattoo Betekenis 42
Puntkomma Tattoo Betekenis 43
Puntkomma Tattoo Betekenis 44
Puntkomma Tattoo Betekenis 45
Puntkomma Tattoo Betekenis 46
Puntkomma Tattoo Betekenis 47
Puntkomma Tattoo Betekenis 48
Puntkomma Tattoo Betekenis 49
Puntkomma Tattoo Betekenis 50
Puntkomma Tattoo Betekenis 51
Puntkomma Tattoo Betekenis 52