Sailor Tattoo Betekenis

Tatoeages onder veel zeelieden zijn altijd erg populair geweest. Degenen in de Amerikaanse marine en matrozen die dat niet zijn, hebben allemaal specifieke tatoeages die ze als badges dragen. Degenen die niet de geloofsbrieven hebben om matroos te zijn of bij de marine te zijn, krijgen zelfs deze verschillende ontwerpen. Meestal zijn deze tatoeages echter dierbaar aan het individu en hebben ze eigenlijk heel zinvolle redenen achter zich.

Er werd gezegd dat het ergens in de vroege jaren 1700 begon toen Europese zeelieden de oceanen verkenden. De beroemde kapitein James Cook was een ontdekkingsreiziger, navigator, cartograaf en kapitein bij de Royal Navy. Kapitein James Cook was met zijn bemanning op pad en stopte in Nieuw-Zeeland. De Nieuw-Zeelandse inheemse stam, de Maori, begroette de kapitein en zijn bemanning, deze mensen genaamd de Maori waren bedekt met tribale tatoeages en schmink. Terwijl de bemanning zich klaarmaakte om te vertrekken en terug te gaan naar Europa, besloten een paar spontane en gedurfde mannen tatoeages te laten zetten als souvenir om mee naar huis te nemen. Toen de zeelieden met al deze tatoeages terugkwamen naar de staten, werden mensen onmiddellijk verliefd op hen, sommigen niet zo veel als anderen, en van daaruit begon het een soort rage van hun tijd.

Het concept en idee van de zeeman die tatoeages krijgt, duurde een korte tijd. Er werd soms vreemd naar gekeken omdat de tijd nog niet was geëvolueerd naar het begrip tatoeages. Matroos Jerry kwam uiteindelijk langs en gaf zijn draai aan de klassieke matrozentattoo. Vanaf hier begon de rage op te stijgen, waarna het langzaam uitstierf. In de wereld van vandaag is de Sailor Jerry-stijltattoo echter een van de meest populaire stijlen in het massa-universum van tatoeages. Degenen die niet bij de marine zitten, degenen die gewoon zeelieden zijn die zelf de oceanen verkennen, zijn ook in het geweldige idee van de ‘sailor tattoo’.

Sailor Tattoo Ontwerpen

Bij het denken aan zeemanstatoeages kunnen veel afbeeldingen in je opkomen. Als je een zeeman bent en een deel van je lichaam met inkt wilt wijden aan iets waar je van houdt, is de matrozentattoo degene voor jou. Je realiseert je misschien wel of niet dat de matroostattoo een aantal verschillende afbeeldingen kan zijn. Hieronder staan enkele voorbeelden van wat zeelieden op hun huid hebben geschetst. Ze houden ze dicht bij elkaar als badges, prestaties waar ze trots op zijn en die hebben deelgenomen aan de mysterieuze en nooit eindigende oceaan en zeeën.

Anker Tattoo

De ankertattoo is een populaire die je zeker hebt gezien. In termen van militaire, marine-matrozen is het anker een stuk prestatie. Dit anker betekent dat de zeeman de Atlantische Oceaan is overgestoken of een handelaar is geweest die vracht heeft afgeleverd in oorlogstijd. Als je geen matroos van de Amerikaanse marine bent, maar je wilt toch een tatoeage van een anker, kan het veel meer vertegenwoordigen dan alleen dat. De ankertattoo staat voor stabiliteit, fysiek en mentaal. Deze tatoeage is vaak te zien op de bovenarm of de biceps, de onderarm is ook een andere plek.

Kompas Tattoo

Het kompasontwerp was een zeer populaire tatoeage onder de oude marinezeilers. Sinds het ontwerp tot stand kwam, is het bekend dat het door velen wordt gedragen, zoals zeilers, reizigers en ontdekkingsreizigers. Dit kompasontwerp is gebaseerd op de poolster. Dat komt omdat de poolster degene is die zeilers het vaakst naar de nachtelijke hemel kijken om hen te begeleiden als basis voor waar hun schip naartoe gaat. De kompastattoo is een geluksbrenger als een zegen voor hen om gezond en veilig thuis te komen. Deze tatoeage voor de toeschouwers betekent dat het individu met deze kompastattoo er een is van groot avontuur. Het zegt dat ze vrijgevochten zijn en een liefde hebben voor het verkennen. Als je deze tatoeage wilt toevoegen en een beetje creatief wilt worden, kan een zogenaamde ‘kompasroos’ aan het stuk worden toegevoegd. Dit is van een stekelige stengel van een roos die het kompas opleidt en recht naar het zuiden gaat. Met een roos die aan de noordkant bloeit, is het een geweldig stuk. Tatoeages zoals deze of normaal gezien op de onderarm.

Zwaluwen Tattoo

De zwaluw is een vogelsoort. In zeemantermen heeft iedereen met deze tatoeage een afstand van 5.000 zeemijl of mijlen op zee afgelegd. Als de zeeman met meer dan één zwaluw wordt gezien, is dit een combinatie van de kilometers die ze op zee hebben afgelegd. Als ze bijvoorbeeld twee zwaluwen hebben, hebben ze meer dan 10.000 zeemijlen afgelegd. De aarde zelf is 21.600 nautische mijlen rond, dus reizen over 10.000 is tattoo waardig op zijn zachtst gezegd. Deze tatoeages zijn meestal te zien op de borst of de sleutelbeenderen. De onderarm is een andere geweldige plek.

Shell-back Schildpad Tattoo

De schelp-rugschildpad is er een die je misschien getatoeëerd hebt gezien en je hebt afgevraagd waarom hij er was. Het is traditie onder de tattoo-enthousiastelingen in de marinegemeenschap om deze schelpschildpad als remembr te krijgenance van het overschrijden van de lijn van de evenaar en worden ingewijd in het Hof van Koning Neptunus. Dit betekent dat de zeeman in staat is om moeilijke tijden op zee te doorstaan en in staat is om de barre weersomstandigheden en omstandigheden die bij het avontuur horen te doorstaan. Degenen die zijn ingewijd in deze club, hebben de bijnamen ‘Shell-backs’ ‘Trusty Shell-backs’ ‘Honorable Shell-backs’ en ‘Sons of Neptune’. Deze tatoeage wordt vaak ergens op de bovenarm van de zeeman gezien, maar deze afbeelding kan er zowat overal goed uitzien als hij goed past in grootte en verhouding.

Deze onder vele andere tattoo-ontwerpen en afbeeldingen zijn populair bij zeilers en mensen met een smaak van avontuur. Het maakt niet uit welk ontwerp je kiest, het zijn allemaal zeer eervolle tatoeages. Kleur wordt vaak toegevoegd aan al deze tatoeages, maar de klassieke zwarte inkt ziet er ook prima uit. Wat plaatsing en maatvoering betreft, moet uw tatoeëerder u kunnen helpen.

Sailor Tattoo Betekenis 1
Sailor Tattoo Betekenis 2
Sailor Tattoo Betekenis 3
Sailor Tattoo Betekenis 4
Sailor Tattoo Betekenis 5
Sailor Tattoo Betekenis 6
Sailor Tattoo Betekenis 7
Sailor Tattoo Betekenis 8
Sailor Tattoo Betekenis 9
Sailor Tattoo Betekenis 10
Sailor Tattoo Betekenis 11
Sailor Tattoo Betekenis 12
Sailor Tattoo Betekenis 13
Sailor Tattoo Betekenis 14
Sailor Tattoo Betekenis 15
Sailor Tattoo Betekenis 16
Sailor Tattoo Betekenis 17
Sailor Tattoo Betekenis 18
Sailor Tattoo Betekenis 19
Sailor Tattoo Betekenis 20
Sailor Tattoo Betekenis 21
Sailor Tattoo Betekenis 22
Sailor Tattoo Betekenis 23
Sailor Tattoo Betekenis 24
Sailor Tattoo Betekenis 25
Sailor Tattoo Betekenis 26
Sailor Tattoo Betekenis 27
Sailor Tattoo Betekenis 28
Sailor Tattoo Betekenis 29
Sailor Tattoo Betekenis 30
Sailor Tattoo Betekenis 31
Sailor Tattoo Betekenis 32
Sailor Tattoo Betekenis 33
Sailor Tattoo Betekenis 34
Sailor Tattoo Betekenis 35
Sailor Tattoo Betekenis 36
Sailor Tattoo Betekenis 37
Sailor Tattoo Betekenis 38
Sailor Tattoo Betekenis 39
Sailor Tattoo Betekenis 40
Sailor Tattoo Betekenis 41
Sailor Tattoo Betekenis 42
Sailor Tattoo Betekenis 43
Sailor Tattoo Betekenis 44
Sailor Tattoo Betekenis 45
Sailor Tattoo Betekenis 46
Sailor Tattoo Betekenis 47
Sailor Tattoo Betekenis 48
Sailor Tattoo Betekenis 49
Sailor Tattoo Betekenis 50
Sailor Tattoo Betekenis 51