Rhino Tattoo Betekenis

Met alle verschillende dieren in de wereld, is er waarschijnlijk een die echt symbolisch is voor het soort persoon dat je bent of het soort dat je wilt zijn. Wanneer we denken aan echt populaire keuzes voor dierentattoos, denken we aan leeuwen, gorilla’s en vlinders. Een dier dat we niet veel zien in termen van getatoeëerd zijn, is de neushoorn en we weten niet zeker waarom. Dit is zo’n uniek dier dat zeer symbolisch is in de geschiedenis en zelfs vandaag.

De neushoorntattoo is de laatste tijd begonnen stoom op te pikken en we zijn blij om dat te zien, want de neushoorn is een zeer symbolisch dier en het ziet er geweldig uit als het door de juiste artiest is getatoeëerd. De neushoorn of Neushoorn is een groot zoogdier met een enorme hoorn op zijn gezicht. Dit maakt de neushoorn erg intimiderend en dit heeft veel te maken met de symboliek van de neushoorn. Je zult echter misschien verbaasd zijn over enkele van de andere betekenissen achter de neushoorntattoo.

In deze post gaan we het hebben over de neushoorn en de kenmerken die de neushoorn maken tot het dier dat het is. We zullen ook ingaan op de betekenis van de neushoorntattoo en praten over hoe mensen ervoor kiezen om op verschillende manieren aan de symboliek van de neushoorn te denken. Ten slotte zullen we het hebben over enkele van de coole variaties van de neushoorntattoo, zodat we u een beter idee kunnen geven van manieren waarop u de neushoorn op uw lichaam kunt laten tatoeëren. We hopen dat je geniet van de post en een beetje leert over de neushoorn.

Over Neushoorns

Om de betekenis achter de neushoorntattoo te begrijpen, moeten we het hebben over de neushoorn en enkele van de kenmerken die aan deze majestueuze wezens worden toegeschreven, zodat we kunnen begrijpen hoe ze leven.

Er zijn in totaal vijf neushoornsoorten op deze planeet. In Afrika heb je de witte neushoorn en zwarte neushoorn en in de moerassen en tropische bossen van Azië heb je de Javaanse, Indische en Sumatraanse neushoorn. Van al deze verschillende neushoorns staan ze bekend om één ding. Dat is de gigantische hoorn die uit hun snuiten komt. Hier krijgen ze de naam neushoorn. “Neushoorn” betekent “neushoorn”. De Sumatraanse, zwarte en witte neushoorns hebben twee hoorns, terwijl de Indische en Javaanse neushoorns slechts één gigantische hoorn hebben.

Neushoorns zijn enorm! In feite zijn ze enkele van de grootste dieren op de planeet. De witte neushoorn is de grootste van het stel en ze kunnen tot 5.500 pond wegen en meer dan 10 voet zijn. Hoe groot ze ook zijn, ze kunnen veel dieren doden voor voedsel, maar deze majestueuze beesten zijn herbivoren en in plaats van prooien te doden, grazen ze liever op alle momenten van de dag op planten en gras.

Net als olifanten kunnen neushoorns erg heet worden onder de zon en ze gebruiken de modder graag als een soort zonnebrandcrème. Als ze zich niet in de schaduw verstoppen, zullen ze zich in modderig water verplaatsen en proberen zichzelf te bedekken met modder, zodat ze de hitte niet hoeven te verdragen.

Hoewel de meeste neushoorns solitaire dieren zijn, kan de witte neushoorn leven in groepen die ‘crashes’ worden genoemd. De crash bestaat meestal uit het vrouwtje van een groep en al haar kalveren. Je ziet misschien soms volwassen vrouwtjes bij elkaar, maar dat komt minder vaak voor. Aan de andere kant worden de mannetjes (of stieren) graag met rust gelaten, tenzij ze aan het broeden zijn. Net als veel andere dieren is de neushoorn extreem territoriaal. Als je je afvraagt hoe ze hun territorium markeren, is het met hun uitwerpselen. Omdat elke hoop mest die een neushoorn achterlaat uniek is voor dat dier, is het een manier om met andere mannetjes te communiceren over het territorium waarin ze stappen.

Hoewel ze niet graag tijd met elkaar doorbrengen, staat de Oxpecker (of tekenvogel) erom bekend veel tijd door te brengen met de mannelijke neushoorn. Ze hebben een gelijkwaardige relatie in die zin dat de vogel in staat is om te eten omdat het alle parasieten van de neushoorn wegneemt, en de neushoorn krijgt ook een schone huid en waarschuwingen voor mogelijk gevaar.

Rhino Tattoo Betekenis

De neushoorntattoo is een echt symbolisch beeld bovenop het feit dat het echt cool is. Allereerst symboliseert de neushoorntattoo een zachte geest. Ze vallen zelden andere dieren aan en als ze dat wilden, zouden ze bijna alles pijn doen wat in de weg stond. De neushoorn brengt bijna al zijn dagen door met eten en ontspannen. Als je het soort persoon bent dat er aan de buitenkant stoer uitziet, maar eigenlijk een lieverd is, kan de neushoorntattoo degene voor je zijn, omdat mensen je misschien verkeerd inschatten op basis van hoe je eruit ziet.

De neushoorntattoo symboliseert ook kracht. De neushoorn is niet agressief, maar als je dit dier kruist, zou je willen dat je dat niet had gedaan. Andere mannetjes die in het territorium van een ander mannetje stappen, kunnen die toorn ook voelen.

Bescherming is een ander kenmerk van de neushoorntattoo, omdat ze hun territorium met hun leven zullen beschermen. Buiten deze gevechten is de neushoorn een vreedzaam dier en zal hij zelden in gevechten komen.

De neushoorn tattoo ook symbolizes kracht en wendbaarheid. Voor een gigantisch dier kan de neushoorn bewegen! Deze dieren zijn extreem krachtig en kunnen hun lichaam snel bewegen. In feite kan de neushoorn snelheden tot 35 mph bereiken. Op volle snelheid geraakt worden door een neushoorn is als aangereden worden door een semi-vrachtwagen.

Een andere betekenis voor de neushoorntattoo is bedrieglijkheid. Dit is niet per se een goede of slechte zaak. Het is gewoon zo. Mensen met de neushoorntattoo kunnen het hebben omdat ze aardige en kalme mensen kunnen lijken, maar als het erop aankomt om te duwen, kunnen ze echt gevaarlijk zijn als iemand hen van streek maakt.

Rhino Tattoo Variaties

Wat variaties betreft, wordt de neushoorn op vele manieren getatoeëerd. Of het nu gaat om nieuwe school, realisme, gescheurde huid of traditioneel, de neushoorn is zeer herkenbaar, dus je hebt problemen om erachter te komen wat de tatoeage is.

Rhino Tattoo Betekenis 1
Rhino Tattoo Betekenis 2
Rhino Tattoo Betekenis 3
Rhino Tattoo Betekenis 4
Rhino Tattoo Betekenis 5
Rhino Tattoo Betekenis 6
Rhino Tattoo Betekenis 7
Rhino Tattoo Betekenis 8
Rhino Tattoo Betekenis 9
Rhino Tattoo Betekenis 10
Rhino Tattoo Betekenis 11
Rhino Tattoo Betekenis 12
Rhino Tattoo Betekenis 13
Rhino Tattoo Betekenis 14
Rhino Tattoo Betekenis 15
Rhino Tattoo Betekenis 16
Rhino Tattoo Betekenis 17
Rhino Tattoo Betekenis 18
Rhino Tattoo Betekenis 19
Rhino Tattoo Betekenis 20
Rhino Tattoo Betekenis 21
Rhino Tattoo Betekenis 22
Rhino Tattoo Betekenis 23
Rhino Tattoo Betekenis 24
Rhino Tattoo Betekenis 25
Rhino Tattoo Betekenis 26
Rhino Tattoo Betekenis 27
Rhino Tattoo Betekenis 28
Rhino Tattoo Betekenis 29
Rhino Tattoo Betekenis 30
Rhino Tattoo Betekenis 31
Rhino Tattoo Betekenis 32
Rhino Tattoo Betekenis 33
Rhino Tattoo Betekenis 34
Rhino Tattoo Betekenis 35
Rhino Tattoo Betekenis 36
Rhino Tattoo Betekenis 37
Rhino Tattoo Betekenis 38
Rhino Tattoo Betekenis 39
Rhino Tattoo Betekenis 40
Rhino Tattoo Betekenis 41
Rhino Tattoo Betekenis 42
Rhino Tattoo Betekenis 43
Rhino Tattoo Betekenis 44
Rhino Tattoo Betekenis 45
Rhino Tattoo Betekenis 46